Dosta loše igramo. Nemožemo povezat 5 pasova kak spada. Nema prepoznatljive tika taka igre. Messi ne funkcionira. Hebemu, pa ovo je trebala bit rutinska tekma a ne s nekim s kime se mučimo za pobjedu trenutno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znao sam da ce se ovo dogodit
Isuse bože ja nemrem vjerovat.....
a nemoj mi ovo radit
Bilo je za očekivat, Song se ne snalazi na stoperskoj poziciji, svi su neprepoznatljivi. Hebemu, pa nemogu vjerovat.
Barcelona FC
hahahahha@@@@@@@@
Kolko mi golova trebamo primit da Villa uđe?
Vrijeme je da Villa uđe, nema više čekanja.
Barcelona FC
Villa na zagriavanju. Konacno.
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
ma TOOOOO ajmo sad i 3.
MESSIIII <33
MESSSSIIIIIIII
Barcelona FC
glavom, nogom zabija cime stigne
MESSI golaso... jeste li ikada sumnjali 
Sada i vi katalonci vidite da je ponekad tesko igrat s ovako "slabim" klubovima...sad vidite da nije bas tako(pobijedili jeste),posto se vi nama realovcima rugate(tako je jucer i nama bilo,gubili gubili pa na kraju pobijedili i to protiv 10x puta tezeg protivnicka), ne zelim se svadat samo kazem
Nisu oni tolko slabi koliko smo mi bili loši ovu tekmu.
spartak pravi barceloni probleme necu nista vise reci bok hahahahah zakon neka pobjeda barcelone al nema od njih kruhaaaaa
Sjetite se prošle godine i remija u Rusiji Madriđani. Uostalom imala je Barca problema sa ruskim Kazanom pa smo kasnije osvojili Ligu prvaka.
I da kada ste zadnji puta uzeli Ligu prvaka, prošlo je desetljece.
Bilo je i problema u Moskvi prije 2 sezone ako se ne varam. Tamo je Messi zabio iz slobdnog za pobjedu. X)
kriminalna partija Songa, pa oko njega prolaze ka kraj stupa...
triba je sergio ić na stopera, već je par puta igra u duetu s Mascheranom!!
Tko ce nas izvuci ako ne Messi :).
Visca Barca!
najvažnija je pobjeda, igru zaboraviti. Vezni red kriminalno loš, usporen, jedino je Busi bio solidan. Ozljada Piquea je poremetila sve i Song je morao igrati na stoperskoj poziciji, odmah se vidjelo da mu to ne leži.
Onda ulazak Sancheza promijenio sve, i inače je radilica i neumoran igrač, a još kad uđe u 65. minuti utakmice onda ga ima svugdje, definitivno ključni čovjek za preokret. o Tellu neznam što bi mislio, vidi se da dečko ima budućnost, prodoran je i brz, ali je katastrofa u kontroli lopte i dodavanjima, a to baš ne paše u Barci.
Sve u svemu pobjeda je najbitnija, sad čekamo vijesti o ozlejdi Piquea, nadam se da nije neka teška ozljeda.
Evo madrižani ko muhe na govna jedva dočekali da mogu stiskat TD i pričat gluposti.... a nama se sere da od*ebemo iz njihove teme.... 
Loša utakmica, Messi nezainteresiran zabije 2 gola, Cesc opet loš, Tello ok, Song -.- , Pique nadam se da nije ozbiljno... sve u svemu treba zaboravit ovo što prije i molit boga da Piqueu nije ništa... 
nadam se da nakon ove utakmice vise nitko nece sumnjati u Villanovu... ovo je njegova pobjeda.
na samom pocetku ostao bez jedinog pravog stopera, Piquea. mozda je mogao Songa staviti kao zadnjeg veznog, a Busija na stopera, ali odlucio je obrnuto.
momcad nije bila na razini, a Messi je bio neprepoznatljiv... unatoc 2 gola na kraju, i dalje mislim da je odigrao losu utakmicu. previse prodanih lopti i nezainteresiranost na terenu.
Villanova povlaci potez kakav ni Pep ne bi povukao - izvlaci Alvesa i ubacuje jos jednog napadaca, Alexisa... ne samo to, vec gura i Adriana naprijed, a povlaci Busquetsa, tako da su igrali s 3-3-4, obrambeni (Busi, Masch i Song), vezni (Xavi, Cesc i Adriano) i 4 napadaca (Pedro, Messi, Alexis, Tello)... ta 3 obrambena se skoro uopce nisu vidjela, jer Spartak nakon toga gotovo da nije presao centar, vec su se grcevito branili u sesnaestercu.
Villanova ima muda, a i znanje... treba mu vise vjerovati.
evo malo s twittera od Piquea i Shakire ;)
Tw Pique: "Great comeback from the team! Really important to start winning! Thanks to all for the support.. I hope to be playing again soon"
Tw Shakira: "As some of you may know, Gerard and I are very happy awaiting the arrival of our first baby!"
Lijepo ćemo El Clasico igrati bez Piquea i Puyola, baš krasno. Stvarno je čudo koliko Barca iam probelma sa ozljedama zadnje 2 sezone.
Lijepo ćemo El Clasico igrati bez Piquea i Puyola, baš krasno. Stvarno je čudo koliko Barca iam probelma sa ozljedama zadnje 2 sezone.
Pogotovo Puyol :/