FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.835.946
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Hahaha jadni Valdes ce kad izadje iz svlacionice govorit "ja sam Pablo, sto radim ovdje?" :)
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina
FC Barcelona

Ajme Valdes {#}

BARCELONA
13 godina
FC Barcelona

Iniesta igrač utakmice, Messi bolji od Ronalda, a onog Valdesa treba u Barcu B {#}

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/KiX7777][img]http://g.bf3stats.com/pc/opEhPk7a/KiX7777.png[/img][/url]
17 godina
FC Barcelona

Na kraju loš rezultat (da je bilo 3:1 onda bi bio kolko tolko ok), umjesto da se onaj smješni Real iz prvoga poluvremena natrpa sa 2-3 gola poluvrijme završi 0:0. {#} Treba poradit u obrani, Pique nesmije ići toliko naprijed. Iniesta igrač utakmice definitivno, Sanchez loš, veoma loš, Villa mora igrat sljedeću utakmicu, na lijevom krilu, a Pedro na desnom.

14 godina
FC Barcelona

zaslužena pobjeda, mi imamo odlične golmane, šteta šta su glupi, brate ovaj valdes bi se isto igra tika-take, da nije, sad bi 3-1 bilo, inače, dobra utakmica, zaslužuje ime :)

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo je meni smješno. Toliko  dobri i nadmočni iz glupog kornera zduvamo gol. Makar je trebalo završit 4:3 a nakraju je 3:2. Valdes se počeo zajebavat ko da imamo 5 gola razlike lol. Odlična utakmica i predstava za ono što nas očekuje. Visca El Barca <3

ELS BLAUGRANES &lt;3
16 godina

Moglo je i bolje. Nakon ovog večeras možda Valdez shvati da i nije neki tehničar{#}. Sa 3-1 smo već bili osvojili kup a ovako se treba opet namučiti. Ali ako zabijemo 1. oni su gotovi, raspast će se kao i večeras.

Bravo Xavi i Iniesta. Izumili ste nogomet za sve ostale. {#}

Barcelona FC
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iniesta je stvarno pokazal da je vrhunska klasa, i stvarno odlicna igra s njegove strane, Messi solidan, Xavi zmaj.

Valdes {#}

16 godina
FC Barcelona

Ajme tek sad vidim na youtube šta učini Valdez. Budala.

15 godina
FC Barcelona
danas po prikazanoj igri smo trebali dobiti bar 3 razlike, samo primimo dva krumpira i to ti je to. Valdes je smiješan, a još smiješniji su iz uprave što drže i trpe takvog golmana skolonog pogreškama već dugi niz godina. Na kraju rezultat nije dobar kakav je mogao i trebao biti, ali je bar pozitivna stvar što je igra na visokom nivou, Real je bio totalno nadigran.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca je reala nadigrala u svim segmentima,pokazali da smo bolji u ovom trenutku...utakmica zanimljiva,odlicno sto smo pobjedili al rezultat nije bas bajan za uzvrat al opet bolje nego poraz ili remi...steta sto valdes pokloni realu gol al desava se jbg...nek ponove ovakvu igru i u madridu trofej je nas...:))))

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iniesta je zaslužio 50 zlatnih lopti, danas ej bio fenomenalan. Taj čovjek nije sa Zemlje. Pogotovo ona La Crocketa koju je napravio. Ma Majstor <3

ELS BLAUGRANES &lt;3
17 godina
antimadridista kaže...
danas po prikazanoj igri smo trebali dobiti bar 3 razlike, samo primimo dva krumpira i to ti je to. Valdes je smiješan, a još smiješniji su iz uprave što drže i trpe takvog golmana skolonog pogreškama već dugi niz godina. Na kraju rezultat nije dobar kakav je mogao i trebao biti, ali je bar pozitivna stvar što je igra na visokom nivou, Real je bio totalno nadigran.

istina, ali je najveće sranje da je takav nadigrani Real utrpao 2 komada iz 2 pokušaja prema golu. Takve se stvari jednostavno nesmiju događat.

15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Moze link, jer ja jos nisam vidio xD Thx

Sve u svemu,drugo poluvrijeme 10x bolje i zanimljivije.

Battlelog: D-Ki11a
16 godina
FC Barcelona

vrlo los rezultat s obzirom na prikazanu igru.

CR se nije vidio cijelu utakmicu, mislim da je prvi put dotaknuo loptu u 20. min. i onda ga pogodi ovaj u glavu i sad je sam sebi frajer... onda faulira messija nogom i laktom i bahati se sucu kao ramenom ga je... uzas... takve bahate zgelirane smradove treba samarati dok sve ne priznaju.

i drugi gol poklon Valdesa... dogadja se. steta je sto akciju prije Messi nije zaljepio zicera.

Iniesta igrac utakmice sigurno.

Alexis veceras jako slab. cudi me da prije nije ubacio Fabregasa.

u svakom slucaju lijep pocetak sezone za Villanovu, 5:1 u ligi i onda pobjeda nad najvecim konkurentom. Jos kad Villa udje u formu i kad se Alba malo prilagodi... bit ce ovo opet uspjesna sezona.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
Legendic1911 kaže...
sirka666 kaže...

Moze link, jer ja jos nisam vidio xD Thx

Sve u svemu,drugo poluvrijeme 10x bolje i zanimljivije.

Uglavnom utipkaj u youtube "barcelona" i stavi da ih poreda po upload date.

15 godina
mrzech kaže...

vrlo los rezultat s obzirom na prikazanu igru.

CR se nije vidio cijelu utakmicu, mislim da je prvi put dotaknuo loptu u 20. min. i onda ga pogodi ovaj u glavu i sad je sam sebi frajer... onda faulira messija nogom i laktom i bahati se sucu kao ramenom ga je... uzas... takve bahate zgelirane smradove treba samarati dok sve ne priznaju.

i drugi gol poklon Valdesa... dogadja se. steta je sto akciju prije Messi nije zaljepio zicera.

Iniesta igrac utakmice sigurno.

Alexis veceras jako slab. cudi me da prije nije ubacio Fabregasa.

u svakom slucaju lijep pocetak sezone za Villanovu, 5:1 u ligi i onda pobjeda nad najvecim konkurentom. Jos kad Villa udje u formu i kad se Alba malo prilagodi... bit ce ovo opet uspjesna sezona.

nažalost ne događa se, ne sjećam se da sam vidio u životu takav gol, a kamoli da to napravi golman koji brani za Barcu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
16 godina
antimadridista kaže...

nažalost ne događa se, ne sjećam se da sam vidio u životu takav gol, a kamoli da to napravi golman koji brani za Barcu.

Događa se, po youtubeu, u nižim ligama primjerice uzbekistana....

16 godina
sirka666 kaže...
antimadridista kaže...

Događa se, po youtubeu, u nižim ligama primjerice uzbekistana....

evo "uzbekistanske lige"

dogadja se, ne?

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
FC Barcelona

ma totalno neki s*bani osjećaj, znam da smo ih dobili i u potpunosti nadigrali, a rezultat preloš kad se pogleda utakmica i ne mogu biti u potpunosti zadovoljan. Nadam se da će ovo riješiti u Madridu i da se tamo osvaja prvi trofej u sezoni. Bar jedna pozitivna stvar- u Madridu Barca nije poražena već 5 godina i nadam se da se taj niz neće prekinuti.

13 godina
FC Barcelona

Kad se s druge strane ovaj Valdesov gol gleda ima i dobru stranu.
Barca neće ići na gostovanje misleći da je stvar gotova, stiskat će da osigura, moje mišljenje 2-0 za Barcu!

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/KiX7777][img]http://g.bf3stats.com/pc/opEhPk7a/KiX7777.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jao koja budala haha, ne čudi me nimalo. :D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Moze li mi itko potvrdiit jeli 1 gol barce bio iz zaleda?

Mes que un club!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ma totalno neki s*bani osjećaj, znam da smo ih dobili i u potpunosti nadigrali, a rezultat preloš kad se pogleda utakmica i ne mogu biti u potpunosti zadovoljan. Nadam se da će ovo riješiti u Madridu i da se tamo osvaja prvi trofej u sezoni. Bar jedna pozitivna stvar- u Madridu Barca nije poražena već 5 godina i nadam se da se taj niz neće prekinuti.

Najbolji dio u utakmici mi je bio kad je Xavi zabio za 3:1 i onda su murinja prikazali. Kakva kisela faca, mislim da je mogo otić s klupe doma otišo bi lol

On govori da je tika taka prokužena ovo ono. Imali su ravno posjed lopte 30% i 2 udarca u okvir i to su 2 gola. Velika dominacija inače hahaha.

ELS BLAUGRANES &lt;3
14 godina
FC Barcelona

Koja 2 različita poluvremena. Prvo nonšalatno, kao neka prijateljska utakmica i samo da se to odradi. Dvije prilike na obje strane, prilično slabo. Za promjenu, nije bilo toliko naboja osim onog starta Alonsa, ali navikli smo na njega.

Drugo poluvrijeme suprotno. Obje momčadi su ubrzale ali opet je bila Barca ta koja dirigira i određuje tempo igre. Naravno, opet, iz ničega korner i gol iz prekida. Tipično. Imaš osjećaj kao da ih je samo trebalo naljutiti i zabija Pedro kojeg obožavam, matchwinner igrač kakav je potreban ovoj momčadi. 
Iniesta je odigrao drugo poluvrijeme kao nikad. Izboren penal gdje je majstorski izbacio Ramosa, briljantna asistencija za Xavija te za Messija. Naravno, još je tu bila hrpetina potezića koje isporučuje svaku utakmicu. 
I još valdes fino začini večer sa golom koji bi mogao odlućiti osvajača Superkupa. Lik ima potencijal ali je glup k'o k****, tako i izgleda. Lik očito ne može shvatiti da "ne izgubiti posjed" ne znači u svakoj situaciji. Imao je vremena izbiti loptu u aut, na centar, ali ne on mora raditi dribling da bi dodao loptu braniču da ne bi slučajno izgubio posjed. 

Iniesta naravno najbolji večeras. Pique kao i obično, jako dobra utakmica u Clasicu i još igra apsoltno sve. braniča, veznjaka, fanzivnog, centarfora, beka. Vidjeli smo ga na svakoj poziciji. Dobar je bio večeras. Messi je odradio dobru utakmicu, samo je falio taj golgeterski učinak. Imao je 3 čiste šanse od kojih je 2 morao okruniti pogotkom i tako riješiti pitanje pobjednika već u prvoj utakmici. Za nadati se da će nadoknaditi svoje u uzvratu.
Busquets opet fantastičan. Jedina greška na utakmici je što nije ispratio Ronalda kod kornera što je ovaj naravno kaznio. Sve ostalo savršeno. Čitanje igre, postavljanje, sjajna oduzimanja lopte, odlične odluke kod dodavanja. Stvarno ne znam kako će Song obavljati ove zadatke, bit će mu preteško iz početka (ako bude uopće igrao na zadnjem veznom).

I na kraju ovaj katastrofalni Alexis kojeg volim, al stvarno zna odigrat loše. Nevjerovatno kako on može naživcirati čovjeka. Totalno predvidljiv igrač slabo ulazi u šanse, a još i iritira sa padavičarenjem. Baš zamjeram Vilanovi što nije pružio priliku Villi jer je on mogao svašta učiniti u ovoj utakmici. 

Što se tiče Reala, dosta sam se razočarao. U obrani su znali što žele. Uvijek 3 igrača oko Messija i biti mu blizu stalno, i jaki pritisak na Iniestu. Ali ne razumijem čemu nezainteresiranost oko kreacije napada. Ovakav posjed lopte je dosta poražavajući za jednu takvu ekipu. Ne razumijem ni Mourinha. Izjavljivao je po medijima kako mu je ovo nevažan trofej, pa onda postavi takav bunker kao da brani jedan razlike i to za naslov LP-a.{#}

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
15 godina
FC Barcelona

Alexis me iživcirao danas, prvo ono simuliranje, a onda i jako loša igra. Čak mislim da je u onom drugom navodnom penalu i bilo elemenata da se sudi, ali ga nije sudio zbog one prve situacije i simuliranja iz prvog poluvremena, a i drago mi je da nije. Nadam se da će Tito s njim popričati u vezi toga jer mi strašno ide na živce u zadnje vrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 1:27 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Alexis me iživcirao danas, prvo ono simuliranje, a onda i jako loša igra. Čak mislim da je u onom drugom navodnom penalu i bilo elemenata da se sudi, ali ga nije sudio zbog one prve situacije i simuliranja iz prvog poluvremena, a i drago mi je da nije. Nadam se da će Tito s njim popričati u vezi toga jer mi strašno ide na živce u zadnje vrijeme.

Ne shvaćam zašto Villu nije roknuo unutra nego sebičnog Tella koji sve sam hoće. Neće dodat da ga hebeš.

Lionel Messi je srušio još jedan rekord: Postao je prvi igrač u historiji koji je postigao pogodak u 4 uzastopna Superkupa ( 2009., 2010., 2011. i 2012. godine).

ELS BLAUGRANES &lt;3
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 1:57 (Tommy_123).
15 godina
FC Barcelona

ajde ekipa koja želi i ima volje i dosta slobodnog vremena, registrirajte se na Barça balkan forum ako već niste. Ekipa je dobra, rasprava kvalitetna jer ima puno starijih članova, a ima i dosta za*ebancije {#}

http://www.barcabalkan.com/forum/index.php

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 2:34 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ajde ekipa koja želi i ima volje i dosta slobodnog vremena, registrirajte se na Barça balkan forum ako već niste. Ekipa je dobra, rasprava kvalitetna jer ima puno starijih članova, a ima i dosta za*ebancije {#}

http://www.barcabalkan.com/forum/index.php

Regal sam se {#}

ELS BLAUGRANES &lt;3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice