FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.705.249
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
Hexfire kaže...

Mislim da si u pravu, ali po meni bi Ronaldo morao dobit ako Real osvoji i prvenstvo i Ligu Prvaka, a Barca ispadne u polufinalu. Apsolutna mi je glupost da se u novije vrijeme slabo uzimaju u obzir gledaju osvojeni trofeji. Koja korist od 100 golova i asistencija ako nema trofeja. To mora biti temeljni uvjet, a onda može sve drugo. 

da,zato sam napisao da je trenutno Messi u prednosti. Ali treba uzeti u obzir da je tek 4.mjesec u godini i da je još 8 mjeseci do kraja godine. I mnogi zaboravljaju i gledaju samo na to kako je igrač odigrao prethodnu sezonu,ali godina traje i poslije 6.mjeseca. Mnogi su se čudili zašto Sneijder nije dobio nagradu 2010.godine. On jest imao briljantnu sezonu 09./10. ali je ostatak te godine odigrao ispod prosjeka i msilim da je zato nije dobio. Ne dijeli se ta nagrada za najboljeg igrača određene sezone,nego cijele godine.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 18:10 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona
" na sutrašnjoj konferenciji za novinare uoči uzvratne polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Chelseaja, pojavit će se Gerard Pique i Pep Guardiola. Vjerojatno će sutra biti jasnije zašto Pique nije igrao posljednjih nekoliko bitnih utakmica. Samim time što se Pep odlučio za Piquea da pored njega govori na pressici, automatski pobija sve zajedljive komentare pojedinih medija kako su njih dvojica u svađi."

Ovo me živo zanima,odličan potez Pepa sa ovim da pozove Piquea na pressicu sa sobom.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Ja ocekujem najjacu mogucu postavu (trenutno) za utorak, Puyol-Mascherano-Pique-Alves/Iniesta-Busquets-Xavi/Cesc-Messi-Sanchez ... a ako se netko iz veze umori, ubaciti Thiaga.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
13 godina
N3N0 kaže...
 a ako se netko iz veze umori, ubaciti Thiaga.

Fabregas?

15 godina
neaktivan
Nego koga bi ti umjesto Cesca, Pedra ili nekog mladog da ga pojede trema?
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

sta se nadate iduce sezone(transferi)?

ja mislim da hitno treba stoper (mozda i 2),lijevi bek,i hladnokrvi napadac,takoder volio bih vidijeti nekog u veznoj liniji tko zna opalit iz daljine {#}

17 godina
Logigamer kaže...

ja mislim da hitno treba stoper (mozda i 2),lijevi bek,i hladnokrvi napadac,takoder volio bih vidijeti nekog u veznoj liniji tko zna opalit iz daljine {#}

Jordi Alba bi super došao na mjesto lijevog beka. Napadača i veze nam ne treba. Možda još jedan obrambeni. Recimo Thiago Silva ili David Luiz.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
FC Barcelona
ja se isto slažem sa ovim sastavom gore,osim sa jednim malim dijelom u zadnjoj liniji gdje nebi volio da Puyol igra na bočnoj poziciji jer se već vidjelo nekoliko puta ove sezone da više nije spreman i moćan za igrati na boku gdje treba konstantna trka i jednostavno više nije onako eksplozivan da može pokrivati i tu poziciju,godine su učinile svoje. Znači očekujem nešto ovako: Valdes,Alves,Pique,Puyol,Adriano,Busquets,Xavi,Iniesta,Sanchez,Cesc i Messi.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 19:12 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
Logigamer kaže...

Jordi Alba bi super došao na mjesto lijevog beka. Napadača i veze nam ne treba. Možda još jedan obrambeni. Recimo Thiago Silva ili David Luiz.

da,vraca se villa,ali trebati ce i njemu odmora,i ne bi bilo lose imat nekog za odmorit messia

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
ja se isto slažem sa ovim sastavom gore,osim sa jednim malim dijelom u zadnjoj liniji gdje nebi volio da Puyol igra na bočnoj poziciji jer se već vidjelo nekoliko puta ove sezone da više nije spreman i moćan za igrati na boku gdje treba konstantna trka i jednostavno više nije onako eksplozivan da može pokrivati i tu poziciju,godine su učinile svoje. Znači očekujem nešto ovako: Valdes,Pique,Puyol,Adriano,Busquets,Xavi,Iniesta,Sanchez,Cesc i Messi.

alves?

15 godina
Logigamer kaže...
antimadridista kaže...
ja se isto slažem sa ovim sastavom gore,osim sa jednim malim dijelom u zadnjoj liniji gdje nebi volio da Puyol igra na bočnoj poziciji jer se već vidjelo nekoliko puta ove sezone da više nije spreman i moćan za igrati na boku gdje treba konstantna trka i jednostavno više nije onako eksplozivan da može pokrivati i tu poziciju,godine su učinile svoje. Znači očekujem nešto ovako: Valdes,Pique,Puyol,Adriano,Busquets,Xavi,Iniesta,Sanchez,Cesc i Messi.

alves?

uočio sam da sam ga izostavio,ispravio sam već.
15 godina
neaktivan
Antimadridista slazem se sa tvojom zadnjom linijom, Mascherano jednostavno nije za stopera. Ali pod najjacu postavu mislim i najiskusniju, zato nisam stavio Adriana. A transferi, definitivno Jordi Alba i neki napadac. Neymar bi po meni bio zanimljiva investicija, ali nesigurna... stvarno ka gledam njegovu tehniku i brzinu nenormalan je, ali Brazil i Europa se nemogu mjeriti... kad bi Santos dopustio posudbu Neymara, onda bi se vidjelo na cemu je.
16 godina
neaktivan
@antimadridista, možeš li pisati razmak poslije zareza? Ne smeta mi gramatička netočnost nego to što mi na mobilnom Bugu tekst ode izvan ekrana pa ne vidim sastave kad objaviš :D
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
Tomislav95 kaže...
@antimadridista, možeš li pisati razmak poslije zareza? Ne smeta mi gramatička netočnost nego to što mi na mobilnom Bugu tekst ode izvan ekrana pa ne vidim sastave kad objaviš :D

nema problema,paziti ću ubuduće ;)
17 godina
Logigamer kaže...
crystal6 kaže...
Logigamer kaže...

da,vraca se villa,ali trebati ce i njemu odmora,i ne bi bilo lose imat nekog za odmorit messia

Pa, napadača imamo stvarno mnogo (doduše najviše krilnih {#}). Messi, Pedro, Sanchez, Cuenca, Tello, Afellay i Villa. S tim da će najvjerovatnije igrati Messi, Villa i Sanchez, pa se rotirati najviše s Pedrom.

Come to the dark side, we have cookies.
16 godina
FC Barcelona

"Bilo bi čudo da nakon svega osvojimo prvenstvo. Imali smo loptu, dominirali tijekom cijele utakmice, ali nismo stvorili dovoljno šansi pred golom Reala. Madrid nam je dao loptu, ali samo nju, ne i prilike da ih iskoristimo, dok su oni s druge strane bili vrlo učinkoviti. Mi smo pokazali smo da znamo gubiti - Liga je izgubljena za nas, ali još uvijek stignemo ovu sezonu napraviti velikom", rekao je Xavi.

Eto, što reći nego da bi Xavi trebao biti uzor mlađim igračima. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
16 godina
neaktivan
Villa je tu jedina prava špica. Ako bude zdrav cijelu sezonu neće biti problema. Tu i tamo ga netko zamijeni, a ostalo bi trebao igrati ključnu ulogu.
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
neaktivan
Ma kakve Cuence i Sanchezi, treba dovesti Jelavica da ima tko cekat na visoke ubacaje :D
15 godina
FC Barcelona
Barcelona - Chelsea: "Never Give Up"
17 godina
N3N0 kaže...
Ma kakve Cuence i Sanchezi, treba dovesti Jelavica da ima tko cekat na visoke ubacaje :D

ne igraju oni tako.... sve sto je priko metar 175 ide u obranu :D

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
N3N0 kaže...

ne igraju oni tako.... sve sto je priko metar 175 ide u obranu :D

Ako se nevaram villa je 178 ;)

16 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Za slijedeču sezonu nam treba neka ubojita špica. Taj igrač nemora biti skup, samo da je viši od 180 i da je svestran(da se lagano prilagodi igri). Naravno služio bi kao adut s klupe i ulazio bi u igru kada nemamo riješenja. Sve ostale pozicije su pokrivene možda neki stoper na klupi i naravno lijevi bočni nam treba hitno. Alba je dobar odabir, ali malo znam koliko je defanzivno jak. Pique-a podhitno treba vratiti u prvi tim jer kada on igra nebojim se za prekide. Ovako sa omalenim Mascheranom i Alvesom smo slabi kada protivnik izvodi korner. Thiago Silva ili David Luiz su zasada nepotrebni(previše para bi nas izašli) dok god je Puyol tu, ali u budučnosti su neophodni.

14 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Za slijedeču sezonu nam treba neka ubojita špica. Taj igrač nemora biti skup, samo da je viši od 180 i da je svestran(da se lagano prilagodi igri). Naravno služio bi kao adut s klupe i ulazio bi u igru kada nemamo riješenja. Sve ostale pozicije su pokrivene možda neki stoper na klupi i naravno lijevi bočni nam treba hitno. Alba je dobar odabir, ali malo znam koliko je defanzivno jak. Pique-a podhitno treba vratiti u prvi tim jer kada on igra nebojim se za prekide. Ovako sa omalenim Mascheranom i Alvesom smo slabi kada protivnik izvodi korner. Thiago Silva ili David Luiz su zasada nepotrebni(previše para bi nas izašli) dok god je Puyol tu, ali u budučnosti su neophodni.

ja bi u obrani volio vidjeti dedea(iz vasca da game),a u napadu llorentea ili soldada (mada cisto sumnjam u ovo,al nada je uvijek tu)

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 22:48 (Logigamer).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Oce se Villa vracat u ovih zadnjih 5-6 utakmnica?

Mes que un club!
15 godina
ExE123 kaže...

Oce se Villa vracat u ovih zadnjih 5-6 utakmnica?

mislim da je out za ostatak sezone i da se vjerojatno vraća prije početka Eura,ali ni to nije sigurno.

16 godina
FC Barcelona

o sutrasnjoj utakmici ovisi cijela sezona. trebat ce probiti autobus koji ce chelsky parkirati pred golom cecha, ali ponajprije ce igraci trebati biti vise koncentrirani u zavrsnici.

Drogba se oporavio i spreman je za izlezavanje po terenu sutra. Evo ga u tunelu nakon prve utakmice :)

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
FC Barcelona
Pique, who didn't play last five games because of injury and tactical choices, will return to the starting line-up against Chelsea. [sport]
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Hexfire kaže...

Mislim da si u pravu, ali po meni bi Ronaldo morao dobit ako Real osvoji i prvenstvo i Ligu Prvaka, a Barca ispadne u polufinalu. Apsolutna mi je glupost da se u novije vrijeme slabo uzimaju u obzir gledaju osvojeni trofeji. Koja korist od 100 golova i asistencija ako nema trofeja. To mora biti temeljni uvjet, a onda može sve drugo. 

da,zato sam napisao da je trenutno Messi u prednosti. Ali treba uzeti u obzir da je tek 4.mjesec u godini i da je još 8 mjeseci do kraja godine. I mnogi zaboravljaju i gledaju samo na to kako je igrač odigrao prethodnu sezonu,ali godina traje i poslije 6.mjeseca. Mnogi su se čudili zašto Sneijder nije dobio nagradu 2010.godine. On jest imao briljantnu sezonu 09./10. ali je ostatak te godine odigrao ispod prosjeka i msilim da je zato nije dobio. Ne dijeli se ta nagrada za najboljeg igrača određene sezone,nego cijele godine.

Treba uzet u obzir da se Euro igra di messi nece sudjelovat tu bi ronaldo dobrim igrama trebao dobiti malu prednost,da se mene pita obojica su zasluzili tu titulu ove sezone jer toliko golova dati, pojedinacno imaju vise golova od nekih top svjetskih klubova XD

When you are halfway up,you are always halfway down
17 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Treba uzet u obzir da se Euro igra di messi nece sudjelovat tu bi ronaldo dobrim igrama trebao dobiti malu prednost,da se mene pita obojica su zasluzili tu titulu ove sezone jer toliko golova dati, pojedinacno imaju vise golova od nekih top svjetskih klubova XD

Ali vrlo je vjerojatno da Portugal neće dalje, pa mu se to neće previše računat, a možda zablista pa bude najbolji strijelac? Ja mislim da su ipak Nizozemci i Njemci nešto kvalitetnije repke, te da će oni proći dalje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 13:45 (Balvan8).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice