Mislim da si u pravu, ali po meni bi Ronaldo morao dobit ako Real osvoji i prvenstvo i Ligu Prvaka, a Barca ispadne u polufinalu. Apsolutna mi je glupost da se u novije vrijeme slabo uzimaju u obzir gledaju osvojeni trofeji. Koja korist od 100 golova i asistencija ako nema trofeja. To mora biti temeljni uvjet, a onda može sve drugo.
da,zato sam napisao da je trenutno Messi u prednosti. Ali treba uzeti u obzir da je tek 4.mjesec u godini i da je još 8 mjeseci do kraja godine. I mnogi zaboravljaju i gledaju samo na to kako je igrač odigrao prethodnu sezonu,ali godina traje i poslije 6.mjeseca. Mnogi su se čudili zašto Sneijder nije dobio nagradu 2010.godine. On jest imao briljantnu sezonu 09./10. ali je ostatak te godine odigrao ispod prosjeka i msilim da je zato nije dobio. Ne dijeli se ta nagrada za najboljeg igrača određene sezone,nego cijele godine.

We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!

). Messi, Pedro, Sanchez, Cuenca, Tello, Afellay i Villa. S tim da će najvjerovatnije igrati Messi, Villa i Sanchez, pa se rotirati najviše s Pedrom.