FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.836.492
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
FC Barcelona

Ok ali primili smo 2 glupa gola, obrana je dosta loša i to stoji... Plus par izmjena (izbaciti Roberta) i dalo bi se nekako izgurati

Zaradite do 150 dolara dnevno testiranjem aplikacija http://bit.ly/2iPkkYu
15 godina
Re: FC Barcelona
exer1234 kaže...

Ok ali primili smo 2 glupa gola, obrana je dosta loša i to stoji... Plus par izmjena (izbaciti Roberta) i dalo bi se nekako izgurati

Postoji razlika kad primiš 2 gola iz individualnih grešaka ili kad ih primiš zato što nrmamo nikakav sistem i ekipe nam stvaraju 10 šansi po utakmici kao prije.

Vidal je pogriješio kod onog gola. Takve individualne greške se neće događati svaku utakmicu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FC Barcelona

kako nece? dogadjaju se precesto... 

15 godina
FC Barcelona

Meni Lenglet nikad nije ulijevao povjerenje. Jedino što on radi izuzetno dobro su ta dodavanja iz obrane, u tome je jako dobar. Ali nije slučajno da mi primamo puno više golova otkad je Umtiti preselio na klupu zbog tog koljena koje ga muči, a Lenglet ga zamijenio u prvoj postavi.

Pique i Umtiti su bili idealan stoperski par. Pique i Lenglet baš i ne. Lenglet je solidan stoper, ali za mene jednostavno nema tu kvalitetu za startera u Barceloni. Ne može se Barceloni događati da jedan Lenglet ili Roberto budu nezamjenjivi starteri. To su ok igrači, ali nisu taj level.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2020 18:25 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona

Umtiti je klasa kad je u formi, to stoji..

ali previse gresaka, recimo Buskets cesto gubi lopte..

Rakitic je sinoc bio komedija, kako je taj covjek spor.. primi loptu,  5 sekundi razmislja sta ce s njom.... 

14 godina
exer1234 kaže...

Umtiti je klasa kad je u formi, to stoji..

ali previse gresaka, recimo Buskets cesto gubi lopte..

Rakitic je sinoc bio komedija, kako je taj covjek spor.. primi loptu,  5 sekundi razmislja sta ce s njom.... 

Znaš kako se kaže; "svaka zabava za svoja vremena" 

Sjećaš se kako ste FALILI Raketu kada je Marcelu prodao sombrero, niste mogli disati od sreće kada je došel vu Barsu ?!!

U svakoj dobroj priči dolazi i kraj sa velikim V i K, no teško je to dokazati pojedincima, koji vrlo lako zaboravljaju na početak, one dobre priče! 

ATJ Lučko
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Mislite li da je slucajnost sto Xavi nije htio doci dok je ovaj majmun Bartomeu na vlasti?

On je glavno covjek koji donosi transfere na temelju profita.

Ne pita se trenera nista a to smo vidjeli kod slucaja Paulinho.

Treba izdrazti jos godinu do izbora, a ako ne bude trofeja sigurno ce pasti.

Mislim da ce ovaj prijelazni rok , pokusati dovesti sve zvijezde svijeta samo da ostane na vlasti.

Nadam se samo da nece dovoditi Ruiza iz Napolia, lik je precjenjen a ne zna se sa loptom sastati

This time next year we'll be millionaires
16 godina
FC Barcelona

14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Mislite li da je slucajnost sto Xavi nije htio doci dok je ovaj majmun Bartomeu na vlasti?

On je glavno covjek koji donosi transfere na temelju profita.

Ne pita se trenera nista a to smo vidjeli kod slucaja Paulinho.

Treba izdrazti jos godinu do izbora, a ako ne bude trofeja sigurno ce pasti.

Mislim da ce ovaj prijelazni rok , pokusati dovesti sve zvijezde svijeta samo da ostane na vlasti.

Nadam se samo da nece dovoditi Ruiza iz Napolia, lik je precjenjen a ne zna se sa loptom sastati

sigurno je to razlog..

vise bih rekao da zeli dovrsiti ono sto je zapoceo s ovom ekipom koju trenira.. ja sam znao da nece biti nista od toga, cim sam vidio da su prosli dalje u kupu

10 godina
Boixus Nois PS kaže...

Zašto si licemjeran. Kada se pisalo da treba doći, rekao si da nam on trenutno ne treba, neka se još kali. 

16 godina
FC Barcelona

Setien samo treba odradit pripreme sa ekipom i krenut od početka sezonu. Ovako su zbunili igrače koji su bili zbunjeni sa Valverde-ovim načinom igre, kad su ovog doveli.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
12 godina
protjeran

Tko kaze da sam ja za to da Xavi dode sada?

16 godina

Koga briga za Xavi-a sada? On nebu trener Barce još 2-3 godine, nema smisla ga ni spominjati.

11 godina
Dembele 6 mjeseci out.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Izgleda da ce Barcelona platiti 35 miliona za Jose Williama.

Ne vjerujem da je to pametno. Na ljeto onda sigurno ne dolazi Lautaro jer bi prakticki imali 4 igraca koji bi konkurirali za mjesto prve devetke.

Ali opet nisam pobornik placanja 111 miliona za Lautara.

U svakom slucaju nasa uprava uvijek pretplati svakog igraca.

14 godina
playjob kaže...
Dembele 6 mjeseci out.

on je cijelu karijeru out.. 

nema leba od njega i to je to...

i kad se oporavi, opet ce se ozlijediti poslije par utakmica, ili cak i na treningu, lol

16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Izgleda da ce Barcelona platiti 35 miliona za Jose Williama.

Ne vjerujem da je to pametno. Na ljeto onda sigurno ne dolazi Lautaro jer bi prakticki imali 4 igraca koji bi konkurirali za mjesto prve devetke.

Ali opet nisam pobornik placanja 111 miliona za Lautara.

U svakom slucaju nasa uprava uvijek pretplati svakog igraca.

Naravno da ce preplatit igraca u ovakvoj situaciji. Klubovi znaju da Barca mora hitno dovest nekog i logicno da ce dizat cijenu.

15 godina
FC Barcelona

Gledam malo komentare na instagramu i facebooku vezano za Dembelea. Koliko mi j*bene dječice imamo što navijaju za ovaj klub, pa to je strašno.

90% komentara je vrijeđanje Dembelea, vidio sam nekoliko koji mu žele smrt, j*bu mu familiju do desetog koljena i žele mu sve najgore u životu.

Meni je jasno da se od Dembelea očekivalo puno i da je sve skupo ovo veliko razočarenje. Ali j*bem mu mater, pa zar ljudi stvarno ne mogu malo razmisliti? Imam osjećaj da svi misle da se čovjek namjerno ozljeđuje i da on to stvarno želi. I da ne želi igrati nogomet i biti zdrav. Koji j*beni primitivni debili od ljudi.

Dečko je riskirao sve da dospije u Barcu, to mu je bila želja i to je govorio otkad je imao 16 godina. Prestao je trenirati s Dortmundom samo da dođe u Barcu, napravio sve. I onda ga snađe ovakva situacija gdje ne može nikako ostati zdrav i pokazati sto zna na terenu. To je sve skupa tužno. I umjesto da ga se ohrabruje jer je u cijeloj ovoj situaciji baš njemu najteže, navijači mu samo jos otežavaju situaciju jer eto oni sa svog kauča ne mogu uživati gledajući ga. Primitivci.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2020 23:47 (antimadridista).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Mislim da igrace bk za takve komentare.

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Mislim da igrace bk za takve komentare.

Nije svaka osoba ista. Pogledaj recimo što se dogodilo Bojanu Krkiću koji je izasao nedavno u medije i izjavio da su ga pokopala očekivanja navijača i frustracije nakon ozljeda koje su se zaredale kad je bio u Barci i kad se od njega očekivalo puno. Rekao je da je postao depresivan i da ga je sve to skupa srozalo i gotvo ga uništilo.

Navijači često misle "lako je igračima, oni imaju love". I oni su samo ljudi od krvi i mesa. I sve skupa to predaleko odlazi u nogometu. Prijetnje smrću, rasističko vrijeđanje itd. Užas.

8 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Gledam malo komentare na instagramu i facebooku vezano za Dembelea. Koliko mi j*bene dječice imamo što navijaju za ovaj klub, pa to je strašno.

90% komentara je vrijeđanje Dembelea, vidio sam nekoliko koji mu žele smrt, j*bu mu familiju do desetog koljena i žele mu sve najgore u životu.

Meni je jasno da se od Dembelea očekivalo puno i da je sve skupo ovo veliko razočarenje. Ali j*bem mu mater, pa zar ljudi stvarno ne mogu malo razmisliti? Imam osjećaj da svi misle da se čovjek namjerno ozljeđuje i da on to stvarno želi. I da ne želi igrati nogomet i biti zdrav. Koji j*beni primitivni debili od ljudi.

Dečko je riskirao sve da dospije u Barcu, to mu je bila želja i to je govorio otkad je imao 16 godina. Prestao je trenirati s Dortmundom samo da dođe u Barcu, napravio sve. I onda ga snađe ovakva situacija gdje ne može nikako ostati zdrav i pokazati sto zna na terenu. To je sve skupa tužno. I umjesto da ga se ohrabruje jer je u cijeloj ovoj situaciji baš njemu najteže, navijači mu samo jos otežavaju situaciju jer eto oni sa svog kauča ne mogu uživati gledajući ga. Primitivci.

Sjetimo se Robena. Eksplodiro u 30oj. Nekim igracima je sudjen teži put. 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma ajde nije ni Dembele cvijeće...koliko puta je zakasnio na trening jer je navodno igrao igrice do jutra, koliko puta nije slušao nutricioniste i liječnike koji su mu davali savjete...tako da si je i sam kriv u neku ruku za ovo što mu se događa...naravno da se nije namjerno ozlijedio, ali dečko je promašaj, preskupo je plaćen, najavljivao se kao neka zamjena Neymaru, a da li on to i je, nema  smisla uopće komentirat...tako da od tud dolazi velika frustracija svih navijača...ne treba mu prijetiti smrću, vrijeđati ga i slično, ali očito nije ozbiljno shvatio u kakav je klub došao i što se očekuje od njega... čeka ga se ko ozeblo sunce, a on ne može spojiti 5 utakmica zaredom... ako je jedan Coutinho poslan na posudbu i vjv će biti prodan, zašto ne bi i Dembele koji je 5 puta manje pokazao i isplatio svoj transfer...

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2020 15:25 (barcafan12).
14 godina
FC Barcelona

kazu da ce Suki biti zdrav prije nego se ocekivalo, vec sredinom sljedeceg mjeseca!! dakle ako prodjemo napoli, ima sanse da ga bude u sljedecoj utakmici

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2020 15:48 (exer1234).
14 godina
7 godina
protjeran
barcafan12 kaže...

Ma ajde nije ni Dembele cvijeće...koliko puta je zakasnio na trening jer je navodno igrao igrice do jutra, koliko puta nije slušao nutricioniste i liječnike koji su mu davali savjete...tako da si je i sam kriv u neku ruku za ovo što mu se događa...naravno da se nije namjerno ozlijedio, ali dečko je promašaj, preskupo je plaćen, najavljivao se kao neka zamjena Neymaru, a da li on to i je, nema  smisla uopće komentirat...tako da od tud dolazi velika frustracija svih navijača...ne treba mu prijetiti smrću, vrijeđati ga i slično, ali očito nije ozbiljno shvatio u kakav je klub došao i što se očekuje od njega... čeka ga se ko ozeblo sunce, a on ne može spojiti 5 utakmica zaredom... ako je jedan Coutinho poslan na posudbu i vjv će biti prodan, zašto ne bi i Dembele koji je 5 puta manje pokazao i isplatio svoj transfer...

Pitanje je koliko je točno da kasni i igra cijelu noć igrice? Složio bih se sa gornjim komentarom (Antimadridista) da nije u redu vrijeđati ga tako i željeti mu zlo jer je njemu sigurno najteže. P.S. nemoj me krivo shvatiti za boldano, ali moram - nije sunce ozeblo (to je nemoguće) već onaj koji je ozebao čeka sunce (logično, zima mu je) . Znači - čeka ga se kao ozebo sunce

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2020 22:52 (bananaman1).
13 godina
protjeran
Chelsea doveo Ziyecha za 40mil eura. Bas me zanima hoce li biti bolji od nasih "pojacanja" koja su kostala 500mil.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Mnije on za nas, mora bit barem cca 100 miliona i da je maksimalno ne kompatibilan za barcin stil igre

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2020 17:47 (Boixus Nois PS).
11 godina
FC Barcelona

Važan offtopic.

Manchester City dobio kaznu od dvije godine zabrane igranja Lige prvaka + novčana kazna. Razlog tomu je kršenje financijskog ,,fair playa." Ovo je ogromna prilika da se u iduće dvije godine uzme ,,klempo."

,,Istragu je još 2018. potaknula sva sila emailova i dokumenata koje je objavio njemački Der Spiegel. Gazda Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan je prikazivao kako je, od 67,5 milijuna funti za sponzorstvo na dresu, kompanije Etihad dala samo 8 milijuna, a ostalo je iskrcavao sam bin Zayed kroz svoju kompaniju Abu Dhabi United Group."

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2020 19:51 (playjob).
16 godina
playjob kaže...

Važan offtopic.

Manchester City dobio kaznu od dvije godine zabrane igranja Lige prvaka + novčana kazna. Razlog tomu je kršenje financijskog ,,fair playa." Ovo je ogromna prilika da se u iduće dvije godine uzme ,,klempo."

,,Istragu je još 2018. potaknula sva sila emailova i dokumenata koje je objavio njemački Der Spiegel. Gazda Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan je prikazivao kako je, od 67,5 milijuna funti za sponzorstvo na dresu, kompanije Etihad dala samo 8 milijuna, a ostalo je iskrcavao sam bin Zayed kroz svoju kompaniju Abu Dhabi United Group."

Za koga je to ogromna prilika? Jednom došli do polufinala i to je to. Totalno loša ekipa što se tiče LP.

11 godina
x18x05x kaže...
playjob kaže...

Važan offtopic.

Za koga je to ogromna prilika? Jednom došli do polufinala i to je to. Totalno loša ekipa što se tiče LP.

Nije bitno koliko su puta došli do koje faze natjecanja. U nokaut fazi je svašta moguće, a City ne treba odbacivat niti minorizirat njihovu kvalitetu na temelju njihove povijesti u LP. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice