FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.835.655
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Samo se nadam da se Setien neće tako lako odreći Coutinha, s obzirom da će se najvjerojatnije vratiti na ljeto posto Njemci neće otkupiti ugovor mislim da je on igrač koji nam treba i koji nije rekao još sve... Jedini od veznjaka koji je sposoban predriblati jednog dvojicu, koji zna zabiti van 16, odigrati killer pas... Stvarno se nadam da će ga vratiti jer je totalno nepošteno da su mu samo nakom jedne i pol sezone okrenuli leđa gdje je iako je igrao na krivoj poziciji imao odličnih partija...a dok se mnogi igrači provlače u sastavu bez nekog opravdanja tipa Dembele koji nije odigrao jednu cijelu sezonu u klubu.. Na kraju krajeva Coutinho je premasno plaćen da bi ga se odrekli samo tako, imam osjećaj da bi se preporodio pod Setienom, s Jongom i Arthurom u vezi moglo bi to brutalno izgledati, Busquetsu svaka čast i veliko hvala ali on treba biti zamjena Frenkiju, Arthur ispred njega i Coutinho malo ofanzivniji. 

15 godina
FC Barcelona

Coutinho nije veznjak, tj. je ofanzivni veznjak, "desetka". To u Barceloni ne prolazi. Naši veznjaci igraju dublje i moraju raditi bez lopte. Coutinho je više igrač završnice i igra bliže protivničkih 16. On ne može funkcionirati u roli koju je imao npr. jedan Iniesta jer ne radi ništa bez lopte. 

Coutinho jedino može biti zamjena Messiju u Barcinom sustavu. Samo pročitajte što je rekao Klopp u vezi toga kad se spominjalo da će Coutinho zamijeniti Iniestu. Coutinho kao igrač jednostavno nije za veznjaka koji igra dublje i radi bez lopte.

To je bila najgora kupovina Barce u povijesti. Ne zato što je Coutinho loš igrač (jer nije) nego zato što je on kupljen samo zbog imena i kvalitete, a u sustav se ne uklapa. Za Dembelea se bar znalo da je čisto krilo, ono što nam je trebalo odlaskom Neymara. Ali su ga uništile ozljede, takve stvari se događaju. Coutinho s druge strane, je promašaj od starta jer mi za njega nemamo mjesta na terenu. Bojim se da će se isto dogoditi sa Griezmannom.

Mi smo potrošili 300+ milijuna kombinirano na Coutinha i Griezmanna, dva igrača koja su polušpice/ofenzivni veznjaci, desetke. Dok u ekipi imamo Messija koji igra na toj poziciji. Strašno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2020 18:28 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne znam, osobno bih ga vratio i probao mu nać neku poziciju jer velim strašan je igrač, ima karakteristike koje trenutno niko osim Messija nema u Barci... Trenutno bi ga i koristio na krilu, Griezmann 9ka i Messi desno, mislim da bi to donekle i funkcioniralo... Žao mi ga jer se trudio i nije bio uopće toliko loš... 

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

najbolju utakmicu je odigrao i zabio hattrick kada Messi nije bio u timu ni na klupi.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

nekada stvarno imam osjecaj da su sudije placene da sude protiv Barce ili da je jednostavno mrze iz dna duše

13 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Bez brige, Griezmann, Krakati i Roberto ce rijesiti utakmicu
15 godina
FC Barcelona

Ovaj Lenglet nije igrač koji ima kvalietu da starta u Barceloni. U boljim danima kluba bi možda jedino bio na klupi. Isto vrijedi za Roberta.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2020 21:12 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona

nema ovdje penala. 

Zaradite do 150 dolara dnevno testiranjem aplikacija http://bit.ly/2iPkkYu
15 godina
FC Barcelona

Ovaj sudac je lopovčina samo takva (ne zbog penala, koji je bio). Onaj faul na Messiju koji nije suđen odmah na početku je jedna od najčudnijih odluka sudaca koje sam vidio uopće. A njima sudi svaki kontakt.

15 godina
FC Barcelona

De Jong je zvjerka. Izvući će Setien iz njega maksimum, baš pravi trener za njegov stil igre.

11 godina
FC Barcelona

2 naprema 1.

14 godina
FC Barcelona

steta

13 godina
protjeran
Bravo Fekir! To je igrac od 20mil eura! Nas od 120 se ne moze sastati s loptom.
15 godina
FC Barcelona

Vidal je j*bena rupetina. Prvo shebe čistu kontru i onda još izgubi loptu ovako. 

12 godina
protjeran

Tamam to govorim.

Fekir doktor

This time next year we'll be millionaires
14 godina
FC Barcelona

barca je prosjecna ekipa... 

15 godina
FC Barcelona

Daj vadi ovog indijanca Vidala iz igre molim te... Igrač koji ima IQ niži od sobne temperature.

15 godina
FC Barcelona

Aleñá dominira. Igrač koji je dobio točno 0 šansi u klubu. A nama starta indijanac koji će usput i tužiti klub na sudu.

E Barcelona na što si spala.

14 godina
FC Barcelona

isuse kako se gubimo, majko mila ko totalni amateri!!!

12 godina
protjeran

A ovog panja busqetsa ne spominjes

This time next year we'll be millionaires
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

sta ba serete. zabijo je i Gomes u rašlje realu, pa kad je dosao jebali ste mu sve sto ste stigli. Nabrijani likovi, ovo je njima finale lige prvaka.

I na kraju će opet izgubit

15 godina
FC Barcelona

Totalno čudna utakmica. Poklonili smo im dva gola, oni nisu praktički nista napravili, sami smo si dali golove. A i naši golovi došli iz ničega praktički.

Prije drugog poluvremena izvaditi Vidala iz igre. Ili će dobiti drugi žuti ili shebati još jedan gol. A i Roberto bi lako mogao pocrveniti.

11 godina
exer1234 kaže...

Naporan si u 3 pm. Ideš na ignore. Zaredaš 18 komentara kao kakav balavac od 12 godina, a takvi su ti i komentari. U ovoj temi sam par godina ti u zadnja 2mj ovdje počeo pisati i smarati poput kakvog balavca... 

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

A ovog panja busqetsa ne spominjes

Šta je on napravio krivo u ovom poluvremenu? Vidal nam je skoro sam izgubio utakmicu. 

13 godina
protjeran
Da u nogometu postoji 5 izmjena, mislim da bi ih Setien sve iskoristio na poluvremenu. Vidal, Busquets, Lenglet, Umtiti, Griezmann, Firpo su uzasni.
14 godina
FC Barcelona

Po meni Roberto nema sta traziti ovdje..jedino dobro sto je ucinio je onaj gol vs PSG, i onaj prodor vs Real.... ostalo je dosta lose.. kao bek je slab, u sredini slab,, krilo slab.... 

on je za rotaciju s Semedom i to je to....

fali Suarez, jebeno fali.. da je on zdrav, bila bi ovo druga prica,.. Grizman je totalni promasaj i nema nikakve koristi od njega, niti zabija niti namjesta, niti prolazi igrace.. 0 bodova nazalost... Suki kakav god da je smotan s loptom, ne moze proci igraca, ali je jako opasan po gol, zivcira protivnicku obranu, fali nam jebeno

15 godina
FC Barcelona

Umtiti i Lenglet us totalno neuigrani. Ne pomaže ni činjenica da je Umtiti daleko od prave forme čak i bez te neuigranosti sa Lengletom. Uzašno smo ranjivi u obrani. Imam osjećaj da ćemo primiti gol svaki put kad protivnik pređe centar. Ne može jedna ekipa koja cilja osvojiti ligu i LP praktički sama sebi ovako zabijati golove iz utakmice u utakmicu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2020 22:00 (antimadridista).
14 godina
BeLLicus kaže...
exer1234 kaže...

Naporan si u 3 pm. Ideš na ignore. Zaredaš 18 komentara kao kakav balavac od 12 godina, a takvi su ti i komentari. U ovoj temi sam par godina ti u zadnja 2mj ovdje počeo pisati i smarati poput kakvog balavca... 

da, osim sto se obrana gubi ko da prvi put imaju loptu u nogama.

15 godina
FC Barcelona

Firpo je los, ali vidi se da nema samopouzdanja i boji se krenut naprijed. Zasto Roberto igra to nitko ne zna, lik je ocajan vec duze vrijeme, Vidal ko da je pijan, Lenglet isto los, Griezmann kao da ni ne igra. Ne znam, ne znam... na sta je Barca spala - na to da moraju dat golove iz nicega, iz prekida, ubacaja?! Vadi tog Vidala stavi Arthura i goni Roberta i stavi Fatija. Ovo je nemoguce za gledat.

VISCA BARCA
15 godina
FC Barcelona

Što ste se uhvatili Griezmanna sad? Namjestio zicer Messiju i radi dosta prema nazad. Nije njegov problem to što ga je klub doveo, a da na njegovoj prirodnoj poziciji već imamo Messija. Samo totalni laik može tvrditi da je Griezmann loš igrač.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice