Inter se neshvatljivo povukao i dao Barcu priliku koji su nekim čudom i iskoristili, bez obzira na rezultat nisam zadovoljan igrom u prvom poluvremenu, bolja ekipa bi nas razapela u 45 min..
Opet Valverdea čuva guzicu zahvaljujući Messiju i Suarezu.
Inter se neshvatljivo povukao i dao Barcu priliku koji su nekim čudom i iskoristili, bez obzira na rezultat nisam zadovoljan igrom u prvom poluvremenu, bolja ekipa bi nas razapela u 45 min..
Izasli sa pravim stavom u drugom poluvremenu i pobjedili. Bitne su i izmjene naravno.
Loše skroz. Samo bolje trener, igrači imaju potencijala.
Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
Igra katastrofa sve dok Busquets nije izasao, De Jong otisao na pravu poziciju i igrao bolje nego ikad u Barci. Sve u svemu, i dalje nebi Suareza imao u startnoj 11 nego Dembelea i Griezmanna bez obzira na ova dva gola. Jednostavno fula zicere i igrac je manje.
Dobro je, odlicno. U pricu o spasavanju Valverdea je uveden i Suarez.
Samo da jos otkrijemo od cega se Valverde spasava. Od otkaza sigurno nije, jer je bilo i ozbiljnijih razloga do sada za otkaz.
Ništa novo od tebe, ali drugo se i ne očekuje. Nego, kažeš da ide bolje bez Messija? Kako bi to sinoć bez njega ispalo, a čovjek nije igrao mjesecima i još povrijeđen?! Za njegove standarde ono sinoć je bilo slabo i da zubati debil nije zabio opet bi Messi bio igrač utakmice. Mislim da o ostalima i ne treba nešto posebno ni reći? P.S. kako se vidjelo koliko Dembele odskače od tih foliranata, čim je ušao panika pa makar ga i nije najbolje išlo. On i Fati su budućnost kluba, samo da ih nosonja ne stavi na bekove , a Roberta i Busketsa na krilo??
Ne zelim biti previse kritican ali realno dobili ste nas samo zato jer nam je klupa kratka i losa za popihdit..
Doduse vecina Vas ovdje je i realna i samo ste zakljucili da je nesto trulo...
No oval Valverde Vam je povukao dobar potez izvadivsi Biskvita van..
Semeda niste komentirali pa lik kriminalno Vam igra na ovoj poziciji... s Albom ste bar 20% jaci.
Ništa novo od tebe, ali drugo se i ne očekuje. Nego, kažeš da ide bolje bez Messija? Kako bi to sinoć bez njega ispalo, a čovjek nije igrao mjesecima i još povrijeđen?! Za njegove standarde ono sinoć je bilo slabo i da zubati debil nije zabio opet bi Messi bio igrač utakmice. Mislim da o ostalima i ne treba nešto posebno ni reći? P.S. kako se vidjelo koliko Dembele odskače od tih foliranata, čim je ušao panika pa makar ga i nije najbolje išlo. On i Fati su budućnost kluba, samo da ih nosonja ne stavi na bekove , a Roberta i Busketsa na krilo??
Citiraj mi post gdje sam rekao da ide bolje bez Messija i ja cu ti odgovorit.
Zasto mi podmeces neato sto nisam nikad i nigdje napisao?
Za legendu kluba reci da je "zubati debil", to nikad navija barcelone nece uraditi. NIKAD.
Ne zelim biti previse kritican ali realno dobili ste nas samo zato jer nam je klupa kratka i losa za popihdit..
Doduse vecina Vas ovdje je i realna i samo ste zakljucili da je nesto trulo...
No oval Valverde Vam je povukao dobar potez izvadivsi Biskvita van..
Semeda niste komentirali pa lik kriminalno Vam igra na ovoj poziciji... s Albom ste bar 20% jaci.
a kaj da zamjerimo liku koji je zapravo desni bek a igra na lijevom jer su svi lijevi bekovi povrijeđeni
a kaj da zamjerimo liku koji je zapravo desni bek a igra na lijevom jer su svi lijevi bekovi povrijeđeni
I ne samo to, jos je Semedo na toj lijevoj strani odigrao bolje nego Roberto na desnoj strani. Semeda su ujebali treneri, predugo je sjedio na klupi i njegov razvoj je kocen. Lik je mogao biti jedan od najboljih desnih bocnih svijeta, ali se godinama forsirao Roberto. Semedo je brzi, bolji u obrani, a ima i bolji dribling od Roberta i prodorniji je. Ali kazem, predugo su ga tusili na klupi, ali jos se on moze razviti.
I ne samo to, jos je Semedo na toj lijevoj strani odigrao bolje nego Roberto na desnoj strani. Semeda su ujebali treneri, predugo je sjedio na klupi i njegov razvoj je kocen. Lik je mogao biti jedan od najboljih desnih bocnih svijeta, ali se godinama forsirao Roberto. Semedo je brzi, bolji u obrani, a ima i bolji dribling od Roberta i prodorniji je. Ali kazem, predugo su ga tusili na klupi, ali jos se on moze razviti.
Sve mogu podnijeti, al da se izmisljaju podaci da bi se neato dokazalo, e to bi za svqkog normalnog trebalo bit nepodnosljivo, a to je vrlo cest slucaj na barcinim forumima i fejsbuk stranicama.
Cuj godinama se forsirao roberto. Samedo u barcinom dresu ima dvije sezone. Prosle sezone igrao vise vremena od Roberta.
Cuj godinama se forsirao roberto. Samedo u barcinom dresu ima dvije sezone. Prosle sezone igrao vise vremena od Roberta.
Zašto lažeš?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Zašto lažeš?
Ne lazem, samo sam prenio ono sto su na Barca BiH pisali.
Al okej, moja greska. Nego da vidimo sta kaze tvoja statistika:
Dakle, razlika je 3.67 utakmica u koris rorberta. Statisticki roberto debelo ucinkovitiji.
U svakom slucaju, ta prica roberto vs samedo je goli xurac. Obojica igraju koliko znaju i koliko mogu. Roberto generalno bolji igrac.
Za legendu kluba reci da je "zubati debil", to nikad navija barcelone nece uraditi. NIKAD.
Ne razumijem tvoj odgovor. Vi ste pisali da Valverdea spasava Messi. Evo vidite da nije, ni danas ni ranije. I bez njega uglavnom pobjedjujemo. Uzmite zadnje 3 godine utakmice bez messija i sve ce vam se samo kazati.
Eto ti , a sad ide tvoje objašnjenje tipa - ........................................................?
A Suareza derem zbog ljudskih kvaliteta, većinom je to taj dio koji mi se kod njega najviše gadi! Jednostavno mi je smrad od čovjeka i ne mogu si pomoći? Znam da nije popularno biti protiv "svog" ali je.i ga? Kakav bih bio čovjek da mrzim Kristinu i Neymara zbog ciganluka , a za "svog" Suareza vičem - to ljudino? Tebi prepuštam taj način, meni ne odgovara. P.S. kako je samo opet pojeo govno onim urlikom (na koji se i komentator posprdno osvrnuo) kraj aut linije, gdje je naravno usporena snimka pokazala da nije bilo nikakvog udarca?! Seronja ponosno trčkara sekundu kasnije? Za to moraš biti govno i retard, ništa drugo. Po meni - prodajte ga u Kinu i baj,baj, zaborav!
Ne razumijem tvoj odgovor. Vi ste pisali da Valverdea spasava Messi. Evo vidite da nije, ni danas ni ranije. I bez njega uglavnom pobjedjujemo. Uzmite zadnje 3 godine utakmice bez messija i sve ce vam se samo kazati.
Eto ti , a sad ide tvoje objašnjenje tipa - ........................................................?
A Suareza derem zbog ljudskih kvaliteta, većinom je to taj dio koji mi se kod njega najviše gadi! Jednostavno mi je smrad od čovjeka i ne mogu si pomoći? Znam da nije popularno biti protiv "svog" ali je.i ga? Kakav bih bio čovjek da mrzim Kristinu i Neymara zbog ciganluka , a za "svog" Suareza vičem - to ljudino? Tebi prepuštam taj način, meni ne odgovara. P.S. kako je samo opet pojeo govno onim urlikom (na koji se i komentator posprdno osvrnuo) kraj aut linije, gdje je naravno usporena snimka pokazala da nije bilo nikakvog udarca?! Seronja ponosno trčkara sekundu kasnije? Za to moraš biti govno i retard, ništa drugo. Po meni - prodajte ga u Kinu i baj,baj, zaborav!
Jel ti mene zqxebavas ili sta?
Gdje ovdje u citiranom pise da nam ide bolje bez Messija?
Koliko uopce imas godina? Zrelom covjeku to ne prilici.
Eto ti , a sad ide tvoje objašnjenje tipa - ...odgovor ubaci ovdje.....................................................?
Nije tebi lako.
Sevilla bolja, Barca vodi.
Sevilla je imala bolje šanse premda nitko u obrani ne igra svoju prirodnu poziciju osim Piquea ali vezni red konačno igra odlično.
Treba kažnjavati ove nepotrebne žute kartone. 50000 ojra pa neka prave onda.
Kad bi Dembele samo imao vrhunske radne navike i kad bi ga zaobišle ozljede, bio bi jedan od najboljoh igrača na svijetu bez premca. Još nije kasno za to. Koliku količinu talenta ima taj dečko...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Evo opet će ispasti da je Barcelona nadigrala protivnika, a dok nisu zabili prvi trebali su primiti već tri gola. Svaka čast na 3 lijepa pogotka, ali meni ovo i dalje u globalu izgleda jako prosječno, obrana jako slaba, svaki protivnički napad je skoro pola gola, napad malo prespor u kreaciji, ali evo na sreću učinkovit. Danas mi se najviše sviđa sredina, De Jong mora stalno igrati Busijevu poziciju jer je trenutno dvije klase bolji igrač. Isto tako i Arthur mora biti stalno u prvih 11, oslobodio se malo i počeo dijeliti killer paseve prema naprijed, kao i D.Jong... Messiju fali još par utakmica da uđe u onu pravu formu. Suarezu radije daj na škarice nego na 2 metra, čudo šta sve pogađa. Dembele željan igre, puno manje griješi nego inace, jako lijep gol danas. U nastavku se nadam Fatiju da odigra s Messijem koju minutu, isto tako Griezmann mora na 9ku ići pa da ga vidimo, nije on za krilo.
Zašto se Messi nepotrebno vraća u sredinu po loptu? Bezveze se troši, imamo sad vezni red koji zna šta će sa loptom.
Zašto se Messi nepotrebno vraća u sredinu po loptu? Bezveze se troši, imamo sad vezni red koji zna šta će sa loptom.
Istina, ali mislim da čim ne primi loptu 3-4 minute da je isfrustiran pa prilazi po nju, jednostavno nije on igrač da će se kretati previše bez lopte, a protivnici ga zatvora u sredini i lopta ne može do njega, eventualno kad se izvuče na bok. Jbg prije si imao Iniestu i Xavija pa i Busquetsa starog, kad su s jednim pasom sjekli pola protivničke ekipe i gurali Messija s loptom na zadnju liniju, u danas to malo teže ide, i kad prođe lopta do Messija ispred njega je dupli blok od po 4 igrača i ne može se tu previše napraviti. Ali kao što rekoh De Jong i Arthur imaju taj pas i bit će to bolje još s vremenom.
Kad se to Messi nije vraćao po loptu? On je igrač koji uvijek sudjeluje u igri i želi što više loptu u nogama. Pa sa Pepom smo imali najbolji vezni red u povijesti nogometa pa je Messi isto sudjelovao u igri i vraćao se.
Kad se to Messi nije vraćao po loptu? On je igrač koji uvijek sudjeluje u igri i želi što više loptu u nogama. Pa sa Pepom smo imali najbolji vezni red u povijesti nogometa pa je Messi isto sudjelovao u igri i vraćao se.
Istina, al više nije mlad kao prije. Nema smisla da to radi. Glupo je za vidjeti njega i De Jonga jedan pored drugog a Messi napravi isto što bi i De Jong napravio.
Ovaj Lahoz je jebeno govno madridsko