FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.802.846
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: FC Barcelona
Barcelonista kaže...

ovi sto su dosli sad da pametuju na forum to su uglavnom oni sto su poslije super kupa pametovali da cemo se borit za ligu prvaka. Bolje postedite tastaturu.

Sezona je odlicna. Tim se stabilizovo, blizu smo uzimanja lige i kupa. Igraci su fokusirani dijelom i na svjetsko. bolje nije moglo ove sezone.

Gdje ti živiš? Pa nije nas izbacio Bayern sa 3 gola minusa da tako imaš pravo govoriti. Ovo je sramota. Mene sram što navijam za barcu, sutra pognute glave idem na posao.

12 godina
FC Barcelona

"bolje nije moglo ove sezone"

suhim zlatom bi platio ligu prvaka umjesto lige i kupa

15 godina

Meni je ovo smiješno. Da smo barem ispali od jače ekipe, nebi mi bilo žao. 

Jedno veliko SRAMOTA.

All truly great thoughts are conceived by walking.
13 godina
protjeran
barcelona ne zasluzuje messija.
10 godina
FC Barcelona

I prije sam govorio, Barca bez Messija je malo bolji klub od Seville, Real može bez Ronalda, ali Barca bez Messija ne može. Zato je Real najveći klub na svijetu i to treba priznati.

Stavite Barcu na teren bez Messija i Reala bez Ronalda, Real je za klasu jači. 

Ali nebitno to, Barca je potrošila dosta love na pojačanja pa ništa, očito treba putem PSG-a, bez milijarde se nema šta tu pričati. Ali u TRENERA treba uložiti. Panj nema pojma.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2018 23:06 (matrix777).
9 godina
protjeran
FC Barcelona

Ono sto je sada najgore je to sto je sada Real apsolutni favorit za osvajanje lige prvaka, Liverpool i Roma imaju 0% sanse, Bayern ima 25%, a Real 75%.

Gledano iz kuta Citya i Barce ovo ispadanje u 1/4 nakon ovako odigrane sezone do sada je katastrofa bibliskih razmjera, u 90 minuta(City u prvoj tekmi, Barca sada) su prosuli cijelu sezonu. Ta predivna igra nogomet...

Eye In The Sky
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma za ovo nema opravdanja, pa neviđena sramota da klub poput Barce ispusti 3 gola prednosti i to ih još brani koliko čitam jednom Murinjovskom igrom. Valverde je sramota i on i njegova nogometna filozofija. Cijele sezone izmišlja toplu vodu sa formacijama, igraju mu neki igrači koji nisu ni za B ekipu, a sjede igrači od 150 milijuna eura. Tek sad dolazi na vidjelo da mu je Messi gurao sezonu, e nek su sad ispali pa nek odjebe i on i Gomes i Vidal i svi ostali iz kluba.

Ne bi bio loš potez vratiti Guardiolu u klub, sa ovakvim igračima i plus par novih ne sumnjam da bi čuda napravio, gledali bi opet Barcu lepršavu, agresivnu, napadačku.

Aj laku noć.

8 godina
protjeran
FC Barcelona

kad sam vidio da roma igra 352, znao sam da ce barca ispushit...ali nisam ochekivao s cak 3 gola, mislio sam mozda 1-0. Nesto je valverde gadno ujebo.

Ako roma nastavi igrat 352, mozete je ocekivat u finalu...iz kojeg ce izac kao pobjednici...

Brajanov život
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2018 23:09 (Gorstak79).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vjerojatno ih very fluid zajebao

11 godina
neaktivan
Barcelonista kaže...

ovi sto su dosli sad da pametuju na forum to su uglavnom oni sto su poslije super kupa pametovali da cemo se borit za ligu prvaka. Bolje postedite tastaturu.

Sezona je odlicna. Tim se stabilizovo, blizu smo uzimanja lige i kupa. Igraci su fokusirani dijelom i na svjetsko. bolje nije moglo ove sezone.

Sta je tebi odlicno? Sta ti djeluje stabilizirano?? Mozda se mogu sloziti da bolje nije moglo ove sezone, ali ispasti od Rome i to tako da te nadigra,
je sramota.

Momcad igra nekonzistentno, dosta utakmica nismo izgubili, vald zahvaljujuci sreci i pojedinacnim kvalitetama Messia, Ter stegena i slicno.
Prvo je Chelasea otkrio slabosti Barce i valverdea, a sada jedna Roma koja sljedece sezone mozda nece ni igrati ligu prvaka nas razmontira.
Ono najzalosnije je kukavicka igra ili neigra, kukavicki trener sa forsiranjem svojih 442 koji se pokazao da ne funkcionira, toliko gresaka trenera 
da je to strasno. Prvo Paulinho igrao pa ga sad nema, pa nema Gomesa pa onda malo forsiranja Gomesa, Suarez vise ne moze izdrzat ovaj tempo,
ali ne mjenja ga se. 

90 minuta nas Roma gazi valverde nista ne cini do 3:0, do zadnjih par minuta utakmice, njegovo nereagiranje je sramotno. Mozemo se neslagati
u puno stvari, ali neke stvari su jasne kao dan. 

10 godina
Gorstak79 kaže...

kad sam vidio da roma igra 352, znao sam da ce barca ispushit...ali nisam ochekivao s cak 3 gola, mislio sam mozda 1-0. Nesto je valverde gadno ujebo.

Ako roma nastavi igrat 352, mozete je ocekivat u finalu...iz kojeg ce izac kao pobjednici...

Ujebo je tvojom very fluid defenzivom.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Steta kaj je Barca ispala, ali mozda i bolje za njih obzirom da im la masija strajka a oni trose stotine milijuna eura na igrace koji prikazuju ovako losu igru. Obzirom da la masija nije dala postenog igraca vec dosta dugo, vjerujem da ce iduci bit novi xavi/iniesta ili cak messi

tito vampir! Bog I Hrvati!
10 godina
Barcelonista kaže...
 Barca uz citi, bajern i PSG je jedini tim u ligama petice koja ima izvjesne trofeje. . 

Ovime si pokazao svoje nogometno (ne)znanje. Laku noć

10 godina
FC Barcelona

I da, bitno da smo svi trljali ruke kad je ždrijeb donio Romu.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Joj Matrixe nemoj i ti sad. Real bez Kikija je isto nula i zato i zaostaju u ligi što je CR bio preloš i nije se mogao sastati sa loptom, ako si pratio i utakmice Reala od pocetka.

Ovo je velika sramota i velika neozbiljnost ovakvog kluba sto je Barcelona kao i taj kronicni problem podcjenjivanje koji vuku godinama. Iako bi neki sad svima podijelili otkaze i sve raspustili, ne mozete sada baciti u smece sve dobro sto su do sada napravili iako se na kraju ipak gledaju golovi i naslovi.

Nije kriv samo trener, krivi su svi, i dogadja se upravo ono sto sam se bojao, pad forme u najgorem mogucem trenutku.

Eto, na kraju, umjesto u finalu, Barca i Pepac ruku pod ruku i - setnja!

14 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Ne bi bio loš potez vratiti Guardiolu u klub,

Aj laku noć.

Potpisujem 

8 godina
neaktivan
matrix777 kaže...
Barcelonista kaže...
 Barca uz citi, bajern i PSG je jedini tim u ligama petice koja ima izvjesne trofeje. . 

Ovime si pokazao svoje nogometno (ne)znanje. Laku noć

Provaljen si, napusti forum, najbolje bi ti bilo.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ova Barca je u tranziciji, to je ocigledno. Dok se ne stabilizira klub, prvi tim iskristalise i uigraju pojacanja, previse je ocekivati da uzmemo tripletu. Dva trofeja su sasvim dovoljna za pocetak.

8 godina
protjeran
matrix777 kaže...
 Ujebo je tvojom very fluid defenzivom.

Ti se izgleda razumijes u taktike ko mare u krivi k...valjda je ocito da je igrao structured a ne very fluid...igraci kurca nisu kreirali...mislio sam da zna sto radi...

Brajanov život
14 godina
Evil Access kaže...

Ono sto je sada najgore je to sto je sada Real apsolutni favorit za osvajanje lige prvaka, Liverpool i Roma imaju 0% sanse, Bayern ima 25%, a Real 75%.

Gledano iz kuta Citya i Barce ovo ispadanje u 1/4 nakon ovako odigrane sezone do sada je katastrofa bibliskih razmjera, u 90 minuta(City u prvoj tekmi, Barca sada) su prosuli cijelu sezonu. Ta predivna igra nogomet...

Da ja tipujem za finale Real Madrid : FC Liverpool, i nije neka tajna, ali da bih Realu dao prednost 75% a ostatak Bayern-u, apasolutno nikako. 

Ovdje se prednost ima "Najviše" u omjeru 26% : 25% : 25% : 24%!!!! 

U preostalih 270 minuta, puno će toga biti u igri, ali će trebati i jako puno imati prije svega sreće! 

ATJ Lučko
11 godina
neaktivan
Barcelonista kaže...

Ova Barca je u tranziciji, to je ocigledno. Dok se ne stabilizira klub, prvi tim iskristalise i uigraju pojacanja, previse je ocekivati da uzmemo tripletu. Dva trofeja su sasvim dovoljna za pocetak.

Nije problem cekat da se stabilizira, nije problem ni trofeji vec trener koji na ovakoj utakmici ne poduzima nista, apsolutno nista. 
Da je ranije makar nesto pokusavao mjenjat, ali ne on upro u 442 i branit se pa sta bude iako je vidio da ne ide. Tu lezi problem, 
trener koji ne reagira, te koji reagira pogresno. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2018 0:07 (danny_2).
9 godina
protjeran
ATJLučko kaže...
Evil Access kaže...

Da ja tipujem za finale Real Madrid : FC Liverpool, i nije neka tajna, ali da bih Realu dao prednost 75% a ostatak Bayern-u, apasolutno nikako. 

U preostalih 270 minuta, puno će toga biti u igri, ali će trebati i jako puno imati prije svega sreće! 

Roma je katastrofa, Barca je pobjedila sebe u ovoj tekmi, zapravo ako sam ikada gledao ekipu da je namjerno izgubila utakmicu to je Barca ovo sto je odigrala u Rimu, cudna utakmica.

Liverpool je ekipa koju ce Real "uspavat" i rjesiti da se ne uznoje.

Bayern mi je misterija moram priznati, iako nisu oni jos prosli, imaju neka nova imena, ne bi bili tu gdje jesu da nemaju kvalitet, ali sada se trebaju dokazati.

Real je zaboravio gubiti utakmice u ligi prvaka u KO fazi, ne mislim da mogu izgubiti od ove 3 ekipe. 

Eye In The Sky
8 godina
neaktivan
Evil Access kaže...
ATJLučko kaže...
Evil Access kaže...

Roma je katastrofa, Barca je pobjedila sebe u ovoj tekmi, zapravo ako sam ikada gledao ekipu da je namjerno izgubila utakmicu to je Barca ovo sto je odigrala u Rimu, cudna utakmica.

Liverpool je ekipa koju ce Real "uspavat" i rjesiti da se ne uznoje.

Bayern mi je misterija moram priznati, iako nisu oni jos prosli, imaju neka nova imena, ne bi bili tu gdje jesu da nemaju kvalitet, ali sada se trebaju dokazati.

Real je zaboravio gubiti utakmice u ligi prvaka u KO fazi, ne mislim da mogu izgubiti od ove 3 ekipe. 

imas Realov forum za takve postove. 

Danny, cijelu sezonu mu se ovdje na forumu vecina divila kako izmjenama mijenja tok utakmice, a sad bi kao da ga pljujemo da ne zna nista uradit ako lose tim igra. Pa ima li to imalo smisla.

Ovdje su jednostavno igraci podbacili, nisu bili ni koncentrisani ni angazovani. Roma ih je fizicki slomila. MOzda je problem i u misicima i trci koju nismo pokazali. 

Ipak, ponavljam, nista se spektakularno nije desilo. Ovakve stvari se dešavaju, pa i mi smo i jacim ekipama jos gore preokrete priredjivali. Nismo mi preplaceni na ligu prvaka pa da je moramo osvojit. ganjati trofeje na sva tri fronta je skoro nemoguce, zato smo mi jedini u historiji koji ima dvije triplete. Ide i svjetsko prvenstvo, igraci i na to misle. Ja sam prezadovoljan ovom sezonom jer sam bio sjeban poslije super kupa, prepao sam se Realove dominacije, al srecom valverde i momci su to sprijecili. 

Al manje vise, najgori su mi ovi likovi koji pametuju samo zbog jednog razloga, da real ne osvoji ponovo LP i ronaldo dobije zlatnu loptu. AL to je njihova bolesna sujeta, i ne zanima ih Barca kao klub, kojoj je prijetila katastrofa, a sad smo opet na pravom putu.

11 godina
neaktivan
Barcelonista kaže...

Danny, cijelu sezonu mu se ovdje na forumu vecina divila kako izmjenama mijenja tok utakmice, a sad bi kao da ga pljujemo da ne zna nista uradit ako lose tim igra. Pa ima li to imalo smisla.

Ovdje su jednostavno igraci podbacili, nisu bili ni koncentrisani ni angazovani. Roma ih je fizicki slomila. MOzda je problem i u misicima i trci koju nismo pokazali. 

Ipak, ponavljam, nista se spektakularno nije desilo. Ovakve stvari se dešavaju, pa i mi smo i jacim ekipama jos gore preokrete priredjivali. Nismo mi preplaceni na ligu prvaka pa da je moramo osvojit. ganjati trofeje na sva tri fronta je skoro nemoguce, zato smo mi jedini u historiji koji ima dvije triplete. Ide i svjetsko prvenstvo, igraci i na to misle. Ja sam prezadovoljan ovom sezonom jer sam bio sjeban poslije super kupa, prepao sam se Realove dominacije, al srecom valverde i momci su to sprijecili. 

Al manje vise, najgori su mi ovi likovi koji pametuju samo zbog jednog razloga, da real ne osvoji ponovo LP i ronaldo dobije zlatnu loptu. AL to je njihova bolesna sujeta, i ne zanima ih Barca kao klub, kojoj je prijetila katastrofa, a sad smo opet na pravom putu.

Neki su mu se divili, a ja dugo, dugo vremena upozoravam da Barca ne igra dobro, da ovi rezultati su vise plod neke srece i individualnosti,
nego trenerskog rada. Ako pogledamo realno puno utakmica, doci cemo do zakljucka da ovo protiv Rome nams e desavalo puno ranije, samo nismo
bili porazeni. Protiv Chealsea smo obje mogli izgubiti, protiv rome smo obje mogli izgubiti, cak i prva utakmica protiv Rome je bila losa. 
U prvenstvu smo se nebrojeno puta izvlacili iz poraza bez neke igre. Nije problem izgubiti, ali ne moze te Roma ovako poniziti, ne samo rezultatom, vec i igrom:

Vidi, mogu ja razumiti umor, manjak snage i slicno, ali realno, ne mogu razumiti ovo sto valverde radi. Toliko pogresaka i toliko kukavicluka,
Barcelona nikada nije bilka momcad koja s eide i moze braniti 90 minuta. Pogotovo ne ovakom igrom. Na poluvremenu je Valverde mogao lako viditi da
ono sto je zamislio ne ide, mogao je nesto vec tada promjeniti i preavi treneri bi, ali on nije nista mjenjao. Tek na 3:0. zadnjih par minuta 
on uvodi nesto. Uvidenje Gomesa kod 2:0 da ojaca obranu, a morao je znati da Barcina najbolja obrana je napad, drzanje i protok lopte. 
Gomes je prespor da bi ista donio u ovakoj utakmici gdje protivnik dobio krila. Jedno vrijeme je Paulinha forsiraol, sad kad bi njegova fizikalija konacno
dosla do potrebe, on ga ne stavi. Roberto na desnom krilu, vidilo se da je igrac manje, on nista nije poduzeo. 
Kad ti vec ne ide jedna stvar, pa probaj drugu, Valverde nije nista probao, do 3:0, a to je pokazatelj trenera koji nema dovoljno znanja, sirine misli
i taktike, ili trenera koji je pretvdroglav da bi prihvatio da ono sto radi nije dobro. Nije dovoljno ili uopce Suareza odmarao, davao priliku Pacu,
pa bar nesta. Suarez u zadnje vrijeme jednostavno ne moze. Messi takoder ne moze, a on njega drzi u utakmicama u kojima ga moze odmarati.
Ali kad ga odmara barca ne igra dobro, opet pokazatelj trenerovi sposobnosti da bez najboljeg igraca stvoti igru koja lici na nesta.

Prosle sezone nas je pomeo Juventus, ove Roma. Ne znamo ispast izgleda vise na normalan nacin, vec ispadnemo iz nemoci, da nas pometu i to na sramotni nacin, pa
to kao da je dosao neko iz Hrvatske lige, odigrao bi danas bolje. 

Mene ne brine poraz, vec trener koji ne pokazuje nista posebno, sto vise pokazuje previse gresaka, rotiranja koje nemaju smisla i forsiranje 442 
sto se vec puno puta pokazalo da ne ide Barci. Vec kad ispada, zasto nije mjesto Roberta stavio dembelea, pa to nam je bas trebalo u drugom djelu.
Brzanac, koji moze pobjeci. Roberto je dobio par lopti i svaki puta ga je protivnik stigao i uzeo loptu kao da ga nema. 
Jednostavno, ako trener ne shvvaca da njegova 442 ne ide ili je pretvrdoglav da mjenja sto ne ide, onda to nije trener za Barcu.

10 godina

Barcelonista 

Opet pokazuješ koliki si stručnjak. Iz tvog posta je razvidno da je po tebi Valverde sve dobro napravio a da su neki igrači podbacili, bravo, nema šta. Dobiti ćeš ti zlatnu štafetu za nogometno znanje umjesto Ronalda zlatnu loptu. 

Zadovoljan si ispadanjem od Rome sa 3 gola prednosti u četvrtini lige prvaka, odnosno s druge strane te to ne opterećuje previše, gledaš na prvenstvo i kup? 

Brate, na čemu si? Radni dan je, nije vikend, pa ono? Daj i meni malo toga da probam...

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2018 1:13 (matrix777).
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo citam izjavu valverdea koji kaze da je Roma ih pritisnula i nije DOZVOLILA Barci da igra, pa je barca bila prisiljena igrati na preskakanje igre. 
Kako ga nije sramota tako nesto izjaviti?? Kad jedna Roma stisne Barcu ekipu koja je kraljica igranja i paseva, na taj nacion da Barca mora preskakat igru
onda tu nesto smrdi i trener mora pokupit se i otici jer ne radi dobar posao.  A druga stvar, Preskakanje igre je Valverdeov stil igranja, 442 sa preskakanjem
i sad kao krivica je sto su ga prislilili da tako igra. Sramota tako nesto izjavit i nesposobnost trenera da kad vidis da te "tjeraju" na preskakanje, da donese promjene
u igri kako bi popravio situaciju i nebi morao preskakati igru. 

Naravno da Valverde nije jedini krivac, ali po meni najveci, daleko najveci. A sljedece sezone, ako nismo sposobni igrati protiv jedne Rome, 
onda dovesti veznjake koji su sposobni igrati bez preskakanja. I trenera koji ce to zahtjevati.

10 godina

Danny, mladi smo, ima godina pred nama, dočekati ćemo i da Barca još koji put osvoji LP. No načekati ćemo se. 

Tko dovodi u bira trenere? Predsjednik kluba. On prvi mora otići, kao što je i trebao prošlo ljeto. Do tada će to sve izgledati jalovo i nakaradno.

17 godina
Bolji od Enriquea je bio sto liga pokazuje, ali lik ima zatucan stav o 4-4-2 i mos ga j.bat.

Sta kupuje Dembelea za 150 ako ga nece igrat u 4-3-3 ili 4-2-3-1 s Messijem na 10ci?

Drago mi je da je Roma osvjestila stanje i Barci. Pa i prosle godine smo imali los roster. Obrana je losa i to je cinjenica. Kreacija steka u 4-4-2 jer nemamo pravog CAM (bar dok Coutinho ne igra, a i on nije veznjak...) da zamjeni Iniestu. Paulinho je bolji od Busquetsa bio do 1. mj, sada ni na mapi.

Valverde, Digne, Gomes out. Mozda cak i Pique.
11 godina
FC Barcelona

Vidjelo se da nešto ne štima, čim je barca počela redati nerješene utakmice u primeri (getafe, las palmas, espanyol), pa utakmica sa chelsea-om koji je dominirao na terenu unatoč rezultatu, pa utakmica sa sevillom (kojoj su real i atletico m. zavukli 5 golova), da nešto šteka i izvlačili su se na individualne kvalitete Messi-a.

Prva utakmica protiv rome je bila također šarena gdje je barca igrala traljavo unatoč rezultatu. Nekada treba gledati igru, ne samo rezultat.

Valverde i taktika.

Lik je donio stabilnost u defanzivi, to je sigurno, ali nije odmarao ključne igrače kada je trebalo, ubacivao je previše puta loše igrače (vidal, gomes), premalo je davao šanse Dembele-u, pa čak i Pacu Alcaceru koji bi prije zabio u LP od suareza kojem je trebalo 13 mjeseci.

Semedo i Roberto na istoj strani ne funkcioniraju, a Roberto (i Paulinho) bi puno bolje pokazao na istoj poziciji gdje trpa Gomesa.

Ono što mi je najgore od svega, što real puno bolje tempira svoju formu, pa unatoč užasnim rezultatima u Ligi i Kupu, oni za LP kao da pošalju drugi sastav sa drukčijim mentalnim sklopom, a vjerujem da je motivacija trenera nešto što Real ima u LP, dok Barca sa ovim trenerom trenutno ne.

Ja u nastavku LP navijam za Liverpool i Sevillu, pa čak i Romu jer imaju muda.

13 godina
protjeran
kod nas je problem sto imamo "nedodirljive igrace" u ekipi koji ne smiju biti izvadjeni jer ce napraviti sranje. npr. pique je los stoper, ali igra samo zbog toga sto ima status u klubu dok ga vermaelen nema. isti slucaj sa suarezom, na pocetku sezone je bio uzasan, ali je igrao cijelo vrijeme dok je paco grijao klupu. gomes stalno igra, ne znam iz kojeg razloga, da su arda turan i rafinha dobili toliko prilika, mislim da bi jos uvijek bili u klubu.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2018 16:35 (kexzoR).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice