FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.802.772
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
matrix777 kaže...
Evil Access kaže...

Miralem Pjanke Panjic ce u barcu. Igrac po mjeri Barcelone. 

Hahaha

Pjanke u Real

I ja bi Lidiju Bacic pa nista od toga...

Eye In The Sky
8 godina
protjeran
Evil Access kaže...
 I ja bi Lidiju Bacic pa nista od toga...

uplati mujo, uplati...

Brajanov život
11 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Real M, ATM, Sevilla, pa i taj Juve. Liverpool je  lošiji od navedenih. Pa ti vidi kako smo prošli. Tražite dlake u jajetu. Ovo je napokon sezona gdje ne primamo gol u svakoj utakmici. A i protiv jačih ekipa igramo dobro. 

Utakmicu protiv Reala treba uzeti sa odredenom rezervom. Zasto?? U superkupu su nas razbili, u prvenstvu smo im vratili. Medutim
Real je jako podigao formu u zadnjih mjesec dana, Ronaldo je namjestio nisanske sprave, plus u ligi prvaka uvijek izgledaju opasnije

i bolje nego u prvenstvu. Atletico je takoder podigao formu u zadnje vrijeme, medutim i njega smo pobjedili golom Messia,
igra je bila ok, ali daleko od toga da na toj utakmici mozemo graditi veliki optimizam. Juve jednostavno ne lici na sebe, protiv Totanhama su
se provukli na iskustvo, Real ih je razbucao. Liverpool je nekako prava misterija, jer sposobni su dobit 5 komada, ali su sposobni razbiti svakoga,
sto najvise treba zahvaliti iznimno raspolozenim napadacima i naravno, Kloppu koji ih je poslozio i u zadnje vrijeme djeluju jako dobro,
protiv Citya su to dokazali, dva puta zaredom su ih dobili bez problema. Sevilla je veci dio utakmice imala Barcu na konopcima, ali
vidjeli smo kako smo se vratili i izvukli. Protiv Chelasea je lako to moglo otici na njihovu stranu, protiv rome po igri smo djelovali 
neuvjerljivo, a rezultat nas pomazio.

E sad, da me krivo ne shvatis, ja vjerujem da Barca moze do triplete ove sezone i znam da ima tu kvalitetu i sposobnost da dobije sve.
Medutim, stvarno djelujemo previse nekonzistentno, toplo-hladno. Naravno odlika velikih ekipa je da pobjeduje i kad tak izgleda, 
pa eto Barca je velika, ali sto se lige prvaka tice, ostaje nam dosta nepoznanica, koje cemo tek u polufinalu vjerojatno otkriti sto i
kako je uistinu.

Naravno da se sve to moze protumaciti igramo koliko treba i slicno, ali takva igra se kad tad osveti i svaka utakmica koju ne shvate 
od samog pocetka ozbiljno moze znaciti kraj u ligi prvaka. A Barca inace krene igrat tek kad dobije gol i treba se vadit, a onda 
to moze biti jako tesko. I da, Liverpool itekako opasan za Barcu moze biti, njihova timska i fanaticna igra koju je uveo Kloop,
brze kontre i brzi napadaci mogu barceloni stvoriti velike, velike probleme.

I stoji tvoja izjava da je ovo sezona u kojoj ne primamo gol u svakoj utakmici, ali igra prema nazad nam i ne izgleda posebno dobro
u zadnjih mjesec dana, samo Ter stegen, a i malo sreca sacuva cesce nego bi trebalo. I sad, messi osjeca zamor, Iniesta osjeca zamor,
a krece sam finish sezone, nije lako i svaku utakmicu moraju oci maksimalno, barem u ligi prvaka.

11 godina
neaktivan
Barcelonista kaže...

najpouzdanija barcelona u historiji. Kome treba ljepota nek upali romanticnu komediju na Novoj. Ova Barca je izvanredna. Meni najdraza otkad je pratim

Kome treba ljepota?? Pa svi volimo gledati lijep nogomet. Kad Mourinho igra ruzan nogomet svi ga pljuju, ukljucujuci i mene, a sad 
ljepota nije bitna i slicno. Ok, imas pravo na svoje misljenje, i na ono sto se tebi vise svida i tu nema rasprave. 

Meni osobno najdraza Barca je bila u doba Guardiole kad su osvojili sve sto su mogli, jer igrali su najljepsi, takticki skoro savrsen i
iznimno atraktivan i uspjesan nogomet. A od ove igre mi je draza i ona Barca u doba Ronaldinha, Eta i slicno, ali dobro, svako ima svoje. 

Ovo najpouzdanija, pa mogu se djelomcino sloziti s tobom, ako uzmemo statisticke podatke sto se tice broja golova primljenih. Medutim
u zadnje vrijeme dosta imamo propuha u igri prema nazad, i tu ne krivim samo obranu, vec i vezu. Te previse ovisimo o Messiu.
Podatak je da u ligi prvaka messi ima 6 golova, 5 golova su autogolovi koji su protivnici dali sami si, a po jedan gol ima nekoliko igraca, a to 
pokazuje da nema raznovrsnosti, a to nije dobro. Kad nam zatvore Messia, slijede ogromni problemi. Zao mi je sto Coutinho ne moze igrati
u ligi prvaka, jer bi nam takoo dobro foso, ali eto. Vjerujem da Barca moze do kraja, ali iskreno nekako nisam uvjeren da oce.
Eto sada valverdeu prilika da pokaze takticku zrelost i kvalitetu, jer trebat ce nam. Pa sretno im.

8 godina
neaktivan
danny_2 kaže...
Barcelonista kaže...

najpouzdanija barcelona u historiji. Kome treba ljepota nek upali romanticnu komediju na Novoj. Ova Barca je izvanredna. Meni najdraza otkad je pratim

Kome treba ljepota?? Pa svi volimo gledati lijep nogomet. Kad Mourinho igra ruzan nogomet svi ga pljuju, ukljucujuci i mene, a sad 
ljepota nije bitna i slicno. Ok, imas pravo na svoje misljenje, i na ono sto se tebi vise svida i tu nema rasprave. 

Meni osobno najdraza Barca je bila u doba Guardiole kad su osvojili sve sto su mogli, jer igrali su najljepsi, takticki skoro savrsen i
iznimno atraktivan i uspjesan nogomet. A od ove igre mi je draza i ona Barca u doba Ronaldinha, Eta i slicno, ali dobro, svako ima svoje. 

Ovo najpouzdanija, pa mogu se djelomcino sloziti s tobom, ako uzmemo statisticke podatke sto se tice broja golova primljenih. Medutim
u zadnje vrijeme dosta imamo propuha u igri prema nazad, i tu ne krivim samo obranu, vec i vezu. Te previse ovisimo o Messiu.
Podatak je da u ligi prvaka messi ima 6 golova, 5 golova su autogolovi koji su protivnici dali sami si, a po jedan gol ima nekoliko igraca, a to 
pokazuje da nema raznovrsnosti, a to nije dobro. Kad nam zatvore Messia, slijede ogromni problemi. Zao mi je sto Coutinho ne moze igrati
u ligi prvaka, jer bi nam takoo dobro foso, ali eto. Vjerujem da Barca moze do kraja, ali iskreno nekako nisam uvjeren da oce.
Eto sada valverdeu prilika da pokaze takticku zrelost i kvalitetu, jer trebat ce nam. Pa sretno im.

Referam se na oba tvoja teksta. Slabo se ocigledno sjecas nekih utakmica ove sezone. Pogledaj utakmicu Valencija Barcelona 1--1. Valencija u poletu, svi preplaseni. Prvo poluvrijeme, nisu centra presli. Bilo je jos takvih utakmica. Mi mozemo igrat dobro i atraktivno kao i ranije.
Druga stvar. Zasto spominjes Murinja. Ne mislis valjda da igramo ko murinjovi klubovi ove sezone. O tome nema rasprave. 
Zatim sjecas se iz guardiolinog perioda najboljih igara. Sjeti se i katastrofalnih. 
I ovo za zatvaranje Messija: odlicno, neka ga zatvore. To ne mogu uradit bez 3 igraca. Samim tim mi imamo 3 više u polju i to je demonontiranje protivnika. To je oduvijek najvaznija njegova odlika koju zaboravljas. Nije on ronaldo za kojeg ne moras zrtvovat vise igraca.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

i da, zaboravio sam. Igramo toplo hladno kazes. Vrati film na proslu sezonu i Real madrid. Kako su dosli do dvije titule. Igra gora triput nego nasa ove sezone i nesigurnija i sve drugo. Toplo hladno u tom kontekstu ne znaci nista. Igramo koliko nam treba. Kad bude trebalo vise, ubacit ce u drugu brzinu.

11 godina
neaktivan
Barcelonista kaže...

i da, zaboravio sam. Igramo toplo hladno kazes. Vrati film na proslu sezonu i Real madrid. Kako su dosli do dvije titule. Igra gora triput nego nasa ove sezone i nesigurnija i sve drugo. Toplo hladno u tom kontekstu ne znaci nista. Igramo koliko nam treba. Kad bude trebalo vise, ubacit ce u drugu brzinu.

Da, sjecam se i utakmica kao protiv Valencije. Naravno da ne mislim da igramo kao Mourinhovi klubovi, samo referiram na
ovo tvoje o lijepom nogometu. I da imao je i Pep losih utakmica, logicno da je morao. Svatko ih mora. Ali kada smo osvajali
izgledali smo superiorno, igrali smo svoj nogomet, a protivnici su se prilagodavali nama. Sada se cesto mi prilagodavamo 
drugima. Naravno da valverde ima pravo svoju taktiku forsirat i igrati kako on misli da je najbolje, ipak je o trener. 
Kazes treba im 3 igraca da zatvore Messia, slazem se. Medutim problem je sto Barcelona kada joj zatvoris Messia 
izgleda kao ekipa bez prave ideje, kao da igraju na silu. Cinjenica da kad nam vec zatvore Messia i potrose 2 ili 3 igraca
na to, da ostatak ekipe to mora dobrano koristiti, ali na zalost za sada ne koristi bas. Sjeti se prosle godine Juventusa.

I apsolutno se slazem da je Messieva jedna od nevjerojatno mnogih kvaliteta to da navuce na sebe vise igraca i olaksava
ekipi. Samo jos treba viditi na pravio nacin da ostatak ekipe to koristi. 

Vidi, unatoc odlicnim rezultatima ove sezone, osobno mislim po videnim utakmicama da nismo tako dobri kako to rezultati pokazuju
i da imamo vise mana nego sto ljudi zele priznati sebi, djelomicno zasljepljeni odlicnim rezultatima. I iskreno i sam se stalno
preispitujem, nakon utakmica, sta vidim?Igru koliko nam treba bez previse zamora ili igru punu slabosti. Pokusavam gledati realno.
Cinjenica je da imamo odlicnu ekipu, da imamo trenera koji ne sljedi neku tudu filozofiju, vec pokusava svoju graditi i to je odlicno,
medutim cinjenica je da i Barca unatoc malom broju primljenih golova, izgleda dostaa propusno protiv jacih ekipa, pogotovo u zadnje vrijeme
i to me brine. Chealsea primili samo 1 gol a mogli 5-6 vrlčo lako, Sevilla, Roma dosta smuseno izgledali prema nazad protiv njih.
Ali prihvacam da je to mozda zbog igre, onoliko koliko milse da treba pa se previse opuste. 

Uglavnom, evo sada je doslo vrijeme u ligi prvaka da Valverde odgovori na vecinu nasih pitanja, koliko je dobar takticar i trener,
kako ce ekipa reagirati u ovim odlucujucim utakmicama u ligi prvaka, te koliko smo jaki sada.  nadam se da si ti u pravu
i da je Barca uistinu izvanredna, Valverde odlican trener, jer ona cemo vjerojatno osvojit ligu prvaka, uz naravno dozu srece koju uvijek moramo imat.

Sto se Reala tice, nekako njih najvise ocjenjujem tek u zavrsnici sezone, jer onda kao da se povampire u ligi prvaka.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vjerujem u Barcu ove sezone. Mogu oni razbiti bilo koga, samo se u utakmice mora ući ozbiljno, taktički i bez podcjenjivanja, a Barca voli uvijek podcijeniti protivnika, kao ono, šta mi imamo igrati 100% snage protiv njih i sl. i zna im se odbiti o glavu.

Što se tiče Real Madrida, unatoč tome što su fasovali 0-3 i što ja volim reći kako je Bernabeu najlakše gostovanje Barce, zna i može i Real dobiti koji El Clasico, ali bome im je Barca nabila frustracije zadnjih godina i budite bez brige, boji se Real Barce itekako, što uopće ne mora značiti da Barca ulazi u utakmicu nonšarlantno i kao apsolutni favorit.

Ako se mene pita, onu nezgodu u Superkupu ću pripisati tome da je Valverde tek došao u Barcu i to su mu bile prve službene utakmice.

14 godina
Dante05 kaže...

Vjerujem u Barcu ove sezone. Mogu oni razbiti bilo koga, samo se u utakmice mora ući ozbiljno, taktički i bez podcjenjivanja, a Barca voli uvijek podcijeniti protivnika, kao ono, šta mi imamo igrati 100% snage protiv njih i sl. i zna im se odbiti o glavu.

Što se tiče Real Madrida, unatoč tome što su fasovali 0-3 i što ja volim reći kako je Bernabeu najlakše gostovanje Barce, zna i može i Real dobiti koji El Clasico, ali bome im je Barca nabila frustracije zadnjih godina i budite bez brige, boji se Real Barce itekako, što uopće ne mora značiti da Barca ulazi u utakmicu nonšarlantno i kao apsolutni favorit.

Ako se mene pita, onu nezgodu u Superkupu ću pripisati tome da je Valverde tek došao u Barcu i to su mu bile prve službene utakmice.

A što ako dopadne u polufinalu Bayern ili FC Liverpool ?!?! 

Do finala ima još hrpa minuta i poluvremena, a nekako ne vjerujem da će polufinalni par biti Real Madrid : Barcelona 

ATJ Lučko
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

I još nešto. Do sada sam i više nego zadovoljan Valverdeom. Doveo je u red ekipu, primaju puno manje golova nego prošlih sezona, izvukao najbolje od Rakitića, Ter Stegena i još nekih pojedinaca. Doduše ima svoj sustav igre 4-4-2 i neke svoje ideje oko igrača koje nam se i ne sviđaju (Semedo-Sergi Roberto, Andre Gomes-Denis, Aleix Vidal...).

Ne može niti jedna ekipa cijelu sezonu odigrati u visokoj i dobroj formi, mora biti oscilacija i to je ta ponekad loša igra Barce, ali uglavnom sa ipak dobrim rezultatima. Čovjek se znao spretno/sretno izvući iz nemogućih situacija za razliku od prijašnjih trenera.

E sad, istina da sredina i obrana znaju propuštati i ako gledate u koliko su realnih šansi protivnici izašli, a da nisu realizirali golove ili koliko je Ter Stegen zicera obranio, pogledajte i koliko je Barca ove sezone imala stativa i prečki, u prosjeku bar 2-3 po utakmici. U važnim utakmicama se takve stvari ne praštaju, kazna stigne odmah, ali treba imati i sreće, koja je važan faktor.

13 godina
protjeran
opet gomes ispred denisa .....pa zastooooooooooo
12 godina
FC Barcelona

Fantasticno, Demba i Semedo odlicni! 

13 godina
protjeran
messi i semedo najbolji
15 godina

Izjednačen rekord star 40 godina. Sad pobjediti Valenciu i biti sami na vrhu nepobjedivosti. Messi još jedan hat trick.

All truly great thoughts are conceived by walking.
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

vidjeh sad na treningu prvog tima neku djecu od 14 15 godina. Svaka CAST VALVERDE.

8 godina
protjeran
FC Barcelona

4-2-3-1....Igraju ono sto je bayern igrao 2012-e

Kad bi sad barca igrala protiv liverpoola, kladio bih se na liverpool.

Valverde ne zeli igrati very fluid i dozvolit igracima roaming, znaci trazi od njih 110%, dok liverpool od svojih trazi 150%...jest da su igraci manje optereceni na ovaj nacin, i ovo je bolje za njih ako nisu sposobni za very fluid, ali nije to ono sto bih ocekivao od jednog od top 5 klubova u svijetu...ako su liverpoolovi igraci sposobni dati 150%, ovakvu barcu bi pobijedili...

Brajanov život
14 godina
neaktivan
Gorstak79 kaže...

Valverde ne zeli igrati very fluid i dozvolit igracima roaming, znaci trazi od njih 110%, dok liverpool od svojih trazi 150%...jest da su igraci manje optereceni na ovaj nacin, i ovo je bolje za njih ako nisu sposobni za very fluid, ali nije to ono sto bih ocekivao od jednog od top 5 klubova u svijetu...ako su liverpoolovi igraci sposobni dati 150%, ovakvu barcu bi pobijedili...

stari naporan si vise vjerojatno svima sa svojin football manager sranjima,bacas mi malo na joska jelicica

Bog,hrvati,real madrid i evil access!
8 godina
protjeran
Logigamer kaže...
 stari naporan si vise vjerojatno svima sa svojin football manager sranjima,bacas mi malo na joska jelicica

Jel ti taj seksi?

Brajanov život
15 godina
Gorstak79 kaže...
Logigamer kaže...

Jel ti taj seksi?

Kakva su to pitanja? 

All truly great thoughts are conceived by walking.
15 godina
FC Barcelona

O bokte, pa još nemate tog lika na ignoreu. Ovo njegovo polu trolanje je bilo zabavno par dana, ali brate...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
Gorstak79 kaže...

Jel ti taj seksi?

Da

Hexfire kaže...

O bokte, pa još nemate tog lika na ignoreu. Ovo njegovo polu trolanje je bilo zabavno par dana, ali brate...

poprilicno san siguran da je lik mrtav ozbiljan

Bog,hrvati,real madrid i evil access!
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Previ[e menagera ;ovijek igra...Kad vidim da napise kako odredena postava ne moye pobjediti drugu postavu odmah prestanem citati...Ili ono ya fluid i verz fluid...

This time next year we'll be millionaires
10 godina

Fluid ignore...

15 godina
matrix777 kaže...

Fluid ignore...

Bolje very fluid, za svaki slučaj.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
Gorstak79 kaže...

Barci ne treba taktika. Barca ima Messia. Jesi sretan?

artuditu
13 godina
protjeran
obrana losa, veznog reda nema, pique nam je glavni playmaker, nemocni smo.
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Valverde mora prestat s ovim defenzivnim 442 il sta vec. Ne mogu loptu iznet preko centra, Roma na rubu drugog gola,
a onda ce tek panike bit. Igra ne losa, vec prelosa. Roma je jedna dobra ekipa, ali samo to, a oni nas igrom stiscu
kao da protiv Reala igramo. 

A ovaj gol Rome, sramota za Umtitia. prati Dzeku i onda vidi da je uz njega i Alba, i Umtiti uspori i pusti Dzeku i dobijemo gol.
Umtiti u zadnji par utakmica nije na svom nivou. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2018 21:43 (danny_2).
13 godina
protjeran
moramo se uozbiljiti, ocekujem ulazak paulinha.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2018 21:46 (kexzoR).
13 godina
protjeran
nasa veza je nepokretna. ovaj ce mijenjat tek kad dobijemo i treci gol.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2018 22:08 (kexzoR).
10 godina
FC Barcelona

Ako ne zabijemo uskoro, barca ispada garant do kraja.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice