FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.806.731
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
Sluzbeno, Dembele ce nositi broj 11 na dresu.
Slazem se, jako mi je zao Serija, jos je mali sad u k... Jer je ocekivao transfer u Barcu.
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
10 godina
FC Barcelona

Cudna je ta situacija sa Seriem, prvo sve dogovore sa njegovim agentom i onda kazu iz tehnickih razloga moraju odustat. Vjerovatno su nasli nekog drugog koga ce dovest umjesto Seria a mozda je bolji/jeftiniji.

Barcelona - Mes que un club
12 godina
el.šef kaže...

Vjerovatno su nasli nekog drugog koga ce dovest umjesto Seria a mozda je bolji/jeftiniji.

Tko je jeftiniji od 40M? Antolic? 

Salim se malo ajde, iduci na redu je Coutinho pa onda moguce jos netko, tko ga jebe ima se moze se 

14 godina
neaktivan
Ajde super, napokon se to riješilo. Kad bi još Coutinha upecali mislim da bi malo smanjili bijes navijača sa sebe ali dalje smatram da su za odstrel.

Jedva čekam da se ekipa kompletira pa da vidimo kako će to izgledati.
10 godina
barcafan12 kaže...

Jedva čekam da se ekipa kompletira pa da vidimo kako će to izgledati.

Ne sumnjaš da je možda to-to i da više nitko "zvučniji" neće doći? Pogotovo ne Coutinho.

12 godina
FC Barcelona

Ja sam siguran da dolazi jos barem jedan igrac, ipak se ima jos nekih 150-200 miliona

10 godina
jopaa991 kaže...

Ja sam siguran da dolazi jos barem jedan igrac, ipak se ima jos nekih 150-200 miliona

Možda dođe neki za 20-30 i šta onda? Ne znači da će biti loš no ne treba očekivati nekoga poput Dembele-a za 100mil+

10 godina
FC Barcelona

Navodno ce doci jos 2 igraca. Prica se : Coutinho i jos jedan igrac koji je iznenadjenje za navijace, argentinac. Vidjet cemo uskoro sta je istina sta ne ali i bez ovih medijiskih nagadjanja logika neka je dovest jos dva igraca, jos kad imas toliko love mozes piknut i nesto dobro a ne dovest samo da dovedes pa bude Gomes no2.

10 godina
el.šef kaže...

Navodno ce doci jos 2 igraca. Prica se : Coutinho i jos jedan igrac koji je iznenadjenje za navijace, argentinac. Vidjet cemo uskoro sta je istina sta ne ali i bez ovih medijiskih nagadjanja logika neka je dovest jos dva igraca, jos kad imas toliko love mozes piknut i nesto dobro a ne dovest samo da dovedes pa bude Gomes no2.

Pa to i ja kažem. Uostalom, Dembele je došao umjesto Neymara, tako da praktički taj transfer ni ne možeš računati kao pojačanje jer je to igrač za igrača i vjerojatno slabiji igrač od Neymara.

Dva veznjaka moraju doći ili nam ode Messi. 

Coutinho mora jednostavno doći da bi mogli reći da se Barca pojačala. Ovakva situacija i dalje izgleda kao ništa drugo nego loš eksperiment sa Paulinjom. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 22:27 (matrix777).
17 godina
FC Barcelona

Zadnjih tjedan dana...ne znam baš.

Nema interesantnih Argentinaca osim Di Marije da zamjeni Rakitica i Aguera.

Dybala nema šanse.

10 godina

Zašto ne Pastore?

17 godina
matrix777 kaže...

Zašto ne Pastore?

Ja ga isto obožavam, ali on nije u formi za 50 tekmi u sezoni. Ni blizu

10 godina
FC Barcelona

Ne pratim francusku ligu ali iz repke ga znam i vrhunski je tehničar.

S druge strane, nije loše dovesti nekog argentinskog braniča ili beka, ako će već netko doći iz argentine. 

15 godina

Ja sam za MSD.

5 LOL
5 MSD
7 LSD
1 DMS
All truly great thoughts are conceived by walking.
12 godina
FC Barcelona

lsd mi najmanje smisla ima, a najvise glasova ima, sta bi to trebalo bit: leo,suarez,dembele

messiju ime ostalima prezime

ili svima prezime ili svima ime

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Logicnije bi bilo LOL.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jedan dobar tekst sa bosanskog foruma o upravi Barce:

ioannes wrote:čitajući temu zadnjih sedmica dobiva se dojam da većina članova kritizira ili čak ismijava upravu barcelone...
i meni ponekad dođe pomisao da ih drugi nadmudrivaju na neki način...ali opet kad razmislim, pa majke mu ga pa ne može baš da ljudi ne znaju šta rade ,pa nisu to neki početnici. možda imam malo naivan pristup, ne znam ali opet imam neki optimističan pristup i mislim da će sve doći na svoje..... @skenderija tebi kao ozbiljnom poznavatelju situacije vjerujem....ohrabri me malo 

Na zalost ne mogu te ohrabriti

Ova uprava su ostatci uprave Sandra Rosella. Mozemo iznijeti milion odvratnih stvari na racun rada tog covjeka ali se znalo ko kosi a ko vodu nosi. Nakon slucaja Neymar Bartomeu preuzima funkciju koju ptvrdjuje na izborima 20115. Od tada treba poceti analizu sta je i kako je napravljeno.

Ako Barcelonu podjelis na tri segmenta (kao i svaki drugi klub na svijetu) institucionalni, ekonomski i sportski, vidjeces da postoji erozija . 

1. Dakle, nakon odlaska Rosella, Bartomeu je pokusao da se distancira i napravio je rokade u upravi. Na socijalmon planu su presli od put antipaticnih Rosellevaca do antipaticnih i naivnih Bartista. Prvi ozbiljan slucaj, FIFA i maloljetnici su vodili na los nacin. Uspjeli su da u jednom trenutku niko iz FIFE nije zelio da ih primi. Tjerali su inat umjesto da vode slucaj osim sudski, i kroz razgovor. Naravno, izgubili su, i dobili su ban. Drugi slucaj sa Uefom takodje su vodilii na glup nacin. Radi se o konfliktu oko zastava . Kazna od 150.000 eura i prijetnja parcijalnim zatvaranjem stadiona. Sreca pa je ovaj put u slucaj umjesana i organizacija hajde da kazemo navijaca (nije to ko kod nas) koja je podnijela privatnu tuzbu protiv Uefe i dobila na sudu. Dakle ljudi koji su znali gdje udaraju, kako treba voditi slucaj, i kako treba nastupiti.Nije Barcelonin pravni tim dobio na sudu,nego hajde da kazemo "ljudi sa strane". Od ove sezone nema zabrane zastava ni zvizdanja himni lige sampiona. Kad neko zna sta radi, ima nade za uspjeh
Treci konflikt sa zakonom , slucaj Neymar, su doveli do situacije da klub plati kaznu jer opet pravni tim nije dobro odradio posao. Na kraju je ispalo dobro, jer su tuzioci u silnoj zelji da sjebu klub i igraca napravili pogresne korake koji su iskoristili Barsini advokati. Ali pazi, to su advokati koje je Barcelona uzela/platila za slucaj, ne ljudi koji rade te poslove u klubu. Pregovori sa Katarom oko produzenja sponzorskog ugovora su bili stetni za ugled kluba. Kako nema dovoljno vjerodostojnih informacija, ne moze se sva krivica svaliti na njih. Ipak, nije moglo bez polemike

Za institucionalni dio kec . 

2. Ekonomski. Tu nema puno price. Dobro rade i treba im cestitati. Zatekli su klub u finansijskim problemima i doveli su ga u mirne vode. 

3. Sportski. 
To nas naravno najvise zanima i to je Bartina najveca drama. Nakon Zubizarrete potop. Natrpao je sportsku direkciju likovima kao Braida,Robert,Mestre, Soler kojima je na kraju dodat Segura koji je za 15 dana uspio napraviti haos. 
Rezultati

- Prodaje. Porazno je da su iz kluba otisli Sandro,Grimaldo i Bartra za 9 miliona ukupno. Za to treba neko da odgovara
- Kupovine Vec milion puta napisano. 200 miliona u vjetar. Katastrofa

Zbog svejga ovoga, mislim da Bartomeu mora odreagovati u septembru i napraviti remodelaciju uprave. Ako ne, gotov je.

11 godina
Nista sto nismo znali bez tebe
17 godina
FC Barcelona

Bartomeu nije ni blizu ni razgovoru o prekidu suradnje.

Sociosi ga vole jer je prepolovio dug, a njima je klub investicijska igračka.

12 godina
FC Barcelona

Samo vjerojatno Vidal ide na krilo a Roberto na beka

11 godina
protjeran
Semedo je ekstra.nadam se da su ovo zadnje partije Vidala i Roberta na RB
This time next year we'll be millionaires
10 godina
FC Barcelona

Ja stvarno ne razumijem zasto Roberta guraju na RB i zasto vise ne puste decka da pokaze sta zna u veznom redu...

17 godina
el.šef kaže...

Ja stvarno ne razumijem zasto Roberta guraju na RB i zasto vise ne puste decka da pokaze sta zna u veznom redu...

Pa igra RM/RW

Vidal je na RB, valjda se mijenjaju stalno

Zašto Paulinho ne igra 

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.8.2017 18:27 (Mitch).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi opet maksimalno nezainteresiran za tekmu. Ponaša se kao mlohav k.
2km pretrčao u 22. min, tužno.

12 godina
Mitch kaže...
el.šef kaže...

Pa igra RM/RW

Vidal je na RB, valjda se mijenjaju stalno

Zašto Paulinho ne igra 

Roberto igra RB a Vidal je RW

15 godina
lithiumion kaže...

Messi opet maksimalno nezainteresiran za tekmu. Ponaša se kao mlohav k.
2km pretrčao u 22. min, tužno.

Baš sad gledam. Upošljava ova dva panja u napadu te Vidala a oni smotani, hodati ne mogu.

10 godina
FC Barcelona

Semedo je trebao biti RB a Roberto igrati umjesto Rakitica. Ne razumijem zasto tako ne uigrava nego rotira

Rakitic i Pique smjesni

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.8.2017 18:47 (el.šef).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma Pique je katastrofa.

10 godina
FC Barcelona

Imao sam neki osjecaj da ce mu obranit, ajde valjda mozemo izvuc nesto ali ova igra je zalosna

15 godina
el.šef kaže...

Imao sam neki osjecaj da ce mu obranit, ajde valjda mozemo izvuc nesto ali ova igra je zalosna

Mislio sam da će Barca igrat kao što je A.Bilbao igrao. Ovo je toliko loše da je ne GLEDLJIVO.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice