FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.808.091
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Barcelonista kaže...
Real je proradio kad im je dosao Kros a jos vise kad je formiran trio kros, modric, casemiro. Tu je ronaldo bio nuzno zlo. Do tada ssu bili treci klub u spaniji. Kanta za napucavanje od strane barce i atletika.
Ko misli drugacije, nek dokaze konkretnim podacima.

Nemoj se sramotit. Za Barcu se jos i slazem ali Atletico nije slavio protiv Reala od sezone 98/99 do sezone 12/13 upravo kada dolazi Modric.
Isprike za komentiranje u temi ali ovakvo neznanje se ne moze tolerirati.

Volio bih da nam objasnis odakle ti taj statisticki podatak izmedu Reala i Atletica?

Najobicnija laz a takvo nesto moze izjaviti jedino netko tko prato nogomet od 2012. Ili netko tko nema pojma o nogometu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 9:26 (LeskiRM).
9 godina
protjeran
Barcelonista kaže...
Real je proradio kad im je dosao Kros a jos vise kad je formiran trio kros, modric, casemiro. Tu je ronaldo bio nuzno zlo. Do tada ssu bili treci klub u spaniji. Kanta za napucavanje od strane barce i atletika.
Ko misli drugacije, nek dokaze konkretnim podacima.

Konkretni podaci za spanjolsko prvenstvo i za sve sluzbene utakmice. Najveci klub na svijetu da je treci klub u spanjolskoj muhahhahahahahahahaa...

P.S.

Salji broj dilera i ja bi malo toga.

...
15 godina
FC Barcelona

Još samo da ova saga sa Neymarom završi pa da krene ta liga bez pritiska.

All truly great thoughts are conceived by walking.
17 godina
PSG je maloprije rekao da ni u jednom trenutku nisu stupili u kontakt s Neymarom...komedija
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Goal.com navodi da Neymar sutra ide na liječnički u Pariz

artuditu
17 godina
flpmyslf kaže...

Goal.com navodi da Neymar sutra ide na liječnički u Pariz

A to su uzeli od "katalonskih medija", a oni prepisali od nekog kvazi bloga...

Mislim valjda je izgledno da ide, ali onda mi nije jasan PSG koji kaže da ne može platiti 222 milijuna € i da uopće ni u jednom trenutku nisu kontaktirali igrača.

11 godina
protjeran

Neznam kakve su to gluposti kad predsjednik PSG-a govori da je tramnsfer skoro gotov.

This time next year we'll be millionaires
8 godina
neaktivan
Pa to sto ti komentarises jr najmanje vazan podatak u mom komentaru. Fokus je bio na realu a ti se bavis atletikom. Mani se toga.
8 godina
neaktivan
Ma jebes Nejmara. Sa Pedrom smo utjerivali svima strah u kosti, derali reala 5 - 0. Taman ce nam te pare dobro doci da ojacamo vezni red, to je sustina naseg tima. Kad sve poslozis, bilo bi bolje da ode za te pare, nego da ostane sa ogromnom platom.
14 godina
neaktivan

Najmanji problem je što će otići za dobre novce, ali što onda. Mora se dovesti neko približno kvalitetan Neymaru, a takvih nema puno u ovom trenutku. Griezman,Coutinho,Dembele,Dybala,Hazard,Di Maria,Mbappe su sve teško dostupni igrači, glavne zvijezde svojih klubova, a pola njih ni ne igra na toj poziciji.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 21:27 (barcafan12).
9 godina
protjeran
Barcelonista kaže...
Ma jebes Nejmara. Sa Pedrom smo utjerivali svima strah u kosti, derali reala 5 - 0. Taman ce nam te pare dobro doci da ojacamo vezni red, to je sustina naseg tima. Kad sve poslozis, bilo bi bolje da ode za te pare, nego da ostane sa ogromnom platom.

Perdro je dosao u Chelsea, izborio se za prvu postavu i bio jedan od najboljih igraca u ekipi sto je osvojila PL. Pedro je igracina.

...
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Coutinho izgleda nije na prodaju...

Po meni Rakitić može igrati kao neku verziju Xavija ajmo reći,nama treba novi Iniesta koji će napraviti višak u sredini...Verratti i Coutinho 2 nemoguće misije treba dovesti Erikssena ili naprimjer tražiti od PSGa Rabiota.

17 godina
Evil Access kaže...
Barcelonista kaže...

Perdro je dosao u Chelsea, izborio se za prvu postavu i bio jedan od najboljih igraca u ekipi sto je osvojila PL. Pedro je igracina.

Pa gdje je rekao da nije? Pao je kompletno u zadnjim sezonama u Barci isto tako.

Međutim Hazard, Reus, Dembele ili netko takav bi mogao bez problema uzet ulogu krila.

10 godina
FC Barcelona

Barcelona je pojela govno kad se tako moram izrazavat. Sutra izgleda gotova prica a veznog jos nisu rijesili, sada jos trebaju lovit i krilo. Bome svaka im cast kako samo to sve stignu, treba im cestita kad 4 nova Gomesa dovedu

Ali netugnut ove majmune za 222 milijuna je nesto sto mi stavlja osmijeh na lice al ga mice uprava koja upravlja tom istom svotom. 

Mah, mutna posla, tolika svota.. Pitanje je koliko ce otici u ciji dzep. Jedino bi Dybalu volio vidjet i to je to, njega sam htio i jos prije par mjeseci a kamoli ne sada. 

Barcelona - Mes que un club
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jedino što je izvanredno dobro za Barcelonu je što se citava ova frka dešava u vrijeme kada nam je Valverde na klupi. Zbog njega vjerujem da ce, otisao nejmar ili ostao, sve dobro proci. Taj covjek je izvanredan strucnjak ali i inteligentan frajer. On dobro zna u svakom momentu sta zeli, i uz njega ce ova nazovi kriza proci neopazeno na duze staze. Prodaja Nejmara moze znaciti i novi klupski projekat, a imati Valverdea kao vodju tog projekta je pun pogodak.

14 godina
neaktivan
Kako god završilo ja se nadam kvalitetnim pojačanjima.
14 godina
FC Barcelona

Koliko čitam po portalima, dobro vas je "IZUO" Neymar senior !!!!! 

Ona bena, njegov sin "AKO IKADA" dobije nagradu za Najboljeg igrača, pa makar i pripremnog kakvog turnira, to će biti Uvjerljivo najveće sranje, doslovce po nogometu, od  postanka svijeta! 

ATJ Lučko
11 godina
Boga mi dobro kaže atjlučko, po prvi puta otkad sam član ovog foruma se slažem s njim... nogomet je stvarno postalo područje pranja novca, iskreno, ovim potezom da se neymarovom tati plati 26 milijuna eura(ili 28, još gore...) na dan 31.7.2017. zato što je na taj dan neymar bio član Kluba mi je sulud. neymar je igračina neosporivo, dobar dribler, zna uvrnut finessu itd., no dat toliki iznos nekome zato što je na taj dan član klub zbilja nema logike, ako taj spomenuti igrač mjesečno dobije ogroman iznos samo od barcelone, neymar ako prijeđe u pag, trebaju ga tutto completo igrači i cijelo osoblje kluba odjebat i iznijet sav 'prljavi veš' navijačima na vidjelo... ako prijeđe, želim mu sve najgore u životu, da bog da propo ko ronaldinho jer je brazilac... fuj, fuj, fuj
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Osobno, ne bih nikako volio vidjeti Hazarda u Barci, iako neupitne igračke kvalitete, po do sada pročitanom čini mi se da je lik dosta neodgovoran, neprofesionalan i neozbiljan (a tu ne mislim samo o onom sabotiranju Josea Mourinha) i mislim da bi bio samo problem više u Barci...

Što se tiče Neymara, neću govoriti ništa loše o njemu i volio bih da bude dio Barce, ali taj njegov stari, to je takva aždaja, da sa takvima ne treba imati posla. Uprava i Bartomeu kakvi su mulasti, ovaj će ih još opljačkat', na kraju niti će Barca zadržati Neymara, niti će dobiti novaca koliko su trebali...

11 godina
Je li ovo naznaka one priče za neymara da ide u dohu?
8 godina
neaktivan
Ne ide. Lazna informacija. Sletit ce u Barceelonu.
11 godina
Piše da ide iz Kine u Španjolsku, a on iz Kine stigo u Ujedinjene Arapske Emirate
8 godina
neaktivan
Presjedanje.

The father of the footballer said on Sunday to Barça that the footballer still had doubts about his future and FC Barcelona wants to dissipate them as soon as possible but calmly
11 godina
Dobro si informiran, hvala majstore 😀
11 godina
Leti neymar za španjolsku...
11 godina
protjeran
I znači vraća se na trenige Barce?

Volio bih da ga prodaju.Dembele,Coutinho plus vezni tipa Erikssen bi bili bolja opcija od ostanka Neymara.
12 godina
FC Barcelona

pa ne bi iz dubaia sad sigurno iso u katar, pa valjda znate da je katar u blokadi zbog susjeda i da su u nikakvim odnosima

8 godina
neaktivan
Logicno :D :D
11 godina
protjeran
Istina...Uprava skrivakoga želi dovesti initko ništa nezna.Nadam se da nije Dybala.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice