FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.808.229
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FC Barcelona
Bartomeu je kreten, lik nema blage veze s nogometom.

Kao da Mislavu Bagi daš da vodi klub.

Ima neku klošarsku agenciju za aerodrome.

A Neymara treba uvalit...čak bismo mogli navodno neke bonuse izvuć izvan klauzule. Tipa 35 mil € ako osvoji Ballon D Or.
14 godina
Mitch kaže...
Bartomeu je kreten, lik nema blage veze s nogometom.

Kao da Mislavu Bagi daš da vodi klub.

Ima neku klošarsku agenciju za aerodrome.

A Neymara treba uvalit...čak bismo mogli navodno neke bonuse izvuć izvan klauzule. Tipa 35 mil € ako osvoji Ballon D Or.

Bez uvrede, ovog puta uviđam da nenamjerno vrijeđaš dragog nam, jedinog i neponovljivog Mislav the great Bago

Kada je Bago u pitanju, još je mali korak do reputacije Andrije Jarak,a svi znamo kako je kada Andrija kroji uzvještaj sa terena! 

Uvjeren sam da bi Bago u svakom slučaju bio puuuuuno pragmatičniji, kada je ugled i reputacija u pitanju!!!! 

ATJ Lučko
15 godina

Nemoš na kolegu, bez obzira kolika si zvijezda. Sad ga prodati, te klošarske fore neka negdje drugdje prodaje.

All truly great thoughts are conceived by walking.
11 godina
neaktivan
Pise se da PSG nebi platio puni iznos za neymara nego bi u deal usao i verratti. Znaci nemre bolje. Neka dogovore 120m i verratti i aj bok ronaldinho 2. Kaj si taj bahati brazilac umišlja da je jebeni bog, Messi... Tko ne želi igrati nemora. Prodati ga treba dok jos nije propao ili posvađao cijeli tim.
15 godina
Da je on bar upola onog što je bio Ronaldinho...
Ronaldinho je volio tulumariti i to ga je uništilo, al je čovjek bar poštovao klub i suigrače i nikad oko njega nije bilo ovakve drame. Neymar je razmaženi klinjo, ne može Ronaldinhu ni kopačke čistiti.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina

Na kraju će ostat i radit sranja kao svi Brazilci prije njega. Samo što je on najskuplji od svih njih koji su igrali za Barcu. Pa ga se još tolerira.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Verratti i 122 miliona eura zvuči idealno...Rafinha ide za 25-30 plus Arda će biti potjeran za 15 miliona cca...Još imaju 18 miliona eura za potrositi...

U ovom slučaju imaš još 180 miliona eura...Možeš kupiti Dembelea za 75-80 ... I ako su sposobni kupiti još Coutinha i pohod na sve trofeje dogodine.

This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan
Ne znam šta se dešava s tim Neymarom ali ako mu je ova "tučnjava" sa Nelsonom krinka da napusti klub onda je jako jadan i mizeran. Neka lijepo kaže želim napustiti Barcu i to je to,budi fer i korektan. Ovako sa ovom šutnjom i onda sa takvim ispadima samo gubi kredibilitet kod navijača i igrača.

Mene bi bilo žao da ode jer trenutno na toj poziciji nema igrača tog kalibra ali s druge strane kad bi znao da će Barca potpisati Verratija, Coutinha/Dembelea/Mbappea/Dybalu onda ne bi žalio previše. Za te novce se realno složi brutalna momčad.

Ali i u slučaju da Neymar ostane mi i dalje čekamo to veliko pojačanje, pa ako stvarno nikog ne dovedu u sredinu onda su budale žešće, a sve vodi k tome da i neće, jebeš Paulinha i takve.
Sezona je sve bliže, a ništa se ne dešava. Coutinho mi nikako nema smisla ako Neymar ostane, na njegovoj poziciji neće igrati, a u sredini bi bio skoro beskoristan, nije to njegova pozicija.
9 godina
protjeran
FC Barcelona

Kako se prosuo ovaj katalonski ker lajavac, jao, mene stid, muhahhaa. Kad mu iduce godine dodje Ramos, kada Real dobije u sred Barcelone pa mu kaze se queda, hahahahahahahaaahahhahahaaaaaaaaaaaahahahahahahahhah..............................

...
15 godina
Evil Access kaže...

Kako se prosuo ovaj katalonski ker lajavac, jao, mene stid, muhahhaa. Kad mu iduce godine dodje Ramos, kada Real dobije u sred Barcelone pa mu kaze se queda, hahahahahahahaaahahhahahaaaaaaaaaaaahahahahahahahhah..............................

Samo da mi je biti glup. 

Znaš onu staru, pametniji si kad šutiš?!

14 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

14 godina
neaktivan
A stvarno si naporan ko go*no, razumijem da si klinac al daj odi nešto pametnije raditi osim pisati gluposti po forumu.
10 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

Antimadridista dobrodosao nazad. Raduje me sto si se uspio oporaviti od prosle sezone i skupio snagu pisati unatoc ocitom propadanju FC Farselone.

15 godina
ks95hr kaže...
Logigamer kaže...

Antimadridista dobrodosao nazad. Raduje me sto si se uspio oporaviti od prosle sezone i skupio snagu pisati unatoc ocitom propadanju FC Farselone.

Opaa, evo još jednog padobranca.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.7.2017 10:35 (x18x05x).
15 godina
"Farselona". Odmah znam koliko ti je godina kad vidim takve izraze.

I za razliku od tebe ja imam život van foruma. Da, znam da će ti to zvučati čudno ali neki ljudi nisu online 0-24.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
FC Barcelona

Na kraju će ispast da PSG neće htjet poslat Verratija i 100 milki, niti platiti cijelu klauzulu.

100% će bit farsa s Neymarom na tribinama 6 mjeseci sve dok ne ode u pola cifre.

A pola ekipe pise da "nisu pravi navijaci oni koji zele da ode"....lik sustavno radi za sebe i protiv kluba. Nitko osim Messija ne moze biti veci od momcadi niti je zasluzio takav status.

BTW od 222 dobivamo 196. Neymar i njegov otac dobivaju 40 od PSGa, 26 od nas.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.7.2017 13:02 (Mitch).
11 godina
Znaci, j****ti neymara i njegovog oca, pa to je za strijeljat, love nikad dosta... neka ga prodaju i za 200 milijuna, kolko treba da psg ne plati porez vrancuskoj i nek se tera odavde, uvijek sam ga volio ali sad nakon svih ovih scena - ma mrš u tri
8 godina
neaktivan
Ponuda Nejmaru od strane Psg je poslana definitivno. Dakle, sve je sada na njemu.

Licno mislim da namjerno ne zeli da se izjasni jer zeli da ova fama jos traje, jer mu to dize rejting. Nesto slicno kao sa muzucarima. Sve zbog popularnosti.
Mislim da ce ovo trajati jos neko vrijeme. Al glavni problem je sto je kluub u nedoumici. Nisu sigurni da ce ostati a prelazni rok je sve kraci i kraci. Moglo bi se desiti da prihvati ponudu na samom kraju prelaznog roka i da onda klub nema mogucnost da se kvalitetno pojaca. I to je meni glavni problem. Al dal ce otici ili ostati to je sad sekundarno.
15 godina
FC Barcelona

"If Neymar is a Barcelona player on 31st July, the club must pay a 26M loyalty bonus; that's why the player and his father delayed the move".

Eto sad je sve jasno. Kakvo smeće od čovjeka i kakva nesposobna uprava.

8 godina
neaktivan
Ne mora znacit
9 godina
protjeran
FC Barcelona

Pa nije Neymar rodjen u Barceloni da mora igrati za Barcelonu, nema njemu nikakve razlike igrao za PSG ili Barcelonu, samo ce u PSG biti placen koliko vrijedi i nece mu se igra svoditi na ono "pass to Mike" kako je Kukoc opisao strategiju najbolje kosarkaske ekipe u povjesti za doigravanje. Za vas ovdje koji ste malo spori u glavi Mike je Michael Jordan, a u barci se naravno radi o Messiju.

...
15 godina
Evil Access kaže...

Pa nije Neymar rodjen u Barceloni da mora igrati za Barcelonu, nema njemu nikakve razlike igrao za PSG ili Barcelonu, samo ce u PSG biti placen koliko vrijedi i nece mu se igra svoditi na ono "pass to Mike" kako je Kukoc opisao strategiju najbolje kosarkaske ekipe u povjesti za doigravanje. Za vas ovdje koji ste malo spori u glavi Mike je Michael Jordan, a u barci se naravno radi o Messiju.

Evo ga, izumio bojler i toplu vodu.

15 godina
Ne, nego će se igrati na moju babu. Pa naravno kad imaš Messija u ekipi da će se igrati na njega kad čovjek radi razliku na terenu. Isto kao što su Bullsi igrali na Jordana, kao što Cleveland igra na LeBrona.

Međutim, Neymar ne mora biti najbolji igrač u ekipi da bi postao nogometna legenda. Samo pitaj Iniestu, Xavija.
17 godina
Evil Access kaže...

Znači, Messi je najbolji svih vremena?

Slažemo se svi znači super

15 godina
Neymaru odlazak u PSG neće donijeti baš ništa što se tiče njegovih šansi da postane najbolji igrač na svijetu. On jednostavno nije bolji od Messija, bez obzira gdje igra, to svatko s imalo mozga može vidjeti.

A u Barceloni je bio zaštićen, kad Barca gubi na tapeti je upravo Messi, ne Neymar. Učio je od najboljeg godinama a nikad nije bio toliko kritiziran kad bi ekipa gubila jer je Messi kao najbolji igrač i vođa uvijek snosio najveću krivicu po medijima.
17 godina
Pa Ibra je zabio 50 golova u jednoj sezoni pa je to svima "promaklo" i to u 34. godini.

Smiješna liga, a u LP neće ništa postić. Puno je financijski velikana poput PSGa i u engleskoj ligi koja je sve jača i jača u zadnjih par godina.
17 godina
FC Barcelona

Da, službena ponuda je poslana, ukupna težina transfera je oko 470 milijuna € 

9 godina
protjeran
Mitch kaže...
Evil Access kaže...

Logika ti nije bas jaca strana. Najbolji je u barceloni trenutno, najbolji svih vremena je naravno Diego Armando Maradona, najbolji igrac na svijetu trenutno je onaj koji ce dobiti zlatnu loptu, vidjeti ce mo koga ce izabrati.

...
17 godina
Evil Access kaže...
Mitch kaže...
Evil Access kaže...

Logika ti nije bas jaca strana. Najbolji je u barceloni trenutno, najbolji svih vremena je naravno Diego Armando Maradona, najbolji igrac na svijetu trenutno je onaj koji ce dobiti zlatnu loptu, vidjeti ce mo koga ce izabrati.

Smiješno mi je kad ti to napišeš.

Usporedio si MJa i Messija, MJa koji je nedvojbeno prema svima najveći sportaš uopće. Razmisli onda o svojoj logici. Maradona svakako već neko vrijeme nije u razgovoru za GOAT.

15 godina
Ako se gleda samo Svjetsko Prvenstvo, natjecanje koje se održava jednom u 4 godine i traje par tjedana, onda je i Iniesta bolji igrač od Messija, a svi znamo da nije. Ti mitovi o Maradoni su presmiješni, čovjek je individualno napravio isto što i Messi na SP, bio najbolji igrač turnira (isto kao i Messi) i dogurao ekipu do finala (isto kao i Messi). Samo što je imao sreće da su njegovi napadači, za razliku od Higuaina iskorisitili svoje šanse u finalu. Maradona nije odlučio finale SP-a. Isto kao što je Ronaldo imao sreće što su mu suigrači odlučili finale nakon ozljede. To može popraviti njihov imidž, činjenica da su osvojili SP ili EP. Ali nikako ne može biti korišteno kao argument da su bolji od Messija kad individualno nisu napravili ništa što nije napravio i Messi. Samo je njihova ekipa napravila ono što Messijeva nije. To je timski sport, koliko god da si dobar, uvijek uvelike ovisiš o suigračima.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice