FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.808.251
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
Evil Access kaže...
Mitch kaže...

Ma to je mafija dogovorila, pa Juve ne bi nikad prodao nikoga Milanu, pogotovo ne Bonuccija i to za ovakvu svotu u 2017.

Pa Mangala je otisao za te pare o cemu pricamo.

Odbili su 60 milki od Chelseaja i onda prihvate 40 od najljuceg rivala ikad. Yea right.

Taj transfer je egal tome da nama Real proda Asensia za 15 mil. Ili Kovacica za 20.

Gdje si to procitao da Kovacic i Asensio idu iz Reala u barcu?!!

Opet, pročitaj. Nemoj se prosipati.

All truly great thoughts are conceived by walking.
13 godina
Evil Access kaže...
Mitch kaže...

Gdje si to procitao da Kovacic i Asensio idu iz Reala u barcu?!!

Stvarno si specijalac.

15 godina
Mitch kaže...

Pa jedno 60% boljih transfera u Juve je dog. mafija. Pogotovo Buffonov.

Ponašaš se kao da Calciopoli nije bio prije 10 godina.

Ne bih išao tako daleko kao ti, ali definitivno jedan od čudnijih transfera ove godine. Naravno bilo je skroz za očekivati da lik ode za 60-70m u Primeru ili Premiership, ali ovo je popriličan "turn of events". Jedino logičnije objašnjenje mi je da se stvarno grdo posvađao sa trenerom i nije bilo nikakve šanse da ostane u Juveu, a nije htio otići iz Italije. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...
Mitch kaže...

Pa jedno 60% boljih transfera u Juve je dog. mafija. Pogotovo Buffonov.

Ponašaš se kao da Calciopoli nije bio prije 10 godina.

Ne bih išao tako daleko kao ti, ali definitivno jedan od čudnijih transfera ove godine. Naravno bilo je skroz za očekivati da lik ode za 60-70m u Primeru ili Premiership, ali ovo je popriličan "turn of events". Jedino logičnije objašnjenje mi je da se stvarno grdo posvađao sa trenerom i nije bilo nikakve šanse da ostane u Juveu, a nije htio otići iz Italije. 

A ne bih spomenuo da nisam pročitao malo po netu, frend kao žešći fan Juvea mi baš kaže da je tako...da vlasnici imaju stare dilove...

15 godina

Imamo i mi mafiu u Barci. 

11 godina
protjeran

60-70 miliona za čovijeka koji ima već 30 godina...Možda za Ronalda i Messija bi netko dao toliko...

Nikakva mafija Mandzukix je objasnio situaciju da su se posvađali Alves i Bonucci na poluvremenu finala LP i da je bilo fizičkog sukoba...I zbog toga su obojica izbačena.

3-4 igrača bi mogla doći u Barcu...Tako je Roberto rekao..Neznam jesam li vamo o tome pisao.Znači biti će dosta dolazakla i odlazaka.

Yerri Mina dolazi 2018.

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.7.2017 16:22 (Boixus Nois PS).
15 godina
Boixus Nois PS kaže...

60-70 miliona za čovijeka koji ima već 30 godina...Možda za Ronalda i Messija bi netko dao toliko...

Nikakva mafija Mandzukix je objasnio situaciju da su se posvađali Alves i Bonucci na poluvremenu finala LP i da je bilo fizičkog sukoba...I zbog toga su obojica izbačena.

3-4 igrača bi mogla doći u Barcu...Tako je Roberto rekao..Neznam jesam li vamo o tome pisao.Znači biti će dosta dolazakla i odlazaka.

Yerri Mina dolazi 2018.

Koliko je dobar taj dečko?

17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Yerri Mina dolazi 2018.

Pa odbili su Chelsea i PSG, obje ponude 60-65 mil €.

Službeno je stvar u tome da su čelnici lige "naložili" da mora ostat u Serie A jer im slabi koeficijent i kvaliteta lige. Izvan Juvea više nemaš zvijezda u toj ligi.

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Da ne pratiš samo index.hr znao bi da je to glupost koju su plasirali novinari.

A kao drugo, tu govodimo o čovjeku koji je zadnjih par godina u top 5 stopera na svijetu i koji može bez problema još 5 godina igrati na ovoj i višoj razini. U današnjem nogometu je 60m eura za takvog igrača bagatela. A ovih 40 je ko što sam i rekao, barem sumnjivo ak ništa drugo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
protjeran

Ne bih znao jeli pametan potez...Ja ga ne bih volio vidjeti u Barci za te novce...

11 godina
protjeran

Zovu ga novi Boateng.

Visina skok i tehnika odlični a neznam kakav je sa brzinom...Igra pametno nije bez glave tako da...S obzirom na cijenu za koju dolazi koja će biti 5-7 miliona to je dobro...

Ima potencijala. Marlon,Umtiti,Mina,Pique i Masche na stoperskim pozicijama...Sasvim solidno.

10 godina
FC Barcelona

Opet krenule vijesti sa Verrattiem. Nebitno sad oce se to ostvarit ili ne, svi su svjesni da se nesto kuhalo i PSG ga neda i na tome je ostalo, vidjet cemo dalje kako ce se odvijat..

Sad kao Rakitic + 65m prema Parizu a Verratti nama. Koliko je to istina ne znam, ali sam podjeljenih misljenja, i svidja mi se i ne. Po meni Rakitic obavlja svoj posao odlicno, sad recite trom je, zajebe, ne stigne ovog, nema tehniku blabla, on je jedno vrijeme bio najbolji Barcin veznjak i po meni zasluzuje ostat. Trenutno sa sgirnoscu mogu reci da je on poslije Inieste najbolji veznjak u Barceloni. Da se razumijemo, ja ne brain Ivana jer je on nas, puca mi onda stvar za to. Jednostavno decko ima losih partija ali isto tako svoj posao koji je namjenjen njemu obavlja i vise engo dobro. 

Verratti i Rakitic se ne mogu usporedjivat. Naravno bio bih sretan kada bi se to ostvarilo ali malo bi mi bilo zao Rakete jer on je stvano marljiv decko i trudi se, jako je dobar za prljave poslove.

Roberto, Iniestea, Rakitic, Verratti. Sta ce ti vise? Ovako bi tu bio panj Gomes koji ni ovu sezonu nece proigrat.

Barcelona - Mes que un club
14 godina
neaktivan
Pa da su uzeli 30-35 milja za Ardu i još toliko za Gomesa ne bi bilo potrebe za slanjem Rakete u suprotnom smjeru, a koji je raketa za ova dva panja. Bus-Verratti-Raketa i onda tu još imaš Iniestu i Roberta koji se mogu rotirati. A ovi kreteni će i dalje držati Ardu, Gomesa, Denisa koji ni ove sezone neće odigrati 10 utakmica
9 godina
protjeran
FC Barcelona

Ma ta ce Verati, nema nista od toga, bolji je raketa...

...
15 godina
Evil Access kaže...

Ma ta ce Verati, nema nista od toga, bolji je raketa...

Ono kad nemaš ništa pametno za napisati pa ovako bubneš nešto.

17 godina
Prica se da Messi ne da da Rakitic ode
15 godina
Mitch kaže...
Prica se da Messi ne da da Rakitic ode

Pitam se koja bi budala uopće prodala takvog igrača? 

Rakitiću treba dati istu ulogu kao što je imao u Sevilli, brutalno je tamo igrao.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako bi verratti došao Rakitić jednostavno mora ići. U čemu se radi, pa nije Emery kreten da će on sada tražiti panjinu gomesa i novce za verrattia. Ako bi i pustio verrattia njemu treba adekvatna zamjena, a svi ionako znamo mišljenje Emerya o Rakitiću. Da se ne zavaravamo Rakitić je ove sezone bio loš tko god tvrdi suprotno je u teškoj zabludi. Druga je stvar koliko god da je on bio loš toliko je bolji bio od gomesa,d. suareza, arde... Ali ako je cijena da se dovede Verratti Rakitić + 70m prihvatio bi to bez puno razmišljanja. Rakitić je jedan zahvalan igrač, ali nije kvalitet za 1. postavu barcelone. Verratti je riješenje 90% barcinih problema, po meni najbolji i najkompletniji vezni igrač na svijetu.

17 godina
Emery želi isključivo Rakitića tako da...:D
9 godina
protjeran
el pistlero123 kaže...

Ako bi verratti došao Rakitić jednostavno mora ići. U čemu se radi, pa nije Emery kreten da će on sada tražiti panjinu gomesa i novce za verrattia. Ako bi i pustio verrattia njemu treba adekvatna zamjena, a svi ionako znamo mišljenje Emerya o Rakitiću. Da se ne zavaravamo Rakitić je ove sezone bio loš tko god tvrdi suprotno je u teškoj zabludi. Druga je stvar koliko god da je on bio loš toliko je bolji bio od gomesa,d. suareza, arde... Ali ako je cijena da se dovede Verratti Rakitić + 70m prihvatio bi to bez puno razmišljanja. Rakitić je jedan zahvalan igrač, ali nije kvalitet za 1. postavu barcelone. Verratti je riješenje 90% barcinih problema, po meni najbolji i najkompletniji vezni igrač na svijetu.

Verrati koji ne moze da osovi francusko prvenstvo je najbolji vezni igrac?

...
14 godina
neaktivan
Evil Access kaže...
el pistlero123 kaže...

Verrati koji ne moze da osovi francusko prvenstvo je najbolji vezni igrac?

mislin znan da ti bas nisi za logicko razmisljanje,al ajd probaj mi svoju logiku izjasnit

ronaldo koji je osvojio 2 la lige od 2009 je najbolji igrac svih vremena

veratti koji je osvojio 4 od 5 francuskih prvenstava nije najbolji vezni igrac 

12 godina
FC Barcelona

Verratti je top 3 veznjak svijeta i jednostavno ima ono nesto zbog cega ga ljudi smatraju nasljednikom Xavija i potreban je Barci.

Ali svaki dan se iznenadim koliko su neki ljudi glupi ili koliko se ne razumiju u nogomet

Citam komentare po fejsu i ljudi pisu da nam ne treba Verratti, da je previse dati Rakitica za njega, cak da je Rakitic i bolji od njega. Pa Ivan ima 29 godina i kome ces ga prodat kad bude imao 31 ili 32? Verratti ima 24 godine i kao sto sam rekao vec je sad top veznjak svijeta i definitivno netko koga trebamo dovesti pa makar dali i 100 miliona za njega.

Ne smatraju ga ljudi bezveze nasljednikom Xavija, jednostavno ima ono nesto sto Barci treba. 

10 godina
neaktivan
jopaa991 kaže...

Verratti je top 3 veznjak svijeta

Ali svaki dan se iznenadim koliko su neki ljudi glupi ili koliko se ne razumiju u nogomet

9 godina
protjeran
FC Barcelona

PSG se svake godine osramoti u lp, gledao sam tekme i da mi je netko rekao da taj Veratti vrijedi vise od 15M eur ono grohotom bi se smijao. Nikakav igrac, bezopasan za protivnika, mozda on nesto i trci i to, ali imas silu takvih igraca. Volio bih da ga barca dovede, cisto da mu mozete .ebavat matar kao Gomesu i Turanu, i oni su vam trebali i sta ti ja znam pa corak, nista.

...
11 godina
Bleacher Report objavio da je Neymar pristao na stransfer u PSG za 222 milijuna eura
15 godina
playjob kaže...
Bleacher Report objavio da je Neymar pristao na stransfer u PSG za 222 milijuna eura

Baš sam neki dan čitao da PSG inzistira na Neymaru.

Bi pristali prodati Neymara u zamjenu za Verattija i nešto love?

11 godina
Iskreno ne, Neymar ima sigurno još 6-7 godina vrhunskog igranja nogometa, poboljšao bih mu ugovor a odštetnu klauzulu napuc'o ko Perez Bale-u na 500 milijuna eura jerbo 222 milijuna eura za takvog agilnog, snalažljivog, na driblanje i dubinsko prolaženje orijentiranog igrača koji trenutno ima 23-24 godine je premalo.
13 godina
protjeran
FC Barcelona

ja bih prodao neymara za 200mil jedino ako cemo za te pare dovesti verrattija i hazarda. ostalo ne dolazi u obzir.

12 godina
kexzoR kaže...

ja bih prodao neymara za 200mil jedino ako cemo za te pare dovesti verrattija i hazarda. ostalo ne dolazi u obzir.

Verratti + Dembele?

13 godina
protjeran
jopaa991 kaže...
kexzoR kaže...

Verratti + Dembele?

moze i tako, al njemu je prirodna pozicija desno krilo, a hazardu lijevo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice