FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.806.314
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Boixus Nois PS kaže...
Nista od Verrattija...

Nadajmo se da su barem Ceballosa kupili...iako znam da ce ici u Real

ne vjerujem bas da ce ici u real, tamo je prevelika konkurencija.

11 godina
protjeran
Neznam sano znam da je Bartomeu.nesposoban
This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan
Mi se zajebavamo al će još i bit dobro ak dođe Paulinho
10 godina
FC Barcelona

Dosta za danas. 

Barcelona - Mes que un club
17 godina
A krive igrače jednostavno targetamo...treba gađat Ceballosa, Isca, Draxlera i takve...a ne (pre)dokazane igrače oko kojih se gradi momčad...hebiga nismo mi Real.

Nitko ne želi pojačat Barcu, to je činjenica, a para da ih suprotno uvjerimo nemamo.

Živcira me to što za Calhanoglua nismo ni ponudu poslali.
13 godina
protjeran
FC Barcelona

mislim da nista od verrattija!!! :(

Marco Verratti: "I saw what my agent said and I just want to say that they are not my words at all"

"I want to apologise to everyone at the club: the president, the fans and the players."

"I am very happy here. We go back to training now. I am thrilled to be back here and start working again."

"I know the club trusts me and I really want to apologise once again."

"I have a lot of respect for Paris Saint-Germain. I became the player I am today thanks to the club and that’s why I am deeply sorry. They were not my words and he (my agent) made a big mistake."

"I hope that this will not happen again … I will do my best as I always do for the club."

12 godina
FC Barcelona

malo cigansko govno talijansko lazljivo, sad prica kako mu je sve agent kriv

15 godina

Dogovor sa agentom, tako da ostane čista obraza pred navijačima. Možda dođe iduće godine.

All truly great thoughts are conceived by walking.
10 godina
FC Barcelona

Ništa od toga. Možda ga dovedu kada napuni 30. 

Barcelona - Mes que un club
13 godina
protjeran

molim vas pogledajte kakav je mboula zabio gol za monaco... za 3 sezone cemo ga platiti 100mil eura..

EDIT:

Zivotinja!

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.7.2017 10:41 (kexzoR).
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

A ništa onda, iduće sezone vezni red paulinho gomes i lima. Nabijem Neymara i reterdiranu upravu.

14 godina
FC Barcelona

poklonili su tog Mboulu, otišo je i onaj Gumbau (+još njih nekoliko iz barce b), onaj mali koreanac je na rubu odlaska, pitanje je šta će bit i sa Samperom. A iskeširalo se za legendu Gomesa, lorda Matjua, neimpresivnog Denisa itd. Bartomeu kurvo..

Ayee!
17 godina
Ma kakav Paulinho šta je vama

Na kraju će onaj propali transfer Saula za 80 milki bit bolji nego bilo što što se moglo realizirat
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Real će i Ceballosa kupiti...Pa mater vam je*** u upravi svima...Igrača od 15 miliona eura ne mogu dovesti pas mater jadnu...umjesto Verrattia i Ceballosa imat ćemo Paulinha i Limu.

Mboula pokazao već da će biti jedna velika greška Barce...Govno jadno odstupi sa mjesta Barce sramoto štakorska.

9 godina
protjeran
FC Barcelona

Tek je poceo prelazni rok, polako...

...
13 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Real će i Ceballosa kupiti...Pa mater vam je*** u upravi svima...Igrača od 15 miliona eura ne mogu dovesti pas mater jadnu...umjesto Verrattia i Ceballosa imat ćemo Paulinha i Limu.

Mboula pokazao već da će biti jedna velika greška Barce...Govno jadno odstupi sa mjesta Barce sramoto štakorska.

verrati ne ide nikud, ceballos ide u real, coutinho nece u barcu, ja sada ne vidim veznog igraca svjetske klase koji bi mogao doci... zalosno...

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.7.2017 14:49 (kexzoR).
13 godina
protjeran
FC Barcelona

vermaelen 15mil+ mathieu 20mil+andre gomes 35mil+paco alcacer 35mil+ arda turan 35mil= STO ČETRDESET MILIJUNA BAČENIH U VJETAR. de zamislite kakvu smo ekipu mogli sastaviti za taj novac......

17 godina
Paco i Gomes nisu bačeni novac...dečki imaju 23 godine, treba ih dat na posudbu još ovu i iduću sezonu i vratit
9 godina
protjeran
FC Barcelona

Ma ovo sve zato jer Messi odlucuje koga kupuiti i prodati. Jbg trebalo je pustiti struci da radi, ovako nista dobro se ne sprema barci.

...
11 godina
I messi i neymar, više od kluba - da, njih dvojica...
15 godina

Našla se dva stručnjaka. 

All truly great thoughts are conceived by walking.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovdje sve desne ruke, manageri, ljudi maksimalno upućeni u transfere, politiku, psihologiju itd.

17 godina
Đapa club kaže...

Ovdje sve desne ruke, manageri, ljudi maksimalno upućeni u transfere, politiku, psihologiju itd.

Šta si se ti sad doselio u Hrvatsku?

Trebaš tek vidjet koliko sportskih stručnjaka na tribinama imamo...u svakom sportu. 

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa kak nismo uspjeli hebenog ceballosa dovesti pas mater. Real ga dovede a na klupi im isco james kovaćić...
Pošto je verratti bio jedini idealni kandidat više mi uopće ne pada na pamet koga dovesti. Možda bi jedino volio vidjeti Vidala, zato jer je vrhunski u obrani i odlićan prema naorijed, iznenadio me svojim pasevima na kupu konfederancija. Usto uvijek ostavi srce na terenu. Meni uopće nije žao barcelone, sami su si krivi sa ovakvom politikom. Jedino koga mi je žao je Messi. Zbog timskih uspjeha će ga Penaldo nadjačati u zlatnim loptama, a realno to je kao da uspoređujem Sancheza i Girouda. Iniesta je na zalasku, Raketić je očajan, Busquets je u padu. Ne piše nam se dobro. Jedina nada u veznom redu ostaje Sergi Roberto, a ovi ostali rafinha, denis, gomes to su igrači za west ham, swanse...

11 godina
protjeran
Evo dolazi Lord Paulinho.Skoro pa gotov transfer
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svaka čast ljudima iz Barcelonine uprave. Ostali su vjerni svojoj la masiji i ne želedovesti nikoga jer znaju da im iz la masije izlaze samo vrhunski igrači za koje se otimaju svi vodeći klubovi svijeta..

Prodaju igrače kako bi najboljima mogli povisiti premije. Odličan klub, san svakog igrača.  

17 godina
LeskiRM kaže...

Svaka čast ljudima iz Barcelonine uprave. Ostali su vjerni svojoj la masiji i ne želedovesti nikoga jer znaju da im iz la masije izlaze samo vrhunski igrači za koje se otimaju svi vodeći klubovi svijeta..

Prodaju igrače kako bi najboljima mogli povisiti premije. Odličan klub, san svakog igrača.  

Dosta glup komentar nekoga tko je počeo 2014. navijat za Real.

17 godina
FC Barcelona

Zanimljivo je da je Valverde dao ultimatum da će odraditi ugovor samo ako počiste roster i dovedu nekog do 12.7.

Bartomeu je zbilja antitalent za bilo kakve menadžerske svrhe. Sustavno uništava klub. Rosell je barem imao obraza i dao ostavku makar nije imao veze s Neymarom previše.

Ne bih se čudio da Bartomeu trpa neku pinku u džep od ovih kvazi transfera

12 godina
neaktivan

Ja sam poceo navijati za Real tamo 2000.ih dok je Barca zavrsavala 4, 6. U prvenstvu, malo sam birao izmedu Reala i Barce, pa kad sam tada usporedio vrhunske igrače u Realu i Nizozemsku koloniju u barci, odlučio sam se za Real. Da je tada la masija bila u finkciji ja bih danas bio navijač Barce s obzirom da bi im momčad bila prepuna zvijezda a ne igrača tipa Rochemback ili Reizeger...

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Bolje dati 20 miliona eura za Paulinha nego Ceballosa...

Ovo rade namjerno zbog kineskog tržista inače nema nikakve logike kupovati takvog igrača...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice