Mundo Deportivo podiže moral čitateljima da nije sve tako crno, dapače!
barca je u sjeni kraljevskoga kluba! SAMO BOG HRVATI REAL MADRID I EVIL ACCESS!!!
barca je u sjeni kraljevskoga kluba! SAMO BOG HRVATI REAL MADRID I EVIL ACCESS!!!
a kako drugačije :D
Da toga se ja i bojim da ne bi gledali ovaj scenarij.
Mechedo iz Las Palmasa,Pizzi iz Espanyola i Parejo iz Valencije...
Mislim da Douzglas Costa ide iz Bayerna,cijena je oko 30 miliona ali je problem jer je u Bayernu tražio plaću od 10 miliona eura ili nešto tako...
Bolje bi bilo više dati za Demebelea ali tko god dođe ja ću biti zadovoljan.
Samo vi pokazujte neke gluposti, dok je Real Madrid, kraljevski klub, prvak Europe, a CR7 uzima zatnu loptu, opet.
Sve sto vam ostaje je statistika. 

Gianluca Di Marzio, uposlenik Sky Sporta i jedan od najpouzdanijih italijanskih novinara, na svom službenom Twitter profilu objavio je informaciju u kojoj tvrdi da će Marco Verratti uskoro postati igrač Barcelone. Sky Sport tvrdi da je Verratti prioritet Blaugrane u ovom prijelaznom roku i da će njegov transfer iznositi između 70 i 80 miliona eura.
sumnjiva mi cifra, premalo mi je to za takvu klasu
On ima nevjerojatan dribling, energiju i sve što Barci treba.
Čudim se da ga Bayern uopće pušta. Meni je on zbilja superstar.
On bi mogao zamjeniti ono što je Alves radio naprijed i dodao zadnji pas Messiju nakon što napravi višak.
Ali iza i kod čuvanja lopte je prosječan.
Puno se pise i govori o napadu, a tu nam je najmanji problem.
Samo vi pokazujte neke gluposti, dok je Real Madrid, kraljevski klub, prvak Europe, a CR7 uzima zatnu loptu, opet.

Ovo nije tema o zalizanom ronaldu već o Barceloni. Samo djeca gledaju nogomet na razini pojedinog igrača, dok pravi ljubitelji nogometa gledaju cijeli sastav. To najviše govori koliko razumiješ nogomet i sve taktike koje se moraju napraviti kako bi tvoj zalizani dobivao gotove lopte.
Na kraju, ako se već želiš natjecati tko ima više zlatnih lopti, ima ih Messi, a ne tvoj zalizani.

Ovo nije tema o zalizanom ronaldu već o Barceloni. Samo djeca gledaju nogomet na razini pojedinog igrača, dok pravi ljubitelji nogometa gledaju cijeli sastav. To najviše govori koliko razumiješ nogomet i sve taktike koje se moraju napraviti kako bi tvoj zalizani dobivao gotove lopte.
Na kraju, ako se već želiš natjecati tko ima više zlatnih lopti, ima ih Messi, a ne tvoj zalizani.
CR7 i messi midget imaju po 5 zlatnih lopti. 5=5 ili mozda u kataloniji vrijede neka druga pravila?
A nemoj o taktikama molim te, pa igra barce je negledljiva, sve se svodi na to da messi dobije loptu da moze nabijati statse.
CR7 i messi midget imaju po 5 zlatnih lopti. 5=5 ili mozda u kataloniji vrijede neka druga pravila?
A nemoj o taktikama molim te, pa igra barce je negledljiva, sve se svodi na to da messi dobije loptu da moze nabijati statse.

vrhunski trol, hvala na ovome
Piše se iz pouzdanih izvora da je Bartomeu htio prodati Iniestu, a Valverde zaustavio transfer
Ja ne znam jel ovo moguće, ali mi službeno imamo najgoru upravu u ligama petice
Ma to je klasicni pritisak na Bartomeua. Uvijek ces imat medije koji preferiraju određene struje na štetu drugih.
Ja lično ne mislim ništa dobro o Bartomeovoj upravi u Barci, al nema sumnje da je to tako.
Laporta se forsira, al treba se zapitati da li je on u ovom momentu bolje rješenje od Bartomea, ili je možda gore. NIsam baš siguran da je on rješenje Barceloninih problema.
Bellerin na twiteru objavio nešto u stilu ''nevjerujte svemu što pročitate''...Volio bih da je onda Semedo naša prva opcija.
Bellerin je brz ali brz je i Vidal pa se nije pokazao u najboljem svijetlu...Plus obojica su dfenazivno loši...
Kad se sjetim što je Costa rado Bellerinu dođe mi da zaplačem za koga se oni interesiraju.
Meni se Monacov Sidibe sviđa kao desni bek, Bellerin mi se čini kao da nema tu igračku inteligenciju da bi mogao igrati desnog bočnog kao Dani Alves.
99% nećemo nikad imati jednako dobrog beka kao Dani Alves, ali kojeg bi ste igrača voljeli vidjeti na toj poziciji:
Po meni bi Monacov Sidibe bio odličan izbor.
| 2 | 1. Djibril Sidibe |
|---|---|
| 1 | 2. Serge Aurier |
| 5 | 3. Nelson Semedo |
| 0 | 4. Joao Cancelo |
| 1 | 5. Ricardo Pereira |
Bellerin na twiteru objavio nešto u stilu ''nevjerujte svemu što pročitate''...Volio bih da je onda Semedo naša prva opcija.
Bellerin je brz ali brz je i Vidal pa se nije pokazao u najboljem svijetlu...Plus obojica su dfenazivno loši...
Kad se sjetim što je Costa rado Bellerinu dođe mi da zaplačem za koga se oni interesiraju.
a jel se sjećaš šta je bellerin napravio bayernu na kraju tekme
ja se sjećam:
This time next year we'll be millionaires
This time next year we'll be millionaires
Seri,Costa i Bellerin najizglednija trojka.
Kako svima s ovog foruma želim dobro, makar bili oni i navijači Barcelone, ako obučete majicu svog omiljenog kluba ne idite u Saudijsku Arabiju nikako
http://www.goal.com/hr/news/12492/na-rubu/2017/06/10/36263142/kakva-kazna-ako-odjenete-dres-barcelone-15-godina-zatvora
Baš me zanima što bi bilo s ekipom da recimo odgiraju u Rijadu :)
Piše se naveliko da barca u ponedjeljak kreće po Verratia odšteta blizu 100M. To je realno i jedini transfer koji nam stvarno treba.
Piše se naveliko da barca u ponedjeljak kreće po Verratia odšteta blizu 100M. To je realno i jedini transfer koji nam stvarno treba.
navodno je trazio od sportskog direktora da ga puste u barcu, 80mil eura
samo sto smo sada rakuten hahahahah