FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.805.459
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Dante05 kaže...

Mundo Deportivo podiže moral čitateljima da nije sve tako crno, dapače!

barca je u sjeni kraljevskoga kluba! SAMO BOG HRVATI REAL MADRID I EVIL ACCESS!!!

11 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
Dante05 kaže...

barca je u sjeni kraljevskoga kluba! SAMO BOG HRVATI REAL MADRID I EVIL ACCESS!!!

a kako drugačije :D

11 godina
protjeran

Da toga se ja i bojim da ne bi gledali ovaj scenarij.

Mechedo iz Las Palmasa,Pizzi iz Espanyola i Parejo iz Valencije...

Mislim da Douzglas Costa ide iz Bayerna,cijena je oko 30 miliona ali je problem jer je u Bayernu tražio plaću od 10 miliona eura ili nešto tako...

Bolje bi bilo više dati za Demebelea ali tko god dođe ja ću biti zadovoljan.

This time next year we'll be millionaires
13 godina
protjeran
douglas costa je zvijer i vrijedi puno vise od 30 mil eura.
9 godina
protjeran
Dante05 kaže...

Samo vi pokazujte neke gluposti, dok je Real Madrid, kraljevski klub, prvak Europe, a CR7 uzima zatnu loptu, opet.  Sve sto vam ostaje je statistika. 

...
12 godina
Boixus Nois PS kaže...

Gianluca Di Marzio, uposlenik Sky Sporta i jedan od najpouzdanijih italijanskih novinara, na svom službenom Twitter profilu objavio je informaciju u kojoj tvrdi da će Marco Verratti uskoro postati igrač Barcelone. Sky Sport tvrdi da je Verratti prioritet Blaugrane u ovom prijelaznom roku i da će njegov transfer iznositi između 70 i 80 miliona eura.

sumnjiva mi cifra, premalo mi je to za takvu klasu

17 godina
kexzoR kaže...
douglas costa je zvijer i vrijedi puno vise od 30 mil eura.

On ima nevjerojatan dribling, energiju i sve što Barci treba.

Čudim se da ga Bayern uopće pušta. Meni je on zbilja superstar.

On bi mogao zamjeniti ono što je Alves radio naprijed i dodao zadnji pas Messiju nakon što napravi višak.

Ali iza i kod čuvanja lopte je prosječan.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Puno se pise i govori o napadu, a tu nam je najmanji problem.

11 godina
Evil Access kaže...
Dante05 kaže...

Samo vi pokazujte neke gluposti, dok je Real Madrid, kraljevski klub, prvak Europe, a CR7 uzima zatnu loptu, opet.  Sve sto vam ostaje je statistika. 

Ovo nije tema o zalizanom ronaldu već o Barceloni. Samo djeca gledaju nogomet na razini pojedinog igrača, dok pravi ljubitelji nogometa gledaju cijeli sastav. To najviše govori koliko razumiješ nogomet i sve taktike koje se moraju napraviti kako bi tvoj zalizani dobivao gotove lopte.

Na kraju, ako se već želiš natjecati tko ima više zlatnih lopti, ima ih Messi, a ne tvoj zalizani.

9 godina
protjeran
marsovac zemaljski kaže...
Evil Access kaže...
Dante05 kaže...

Ovo nije tema o zalizanom ronaldu već o Barceloni. Samo djeca gledaju nogomet na razini pojedinog igrača, dok pravi ljubitelji nogometa gledaju cijeli sastav. To najviše govori koliko razumiješ nogomet i sve taktike koje se moraju napraviti kako bi tvoj zalizani dobivao gotove lopte.

Na kraju, ako se već želiš natjecati tko ima više zlatnih lopti, ima ih Messi, a ne tvoj zalizani.

CR7 i messi midget imaju po 5 zlatnih lopti. 5=5 ili mozda u kataloniji vrijede neka druga pravila?

A nemoj o taktikama molim te, pa igra barce je negledljiva, sve se svodi na to da messi dobije loptu da moze nabijati statse. 

...
17 godina
Evil Access kaže...

CR7 i messi midget imaju po 5 zlatnih lopti. 5=5 ili mozda u kataloniji vrijede neka druga pravila?

A nemoj o taktikama molim te, pa igra barce je negledljiva, sve se svodi na to da messi dobije loptu da moze nabijati statse. 

vrhunski trol, hvala na ovome

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.6.2017 18:21 (Mitch).
9 godina
FC Barcelona

Vidim da se nitko nije sjetio staviti sliku Mascherana, koji danas slavi 33. rođendan! Sve najbolje! 

17 godina
FC Barcelona

Piše se iz pouzdanih izvora da je Bartomeu htio prodati Iniestu, a Valverde zaustavio transfer 

Ja ne znam jel ovo moguće, ali mi službeno imamo najgoru upravu u ligama petice

8 godina
neaktivan

Ma to je klasicni pritisak na Bartomeua. Uvijek ces imat medije koji preferiraju određene struje na štetu drugih. 
Ja lično ne mislim ništa dobro o Bartomeovoj upravi u Barci, al nema sumnje da je to tako. 

Laporta se forsira, al treba se zapitati da li je on u ovom momentu bolje rješenje od Bartomea, ili je možda gore. NIsam baš siguran da je on rješenje Barceloninih problema.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.6.2017 1:00 (Barcelonista).
17 godina
Bartomeu samo dila maglu, bilo tko je od prethodnika je bolje rješenje.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Bellerin na twiteru objavio nešto u stilu ''nevjerujte svemu što pročitate''...Volio bih da je onda Semedo naša prva opcija.

Bellerin je brz ali brz je i Vidal pa se nije pokazao u najboljem svijetlu...Plus obojica su dfenazivno loši...

Kad se sjetim što je Costa rado Bellerinu dođe mi da zaplačem za koga se oni interesiraju.

14 godina
neaktivan

Meni se Monacov Sidibe sviđa kao desni bek, Bellerin mi se čini kao da nema tu igračku inteligenciju da bi mogao igrati desnog bočnog kao Dani Alves.
99% nećemo nikad imati jednako dobrog beka kao Dani Alves, ali kojeg bi ste igrača voljeli vidjeti na toj poziciji: 

Po meni bi Monacov Sidibe bio odličan izbor. 

2 1. Djibril Sidibe
1 2. Serge Aurier
5 3. Nelson Semedo
0 4. Joao Cancelo
1 5. Ricardo Pereira
12 godina
Boixus Nois PS kaže...

Bellerin na twiteru objavio nešto u stilu ''nevjerujte svemu što pročitate''...Volio bih da je onda Semedo naša prva opcija.

Bellerin je brz ali brz je i Vidal pa se nije pokazao u najboljem svijetlu...Plus obojica su dfenazivno loši...

Kad se sjetim što je Costa rado Bellerinu dođe mi da zaplačem za koga se oni interesiraju.

a jel se sjećaš šta je bellerin napravio bayernu na kraju tekme

ja se sjećam: 

14 godina
neaktivan
Slažem se, pa vozali su i Alvesa i Puyola, Piquea pa i dalje su tu i igraju na visokom nivou. To što ga je ovaj osramotio s jednim potezom ne znači ništa. A s druge strane da li je Bellerin pravi izbor u to neću previše ulaziti, jedini pravi način da saznamo je da on dođe u Barcu pa pokaže što zna. Osobno bih volio da dođe jer je prošao školu i mislim da bi se uklopio u ekipu, ima brzinu, mogućnost ponavljanja, ubačaj isto ok, sjetite se samo Alvesovih, nije 3 godine dobro ubacio. E sad mene jedino ta cijena brine, 50 milijuna za jednog beka je puno sve iznad previše. Jer ako daju tolko za njega kako će skrpat za Verratija i ostale stvarno ne znam.
11 godina
protjeran
Mislim da bi Ousmane Dembele mogao doci...
17 godina
Dembele je prilicno veci zicer da ce doc nego Coutinho, Mahrez ili Veratti
11 godina
protjeran
Nadam se ... Uz Mbappea najbolji mladi igrac na svijetu
14 godina
neaktivan
Nemam ništa protiv dovođenja Dembelea ali prvo neka riješe sredinu i obranu, napad je najmanji problem.
Ali čitao sam da Dortmund neće dati tog klinca ispod ne znam koliko je točno pisalo ali nekih 70-80 mil. To je malo previše, ionako ćemo toliko imati za transfere plus prodati igrači a sumnjam da ćemo tu nešto puno ugrabiti, 60-70 milijuna ako dobijemo za Mathieua Rafinhu i Turana će bit dobro.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Seri,Costa i Bellerin najizglednija trojka.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako svima s ovog foruma želim dobro, makar bili oni i navijači Barcelone, ako obučete majicu svog omiljenog kluba ne idite u Saudijsku Arabiju nikako

http://www.goal.com/hr/news/12492/na-rubu/2017/06/10/36263142/kakva-kazna-ako-odjenete-dres-barcelone-15-godina-zatvora

Baš me zanima što bi bilo s ekipom da recimo odgiraju u Rijadu :)

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.6.2017 23:31 (hrvooje).
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Piše se naveliko da barca u ponedjeljak kreće po Verratia odšteta blizu 100M. To je realno i jedini transfer koji nam stvarno treba.

12 godina
el pistlero123 kaže...

Piše se naveliko da barca u ponedjeljak kreće po Verratia odšteta blizu 100M. To je realno i jedini transfer koji nam stvarno treba.

navodno je trazio od sportskog direktora da ga puste u barcu, 80mil eura

17 godina
Tražio je da ga stave na transfer listu, ne i da ide u Barcu.

Navodno će Pep ponudit 120 milki za njega, a PSG odnosno Katarani će rađe nama prodat igrača (Qatar Airways) jer nisu u dobrim diplomatskim odnosima sa Arapima i Emiratima.

Dapače nisu u nikakvim...to treba iskoristit! :D
12 godina
Mitch kaže...
Tražio je da ga stave na transfer listu, ne i da ide u Barcu.

Navodno će Pep ponudit 120 milki za njega, a PSG odnosno Katarani će rađe nama prodat igrača (Qatar Airways) jer nisu u dobrim diplomatskim odnosima sa Arapima i Emiratima.

Dapače nisu u nikakvim...to treba iskoristit! :D

samo sto smo sada rakuten hahahahah

17 godina
Pa produljili smo i Qatar za 4 godine za 50 milki
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice