FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.829.625
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Radije bih da izgube nego slusao ova kretenska, ubi boze kvocanja zbog dva cista penela. Pacurlija obicna.

The only thing I put before me is do re.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

nisam fan niti jednih niti drugih/trecih. ali ovaj drugi penal je cista glupost.. uopce nije bila situacija za gol.. trebao ga je opmenut i ponovit korner.. presmijesno..

xfact
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
I svi su ocito zaboravili dva nedosudjena u Milanu?
15 godina
Re: FC Barcelona
=xfact= kaže...

nisam fan niti jednih niti drugih/trecih. ali ovaj drugi penal je cista glupost.. uopce nije bila situacija za gol.. trebao ga je opmenut i ponovit korner.. presmijesno..

ma da? u prvoj utakmici isti prekršaj na Puyolu niej suđen kao penal i poslije je u studiju LP sudac koji je sudio nogometne utakmice 15 godina rekao da je to čisti penal i da je Barca u toj utakmici oštećena za 2 penala? onda su svi šutjeli i nisu pričali o sucima,sad ste se uzdgili.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
FC Barcelona

Dakle, trenutni rezlutat FC Penalona- AC Milan 2:1

Ja istina navijam za Real, i neču vam sr*ti zbog ovih penala, ali teško vama navijačima barce ako ovako završi, ostali ljubitelji nogometa će vas "razapeti" {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

Naviknut ces se na to, ubrzo ce poceti sudit i penale kad golman Milana hvata loptu rukama. DO toga je doslo, sramota.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 21:39 (Zuja007).
16 godina
neaktivan
Pa al takvih povlacenja ima na svakom korneru
Dirt 3 -> Dino Bzik
14 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...
=xfact= kaže...

Naviknut ces se na to, ubrzo ce poceti sudit i penale kad golam Milana hvata loptu rukama. DO toga je doslo, sramota.

ko o kome penal madrid o penalima........

15 godina
rooswelt1991 kaže...

Ja istina navijam za Real, i neču vam sr*ti zbog ovih penala, ali teško vama navijačima barce ako ovako završi, ostali ljubitelji nogometa će vas "razapeti" {#}

zbog čega? razapet će nas hejteri koji nemaju pojma o ničemu. zašto ovo nisu penali?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 21:39 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
Ni o cemu
Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
dmanz kaže...
Pa al takvih povlacenja ima na svakom korneru

nemaš pojma,sjedi 1. Znači tebi je ono što je Beusan rekao obična glupost?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 21:40 (antimadridista).
16 godina
Zuja007 kaže...
=xfact= kaže...

Naviknut ces se na to, ubrzo ce poceti sudit i penale kad golam Milana hvata loptu rukama. DO toga je doslo, sramota.

Pravi se našao. Tvoje replike su uvijek na visini i zanimljivo je kako uvijek zauzimaš viši položaj. Iz tvojih komentara se očito vidi visoka razina intelekta i poznavanja nogometnog pravilnika i Hrvatskog pravopisa.

Da se ne bi zabunio, ovo je bio sarkazam. {#} 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

prijatelji nastaje novo pravilo nogometa,za barcu se penal sudi samo i iskljucivo ako igrac protivnicke ekipe ubije (u doslovnom smislu) nekog igraca barce...

16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Opet vi idioti od sudjenu. Dva cista penala. Ma vi niste normalni... 

Sidi ne sramoti se pred Bogom i narodom ROFL

Ovo i okorjeli navijaci Barcelone ne bi svirali hahaha ovaj drugi penal igrac na kojeg ne ide lopta u kontaktu kojeg ima u svakom mrtvom prekidu.

A sta je tu jos jedno polufinale u znaku sudaca toliko o tome go go Barca best team ever!!!!!???????????(najbolji su pobjedivali jer su bili jednostavno bolji od drugih ne zato jer ih se guralo sa svih strana)

A sad jedno pitanjce ronaldo=penalinic  messi=????(prepustam vama da popunite prazninu)

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
neaktivan
1. penal čist, 2. je slobodno sudačko uvjerenje što bi Beusan rekao :D
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
carcharodon kaže...

Ovo i okorjeli navijaci Barcelone ne bi svirali hahaha ovaj drugi penal igrac na kojeg ne ide lopta u kontaktu kojeg ima u svakom mrtvom prekidu.

A sta je tu jos jedno polufinale u znaku sudaca toliko o tome go go Barca best team ever!!!!!???????????(najbolji su pobjedivali jer su bili jednostavno bolji od drugih ne zato jer ih se guralo sa svih strana)

A sad jedno pitanjce ronaldo=penalinic  messi=????(prepustam vama da popunite prazninu)

zašto ovo drugo nije penal? daj mi objašnjenje. Znači u 16 metara se može igrati hrvanje?

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mes que un puticlub! ♥

Supporting Barcelona = fashion, Supporting Real Madrid = tradition ♥ Amor patriae nostra lex • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • PROUD AND LOUD SINCE 1986
17 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
VirtUoso kaže...

Pa ja sam sretan znajuci da si psujes i pi.dis na dva regularna penala. Samo nastavi, ali sa Zujom i ekipom.

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
carcharodon kaže...

zašto ovo drugo nije penal? daj mi objašnjenje. Znači u 16 metara se može igrati hrvanje?

da,svi osim barce,naravno

15 godina
FC Barcelona

Dva penala pravilno dosudena,realovci su samo ljuti jer ako u finalu dodu barca i real boje se da ce ih barca razbit.

14 godina
FC Barcelona

Rezultat je realan.

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 21:46 (Cordas).
17 godina
antimadridista kaže...
rooswelt1991 kaže...

zbog čega? razapet će nas hejteri koji nemaju pojma o ničemu. zašto ovo nisu penali?

Drugi, ovakvih guranja ima u svakom izvođenju kornera, pogledaj samo to je nesti uradio puyol 1sec kasnije, doslovno ga je hrvačkim zahvatom spustio na zemlju {#}

ALi to nije bitno, ono što ja kažem, jest da su oba penala čisti kao suzica, vi ste gotovi ako ovako završi {#}

"hejteri" (kako mrzim tu riječ) hoće, međutim i svaki drugi čovjek koji gleda nogomet, kad vidi da je jedan klub prošao dalje s dva pogođena jedanesterca.

PONAVLJAM DA ME OPET NE CITIRATE, ne ulazim jeli pravedno ili nije dosuđeno, več zato što se na taj način ne prolazi u polufinale...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako je ono drugo penal onda bi trebalo biti penala koliko je kornera

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

I jos nesto. Tvoje kvocanje mi nista ne znaci jer si ti taj koji je rekao da je stativa "igrac" te da je onaj gol Piquea nepravilan (znas ti koji), stoga - skini mi se. 

15 godina
rooswelt1991 kaže...
antimadridista kaže...
rooswelt1991 kaže...

Drugi, ovakvih guranja ima u svakom izvođenju kornera, pogledaj samo to je nesti uradio puyol 1sec kasnije, doslovno ga je hrvačkim zahvatom spustio na zemlju {#}

ALi to nije bitno, ono što ja kažem, jest da su oba penala čisti kao suzica, vi ste gotovi ako ovako završi {#}

"hejteri" (kako mrzim tu riječ) hoće, međutim i svaki drugi čovjek koji gleda nogomet, kad vidi da je jedan klub prošao dalje s dva pogođena jedanesterca.

PONAVLJAM DA ME OPET NE CITIRATE, ne ulazim jeli pravedno ili nije dosuđeno, več zato što se na taj način ne prolazi u polufinale...

i o čemu pričamo onda?

16 godina
neaktivan
Najbolje da Barca sad da još 3-4 komada pa da svi budu sretni
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
16 godina
carcharodon kaže...
VirtUoso kaže...

Može to malo razgovjetnije ili pismenije. Messi svoje penale ne zarađuje bacanjem i mlataranjem rukama. C. Ronaldo (namjerno uvijek pišem C da ga se ne bi pomješalo sa pravim i jedinim i najboljim Ronaldom) je skoro trećinu svojih golova postigao iz penala.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
17 godina

Ma da,suditi 2 penala u četvrtfinalu Lige Prvaka u jednom poluvremenu je potpuno normalno...

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
16 godina
neaktivan
Čovječe, kakve veze koja je faza natjecanja? Penal se sudi zbog prekršaja u šesnaestercu, makar ih bilo 20.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jbg. nemam ništa protiv toga da Barca utrpa 5-6 komada Milanu, ali ovakvo nešto... ostane gorak okus, nema veze šta je bilo u grupni fazi. Ovo je ono šta se pamti i način na koji Barca dolozai do naslova. Već dvije godine zvoni chelsea, sada još i ovo. Možete reći šta god hoćete. Bio penal ili ne bio.

NIJE BITNO, i to je ono što me čini tužnim kada vidim Barcine navijače, sve šta rade jest pokušavaja nama objasniti kako je sve čisto. *ebeš takav klub gdje je 50% tema razgovora da li je bio penal ili nije.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice