Radije bih da izgube nego slusao ova kretenska, ubi boze kvocanja zbog dva cista penela. Pacurlija obicna.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nisam fan niti jednih niti drugih/trecih. ali ovaj drugi penal je cista glupost.. uopce nije bila situacija za gol.. trebao ga je opmenut i ponovit korner.. presmijesno..
nisam fan niti jednih niti drugih/trecih. ali ovaj drugi penal je cista glupost.. uopce nije bila situacija za gol.. trebao ga je opmenut i ponovit korner.. presmijesno..
ma da? u prvoj utakmici isti prekršaj na Puyolu niej suđen kao penal i poslije je u studiju LP sudac koji je sudio nogometne utakmice 15 godina rekao da je to čisti penal i da je Barca u toj utakmici oštećena za 2 penala? onda su svi šutjeli i nisu pričali o sucima,sad ste se uzdgili.
Dakle, trenutni rezlutat FC Penalona- AC Milan 2:1
Ja istina navijam za Real, i neču vam sr*ti zbog ovih penala, ali teško vama navijačima barce ako ovako završi, ostali ljubitelji nogometa će vas "razapeti" 
Naviknut ces se na to, ubrzo ce poceti sudit i penale kad golman Milana hvata loptu rukama. DO toga je doslo, sramota.
Dirt 3 -> Dino Bzik
Naviknut ces se na to, ubrzo ce poceti sudit i penale kad golam Milana hvata loptu rukama. DO toga je doslo, sramota.
ko o kome penal madrid o penalima........
Ja istina navijam za Real, i neču vam sr*ti zbog ovih penala, ali teško vama navijačima barce ako ovako završi, ostali ljubitelji nogometa će vas "razapeti" 
zbog čega? razapet će nas hejteri koji nemaju pojma o ničemu. zašto ovo nisu penali?
Dirt 3 -> Dino Bzik
nemaš pojma,sjedi 1. Znači tebi je ono što je Beusan rekao obična glupost?
Naviknut ces se na to, ubrzo ce poceti sudit i penale kad golam Milana hvata loptu rukama. DO toga je doslo, sramota.
Pravi se našao. Tvoje replike su uvijek na visini i zanimljivo je kako uvijek zauzimaš viši položaj. Iz tvojih komentara se očito vidi visoka razina intelekta i poznavanja nogometnog pravilnika i Hrvatskog pravopisa.
Da se ne bi zabunio, ovo je bio sarkazam.
prijatelji nastaje novo pravilo nogometa,za barcu se penal sudi samo i iskljucivo ako igrac protivnicke ekipe ubije (u doslovnom smislu) nekog igraca barce...
Opet vi idioti od sudjenu. Dva cista penala. Ma vi niste normalni...
Sidi ne sramoti se pred Bogom i narodom ROFL
Ovo i okorjeli navijaci Barcelone ne bi svirali hahaha ovaj drugi penal igrac na kojeg ne ide lopta u kontaktu kojeg ima u svakom mrtvom prekidu.
A sta je tu jos jedno polufinale u znaku sudaca toliko o tome go go Barca best team ever!!!!!???????????(najbolji su pobjedivali jer su bili jednostavno bolji od drugih ne zato jer ih se guralo sa svih strana)
A sad jedno pitanjce ronaldo=penalinic messi=????(prepustam vama da popunite prazninu)
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
Ovo i okorjeli navijaci Barcelone ne bi svirali hahaha ovaj drugi penal igrac na kojeg ne ide lopta u kontaktu kojeg ima u svakom mrtvom prekidu.
A sta je tu jos jedno polufinale u znaku sudaca toliko o tome go go Barca best team ever!!!!!???????????(najbolji su pobjedivali jer su bili jednostavno bolji od drugih ne zato jer ih se guralo sa svih strana)
A sad jedno pitanjce ronaldo=penalinic messi=????(prepustam vama da popunite prazninu)
zašto ovo drugo nije penal? daj mi objašnjenje. Znači u 16 metara se može igrati hrvanje?
Mes que un puticlub! ♥
Pa ja sam sretan znajuci da si psujes i pi.dis na dva regularna penala. Samo nastavi, ali sa Zujom i ekipom.
zašto ovo drugo nije penal? daj mi objašnjenje. Znači u 16 metara se može igrati hrvanje?
da,svi osim barce,naravno
Dva penala pravilno dosudena,realovci su samo ljuti jer ako u finalu dodu barca i real boje se da ce ih barca razbit.
zbog čega? razapet će nas hejteri koji nemaju pojma o ničemu. zašto ovo nisu penali?
Drugi, ovakvih guranja ima u svakom izvođenju kornera, pogledaj samo to je nesti uradio puyol 1sec kasnije, doslovno ga je hrvačkim zahvatom spustio na zemlju 
ALi to nije bitno, ono što ja kažem, jest da su oba penala čisti kao suzica, vi ste gotovi ako ovako završi 
"hejteri" (kako mrzim tu riječ) hoće, međutim i svaki drugi čovjek koji gleda nogomet, kad vidi da je jedan klub prošao dalje s dva pogođena jedanesterca.
PONAVLJAM DA ME OPET NE CITIRATE, ne ulazim jeli pravedno ili nije dosuđeno, več zato što se na taj način ne prolazi u polufinale...
Ako je ono drugo penal onda bi trebalo biti penala koliko je kornera
I jos nesto. Tvoje kvocanje mi nista ne znaci jer si ti taj koji je rekao da je stativa "igrac" te da je onaj gol Piquea nepravilan (znas ti koji), stoga - skini mi se.
Drugi, ovakvih guranja ima u svakom izvođenju kornera, pogledaj samo to je nesti uradio puyol 1sec kasnije, doslovno ga je hrvačkim zahvatom spustio na zemlju 
ALi to nije bitno, ono što ja kažem, jest da su oba penala čisti kao suzica, vi ste gotovi ako ovako završi 
"hejteri" (kako mrzim tu riječ) hoće, međutim i svaki drugi čovjek koji gleda nogomet, kad vidi da je jedan klub prošao dalje s dva pogođena jedanesterca.
PONAVLJAM DA ME OPET NE CITIRATE, ne ulazim jeli pravedno ili nije dosuđeno, več zato što se na taj način ne prolazi u polufinale...
i o čemu pričamo onda?
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
Može to malo razgovjetnije ili pismenije. Messi svoje penale ne zarađuje bacanjem i mlataranjem rukama. C. Ronaldo (namjerno uvijek pišem C da ga se ne bi pomješalo sa pravim i jedinim i najboljim Ronaldom) je skoro trećinu svojih golova postigao iz penala.
Ma da,suditi 2 penala u četvrtfinalu Lige Prvaka u jednom poluvremenu je potpuno normalno...
Jbg. nemam ništa protiv toga da Barca utrpa 5-6 komada Milanu, ali ovakvo nešto... ostane gorak okus, nema veze šta je bilo u grupni fazi. Ovo je ono šta se pamti i način na koji Barca dolozai do naslova. Već dvije godine zvoni chelsea, sada još i ovo. Možete reći šta god hoćete. Bio penal ili ne bio.
NIJE BITNO, i to je ono što me čini tužnim kada vidim Barcine navijače, sve šta rade jest pokušavaja nama objasniti kako je sve čisto. *ebeš takav klub gdje je 50% tema razgovora da li je bio penal ili nije.