This time next year we'll be millionaires
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eh kad bi Valencia imala Jamesa... 
Vi upola slabijeg igraca platite toliko... Gomes koji u Portugalu igra 3.rezervu placen 65mil s bonusima, ekstra posao, frajer izgleda ko napusen 98% vremena....
Nit su Bale i James placeni 200mil eura, niti cu se dalje oko njih raspravljati jer sam i previse argumentirao u ovoj temi oko njih dvojice....
Sretno danas s Bilbaom, ako cu biti kod kuce sigurno cu popratiti tekmu, neugodno za igrat u gostima... 
Zato ste i kupili jos jednog degenerika Paca koji osim penala gola ne moze pogoditi.... Ali ajde to vam i treba ako ce se pucat penali da se izvadi Messi i ovaj ude umjesto njega....
Lijepo vas je Valencia opljackala, jos niste ni svjesni.... To vam je poput onoga kad se zatvara ducan pa se sve rasprodaje, samo sto oni umjesto snizili 70% cijenu je podigli....
Ne znam za vas ali ja obozavam gledati zdrijebanje... Tako se zavalim pa gledam kako Roberto Carlos vraca 'pretople' kuglice unutra i prebira kako stavit Sporting odnosno Legiu u skupinu sa Realom...
Ponekad se i kladim na one najlakse da ce Real izvuc, i dobijem... Pokusajte i vi iduci puta, vidite da je to zicer klada....
Upravo si opisao Ronalda 
Zato ste i kupili jos jednog degenerika Paca koji osim penala gola ne moze pogoditi.... Ali ajde to vam i treba ako ce se pucat penali da se izvadi Messi i ovaj ude umjesto njega....
Lijepo vas je Valencia opljackala, jos niste ni svjesni.... To vam je poput onoga kad se zatvara ducan pa se sve rasprodaje, samo sto oni umjesto snizili 70% cijenu je podigli....
Ne znam za vas ali ja obozavam gledati zdrijebanje... Tako se zavalim pa gledam kako Roberto Carlos vraca 'pretople' kuglice unutra i prebira kako stavit Sporting odnosno Legiu u skupinu sa Realom...
Ponekad se i kladim na one najlakse da ce Real izvuc, i dobijem... Pokusajte i vi iduci puta, vidite da je to zicer klada....
zato je paco i zabio vise golova od morate u ligi otkako su se probili u prve timove 
a sta se tice pljacke samo cu spomeniti imena kao sto isco,nuri sahin,coentrao,kaka i naravno moj omiljeni illaramendi 
Platili Jamesa 80 milijuna i Illarramendija 40, ali eto Andre Gomes je prevara nakon jedne odigrane utakmice 
Toliko im je tema aktivna i zanimljiva da moraju doći ovdje i pisati gluposti,eto samo da bi nešto pisali.Nego gledam baš City protiv West Hama,ovo je totalno druga ekipa,vidi se Pepova ruka,ako nastave ovim ritmom mogli bi biti vrlo zanimljivi i neugodni protiv nas,ok sumnjam da nam mogu oduzeti posjed lopte,ali igra im ima glavu i rep,opasni su prema naprijed,a i obrana im puno bolje izgleda.Jedva čekam tu tekmu,iako mi je City ko City već dosadio.
Danas očekujem isto jednu malo težu tekmu za nas,Bilbao je uvijek bio nezgodan,ali dobre vijesti su da su se Masche i Ter Stegen vratili,iako sumnjam da će Masche odmah od prve,može i Umtiti to odigrati.Bitna su samo 3 boda,pa makar ih osvojili i na prevaru kao neki.
FCB XI:
1. Ter Stegen
3. Piqué
4. Rakitic
5. Sergio
6. Denis
7. Arda
9. Suárez
10. Messi
18. Alba
20. S. Roberto
23. Umtiti
Ajmoooooooooooooo
U 4 minuti smo mogli voditi da je Denis proslijedio loptu Ardi. Ne, on mora biti sebičan.
Kakva greška Ter Stegena, sva sreća pa je odbranio. Bravo nije radio takve greške.
U ovih 13 min imamo samo 70% točnosti dodavanja, Umtiti za sad odličan
Dodao je frajeru loptu na 18 metara
Kakva akcija, Arda pogodio Raketu u obrvu za 0-1.
Raketa od početka tekme igra odlično, idemo još par komada.
Treba se smiriti i ne nasjedati na sudijske provokacije. Dva žuta u pola minute, glupost.
Baš je ovaj Arda morao dodati Sukiju u 45-minuti i moglo je biti lako 2-0. Šteta.
Meni se ovo sviđa,jako lijepo prema naprijed,jednostavno, a vrlo lijepo.Samo obrana malo više sigurnosti i bit će to ok.Žao mi je što će Arda preseliti na klupu kad se vrati Neymar, a počeo je igrati nevjerovatno,šteta za njega,ali ne sumnjam da će i on dobivati svoje prilike,svi trebaju odmora.
Jerbeni internet me tzeza nisam vidio što je bilo zadnjih 10minuta.
Ovaj sudac je stvarno retardiran dao je 2 žuta zbog prigovora u 2 sekunde.I8Nače možemo do 3 boda lagano.Osim ako na poluvremenu ne dođe SMS iz Madrida da Barca mora izugbiti koji bod onda će netko od naših dobiti crveni karton.
Samo da se ne pogriješi kad igraju visok pressing na našoj polovici, tui mora ić brzo lopta kao ova zadnja akcija di je arda skoro zabio, sve u svemu jako dobro, prema naprijed konkretni i opasni.