FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.845.442
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Leo Messi can win his 8th La Liga title tonight, the same amount as Real Madrid have since 1990 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
Re: FC Barcelona

Ljudi ne veselite se prerano, primimo li gol lako ce doci do nervoze i raspada sistema. To ruganje vam se vec obilo o glavu ove sezone.

16 godina
Zamalo su zabili.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
14 godina
Barca uzima prvenstvo.Mi smo jednim djelom zadovoljni jos hvatamo ligu prvaka i nadam se da cemo je uzet jer nam je to jos jedino ostalo sta nismo osvojili otkad nas Cholo vodi.Arda je odlican igrac , nama je znacio kao vama Messi.Nadam se da ce mu Enrique dati priliku iduce sezone.Real je ove sezone ostao praznih rukava iako je bio apsolutni favorit.No vidjet cemo iduce sezone kako ce ici.Cestitke na osvojenom prvenstvu.
Aupa Atleti! 😉
13 godina
protjeran
Ubij cuencu!
16 godina
Izađe Maske i mi se nemožemo sa loptom sastati.
17 godina
FC Barcelona

to je to, slavlje može početi     

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

CAMPEONEEESSS CAMPEONESSS OLEEE OLEEE OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

11 godina
odjavljen
mrzech kaže...

Line-up Barcelona (official): TerStegen - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar

Novi dres za sljedecu sezonu?

Dres za 2016-2017 

Dres za 2017-2018 leaked
 Bravo Suki, hattrick, bravo, bravo!!!!! Prvaci, prvaci, prvaci smo!!! OLLEEE, OLLEE, OLEE

Zemlja je kuća slika, a srce čovjeka je riznica prizora života koji poput slika prolaze ljudskom sviješću, te čovjek živi i pati poput glumca, a uči poput gledatelja.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Real Madrid fan vam čestita na osvojenom naslovu

16 godina
PRVACIIII
11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Poslije utakmice u Granadi  između Granade i Barcelone, čestitke i zasluženo osvojeno prvenstvo!!

Zemlja je kuća slika, a srce čovjeka je riznica prizora života koji poput slika prolaze ljudskom sviješću, te čovjek živi i pati poput glumca, a uči poput gledatelja.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakav predivan osjećaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Čeka nas još jedno veliko finale protiv Seville, ajmooooooooooooooooooooooooooooooooooo

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šta je ono na kraju bilo kad su navijači utrčali,meni se činilo kao da dio hoće slaviti s Barcinim igračima,a drugi dio da ih pokušava fizički napasti,nepotrebno...

15 godina
FC Barcelona

6. titula u zadnjih 8 godina. Dominacija najbolje generacije u povijesti. Luis Suarez možda i najbolji transfer u povijesti kluba. Uživajte 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Zasluženo osvojeno !!!

Cijelu sezonu smo dominirali od pocetka do kraja osim u 4 utakmice Villareal-Real-Sociedad-Valnecia.A i tu smo bili bolji od svih navedenih ekipa ali se tako posložilo.

Suarez najbolji strijelac lige 5 golova prednosti meni se čini.Najbolji transfer u novije doba.A kad se samo sjetim da su neki govorili da nam on netreba da je Alxeis bolji hahah.

Sve u svemu idemo po još jedan trofej nakon ovogi mislim da nema brige da ispustimo duplu krunu ove sezone.

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2016 19:18 (Boixus Nois PS).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Po meni, Suki bi ove godine vrlo lagano mogao uzeti zlatnu loptu, imao je daleko najbolju sezonu statistički od svih a i još mu je copa ostala.

11 godina
odjavljen
Tommy_123 kaže...

Po meni, Suki bi ove godine vrlo lagano mogao uzeti zlatnu loptu, imao je daleko najbolju sezonu statistički od svih a i još mu je copa ostala.

Raspored strijelaca 

15 godina
neaktivan
keyofdestiny13 kaže...
Tommy_123 kaže...

Raspored strijelaca 

Picici je njegov, također i zlatna kopačka.

17 godina
keyofdestiny13 kaže...
Tommy_123 kaže...

Raspored strijelaca 

S time da je ovo samo liga...gospodin, bog, Suarez

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Kao što sam davno rekao da je Suarez lijep ko Ronaldo osovjio bi davno Zlatnu Loptu.Ali to navijači Reala ne shvaćaju.Sve je stvar promocije i marketinga.

Ronaldo i Suarez su isti tip igrača samo što je Suarez više timski igrač,više pomaže obrani.

Ni jedan ni drugi nisu igrači koji će proći nekoliko igrača podvaliti loptu...Oni su tu da se nađu u 16 metara i završe akciju.To im je glavna zadaća.

Ove sezone Suarez više golova,iz manje utakmica,manje golova iz penala,više asistencija.Ubio ga je na svakom polju a da ne govorimo o činjenici da je Suarez ima troduplo manje udaraca na gol.

Suarez je ove sezone bolji igrač od njega i to je činjenica.

Suarez u 2 sezone 2 Lige,1 LP,CDR,90% i drugi a Ronaldo u 7 sezona 1 Liga,1 lp i 1 CDR meni se čini.

Inače Mascherano zvijerski odigrao obrana je bila odlična.

Neznam jeli tko primjetio kako su naši napali Cuencu nakon što su Suarez i Mascherano ležali na travi zbog ozljede...Mislio da će ga prebiti ko mačku.Pokazao se kao jedan mali miš koji nije dostojan da se spominje sa Barcom u istom kontekstu.

Ništa treba na ljeto par pojačanje, i dogodine lov na sva tri trofeja jer najbolji grači će ostati a sigurno dogodine neće biti lošiji nego što su ove.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislim da će o ZL ovisiti kako se pokažu i na predstojećom Euru odnosno Copi,ali svakako i po meni Suki zaslužuje,ako ništa barem zbog nepravde što se prošle godine nije našao u finalu..

17 godina
Messi ima više osvojenih Primera nego Real Madrid od 1990.
10 godina
FC Barcelona

Zar je netko sumnjao u Barcelonu? 

14 godina
FC Barcelona

evo prijenosa parade ako nekoga zanima

Ayee!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Barcelona poslala ponudu od 4 milioa eura za Lemosa centralnog braniča Las Palmasa.Inače lik je 95. godište  odličan igrač.Može biit nešto od njega.

17 godina
Bolji je Jedvaj
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Neće od Jedvaja ništa biti čovijek će biti ko onaj Diaby iz Arsenala.Odigrat odlično dok je zdrav i onda se ozljediti svako drugu utakmicu.

Po meni nije loše riskirati sa mladim igračima,vijedli smo da Atletico to radi odlično.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2016 13:29 (Boixus Nois PS).
13 godina
protjeran
FC Barcelona

ahahhahahahaha pijan je ko zmaj.... 

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koji luzer, cak mu se i suigraci smiju hahaha

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice