Leo Messi can win his 8th La Liga title tonight, the same amount as Real Madrid have since 1990 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi ne veselite se prerano, primimo li gol lako ce doci do nervoze i raspada sistema. To ruganje vam se vec obilo o glavu ove sezone.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Aupa Atleti! 😉
to je to, slavlje može početi
CAMPEONEEESSS CAMPEONESSS OLEEE OLEEE OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Line-up Barcelona (official): TerStegen - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
Novi dres za sljedecu sezonu?
Dres za 2016-2017
Dres za 2017-2018 leaked Bravo Suki, hattrick, bravo, bravo!!!!! Prvaci, prvaci, prvaci smo!!! OLLEEE, OLLEE, OLEEReal Madrid fan vam čestita na osvojenom naslovu
Kakav predivan osjećaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čeka nas još jedno veliko finale protiv Seville, ajmooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Šta je ono na kraju bilo kad su navijači utrčali,meni se činilo kao da dio hoće slaviti s Barcinim igračima,a drugi dio da ih pokušava fizički napasti,nepotrebno...
6. titula u zadnjih 8 godina. Dominacija najbolje generacije u povijesti. Luis Suarez možda i najbolji transfer u povijesti kluba. Uživajte 
Zasluženo osvojeno !!!
Cijelu sezonu smo dominirali od pocetka do kraja osim u 4 utakmice Villareal-Real-Sociedad-Valnecia.A i tu smo bili bolji od svih navedenih ekipa ali se tako posložilo.
Suarez najbolji strijelac lige 5 golova prednosti meni se čini.Najbolji transfer u novije doba.A kad se samo sjetim da su neki govorili da nam on netreba da je Alxeis bolji hahah.
Sve u svemu idemo po još jedan trofej nakon ovogi mislim da nema brige da ispustimo duplu krunu ove sezone.
Po meni, Suki bi ove godine vrlo lagano mogao uzeti zlatnu loptu, imao je daleko najbolju sezonu statistički od svih a i još mu je copa ostala.
Po meni, Suki bi ove godine vrlo lagano mogao uzeti zlatnu loptu, imao je daleko najbolju sezonu statistički od svih a i još mu je copa ostala.
Raspored strijelaca 
Raspored strijelaca 
Picici je njegov, također i zlatna kopačka.
Raspored strijelaca 
S time da je ovo samo liga...gospodin, bog, Suarez
Kao što sam davno rekao da je Suarez lijep ko Ronaldo osovjio bi davno Zlatnu Loptu.Ali to navijači Reala ne shvaćaju.Sve je stvar promocije i marketinga.
Ronaldo i Suarez su isti tip igrača samo što je Suarez više timski igrač,više pomaže obrani.
Ni jedan ni drugi nisu igrači koji će proći nekoliko igrača podvaliti loptu...Oni su tu da se nađu u 16 metara i završe akciju.To im je glavna zadaća.
Ove sezone Suarez više golova,iz manje utakmica,manje golova iz penala,više asistencija.Ubio ga je na svakom polju a da ne govorimo o činjenici da je Suarez ima troduplo manje udaraca na gol.
Suarez je ove sezone bolji igrač od njega i to je činjenica.
Suarez u 2 sezone 2 Lige,1 LP,CDR,90% i drugi a Ronaldo u 7 sezona 1 Liga,1 lp i 1 CDR meni se čini.
Inače Mascherano zvijerski odigrao obrana je bila odlična.
Neznam jeli tko primjetio kako su naši napali Cuencu nakon što su Suarez i Mascherano ležali na travi zbog ozljede...Mislio da će ga prebiti ko mačku.Pokazao se kao jedan mali miš koji nije dostojan da se spominje sa Barcom u istom kontekstu.
Ništa treba na ljeto par pojačanje, i dogodine lov na sva tri trofeja jer najbolji grači će ostati a sigurno dogodine neće biti lošiji nego što su ove.
Mislim da će o ZL ovisiti kako se pokažu i na predstojećom Euru odnosno Copi,ali svakako i po meni Suki zaslužuje,ako ništa barem zbog nepravde što se prošle godine nije našao u finalu..
Zar je netko sumnjao u Barcelonu? 
Barcelona poslala ponudu od 4 milioa eura za Lemosa centralnog braniča Las Palmasa.Inače lik je 95. godište odličan igrač.Može biit nešto od njega.
Neće od Jedvaja ništa biti čovijek će biti ko onaj Diaby iz Arsenala.Odigrat odlično dok je zdrav i onda se ozljediti svako drugu utakmicu.
Po meni nije loše riskirati sa mladim igračima,vijedli smo da Atletico to radi odlično.
Koji luzer, cak mu se i suigraci smiju hahaha