FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.847.940
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Neznam što ste očekivali od Marce.

Inače Ronaldo je dobio nagradu za najzdravijeg igrača Reala.Inače ta nagrada je prema navijačima Real Madrid vrjednija od Pichichi nagrade.

Ta Marca se sramoti kao da fakee i ekipa sastavljaju tekstove i ostale gluposti..Postavit ću kasnije sliku gdje su navijči Reala nedavno zglasali Busqetsa kao najboljeg veznog na svijetu.

This time next year we'll be millionaires
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Dani Alves je najveći gospodin u nogometu.Koliko samo govora je protiv mafije i licemjera u nogometu imao,pa ubijanje rasizma kad je pojeo bananu kojom su ga gađali...Veliki gospodin ali što si bolji i iskreniji to te ljudi više mrze.

http://www.24sata.hr/sport/veliki-dani-alves-djecaku-je-pruzio-sjecanje-do-kraja-zivota-473964

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Najveci gospodin i humanitarac je sigurno Cristiano Ronaldo. Nije tetoviran kao ovaj seljak da bi mogao davati krv. Cesto posjecuje bolnice i nosi djeci poklone. Jedan djecak je imao oziljak na glavi pa si je Ronaldo napravio frizuru koja oponasa oziljak. Cesto placa cijele operacije djeci koja si to ne mogu priustiti. Svake godine salje dio place na rodni otok da se izgrade skole, bolnice itd. Kad su poplave poplavile balkanske zemlje uplatio je neki nezamisliv iznos. Kad je Nepal pogodio potres donirao je milijune i milijune. Otac mu je bio alkoholicar pa ulaze u edukaciju protiv ovisnosti. Takoder se bori protiv gladi i za bolje obrazovanje u Africi.

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/players/cristiano-ronaldo/11808787/Cristiano-Ronaldo-tops-list-of-worlds-most-charitable-sports-stars.html

12 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
ks95hr kaže...

Najveci gospodin i humanitarac je sigurno Cristiano Ronaldo. Nije tetoviran kao ovaj seljak da bi mogao davati krv. Cesto posjecuje bolnice i nosi djeci poklone. Jedan djecak je imao oziljak na glavi pa si je Ronaldo napravio frizuru koja oponasa oziljak. Cesto placa cijele operacije djeci koja si to ne mogu priustiti. Svake godine salje dio place na rodni otok da se izgrade skole, bolnice itd. Kad su poplave poplavile balkanske zemlje uplatio je neki nezamisliv iznos. Kad je Nepal pogodio potres donirao je milijune i milijune. Otac mu je bio alkoholicar pa ulaze u edukaciju protiv ovisnosti. Takoder se bori protiv gladi i za bolje obrazovanje u Africi.

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/players/cristiano-ronaldo/11808787/Cristiano-Ronaldo-tops-list-of-worlds-most-charitable-sports-stars.html

Nije mi cilj usporđivanje njih dvojcie jer znamo da je Ronaldo dobar čovijek,velikan dok je slika o Alvesu iskrivljena zbog krivo protumačenih riječi i hejtanja prema najtrofejnijem Brazilcu u povijesti.

13 godina
protjeran
Otkad dobri ljudi placaju kurvama da im radjaju djecu? Uostalom taj mamin sincic nije u svome filmu spomenuo zenu s kojom je bio 6 godina u vezi.
15 godina
ks95hr kaže...

Pola stvari koje si nabrojao su potvrđene kao čiste izmišljotine od strane Ronaldovih tinejdžerskih fanova poput tebe. Posebno smiješna izmišljotina je ona da je uplatio MILIJARDE za Nepal i donirao zlatnu kopačku za djecu u Palestini. Strašno koliko nisko ljudi mogu pasti. Da izmišljaju takve stvari kako bi popravili imidž nekom liku kojeg sresti neće u životu.

Btw. mnogi sportaši su veliki humanitarci, samo se oni normalni ne diče s time po medijima nego to rade za svoju dušu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2016 0:39 (antimadridista).
10 godina
neaktivan

Nista nije demantirano nego su to kantalonci izmislili. Tako se tjese sto lopovski hobit i u tome zaostaje. Preporucam da manje citas kantalonske portale. Ronaldo se nicime ne dici nego novinari vole velike ljude pokazivati kao primjer. Bolje da djeca slijede takav primjer nego neke prevarante i lopove.

15 godina
FC Barcelona

Ronaldova donacija za Nepal je službeno demantirana iz Nepala. I od početka bilo je jasno da je laž jer su Ronaldovi fanovi pričali o cifri od preko milijarde eura, što nitko normalan nebi povjerovao.
S ovime ne blatim Ronalda jer se zna da on donira neke novce kao i većina sportaša, samo kažem da je polovica stvari koje si nabrojao čista izmišljotina.

A tvoje frustracije prema Messiju su jasno vidljive. Kako i ne bi bile kad je čovjek glavni razlog zašto niste relevantni u 21. stoljeću.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2016 0:59 (antimadridista).
10 godina
FC Barcelona

Barcelona zainteresirana za Gotzea sudeci po Barca forumu di svi pisu o tome. Navodno ga Ancelotti ne zeli u Bayernu. 

Slika di ga je Barca spomenula u statusu a navodno nikada ne spominju druge igrace. Malo glupo i vjerovatno samo puste zelje spanjolaca ali uopce ovo ne bi bilo lose 

17 godina
ks95hr kaže...

Aaaaaa nemoj me yebat, nije tetoviran pa je zato bolji 

Ja sam čuo da se Alves drogira i kurva po cijele dane, lovu daje kurvama za bolje obrazovanje i zalaže se da bolje žene dolaze samo kod njega. I on često plača operacije, uglavnom ugradnju umjetnih sisa tim istim ženama koje ima samo za sebe, logično.

Evo jedan poučni video 

za tebe i sve koji tako misle. 

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2016 8:50 (Pero Dinamit).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Nigdje ne piše da ga želi nego da je je čestitao Iniesti rođendan.

Za mene on nije igrač za Barcu,možda prije 2 godine bih rekao da ali sada veliko ne.

Imamo odličnu sredinu dogodine ako se sve posloži,Iniesta Busqets Rakitić,Rafinha,Roberto,Suarez i Arda.

Po svemu ovom čini mi se da bi Arda mogao i otići jer smo stvarno dobo popunjeni a on se najmanje uklopio od ostalih.

Prodat ga kinezima ili chelsiu ili ko god ga hoće.Po meni lik je totalno nespreman i jedva hoda po terenu.

Ništa nije demantirano za Barcu,pa sam predjsednik Nice je rekao da kad bi se njega pitalo on bi odmah potpisa za Barcu.Nema nikakvog dogovora ali ima kontakata između Barce i Ben Arfe.

Sutra se nadam ranom golu ,Granadi fali nekoliko igrača iz prve postave mislim 4 nisu ni trenirali kako treba ovaj tjedan govori Kelava tako da po ovoj formi Barce nema Granada što tražiti.

11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Nigdje ne piše da ga želi nego da je je čestitao Iniesti rođendan.

Za mene on nije igrač za Barcu,možda prije 2 godine bih rekao da ali sada veliko ne.

Imamo odličnu sredinu dogodine ako se sve posloži,Iniesta Busqets Rakitić,Rafinha,Roberto,Suarez i Arda. 

Jesam ja jedini koji mislin da nam sredina kaska? Busi i rakitic standard, sto se inieste tice
ove sezone sve slabiji, pogotvo u igri prema nazad, ali i dosta krivih lopti daje i gubi cak.
Njega ce trebati dosta odmarati naredne sezone i polako uvoditi nekoga mjesto njega.
Osobno slazem se da bi trebali dati priliku suarezu na njegovom mjestu. Sto se roberta tice,
jako zahvalan igrac, ali treba pokazatd a moze donositi prevagu u vaznim utakmicama.
I treba ga lucho prestat seljakat sa mjesta na mjesto, jer decko nikako da se ustali i pokaze svoje pune
mogucnosti. Sto se rafinhe tice, ne znam hoce li nam naredne sezone biti bas ono sto trebamo.
Turana necu ni spomiinjat, njega ibi mozda ztrebalo prodat i zaradit bar nest.
Opet se spominje dolazak pogbe, osobno bih ga volio vidit jer mislim da bi doonio odredenu
snagu u vezu, a igra u oba smjera. Samo onda bi neko trebao na posudbu. 
Nadam se protiv ghranade da vec u prvom poluvremenu probaju osigurat neku lijepu prednost, 
tako da drugi dio mogu gledat u miru, bez da mi srce staje svaki put kad bude lopta pred nasim golom.. 

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Gdje si vidio za Pogbu??

Iniesta stvarn dosta griješi zadnjih 2 mjeseca i tu imamo probleme.

Ali je problem što nema igrača slićnih njemu.Mislim da bo Koke mogao biti bolja solucija od Pogbe

12 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Dominacija na svim poljima.Preuzeli smo tron najboljeg kluba u nogometu a bome i u financisjkom smislu još malo.

FC Barcelona je klub koji je prodao najviše dresova u sezoni 2015/16 - ukupno 3 637 000. Slijede Bayern (3 312 000) i Chelsea (3 102 000).

Što ti trbunjaš? Pa Real je i dalje najvrijedniji klub, a najviše dresova je prdao United, dok je Real drugi, a Barca 3.

http://www.mozzartsport.com/vesti/ako-se-popularnost-meri-brojem-prodatih-dresova-barsa-je-najveci-klub-na-svetu/135325

14 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

Lijepo je što se tješite hahahahaha

zar je bitno koliko dresova prodajete kad je real uvjerljivo najjaci klub na svijetu sto se tice financija?pa samo se budala moze tjesiti prodajom dresova.toliko ste ocajni da ce te se sljedece sezone tjesit ko ima bolje kosilice trave

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Cod4gameru razlika je 70 miliona eura između Reala i Barce.

Dogodine vrlo lako Barca može uzeti i taj tron.Razlika je prije bila ogromna ali više to nije slučaj.

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Cod4gameru razlika je 70 miliona eura između Reala i Barce.

Dogodine vrlo lako Barca može uzeti i taj tron.Razlika je prije bila ogromna ali više to nije slučaj.

zaboravio si da obnavljate stadion tako da nista od toga.jedini nacin da namaknete taj sitnis je da prodate prvih 11 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

zaboravio si da obnavljate stadion tako da nista od toga.jedini nacin da namaknete taj sitnis je da prodate prvih 11 

Pa za 70% potrošenog novca na stadion će se dići vrijednost kluba, ovih 30% su plaće radnika i nekakve gluposti i taj novac je bačen u vjetar

11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Gdje si vidio za Pogbu??

Iniesta stvarn dosta griješi zadnjih 2 mjeseca i tu imamo probleme.

Ali je problem što nema igrača slićnih njemu.Mislim da bo Koke mogao biti bolja solucija od Pogbe

Ma ne mog se sjetit, al poznata stranica engleska. Navodno se tu nesto suska 
da bi mogao on stvarno doci i da juve vec trazi zamjenu. Naravno da ne mora biti
istina.

Da za iniestu se slazemo i da grijesi dost, a da mu zamjene nema i nece je ni biti.
Ipak ima kvalitetnih veznioh koji bi ipak to lijepo popunili. Ne znam koliko je realno da
bi koke iz atletika doso u Barcu.

16 godina
Boixus Nois PS kaže...
Jack Sparrow kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Dominacija na svim poljima.Preuzeli smo tron najboljeg kluba u nogometu a bome i u financisjkom smislu još malo.

FC Barcelona je klub koji je prodao najviše dresova u sezoni 2015/16 - ukupno 3 637 000. Slijede Bayern (3 312 000) i Chelsea (3 102 000).

Što ti trbunjaš? Pa Real je i dalje najvrijedniji klub, a najviše dresova je prdao United, dok je Real drugi, a Barca 3.

http://www.mozzartsport.com/vesti/ako-se-popularnost-meri-brojem-prodatih-dresova-barsa-je-najveci-klub-na-svetu/135325

Da i ja čitam sad ovo na sky, ono moje je bilo samo prošla godina ili možda samo polovica ove pošto su brojevi bili za pola manji.. Uglavom ovo je za cijelu sezonu.

11 godina
odjavljen
FC Barcelona
Luis Suárez: "U subotu ćemo dati sve od sebe za ovaj dres. Mislim da za jednog igrača nema većeg ponosa od toga. Napravit ćemo sve što je moguće da ekipa pobijedi. Više predanosti i veću želju za pobjedom nema niko drugi, trenutno smo sigurno prvi kada je to u pitanju." "Bonus koji bi mogli dobiti igrači Granade u slučaju da nas pobijede? Ne razmišljam o tome, vjerujem samo u želju tih igrača da pobijede klub kao što je Barcelona i u našu da osvojimo Primeru. Mislim da sve ekipe žele pobijediti za dobro svog kluba, a ne da bi dobili neki novac." "Psihički moramo biti vrlo jaki i moramo biti svjesni da sve zavisi od nas samih. Imamo 93 ili 94 minute da pobijedimo, a prethodno smo to uradili dosta puta. Sigurno će nam u nekom periodu utakmice biti teško. To je normalna stvar, posebno kada se igra u gostima." "Loš travnjak na Los Cármenesu? Travnjak je uvijek najmanje opravdanje, ali prošle godine je to više naštetilo njima, primili su jedan gol baš zbog lošeg travnjaka. Mislim da su svjesni toga i da neće ponoviti istu grešku." "U svlačionici vlada odlična atmosfera, svi smo dobri prijatelji. MSN? Niko od nas ne misli da je bolji od druge dvojice i svaki od nas to jako cijeni." "Da li bih volio završiti karijeru u Barçi? Volio bih, da, to je klub u kojem sam uvijek želio igrati. Velika je privilegija igrati u Barçi i imati ovakve suigrače. Međutim, teško je govoriti o budućnosti, a i ne zavisi to samo od mene."

Nakon što je Suárezu jedan novinar postavio pitanje "Da li ti je put i nastup za reprezentaciju naštetio, pa zbog toga jedno vrijeme nisi postizao golove", Luis mu je odgovorio: "Mislim da sam pet dana nakon što sam došao zabio dva gola Atléticu (smijeh)." Kada je u pitanju Zlatna kopačka, Suárez je otkrio: "Moji suigrači se trude da postignem što više golova, iako im nisam rekao da to rade. I pored toga što i oni vole postizati golove, Messi i Neymar se najviše trude, stalno me traže na terenu. Mislim da je to samo još jedna stvar koja pokazuje koliko smo složni i kakva je atmosfera u svlačionici. Ako ne osvojimo titule za koje se borimo, smatram da od individualnih nagrada nema koristi."

Tata Martino (bivši trener Barcelone): "Moja sezona u Barçi je bila totalni promašaj. Čak i da je Barça osvojila Primeru u zadnjem kolu, svejedno bih to smatrao neuspjehom, jer nismo dobro igrali. Moja odluka bi opet bila ista, napustio bih klub i da smo bili prvaci. Tamo titule nisu dovoljne, ekipa mora igrati dobro. Po tome se Barça razlikuje od drugih klubova." "Mislim da sam u Europi trebao početi u manjem klubu. To bih savjetovao i drugim trenerima koji su u istoj situaciji, neka prvo idu u manje klubove." "Barça ne treba trenera koji će motivirati igrače, već onog koji razumije filozofiju kluba." "Nisam imao nikakav problem sa igračima, s njima je lako raditi. Mislim da niko ne može ni zamisliti kakva je atmosfera u klubu, koliko su to skromni i jednostavni ljudi. Bilo mi je zadovoljstvo raditi s njima." "Messi je najbolji na svijetu zbog toga što sve radi na prirodan način. On je isti igrač i kada igra i kada trenira. Kada je njegovo ponašanje u pitanju, ponaša se isto u reprezentaciji kao što ga pamtim iz Barçe. On je tih, miran, ne priča puno, ali kada to radi trebate ga pažljivo slušati." "Messi se rodio spreman da bude broj jedan, to je dar. Kada sam vidio kroz šta prolazi svakog dana... Stalno se pitam kako je u stanju da izdrži sve to." "Leo stalno razmišlja o Svjetskom prvenstvu, to mu je neispunjena želja. Želi ga osvojiti i on će umrijeti pokušavajući." "Messi ili Maradona? Jednako su dobri kada je igra u pitanju. Kada se gledaju druge stvari, mislim da je Maradona veći vođa, da je u svlačionici imao tu ulogu. Nije da Leo nema tu sposobnost, nego ga to ne zanima. On samo želi igrati nogomet."

'Sport' u večerašnjem izdanju donosi vijest da se Claudio Bravo nije uspio oporaviti od povrede lista, te da neće biti na raspolaganju za posljednju ligašku utakmicu protiv Granade u kojoj Barçi treba pobjeda da bi odbranila titulu.

Zemlja je kuća slika, a srce čovjeka je riznica prizora života koji poput slika prolaze ljudskom sviješću, te čovjek živi i pati poput glumca, a uči poput gledatelja.
16 godina
FC Barcelona

Line-up Barcelona (official): TerStegen - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar

Novi dres za sljedecu sezonu?

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
Iz godine u godinu sve ružniji dresovi.

Ajmo uzet i ovo prvenstvo, najjači sastav danas.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dres mi je sasvim oke ali ovaj ferrari mi se nikako ne uklapa...

IDEMO PO PRVENSTVOOOOOOOOOOOOOO, FORCA BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
16 godina
Krenulo je.. Ajmo još dva tri zabit i mirno privesti kraju.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

TOOOOOOOOO SUKIIIIIIIIIIIIIII, AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

13 godina
protjeran
Madrid cabron saluda al campeon!
12 godina
mrzech kaže...

Line-up Barcelona (official): TerStegen - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar

Novi dres za sljedecu sezonu?

Nebi imao ništa protiv Ferrarija ako će nas voditi Schumacher a pomoćnik biti Barrichelo (figurativno naravno) 

Ne gledam tekmu, slabo srce... 

FORCA!

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bolje nije moglo, još koji zabit, po mogućnosti suki hattrick i uzet prvenstvo i priprema za kup. FORCA BARCAAAAA

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Očito Madrid nije dovoljno platio Granadi ....idemo još koji zabit,samo da se sad ne opuste previše ili da Lucho use*e sa nekim zamjenama,ovo savršeno funkcionira,Alba i Alves odlični,Messi standardno stvara suigračima prilike,Suki trpa što mu dođe,Neymar isto neloš...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice