FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.852.633
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: FC Barcelona
Boixus Nois PS kaže...
SnakeST kaže...

Cim igrac upadne u krizu odma je najgori i ne valja. Ja bih radije Neymara u ekipi nego bilo koja 4 igraca za 50M. Ima potrebnijih za prodati.

Nije stvar krize . Neymar ne vrijedi 200 miliona a to je odlična ponuda.Grizzman nije lošiji od Neymara to je valjda svima jasno.A ostane ti još 120 miliona eura za ostale pozcicije.

A tko to kaze da ne vrijedi toliko? Zasto se onda nude tolike ponude? Koliko Neymar donosi novaca sa strane? On je u usporedbi sa Griezmannom puno kompletniji igrac i provjereno se uklapa u formaciju i sustav igre. Neymar igra na vrhunskom nivou od 18-te godine uz manje padove forme i vidi se da moze jos bolje. Za Griezmanna su oni koji ne prate la ligu čuli kad je počeo zabijati u Atleticu. Ne vidim nigdje napadača koji bi u Barci bolje odradio posao od Neymara.

10 godina
FC Barcelona

Hahaha. Mislim da samo na BUGforumu ima ovoliko mašte i nezahvalnosti. PITANJE je koliko bi se dobilo za Neymara. Tko je vama rekao da bi dobili 200M? Isto tako je pitanje koliko bi kostalo novo pojacanje na njegovoj pozicji i koliko bi uopce novca ostalo za ostala pojacanja. Promislite glavom prije nego pisete nebuloze. Ne treba nikog iz MSNa prodavat, svaki igrac u svojoj karijeri ne moze konstanto igrati na najvisem nivou i mora imati i losijih partija, desilo se svima pa i najboljima. Prvo bi prodali Messia pa sad Neymara i Suareza hahah sreca pa mozete samo pisat o tome, jer nece od toga biti NIŠTA. Evo Suarez 2 uatkmice 8 golova ali bi ga trebalo prodati. Tako ce Messi i Neymar proigrat ali do tad ih treba prodati, jel tako? Neka budu najbolji u ostalim klubovima, sta ce nama takvi pfff.

Neymar je pure talent i moze on jos puno toga postici a i prosle sezone je uvelike pomogao Barceloni da dodje do trostruke krune, to ne treba zaboraviti. Osobno mi smeta sto previse dugo drzi loptu i tokom tih prodora ima 3,4 prilike da puca ili asistira a na kraju ne napravi nista jer kao da ni sam ne zna sta bi..  Mozda u zadnjih par utakmica ne igra na nivou ali ajde recite mi tko od momcadi je pravi kao prije? 

Neymara da se proda u bilo koji klub oko njega bi se gradila momcad, mislim da to govori dovoljno. Treba biti strpljiv i cekati da pocnu funkcionirati kao prije a ako ne bude tako, onda ce doci do nekih promjena ali ne znam da li ce uprava znati sto uciniti mozda dodju na BUG forum po savjet, vidjet cemo.

Boixus, daj ne pricaj gluposti. Kad je Neymar igrao na najvisem nivou prepiro si se ko djete sa ekipom iz Realove teme o tome kako on nikada ne bi presao u Real, da ce se umirovit u Barceloni da nema sanse da ikada ode u bilo koji drugi klub jer on to ne zeli (sto si ti naravno znao, jer ti je on rekao) ni ti bi ga uprava pustila. Kako je buduci najbolji nogometas blablab a sad bi ga prodao. Ni ti sam ne znas sta pricas. Ne samo ti vec svi bi vi prodavali i kupovali nesto, cinjenica je da je cijela momcad malo uzdrmana zbog svega i u malo losijoj formi pa tako i napad, sve ce to doci na svoje. Ali treba 3,4 pocjacanja, to svakako.

Od kupovine na ljeto ne ocekujem nista posebno ali imam neke male nade da bi mogli dovesti nekog top veznjaka. Mladji stoper i neki iskusni napadac bi vrlo vjerovatno trebali doci ali sredina, eh to su samo nade za sad.. Realno vrlo vjerovatno ce uprava prodati neke koji vise uopce ne zasluzuju biti u Barceloni i to je dobro, 4,5 prodaja i 3,4 kupovine. Uprava ce u prijelaznom roku ciljati na najbitnija pojacanja i pozicije na kojima Barca visi, nece sigurno raditi bespotrebne stvari i prodavati nekoga iz MSN da bi onda trazili rijesnje za njih koje bi moglo biti i promasaj. 

15 godina
FC Barcelona

Ovako sa strane, jedini smisao prodati ikog od MSN trojca je ako stvarno nemate financija da se održe plaće koje njih 3 traže ili ti aktualni problemi sa zakonom. Nekog nogometnog razloga baš i ne vidim. Plus, cifre koje mislite da se mogu dobiti za neke vaše igrače su debelo pretjerane. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2016 16:46 (Hexfire).
13 godina
protjeran
Hexfire kaže...

Ovako sa strane, jedini smisao prodati ikog od MSN trojca je ako stvarno nemate financija da se održe plaće koje njih 3 traže ili ti aktualni problemi sa zakonom. Nekog nogometnog razloga baš i ne vidim. Plus, cifre koje mislite da se mogu dobiti za neke važe igrače su debelo pretjerane. 

u potpunosti se slazem.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nema potrebe podcjenjivati i uzimati zdravo za gotovo, bilo koju ekipu, pa tako niti Betis, jer mogli smo vidjeti da bilo koja ekipa koja se postavi čvrsto i organizirano, Barca sa njima ima velikih problema; a trenutno sa ovakvom igrom Barca ne može pobijediti takve ekipe, pa ovaj Sporting, kakav da je, je imao barem 3 mrtve šanse za gol, samo su smotani, o čemu mi pričamo? Obrana curi k'o bačva od 300 litara.

A Espanyol neću ni spominjati još, sa njima tradicionalno problemi, uvijek nabrijani i ako treba poginuti će, samo da Barceloni uzmu bodove, a kad se igra protiv Reala, 'šestica' po defaultu, bez ispaljenog metka. Kakve veze ima što se igra na Nou Campu?

Barca ako hoće 3 boda, mora briljirati, jer neće svaku utakmicu biti penala i igrača više, to mora biti jasno.

Što se tiče kupovina i prodaja, sve sam rekao u prijašnjim postovima, nema potrebe ponavljati. Po meni, Neymar je budućnost, niti je igrački profil Messija, niti se to od njega očekuje, to što se ne zna iskoristiti njegov taktički i igrački potencijal, to je druga stvar.

9 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Sljdeća utakmica sa Betisom u gostima.Pobjeda nebi trebala biti upitna...

Suarez : 43 utakmice 47 golova 15 asistencija

Ronaldo : 44 utakmice 47 golova 15 asistencija

Da je Suarez lijep i zgodan ko Ronaldo...

Još treba uzeti u obzir da je Ronaldo igrao svaki minut u svih 44 utakmice (izašao jedino protiv Rome u 88-oj minuti) dok Suarez puno više puta nije igrao svih 90 minuta...

14 godina
neaktivan
TonyAdams kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Još treba uzeti u obzir da je Ronaldo igrao svaki minut u svih 44 utakmice (izašao jedino protiv Rome u 88-oj minuti) dok Suarez puno više puta nije igrao svih 90 minuta...

Suarez ima najviše minuta u Barceloni ove godine..

10 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Hrvek 1:0 TonyNeznalica. Hrvek prijatelju uzalud ti trud. Decko previse cita teletekst.

12 godina
ks95hr kaže...
Hrvek1909 kaže...

Hrvek 1:0 TonyNeznalica. Hrvek prijatelju uzalud ti trud. Decko previse cita teletekst.

lik nije ni dan na forumu a već ti se posrao po faci pa kao "nisi čitao" njegov post i odma ti je neznalica čim je naveo statistiku (a ona ne laže)

9 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
TonyAdams kaže...
Boixus Nois PS kaže...

A gdje sam ja napisao da nije tako? U pitanju je usporedba Suareza i Ronalda, a ne Suareza i ostalih igrača Barcelone.

10 godina
neaktivan

O cemu ti? Bilo bi dobro da se prestanes luzerski izrazavati jer se sramotis. Nije ni cudo da te cure tjeraju od sebe kad nemas manire. Vidi mene koji sam neusporedivo veca faca kako lijepo pisem. A drugo nije napravio to sto neprimjereno laprdas. Njegova statistika je subjektivna i u krajnju ruku lazna. Lagati je sramota. Ali ono cega se pametan stidi time se budala ponosi. Jos cu te podsjetiti da je ovo anoniman forum. Tako da se ne moras zacrveniti kad vidis kako si popisan. Nadam se da te ovaj odgovor nece uznemiriti kao onaj put kad se nisi mogao kontrolirati. I navijam za tebe da napokon prekines nej**icu i napokon odrastes.

Neka ti ovo gore bude primjer kako pristojno komunicirati.

12 godina
ks95hr kaže...

O cemu ti? Bilo bi dobro da se prestanes luzerski izrazavati jer se sramotis. Nije ni cudo da te cure tjeraju od sebe kad nemas manire. Vidi mene koji sam neusporedivo veca faca kako lijepo pisem. A drugo nije napravio to sto neprimjereno laprdas. Njegova statistika je subjektivna i u krajnju ruku lazna. Lagati je sramota. Ali ono cega se pametan stidi time se budala ponosi. Jos cu te podsjetiti da je ovo anoniman forum. Tako da se ne moras zacrveniti kad vidis kako si popisan. Nadam se da te ovaj odgovor nece uznemiriti kao onaj put kad se nisi mogao kontrolirati. I navijam za tebe da napokon prekines nej**icu i napokon odrastes.

Neka ti ovo gore bude primjer kako pristojno komunicirati.

HAHAHAHAHAHAHAHAHHA komedija od čovjeka, odi na tortu i popravi zube molim te

17 godina
CR7 fanovi.

- pogledajte statistiku, Ronaldo je najbolji!!!

pogledas statistiku

- statistika je lazna, Ronaldo je najbolji!!!

....ks95hr, strasno koliko vremena imas, da si za svaki jedan glupi, neargumentirani, biased post na forumu dao jedan ispit na faksu, gdje bi ti bio kraj.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
16 godina
Kako se čovjek hvali, a nije da je nešto pametan.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
10 godina
neaktivan
Mitch kaže...
ks95hr, strasno koliko vremena imas, da si za svaki jedan glupi, neargumentirani, biased post na forumu dao jedan ispit na faksu, gdje bi ti bio kraj.

FER. Mogu se jos hvaliti ali necu. Pucao si u prazno i promasio. Mogao bi i tebe sprdati. Ali necu jer mi se svida sto pises u Rimac temi. Nemoj se spustati na ovaj nivo jer ti nije primjereno. Prijateljski savjet.

12 godina
protjeran
Eric Bailly se spominje kao ime umjesto Marqinhos.

Znao sam da će ovako i biti.
Neće oni poštena stopera dovesti još 10 godina.
This time next year we'll be millionaires
12 godina
protjeran
Eric Bailly se spominje kao ime umjesto Marqinhos.

Znao sam da će ovako i biti.
Neće oni poštena stopera dovesti još 10 godina.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mah puno im je dati 30-40 milijuna za poštenog stopera,ali ne i za igrače od 30 godina koji su ništkoristi,glupava politika...

12 godina
protjeran
Thiaga Silvu nisu htjeli platiti 40 miliona , čovjek izjavio nedavno da će mu igranje za Barcu ostati neostvareni san.

Gledao sam Marqinhos neki dan momak je odličan.
Nadam se da će ga uspjeti nekako dovesti.

14 godina
FC Barcelona

Nemojte se oslanjati na Laportea,Marquinhos-a jer je i David Luiz otišao iz Chelsea u P$G za 55mil ako se ne varam i bio je hvaljen kao najbolji stoper na kraju je sad ziva rupa u obrani PSG-a.Mozda taj Eric Bailly bude bolji od bilo kojeg koji dođe u barcu. Villareal je treci klub u ligi ove sezone koji je primio najmanje golova prvi je atletico 16 golova ,druga barca 29 golova , treci villareal sa 31 golom u svojoj mrezi i cetvrti real madrid sa 32 gola u svojoj mrezi.Eric Bailly ima 1933 minute upisanih ove sezone , dok Bonera ima oko 749min , Victor Ruiz 2834 minute a Mateo Musacchio ima 939 minute to je to sto se tice stopera u villarealu.Mislim da je dosta dobar igrac a sta je najbolje ima tek 22 godine i u barci se moze razvit i puno toga naucit.Bitno da se barca rjesi ovih 4-5 igrca od kojih nema skoro nikakve koristi douglas,vermalen,adriano,rafinha...A nije lako ni izborit se u pocetnih 11.

12 godina
protjeran
Igrači dobili slobodan dan a Neymar ga je jučer iskoristio i otišao u noćni pohod u Liberton koji je inače u Londonu.

Što reći nakon ovog?
Zadesiti će ga ista sudbina kao i Ronaldinha
15 godina
MGloc kaže...

Nemojte se oslanjati na Laportea,Marquinhos-a jer je i David Luiz otišao iz Chelsea u P$G za 55mil ako se ne varam i bio je hvaljen kao najbolji stoper na kraju je sad ziva rupa u obrani PSG-a.Mozda taj Eric Bailly bude bolji od bilo kojeg koji dođe u barcu. Villareal je treci klub u ligi ove sezone koji je primio najmanje golova prvi je atletico 16 golova ,druga barca 29 golova , treci villareal sa 31 golom u svojoj mrezi i cetvrti real madrid sa 32 gola u svojoj mrezi.Eric Bailly ima 1933 minute upisanih ove sezone , dok Bonera ima oko 749min , Victor Ruiz 2834 minute a Mateo Musacchio ima 939 minute to je to sto se tice stopera u villarealu.Mislim da je dosta dobar igrac a sta je najbolje ima tek 22 godine i u barci se moze razvit i puno toga naucit.Bitno da se barca rjesi ovih 4-5 igrca od kojih nema skoro nikakve koristi douglas,vermalen,adriano,rafinha...A nije lako ni izborit se u pocetnih 11.

Doslovno nitko nikad nije hvalio Luiza kao najboljeg stopera. Rupa bio i ostao, a to što PSG ima viška para je druga stvar.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Sječam se kad smo željelili da dođe u Barcu nakon prve sezone u Chelsiu.Nakon toga je bio sramotan.

Možda taj Baily nije toliko ni lo ali opet sigurno nije bolji od Marqinhosa koji je najavio da ide iz PSG-a.

Dat im 50 miliona i govoto.

10 godina
FC Barcelona

Ne treba vama bolji od Lovrena. Ionak MSN ne zabija kad treba

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja bi rado htio vidjeti Mustafija/Stonesa u Barci.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina
odjavljen
12 godina
FC Barcelona

stones precijenjen ko i svaki englez, mediji od njega prave 10 puta boljeg igrača nego što je.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Mustafi je stvarno dobar bio protiv Barce ali opet Valencija je jako puno golova primila ove sezone.Jedna utakmica ne znači puno.

Stones je dobar,stvarno se momak ne boji igrati.Ima dobru tehniku ali bome i viška samopiuzdanja.Odavno nisam vidio takvog stopera koji predribla napadača u svojih 16 metara.

Za Bailiya ne znam, nisam ga gledao ali vjerovatno solidan igrač.Villareal uvijek ima dobrih igrača kao i Sevilla i Valencija.

Mislim da je on realno rješenje uz Mustafija.Oba mladi poznaju ligu i nebi trebali koštati više od 20-25 odnosno 35 miliona.

11 godina
neaktivan

Ostavljaju mathieua, batrta, vidal na prodaju. Pa nema logike ostavit igraca koji
ove sezone kad god je igrao je nesto kiksao. A ni Vidal nije dobio neke bas pretjerane prilike.
Da ce se Barca rijesiti i Vidala i Alvesa, nema logike. Ali vidit cemo.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vidal je siguran, kakva prodaja, no vermealen, mathieu, adriano, douglas, i možda alves su na izlaznim vratima.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice