FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.853.121
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Halilović bi samo stajanjem na terenu više napravio od onog Munira, e moj lucho....

Uglavnom, dobro za sad, još koji gol da nebi neki zalutali gol došao i onda će bit sranje.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Tommy_123 kaže...

Halilović bi samo stajanjem na terenu više napravio od onog Munira, e moj lucho....

Uglavnom, dobro za sad, još koji gol da nebi neki zalutali gol došao i onda će bit sranje.

Ma ništa Halilović nije napravio...Par dodavanja u noge i to je to.

Neymar se bruka iz utakmice u utakmicu neće ovo na dobro.Čim on ide na rođendane svojih sestara umjesto da se vrati u Barcelonu sve se zna...

Neymar je zlatna koka što se tiće dresova i velika zvijzeda ito bi ga moglo zadržai u Barci.Ali opet 200 miliona je vrhunska ponuda i mislim da je treba ozbiljno uzeti u obrir na jleto ne zbog njegove forme nego zbog tog što nam očajno treba 4 vrhunska igrača.

This time next year we'll be millionaires
16 godina
Daj ga van, čovjek je totalno nezainteresiran za igru. E moj Neymar.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Bravo Suki na golu,ali čini mi se da je bio u zaleđu, a Pique izašao, ušao Bartra.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 21:55 (keyofdestiny13).
11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Još jedan gol Suareza, iz penala, izašao Rakitić, ušao Arda. 

Još jedan penal iz kojeg je zabio Suarez 

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 22:06 (keyofdestiny13).
10 godina
FC Barcelona

Nadam se da smo nasli izvodjaca penala.

17 godina
FC Barcelona

kakva 2 penala 

16 godina
Bezveze utakmica, svaki gol je dvojben. Sudac katastrofa.
12 godina
FC Barcelona

totalno se glupo osjećam ko navijač sada, 3 penala, za što ja se pitam?

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Iskreno sramotna pobjeda...Vidio sam 3 gola večeras a sva tri su ne regularna bila. No comment

16 godina
Ovaj zadnji je jedini pravi.
12 godina
protjeran
x18x05x kaže...

Nisam vidio prva 2 penala ali ako je ovaj treći po tebi zslužen onda bolje da ne kažem što da mislim o tome.

10 godina
FC Barcelona

Ipak trebalo bi prodati Suareza, ne valja on nista.

PS Ronaldo na aparatima...

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 22:22 (el.šef).
12 godina
FC Barcelona

Po meni prvi penal je opravdan, druga 2 smiješna... Jedan gol iz zaleđa, a prvi tek treba vidjeti. Kontakt je neki bio al jel stvarno bio faul ili je golman glumio Neymara to ne znam. Mada za kakve kontakte je sudio penale to je morao biti faul.

Žao mi je jer bi Barca i bez ovakvih golova vjerojatno pobjedila 1-2 razlike.

15 godina
Boixus Nois PS kaže...
x18x05x kaže...

Nisam vidio prva 2 penala ali ako je ovaj treći po tebi zslužen onda bolje da ne kažem što da mislim o tome.

Mislim da je mislio na zadnji gol, ne penal.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
17 godina
FC Barcelona

A bolji za 3 boda od njih jesmo, ali ovi penali smijeh...barem je Suki iztrenirao :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne znam šta mi je čudnije,što je Barca dobila 3 penala ili što su ih sva 3 realizirali...šteta,ostat će mrlja zbog dvojbenih penala,i nekih golova,a i bez toga bi čisto pobjedili,ne sumnjam...drago bi barem zbog Suareza,zaslužio je,ako ništa zbog nepravde što nije bio u konkurenciji za ZL...

16 godina
Na gol sam mislio. Barca - Gijon 1-0, realno.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sad je Suki prvi za zlatnu kopačku ali svi penali su sumnjivi, jedino onaj Alvesov je bio po meni čisti, sve ostalo ne.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Neznam čemu ovakvi penali...Stcvarno čundo.

Nadam se prodaji Neymara na ljeto iskreno. Ne mogu ga gledati više pa taman da je zabio 800 golova ove sezone. 200 miliona i pakuj se sa svoji mcganom ocem a za te novce napravit ćemo ekipu za dominirati još 10 godina.

12 godina
FC Barcelona

Cim igrac upadne u krizu odma je najgori i ne valja. Ja bih radije Neymara u ekipi nego bilo koja 4 igraca za 50M. Ima potrebnijih za prodati.

11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Po meni, ovi penali za 4:0 i 5:0 nisu trebali biti. I još nebi, po meni, trebao biti gol, gdje je Suarez bio u zaleđu.

EDIT: Po meni, realna pobjeda 3:0.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 23:10 (keyofdestiny13).
13 godina
FC Barcelona

Ma pobjeda je čista.

Dominirali od prve do zadnje minute samo što kvari dojam to što su dosuđena 3 penala.

po meni kad je odnio neymara to je penal, prošla lopta a i on bi da ga nije odnesao bez da gleda loptu i da joj priđe na 2 metra.

prije svih tih penala je trebao bit jedan kad je alba tukao po golu (fulao cijeli gol) al lopta pogodila frajera u ruku (moglo se svirat).

ova dva kasnije....neznam...sve osim ovog di je vranješ dobio drugi žuti još kako tako može proć al kad bi se ovakvi sudili bilo bi ih 5 po tekmi.

suki za 2:0 bio u malom zaleđu, al i bez toga sporting nije imao šanse.

jedina razlika između ovih golijada u zadnje dve tekme i onih šta smo gubili po jedan razlike je što se zabijaju golovi iz prilika koje se stvore.

messi s loptama čudo, ney mogo 2-3 zabit al svaku zajebo pucanjem u golmana.

totalno je van forme, svaki loptu zadavi na max i uspori svaku kontru i navuče trojicu i još loptu proda... koma

sad još 3 tekme dobit i tjt.

&Black_Sheep
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar će nosit Barcu za par godina, kakva prodaja majko mila...

12 godina
protjeran
SnakeST kaže...

Cim igrac upadne u krizu odma je najgori i ne valja. Ja bih radije Neymara u ekipi nego bilo koja 4 igraca za 50M. Ima potrebnijih za prodati.

Nije stvar krize . Neymar ne vrijedi 200 miliona a to je odlična ponuda.Grizzman nije lošiji od Neymara to je valjda svima jasno.A ostane ti još 120 miliona eura za ostale pozcicije.

17 godina
FC Barcelona

Ajde molim vas, riješit se Turana, Vermaelena, Mathieua, Adriana.

Oporavit Rafinhu i njegov status, vratit Denisa Suareza i možda Deulofeua.

Kupit visokog, fizički jakog (Stones npr.) stopera koji može igrat s loptom.

Nać (30+) iskusnog napadača (recimo nešto tipa Mandžo, 32 g., doduše nisam mislio na njega :D) koji je voljan igrat pola sata po tekmi, svaku četvrtu nešto više.

I to je to...eventualno probat mijenjat Rafinhu + nadoplatu za Pogbu.

Odlazak Neymara bi bio veći financijski gubitak nego dobitak. Ako se ne varam svoj transfer od 90 mil € je isplatio u dresovima već prve sezone. Sada znači i ugovor.

A i teško bi se narušio 4-3-3 sistem, jer na lijevoj strani u današnjem nogometu nema takvih igrača.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 22:47 (Mitch).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma Neymar je nezamjenjiv,pogotovo kad je onaj pravi,pored Ronalda nema boljeg krila,ne znam čemu odjednom takvo razmišljanje da ga treba prodati,pa ne igra uopće loše,zabije,asistira,izbori penal,možda mu ne prolaze više toliko driblinzi ali je i dalje odličan po meni,cijela momčad je bila u krizi,normalno da će i on...sjetite se samo kako je vukao ekipu dok je Messi bio ozlijeđen,prošle sezone odlično odigrao,zabio važne golove,itd...a kupovanje igrača nije garancija da će isti biti dobri...nema šanse da Barca proda Neya...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar je trenutačno najbolji mladi igrač na svojoj poziciji, nema boljeg, to što ima malo lošije razdoblje, svatko ga ima, to je jednostavno tako.

17 godina

Suarez je prvi igrač koji je zabio 4 gola u 2 tekme zaredom

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 22:55 (Mitch).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Sljdeća utakmica sa Betisom u gostima.Pobjeda nebi trebala biti upitna...

Suarez : 43 utakmice 47 golova 15 asistencija

Ronaldo : 44 utakmice 47 golova 15 asistencija

Da je Suarez lijep i zgodan ko Ronaldo...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice