FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.838.624
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

U pojedinim trenucima utakmice sam se sjetio Puyola. Danas je trebao jedan kapetan,
jedan voda bas kao sto je puyol, koji ce povuci, koji ce dreknuti, koji ce ih protresti i ako treba opalit koji
samar. Ova utakmica je samo pokazatelj da ni iniesta, ni messi nisu za kapetana, nisu igraci koji bi
dreknuli, koji bi u takmi trenucima mentalno trgnuli ekipu. Sto vise u par navrata se i iniestu i messia vidilo kako
setaju kao da ih se ne tice sto se u dogada pred njihovim golom. Sto vise messi izgubi blizu centra loptu, u opasnoj situaciji i stane,
a iz kontre mi skoro dobijemo gol. Ni da je trepno pa popratzio tog igraca, nista. Kao da im se nije dalo igrati. 

11 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
matrix777 kaže...

Ali opet bi s takvom igrom dobili Gijon ili Levante s 5 golova razlike. Kužiš sad poantu?

Kuzim poantu, ali znali su da igraju protiv reala, te da takve pizdarije koje su radili,
mogu proci protiv Gijona, ali ne i reala. Dakle igras s realom, a ponasas se kao da ti je svejedno,
igras preko one stvari. Sorry za mene je to sramotno. U utakmicama kao sto je ova, se 
igra sa srcem, a ne kao tetkica. Za onog ronalda kakav god da je, al bar sam ga vidio da trci,
da grize. Nebitno jel zbog sebe il ekipe, al baremje grizo. Nas trojac u napadu kao da spavaju,
kao da im se neda.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dajte ljudi smirimo mali strasti,Barca ovom utakmicom nije ništa izgubila,Real se malo približio i dalje su treći,ok svi se slažemo da je Barca odigrala slabo,nezainteresirano,ali ako će to značiti da ce u utorak biti oni pravi odmah potpisujem,to je puno bitnija utakmica...na kraju sezone kad se osvoji liga tko će se sjećati ovog El Clasica osim par Realovaca koji slave pobjedu kao da su zasjeli na 1.mjesto na tablici...idemo dalje,meni je najviše žao radi onog niza od 39 utakmica ali šta je tu je,u utorak izaći i iskupiti se navijačima...

10 godina
danny_2 kaže...
matrix777 kaže...

Ali opet bi s takvom igrom dobili Gijon ili Levante s 5 golova razlike. Kužiš sad poantu?

Kuzim poantu, ali znali su da igraju protiv reala, te da takve pizdarije koje su radili,
mogu proci protiv Gijona, ali ne i reala. Dakle igras s realom, a ponasas se kao da ti je svejedno,
igras preko one stvari. Sorry za mene je to sramotno. U utakmicama kao sto je ova, se 
igra sa srcem, a ne kao tetkica. Za onog ronalda kakav god da je, al bar sam ga vidio da trci,
da grize. Nebitno jel zbog sebe il ekipe, al baremje grizo. Nas trojac u napadu kao da spavaju,
kao da im se neda.

Krivo si rekao, nije ronaldo taj koji grize, već suarez 

11 godina
neaktivan
matrix777 kaže...

Krivo si rekao, nije ronaldo taj koji grize, već suarez 

Hahaha.   Ma kak je danas igro, bolje da je bar nekog ugrizo, jer nista 
korisnog i nije napravio.. 

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

ma tu su negdje samo traži

14 godina
neaktivan
Vladitor kaže...

Messi vam je vozao obranu kao na treningu ;)

Sva sreća pa veeeeeliki Ronaldo zabija svim mogućim timovima, nije mogo lakšu loptu dobit, ponovno - tapin gol

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bolje malo potraži svoj Real na tablici,MSN je svoje dokazao,zašto se umarati protiv tamo neke treća ekipe u ligi koja je ostala na tom mjestu,kad u utorak dolazi puno jači protivnik i bitnija utakmica...

12 godina
protjeran
Messi po meni loše odigrao ... Sporo se rješavao lopte te nije bilo 2 kontre sve ukupno.

Dosta izgubljenih lopti,nike se nalazio u šansama ....

Ali mogu se kladiti da će u utorak podržati Atlético jer je očigledno da su se čuvali za tu utakmicu.
This time next year we'll be millionaires
10 godina
barcafan12 kaže...

Bolje malo potraži svoj Real na tablici,MSN je svoje dokazao,zašto se umarati protiv tamo neke treća ekipe u ligi koja je ostala na tom mjestu,kad u utorak dolazi puno jači protivnik i bitnija utakmica...

Ako dolazi još jača ekipa onda će barca izgubiti cca 5:2?

14 godina
Hrvek1909 kaže...
Vladitor kaže...

Messi vam je vozao obranu kao na treningu ;)

Sva sreća pa veeeeeliki Ronaldo zabija svim mogućim timovima, nije mogo lakšu loptu dobit, ponovno - tapin gol

Cijenim Barcelonu i Messija ali navijam za Real,Ronaldno je primio visoku loptu,vrhunski je smirio na prsa i golmanu kroz noge dao gol za pobjedu!!I kako sad ti na  to mozes posprdno gledat!

To mi nikad nije bilo jasno,bit toliko zasljepljen mrznjom prema nekom klubu ili jednostavno ne poznavanje nogometa!!Ja se divim svim majstorijam Messia jer oboyavan dobar nogomet,bey obzira sto igra za rivalski klub!!

AUDIOFIL
14 godina
neaktivan
matrix777 kaže...
barcafan12 kaže...

Ako dolazi još jača ekipa onda će barca izgubiti cca 5:2?

Nije stvar u jačini protivnika nego u motivaciji Barcelone,danas je nije bilo i to se vidjelo...

14 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

zasto se umarati protiv tamo neke trece ekipe?pa mogli ste danas rijesit prvenstvo eto zasto.tvoj pokusaj minoriziranja reala govoreci da su treci zapravo samo dokazuje da je jedan malen klub u tvojim ocima, porazio tvoju ogromnu, svemirsku barcelonu.daj pazi sto pises, pravis glupana od sebe

btw izgovori su ti jadni.igra se el classico u kojem nema umora, da je real na dvadesetom mjestu na tablici i obrnuto, jurisa se na neprijatelja svom snagom.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2016 0:39 (cod4gamer).
12 godina
protjeran
Ajde dajte prestatanite sa tim...

Izgubili su i gotovo.Oni sami znaju zašto , poklopila se takva utakmica i gotovo.

Sigurno da će dati više protiv Atletica s obzirom da je LP.A u prvenstvu mogu kiksati barem još 3 puta .
14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
barcafan12 kaže...

zasto se umarati protiv tamo neke trece ekipe?pa mogli ste danas rijesit prvenstvo eto zasto.tvoj pokusaj minoriziranja reala govoreci da su treci zapravo samo dokazuje da je jedan malen klub u tvojim ocima, porazio tvoju ogromnu, svemirsku barcelonu.daj pazi sto pises, pravis glupana od sebe

btw izgovori su ti jadni.igra se el classico u kojem nema umora, da je real na dvadesetom mjestu na tablici i obrnuto, jurisa se na neprijatelja svom snagom.

Pa samo zatucani navijači poput tebe prave hvalospjeve od ove pirove pobjede...šta ste vi točno dobili ovom pobjedom da je to toliko fantastično,došli ste na 7 bodova razlike lud si ako misliš da to Real može stići odnosno da budem precizniji da će to Barca ispustiti...nigdje nisam rekao da je Real mali klub,niti da je Barcelona svemirski brod,nego jednostavno nisu imali motivaciju poštopoto pobjediti ovu utakmicu,zašto riskirati ozljedu,crvene ili nešto slično kad ionako je prvenstvo 99% riješeno...

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2016 0:43 (barcafan12).
13 godina

On pravi nešto što ti već jesi?

Tvoj superiorni ronaldno nije prošao igrača včrs 1o1, nije napravio ništa osim što je primirio taj centaršut i zabio s 4metra, neš ti klase.

dok je messi par x poslužio suigrače u gol šansu i da ne kažem kolko puta nanizao trojicu ko čunjeve na poligonu autoškole, znao bi to da si polagao.

tako da ako je mjerilo kako je tko odigrao kolko je golova zabio vidim kolko si bistar.

Marcelo i casemiro odigrali vam ok tekmu i navas koji spasio par golova.

inače ste bili u svojih 35 metara 70minuta utakmice.

da ste se nadigravali s barcom, petarda bi pala.

&Black_Sheep
14 godina
FC Barcelona

Ako se Barceloni desi poraz u LP protiv Atletica onda mogu bit u problemima,ima još 7 utakmica do kraja,ali teško da će se to dogodit!Zato sad imaju dobar imperativ za uć u utakmicu 100%,mada ja ne mislim da danas nije bio problem  motiviranosti,utakmica sama po sebi nije bila ljepotica!!

AUDIOFIL
14 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Pa samo zatucani navijači poput tebe prave hvalospjeve od ove pirove pobjede...šta ste vi točno dobili ovom pobjedom da je to toliko fantastično,došli ste na 7 bodova razlike lud si ako misliš da to Real može stići odnosno da budem precizniji da će to Barca ispustiti...nigdje nisam rekao da je Real mali klub,niti da je Barcelona svemirski brod,nego jednostavno nisu imali motivaciju poštopoto pobjediti ovu utakmicu,zašto riskirati ozljedu,crvene ili nešto slično kad ionako je prvenstvo 99% riješeno...

smijem se dok citam tvoje komentare 

po cemu je ovo pirova pobjeda?ovo je sve samo ne pirova pobjeda.istina prvenstvo je u vasim rukava vrlo vjerovatno al ova pobjeda ima ogroman utjecaj na psihu igraca reala.i opet ti govorim igra se el classico, ne igra se prijateljska utakmica protiv nk posusja.el classico je pitanje ponosa, posebno kad se igra pred vlastitom publikom.svi se u tako velikoj utakmici igrat na pobjedu, bez obzira na bodovno stanje.to je cinjenica a ti se tjesi koliko hoces da je el classico nebitna utakmica 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
barcafan12 kaže...

smijem se dok citam tvoje komentare 

po cemu je ovo pirova pobjeda?ovo je sve samo ne pirova pobjeda.istina prvenstvo je u vasim rukava vrlo vjerovatno al ova pobjeda ima ogroman utjecaj na psihu igraca reala.i opet ti govorim igra se el classico, ne igra se prijateljska utakmica protiv nk posusja.el classico je pitanje ponosa, posebno kad se igra pred vlastitom publikom.svi se u tako velikoj utakmici igrat na pobjedu, bez obzira na bodovno stanje.to je cinjenica a ti se tjesi koliko hoces da je el classico nebitna utakmica 

Činjenica da ovaj poraz nije puno naškodio Barci i o tome pričam,zašto od ovog poraza praviti ne znam kakve probleme kad ionako ga se nitko neće sjećati na kraju sezone kad podignu pehar,to je poanta mojih postova...a Real osim malog vjetra u leđa nije ništa puno dobio,dao Bog da se sretnu u LP tamo neće biti nikakvog opravdanja ni za jedne ni za druge...eto uživaj u veličanstvenoj pobjedi Reala

11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Vidjelo se na utakmici da Barci fali želja za pobjedom, falila je motivacija, a Real je bio bolji,  bilo bi super da se opet sastanu, u Ligi prvaka, pa se biti još nabrijanija atmosfera,treba ponekad igrače spustiti na zemlju, stati na loptu, a igrači Barce se sad biti valjda motivirani da ne izgube od Atletica, dobro su se trgnuli. 

15 godina
FC Barcelona

Ja evo čitam komentare o suđenju poslije ove utakmice i ne mogu vjerovati koliko su ljudi mentalno zaostali kod nas. Popularno je mrzit Barcu i gotovo.

Ramos je trebao dobiti 3 crvena kartona, ne jedan. Sam Bog zna kako je preživio na terenu toliko dugo. Čitavu utakmicu sudac očajan, na jednu i na drugu stranu teške greške. Ali odeš na naše portale poslije utakmice i pročitaš nebuloze tipe "Real pobijedio Barcu i suce".

Barca pobijedi Reala 4-0 usred Madrida i nije se o tome uopće toliko puno pričalo kao o današnjoj pobijedi Reala na koju svi svršavaju. Rekao bi čovjek da su osvojili neznam što sa današnjom pobjedom, a ne da će ionako popušit prvenstvo. Serem se na takvu objektivnost.

Inače utakmica ok, Real zasluženo dobio. Barca izgubljena nakon što je izašao Rakitić iz igre. Ali vjerujem da Barca svejedno uzima prvenstvo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2016 4:11 (antimadridista).
12 godina
FC Barcelona

popušili, šta sad, idemo dalje

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Evo probudim se jutros i izbaci mi na fb video sa highlightsima od jučer.

Real do njihovog prvog slučajnog gola nije bio na mapi uopće.Ljudi centar nisu prešli.

Nakon toga su napravili 3 kontre i zabili još jedan gol.Real je doigrao onako kako igra cijele sezone.Nista oni nisu pokazali osim borbenosti.

Ovo je 3 put ove sezone da vodimo i da prospemo bodove.

Deportivo , Villarea i sada Real.

Očigledno da nema kvalitete na klupi jer čim se jedna karika zamjeni sve pada u vodu.

Barcelona je htjela igrati koliko joj treba , kako to i biva ove sezone ali splet slučanjih i sretnih okolnosti se desio i rezultat je takav.

Osobno po meni Alba najgori , zatim Neymar pa Messi.Njih 2 u napadu nisu odigrali kako znaju i to je stvar što nismo zabili 2. gol i onda lagano privesti utakmkicu kraju.

Ugalvnom ovo nam ništa ne znači , u utorak se očekuje lagana pobjeda jer je očigledno da su glavama bili u toj utakmici.

A i cijele sezone govore da im je cilj osovjiti LP pa tek onda ostali trofeji.

12 godina
FC Barcelona

meni najdrazi trenutak tekme je bio "biciklić" ronalda na kojeg je alves elegantno samo ispruzio nogu i uzeo loptu hahahahahah

15 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

meni najdrazi trenutak tekme je bio "biciklić" ronalda na kojeg je alves elegantno samo ispruzio nogu i uzeo loptu hahahahahah

Meni je najdrazi trenutak tekme bio kad je Ronaldo dao gol za 2:1 i usutkao 99000 navijaca i milijune hejtera diljem svijeta. 

15 godina
fakEEE kaže...
Del_Boy97 kaže...

Meni je najdrazi trenutak tekme bio kad je Ronaldo dao gol za 2:1 i usutkao 99000 navijaca i milijune hejtera diljem svijeta. 

Ti isti navijači će slaviti još jedan naslov prvaka za nekih mjesec dana, dok će Ronaldo završiti sezonu bez trofeja. 1 naslov prvaka u 7 godina, vrh.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma to i ja kažem,Realu će ova pobjeda protiv Barce biti najveći uspjeh ove sezone zato je toliko i napuhavaju i slave,kao da je Real razbio Barcu 5:0 i to ne znam kakvom igrom...nevjerovatno kako se njihovo razmišljanje(pojedinih)mijenja nakon svake utakmice,čim Real odigra lošije Ronalda prodati,Balea,Benzemu istu,ništa ne valja,eto jučer sretno pobijede odmah BBC bolji od MSNa,Zidane najbolji trener na svijetu,Casemiro veznjak,itd...žao mi ih je što su tako kratkovidni pa ne vide da Real nema nikakvu igru i nema im svijetle budućnosti,pa eto neka oni slave ovu pobjedu do kraja sezone,mi ćemo se smijati ovome kad Barca uzme najmanje 2-3 trofeja

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Trenirao sam nogomet 10 godina upoznao mali milion ljudi...I svaki igrač koji je bio loš navijao je za Real...To je nešto neviđeno.Općenito kad dođeš u lokalni kafić i vidiš neke likove koji nikad nisu pogledali utakmicu svi oni navijaju za Real Madrid.99% neznalica navija za njih jer nevide od svojih očiju.

Barcina igra za njih je dosadna jer ima previše dodavanja a Mourinhov bunker je vrhunac nogometa.

Pusitite Fakeea on će na ljeto pronaći novi klub za navijati kad Ronaldo ode u paketu sa Zidaneom.

Očekujem novu temu , novog ''kraljevskog'' PSG-a , ili La Galaxy-a.

10 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
fakEEE kaže...
Del_Boy97 kaže...

Ti isti navijači će slaviti još jedan naslov prvaka za nekih mjesec dana, dok će Ronaldo završiti sezonu bez trofeja. 1 naslov prvaka u 7 godina, vrh.

Taj isti Ronaldo ce si za mjesec dana kupiti avion i s deset manekenki otici na Maldive dok ce navijaci kmecati u pauzi za obrok na bausteli kako je Real Madrid uz svemirsku pomoc osvojio jos jednu LP

12 godina
protjeran
Početnih 11 jučer za Barcelonu je bio najstariji prosjek zadnjih 30 godina.(u el clasicu)

Marqinhos ili Laporte dolaze,prije bih rekao Marqinhos...

Denis Suarez plus napadač...Spominje se Gameiro kao ozbiljna opcija.

Volio bih da dovedu Coutinha jer je to igrač najsličniji Iniesti.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice