FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.836.452
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FC Barcelona

Sad kad je mi dobijemo :D

Ma svejedno je, razmontirali bi bilo koga u dvije tekme, samo treba pazit na rupe, ovaj Bayern je jos slabiji nego proslogodisnji.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2016 11:06 (Mitch).
16 godina
barcafan12 kaže...

Stvarno se nadam da ce nas netko slabiji zapasti,vec su mi dojadili PSG,City,Bayern...vrijeme je da i Barca odradi dvije lakse utakmice,a ne da svake sezone da bi osvojila naslov mora pobjedivati prvake svojih zemalja...volio bi vidjeti PSG-Atletico,Real-Bayern ili bilo koju kombinaciju te 4 momcadi,mislim da bi bilo jako zanimljivo

zvucis kao realovac

Nema straha za Barcu.Barca je favorit tko god stane na suprotni gol.

Ja bi tija da Barca srusi tu usr*nu kletvu gdje se ne moze dobiti ligu prvaka dva puta za redom. Kada se to ostvari onda ce mi dusa bit na mistu.

15 godina
FC Barcelona

Ak ova Barca ne uspije obraniti naslov nitko neće.

16 godina
Treba biti oprezan sa takvim izjavama. To su pričali i za onaj atomski Bayern, pa iduće godine nisu osvojili a bili su najveći favoriti.
Uvijek ima nagazni mina, mada ne vidim ekipu koja bi moga u dvije utakmice izbacit Barcu.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
17 godina
Ja sam govorio da je to Arsenal, ali eto njih smo rješili.

Eventualno PSG ili Bayern
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ljudi ne podcjenjujte nikoga, a pogotovo ne podcjenjujte Reala. Iskreno i ja mislim da je Barca trenutno najbolja momcad
na svijetu. Ali real se ne smije nikad podcjenit. Atletico je razbijao Real utakmicu za utakmicom, a onda u finalu lige prvaka
imali protiv reala jos jednu pobjedu i sve u svojim rukama, a onda gadno sve izgubili i stradali. Ne podcjenjujte real, bez
obzira koliko se losima cinili. Sto se tice ostalih Bayern vidim jos uvijek kao najvecu prijetnju, a odma iza njega su PSG, atletico
i real madrid nasumicno sam ih poredu, ne po opasnosti. Naravno svaka od ekipa moze biti nagazna mina pa tako i benfica,
ali etoi po mom misljenju koji su najopasniji. 

12 godina
protjeran
danny_2 kaže...

Ljudi ne podcjenjujte nikoga, a pogotovo ne podcjenjujte Reala. Iskreno i ja mislim da je Barca trenutno najbolja momcad
na svijetu. Ali real se ne smije nikad podcjenit. Atletico je razbijao Real utakmicu za utakmicom, a onda u finalu lige prvaka
imali protiv reala jos jednu pobjedu i sve u svojim rukama, a onda gadno sve izgubili i stradali. Ne podcjenjujte real, bez
obzira koliko se losima cinili. Sto se tice ostalih Bayern vidim jos uvijek kao najvecu prijetnju, a odma iza njega su PSG, atletico
i real madrid nasumicno sam ih poredu, ne po opasnosti. Naravno svaka od ekipa moze biti nagazna mina pa tako i benfica,
ali etoi po mom misljenju koji su najopasniji. 

Najviše me je strah da će nas pokrasti od strane Reala.E to je ejdina njihova opasnost uz kornere i prekide.

This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Utakmice Barcelone i Reala nikad ne ovise o formi, tu je posebna motiviranost i tu su šanse 50-50

17 godina
Imam filing da ćemo na City :D

Btw citam svugdje, Real ima ulogu favorita iz sjene lol, a Atletico je kao outsajder u odnosu na njih?!!?
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Idealno :

Barcelona - Wolfsburg

Bayern - Real

PSG - City

Atletico - Benfica

Ja bi volio Real ili Wolfsburg ionako su tu negdje :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 12:10 (el.šef).
17 godina
FC Barcelona

Teška tekma, treba prvu dobit doma

12 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Atletico prošao dalje nakon odlične partije PSV-a.Dobra mlada močad ali nažalost nisu imali sreće.

Nama svejedno jer nam ni jedni ni drugi nisu prijetnja.

Benfica i Wolfsburg bi bili odlični ali znamo da je to rezervirano za fašiste iz manjinskog dijela Madrida (Real) pa mislim da bi mogli opet na PSG ili City.

Bayern-Benfica

Barca-City

Real-Wolfsburg

Atletico-PSG

Skoro sam pogodio.

Real uvijek naslabijeg ali eto Atleitco jedva prošao PSV bezda su stvorili 2 šanse kući sumnjam da že nama dati...Bolje i Atletico nego Bayern ili PSG.

17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Skoro sam pogodio.

Real uvijek naslabijeg ali eto Atleitco jedva prošao PSV bezda su stvorili 2 šanse kući sumnjam da že nama dati...Bolje i Atletico nego Bayern ili PSG.

postoji velika razlika između "nabrijanosti" između Atlecica i PSV-a i Atletica i Barce... bilo bi puno bolje kad bi Barca igrala prvu u gostima...

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Zar može postojati veća nabrijanost od ispadanja oiz LP.?

Ti misliš da je Atletico namjerno išao na penale?Ljudi su nemoćni bili jedino što rade su ubačaji.

Jesu nezgodni ali nisu nam problem napravili odkad su na krađu uzeli prvenstvo u zadnjem kolu.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne znam,po meni ce biti tesko bas zbog cinjenice sto igramo prvu doma,Atletico je jako dobar defanzivno,rijetko grijese,ali doduse ni prema naprijed nisu nesto...bitno je ne primiti doma gol,a i minimalna pobjeda bi bila odlicna...necu ni komentirati "ostale",vec smo navikli

17 godina
FC Barcelona

Smijeh od zdrijeba.

Ne bih cak ni rekao da je na stranu Reala niti da oni imaju veze s tim, nego Bayern. Provlace se stalno, ali bas stalno

Mi cemo to dobit u dvije tekme, ne moze Atletico bez prave spice dat gol u kontri.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Očito je da Bayern i Real imaju drugačiji tremtan od drugih.

Volio bi da izađu iz LP za koju godinu i da igraju Superligu pa nek si Real i Bayern namještavaju Malagu ili Gijon.Liga Prvakla bi izgubilqa na gledanosti z 50% pa neki si je*u mater govna centralistička.

Ajde Real je koliko se sjećam prošle godine dobio Atletica ali Bayern svake godine sa levatima nekim igra.Smješno.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Sljdeće utakmice...Neznam što reći na ovo...Ovo će biti veselo u najmanju ruku.Treba pobjediti Valenci i Villareal a u Clasicu sto bude.8 godina nismo pobjedili u Sociedadu (po ovom podatku...?.)...

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 12:47 (Boixus Nois PS).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neka baš zato sto svake godine Barca pobjedi najjace ta titula je sve slađa,ove godine isto...ali dobra stvar je sto Barca ove godine ima vec prakticki osvojeno prvenstvo pa se moze nesto vise fokusirati na LP,bit ce odmorniji...ali vidjet cete da Real s trenutnom igrom imat ce problema i s Wolfsburgom,ipak Nijemac je to,nisu oni toliko za podcijeniti,ali opet nisu ni nesto opasni...prije bih rekao da je vise srece imao Bayern,prvo se provukao pored Juvea i sad dobiju najslabijeg protivnika,ali nisu ni oni nesto,slabiji su nego prosle godine..

15 godina
FC Barcelona

J*bote ovaj Real svake godine automatski u polufinalu. Od raznih Apoela u četvrtfinalu do Schalkea, Wolfsburga, Rome. Oni kao da igraju u Europa ligi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 12:56 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Ma ajde, pa ako ovo nije namjesteno, onda ne znam. Samo se nadam da ce Real ispast.
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
FC Barcelona
I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Evo još jedan od ''dokaza'' da je ždrijeb dirigiran.

Prije početka izvlačenja su bili poredani kako će tko skim biti izvučen.

Neki kažu da je ovo po abecedi ali u ojoj abecedi je slovo S prije slova M i R... 

Inače Perez i predjsednik Wolfsburga su bliski prijatelji.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma svaki zdrijeb je namjesten kad je i klubski i reprezentativni nogomet u pitanju,to je i pticama na grani jasno,jasno je da je financijski isplativije da Real prođe dalje u polufinale umjesto jednog Wolfsburga ili Benfice,gledalo se i po trenutnoj formi Reala,svima je jasno da oni nemaju sta traziti protiv ekipa poput Atletica,Bayerna,a da ne govorim Barce,sa ovakvom igrom ne gine im 6-7 golova u 2 utakmice

12 godina
protjeran
barcafan12 kaže...

Ma svaki zdrijeb je namjesten kad je i klubski i reprezentativni nogomet u pitanju,to je i pticama na grani jasno,jasno je da je financijski isplativije da Real prođe dalje u polufinale umjesto jednog Wolfsburga ili Benfice,gledalo se i po trenutnoj formi Reala,svima je jasno da oni nemaju sta traziti protiv ekipa poput Atletica,Bayerna,a da ne govorim Barce,sa ovakvom igrom ne gine im 6-7 golova u 2 utakmice

Istina.Ali problem je što mi uvijek najgore prođemo.

Ajde bayern isto je guran od strane mafije u UEFA-i,ali opet igrali su protiv Juvea pa su sad dobili lakšeg.Ali Real došao do polufinala jer je prošao Shaktara,Malmoa,Romu i Wolfsburga.Jad i čemer.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma samo neka nam daju bilo koga, uvjerljivo smo najbolji i najjači klub na svijetu, tako da nije problem, bring it on!

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

A jbg ocito ih ne placamo dovoljno ,a i sami smo vidjeli kako se FIFA ponasa prema Barci zadnje dvije-tri godine,kazna za kaznom,ali nema,kao sto sam i rekao bas zbog toga svega titula ce biti slađa,kad znas da si je osvojio posteno,pobjedivsi najjace ekipe...a sto se tice Reala ne bi me cudilo,s obzirom kakvi su ove godine,da imaju problema i sa Wolfsubrgom,pogotovo ako izvuku dobar rezultat kod Reala,mislim da su im onda i dobre sanse,ali svejedno mislim da se Realov put u najboljem slucaju zavrsava u polufinalu 

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ma slažem se da smo najjači ali odavno je došao kraj nogometu zbog klubova poput Reala i Citya koji su trošili po 300 miliona eura u jednom prijelaznom roku...Nije bitno koliko si dobar nego koliko prodaješ dresova i koliko si popularan.

Prevelika se lova vrti u prejnosima da bi netko od velikana ispao do polufinala.

Barcelona prolazi Atletico to je sigurno a u polufinalu slijedi tek pravo.Ali opet sigurnoće ostaviti ako je moguće El Clasico za finale jer bi to bila najveća reklama u povijesti.PSG nema šanse za finale zbog navednog.

11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Evo još jedan od ''dokaza'' da je ždrijeb dirigiran.

Prije početka izvlačenja su bili poredani kako će tko skim biti izvučen.

Neki kažu da je ovo po abecedi ali u ojoj abecedi je slovo S prije slova M i R... 

Inače Perez i predjsednik Wolfsburga su bliski prijatelji.

Gdje ti vidis slovo S???
Pa nemoj racunat SL Benfica, vec samo Benfica i kao takav 
je raspored po abecedi. Ne racunaju ni FC u imenu Barcelone.

12 godina
protjeran
Atlético izgubio od Gijona u gostima.

Došao je pad njihov nemaju 14 igrača sveukupno.

Sutra pobjediti i otići na 11 bodova a El Clasico što bude svejedno nam je.

Odličan scenarij plus u prvoj utakmici neće biti Godina.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice