Što se tiče Juvea tu se slažem nebi me iznenadilo da Dybala izvuče neki potez iz rukava , ali mislim da će Bayern to proći jer imaju širi kadar a Juceu fali 3 bitna igrača.
mislim cak da je dybala ozljedjen.
mislim cak da je dybala ozljedjen.
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Barça: Ter Stegen; Alves, Mascherano, Mathieu, Alba; Busquets, Rakitić, Iniesta; Messi, Suárez i Neymar
Očekivana postava,Pique je suspendiran.
Očekujem 3 gola u mreži Arenala,po jedan od MSN-a.
Sjajne vijesti.U roku od 2-3 godine , bit ce Barca financisjki najmocnija na svijetu.Jednako kao i po igri.
Može link na neki stream?
Bolji smo, mada i Arsenal prijeti. Izgleda da Juve lagano izbacuje Bayern. Još je rano al bi volio da ih riješe.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Mislim da je riješena tekma. Još da je ono Messi zabio...
Juve vodi 2-0, priznajem da nisam to očekivao...
Šta sam reko...forza Juve :D
2-0
A ova naša tekma je sigurno riješena....neće Arsenal 3 gola dat, na poluvremenu će Wenger izvadit Belerina i tko mu je još bitan i zatvorit na 1-0
Sve super,samo malo sredina mora biti gusca,prelako se lopta prenosi iz obrane prema napadu,mada doduse ista je situacija i kod Arsenala,igra se na kontre,trebali smo lagano zabiti jos barem 1 ali i Arsenal je imao svojih prilika...nadam se jos boljem 2.poluvremenu,a i rezultat druge utakmice je iznenadujuc,mislim da je svakako bolje da Juve prode,jer mislim da cemo lakse sa njima nego da nas zapadne Bayern...a i vrijeme je da i nas zdrijeb konacno malo pomazi,da nesto lakse odemo u iduci krug,zadnjih par sezona samo PSG,Arsenal,City,Bayern itd
Raketina igra je bombonćić.Stvarno igra odlično.
Ljudi naši igrjau na 60% vidi se da izbjegavaju duele pogotovo, sve je rjeemo neće igrati 100% jer su siskusni i imaju sve u svojim rukama.
Ne podcjenjute Arsenal, ne samo zbog njihove kvalitete,
vec zbog Barcinog lako cemo. AKo mi ista fali iz guardioline ere,
to je ono kad Barca ima pozitivan rezultat i sakrije loptu, umrtvi igru,
diktira igru. Ova barca prelako pusta loptu protivnicima, putsa da protivnici vode igru,
pa vrebaju kontre. Al barca nije ekipa koja ce se braniti cijelo poluvrijeme, dajuci protivniku
da igra.
Suki 
Barça: Ter Stegen; Alves, Mascherano, Mathieu, Alba; Busquets, Rakitić, Iniesta; Messi, Suárez i Neymar

Kao inače moje se prognoze ostvare hehe 
Inače Barca je igrala koliko joj je trebalo.Dosta šansi je imao Arsenal ali prolaz nikad nije bio u pitanju.
Možda je ova utakmica pkazala da nisu toliko dobri u obrani , ali opet imamo MSN koji zabija svaku utakmicu.
ja bi rađe Wolfsburg il Benficu 
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Nisam vidio gol Bayerna ali mogu reći da je Pogba odigrao maestralno do 85. dokad sam gledao.
Nije me Bayern oduševio totalno pročitana igra.Daj Costi on nek centrira,daj Riberyu on će ga izgubiti.
Obrana Bayerna je sramotna,Alaba je bio blago rečeno očajan.
Tek se sad vidi kako je slaba Bundesliga.
Eh ko je ovo mogao očekivat, zaključak lopta je okrugla :D
edit - eh moj buffon, tekma jako podsjeca na finale 2014 (realova la decima)
Nije me Bayern oduševio totalno pročitana igra.Daj Costi on nek centrira,daj Riberyu on će ga izgubiti.
Obrana Bayerna je sramotna,Alaba je bio blago rečeno očajan.
Iskreno nije ni mene Barca odusevila. Iako rezultatski izgleda lako, zapravo
i nije bilo tako bas. I u prvoj utakmici nas je ter stegen spasio u par navrata,
a danas je arsenal pogotovo stvorio puno prilika i poluprilika. Kazes bayernova obrana
je sramotna, pa bopme ni nasa ne uljeva bas neko povjerenje veliko.
Po meni je Juventus ozbiljnija momcad od arsenala, bayern je tu imao za odraditi
dosta. Mozemo reci da je barca odigrala koliko joj je trebalo, ali nekako to
precesto, danas kod 1:1 da smo primili gol za 2:1 a bili smo blizu, usla bi panika,
arsenal bi dobio krila, moglo je na kraju svasta biti. Ipak to sto je arsenal promasio danas
ozbiljna ekipa ce iskoristit, a onda ce nam se odbiti o glavu ta neozbiljnost ili sta god to bilo,
jer nam je arsenal danas stvorio dosta problema u obrani. Plus onaj potenmcijalni penal u
prvom djelu za arsenal. Kazem, moglo je otici lose po Barcu, a bilo je to blize nego sto cemo
mi priznati. Danas smo pobjedili na individualnu kvalitetu, ali protiv ozbiljnijih ekipa, to
nece biti mozda dosta i trebat ce ozbiljna igra cijelog tima. U par navrata i nama je danas ob rana izgledala
smijesno.
Istina da su bili loši u obrani ali morala je takva utakmica doći...Nakon 4. mjeseca očekujem tempirano dizanje forme kao i svake godine i obraniti LP i napraviti novi niz bez izgubljene utakmice koji će osatti dugo zapamćen.
Nisu ni oni roboti,ja sam očekivao dbru partiju Arsenala jer nisu imaloi to izgubiti a Barca je čekala da se utakmica završi jer su znali da su bolji i da su praktički prošli dalje prije početka utakmice.
Busqets i cijela obrana nije na razini bila...A svi znamo da Busqets cijele sezone igra fantastično.Ne može se osvojiti sve u sezoni da svaku utakmicu budeš bolji i da imaš rezultat.
Danas su sa pola gasa igrali i to je vidljivo.MSN većinom na centru bio i čekao.
A Bayern ako će igrati sa Kimmichom na stoperu onda stvarno će ih stvarnio svatka ozbiljnija ekipa proći.
po meni barca igra koliko joj treba jos nisam vidio da igraju 100%, zabili gol poigravali se, arsenal zabio ovi opet malo stisli i rijesili sve... al neznam sve mi to nekako prelako izgleda, imaju pozitivan rezultat i onda MSN si namjestaju tko ce zabit.... treba nam neki pravi test da vidimo kako to onda funkcionira
Stvarno se nadam da ce nas netko slabiji zapasti,vec su mi dojadili PSG,City,Bayern...vrijeme je da i Barca odradi dvije lakse utakmice,a ne da svake sezone da bi osvojila naslov mora pobjedivati prvake svojih zemalja...volio bi vidjeti PSG-Atletico,Real-Bayern ili bilo koju kombinaciju te 4 momcadi,mislim da bi bilo jako zanimljivo
Možda dobijemo Wolfsburg ili Manchester City 
Real će dobit Benficu 101% :)