FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.857.302
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

2:40

Doktor.........

Mes que un club!
15 godina
FC Barcelona
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

a isuse kako taj trokut andres,cesc i xavi daje tako teledirigirane lopte,a tek kako ulicu iz drugog plana

inace kako je barca b tako "losa" sa ovim igracima?

15 godina
FC Barcelona

u osmini finala Kupa Kralja Bracelona će igrati protiv Osasune,a najveći rival Real Madrid protiv Malage. U slučaju prolaza i jednih i drugih,u četvrtfinalu gledati ćemo susret Barce i Reala,prva utakmica bila bi na Bernabeu 18.siječnja,a uzvrat sedam dana kasnije,25.siječnja.

znači 99% je sigurno da ćemo gledati nove okršaje za manje od mjesec dana {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

Nisu još dva nova el clasica, no dobro. Veselim se tim utakmicama.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1SkwFmFYx9k

Kakvo ronjenje Kuenke. Ne znam sto im to treba.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Daj please reci u kojoj minuti videa, ne da mi se opet sve gledati. {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
PLASMAorLCD kaže...

Daj please reci u kojoj minuti videa, ne da mi se opet sve gledati. {#}

Ma na pocetku. Oko 40e sekunde

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

U šta ti suci gledaju? Pa ja sam na kameri udaljenoj 20m iz ovog kuta vidio da je debil sam sebe spotaknuo i pao (namjerno ili nenamjerno, kako god).

Izgleda da netko ide na privatne instrukcije kod Pedra nam.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 17:35 (PLASMAorLCD).
14 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1SkwFmFYx9k

Kakvo ronjenje Kuenke. Ne znam sto im to treba.

Pao je, ali se odmah digo i sudac je već bio dosudio penal..to je početak utakmice i naravno da se Cuenca nije bunio..protiv odluke.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

U trenutku kada pada djeluje kao da ga je netko udario po ledjima. Sto nije istina. To je po meni za zuti karton, ali posto je sudac bio ispred igraca nije vidio. 

15 godina
FC Barcelona

Povlačenja je bilo,ali Cuenca je kasno pao,trebao je dobiti žuti karton.

15 godina
PLASMAorLCD kaže...

U šta ti suci gledaju? Pa ja sam na kameri udaljenoj 20m iz ovog kuta vidio da je debil sam sebe spotaknuo i pao (namjerno ili nenamjerno, kako god).

Izgleda da netko ide na privatne instrukcije kod Pedra nam.

stvarno neznam što ste se Pedra napada stalno u vezi toga,ne sjećam se kad je zadnji put nešto tako napravio.

Busquets je već druga priča,iako je odličan igrač,ali samo zbog toga mi se ne sviđa.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

To je bila zezancija, prvi mi je pao na pamet. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 20:39 (PLASMAorLCD).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Po meni isto taj pad Cuence smiješan i ne znam šta im (mu) je to trebalo?

Ali odlična tekma Barce B s nekoliko standadnih prvotimaca.

17 godina
antimadridista kaže...

stvarno neznam što ste se Pedra napada stalno u vezi toga,ne sjećam se kad je zadnji put nešto tako napravio.

Busquets je već druga priča,iako je odličan igrač,ali samo zbog toga mi se ne sviđa.

kad smo već kod Busquetsa evo jedan video. 

15 godina
Balvan8 kaže...
antimadridista kaže...

premalo ljudi shvaća koliko je on bitan za igru Barcelone,i vjerojatno najpodcijenjeniji igrač na svijetu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 23:29 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Balvan8 kaže...
antimadridista kaže...

premalo ljudi shvaća koliko je on bitan za igru Barcelone,i vjerojatno najpodcijenjeniji igrač na svijetu.

Barem u PES-u nije podcijenjen jedan je od najboljih u Barci.. {#}

15 godina
FC Barcelona

Sretan Božić svima kojima je plavo-crvena boja u srcu!

15 godina
FC Barcelona

Hvala, sretan Božić!

14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Feliz Navidad!
15 godina
FC Barcelona

Sretan Božić ljudi!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
odjavljen
FC Barcelona

SVIMA sretan i blagoslovljen Božić od Marka iz Zadra, pogotovo ljubiteljima Barce.... ;)

15 godina
FC Barcelona

Argentinski sportski dnevnik "Ole" proveo je anketu u kojoj su Argentinci glasali za Messija ili Maradonu za najvećeg igrača svih vremena: Messi je dobio 56%,a Maradona 44% galsova. Znači,Argentinci Messija već smatraju boljim od Maradone,a tek su mu 24 godine:

http://www.24sata.hr/nogomet/argentinci-glasali-za-najboljeg-igraca-ikada-leo-ispred-diega-247583

17 godina
antimadridista kaže...

Argentinski sportski dnevnik "Ole" proveo je anketu u kojoj su Argentinci glasali za Messija ili Maradonu za najvećeg igrača svih vremena: Messi je dobio 56%,a Maradona 44% galsova. Znači,Argentinci Messija već smatraju boljim od Maradone,a tek su mu 24 godine:

http://www.24sata.hr/nogomet/argentinci-glasali-za-najboljeg-igraca-ikada-leo-ispred-diega-247583

ma sta ce argentici, po messiju samo pljuju, a mogu biti sretni sto je izabrao argentinu umjesto spanjolske

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Obi Wan kaže...
antimadridista kaže...

ma sta ce argentici, po messiju samo pljuju, a mogu biti sretni sto je izabrao argentinu umjesto spanjolske

?

pa naravno da će igrati za Argentinu,za svoju domovinu,ne vidim razlog da igra za Španjolsku. 

I kako misliš da oni pljuju po njemu,pa on je tamo obožavan,vidiš da ga smatraju većim i od Maradone.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 23:31 (antimadridista).
17 godina

je qurac... on je moga birat hoce li za spanjolsku ili argentinu, na kraju je izabra argentinu... a bilo bi logicno za spanjolsku posto mu je barca sve dala.

i svaki put kad je svjetsko pljuju po njemu kako se dovoljno ne zalaze za repku

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Obi Wan kaže...

je qurac... on je moga birat hoce li za spanjolsku ili argentinu, na kraju je izabra argentinu... a bilo bi logicno za spanjolsku posto mu je barca sve dala.

i svaki put kad je svjetsko pljuju po njemu kako se dovoljno ne zalaze za repku

pa on je otišao u Španjolsku kad je imao 14 godina,naravno da mu je njegova domovina u srcu i da će za njih nastupati.pa rođeni je Argentinac,domovina je uvijek na prvom mjestu.

Krivo shvaćaš,ne pljuju Argentinci po njemu,nego po njemu pljuju oni koji ne žele priznati da je najbolji,pa uvijek traže razloge i neke gluposti da bi ga omalovažavali,a nikad u životu nisu pogledali utakmicu Argentine. 

Argentinci znaju što je njima značio Maradona,a činjenica da im je već sad Messi iznad njega dovoljno govori za sebe.

15 godina
FC Barcelona
Messi je još jednom pokazao koliko je velik čovjek,danas je objavio video na katalonskom dnevniku "tv3" u kojem podržava jednog teško bolesnog dječaka Soufiana koji svakodnevno prati Barcu i Messija,a na svojoj Facebook stranici je napisao ovo:
" Today I want to share with you the story of my friend...his name is Soufian. His happiness and fighting spirit is an example to us all."
video možete pogledati ovdje:
http://www.tv3.cat/videos/3878950

Inače,na nedavnoj utakmici protiv Atletica,Messi je rekao da će u slučaju da zabije gol,njega posvetiti baš Soufianu. na sreću,zabio ih je 3 i kod proslave gola,rukom je pokazao na Soufiana na tribinama i dao do znanja da je gol posvetio baš njemu.
Svaka čast Messiju!
17 godina

To je već stara vijest,al svejedno lijepo od njega.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice