Krenulo je. Već vodimo 1-0. Arda
Poluvrijeme 3-1, Messi i Suarez
Krenulo je. Već vodimo 1-0. Arda
Poluvrijeme 3-1, Messi i Suarez
Žalosno je ovo suđenje koj enema smisla dok Real ne bude na minus 10 bodova.
Dosuđen nepostojeći faul iz kojeg smo primili gol, nedosuđena dva penala, prvo na sukiju i onda ruka kad je messi pucao, ali ne mogu nas krast koliko mi možemo zabit, ajmo još par komada.
Solidno prvo poluvrijeme,ono što smo imali to smo i iskoristili.Arda definitivno proigrao na krilu,Umtiti je zvijer definitivno,dečko 100% ide na svaku loptu i duel,odličan. Messi kao i uvijek kad je najpotrebnije.
Al primamo golove, fak.
i onda ne uvrste suareza i messija u top 3 igraca europe.
Odličan početak u primeri, Messi i Suki su s pola snage ovo riješili, još kad se neymar vrati 
Elegnatno i učinkovito.
Umitti stvarno odličan,Digne vrhunski kao i svi ostali.Nije bilo Machea,Ter Stegena,Inieste,Neymara a nije se ni malo primjetilo.Konačno dobra širina na klupi bez antitaleneata koji su tu da primaju novce.
Iako se Mallenco trudio da ogorča Barci nakon što je sudio nepostojeći faul,zažmirio na oba oka kod 2 penala za nas ipak Realovoj ispruženoj ruci nije bilo pomoći protiv najbolje ekipe na svijetu.
Odlican pocetak, primili smo 2 gola iz dve prilike, al mislim da je drugi gol rezultat opustanja
pa se ne ide maksimalno koncentrirano i za sad me ne zabrinjava.
Umtiti se cini da ce biti puno pogodak, toliko se navijalo za Bailya, Marquinhosa, Thiaga Silvvu,
laportea i stonesa,a na kraju uzeli najeftinijeg igraca koji se cini da ce biti bolji od svih navedenih stopera.
Naravno treba pricekati i ozbiljne utakmice i sve, ali za sada se decko cini zvjer, a jos zna i desnom nogom igrat.
Digne takoder ce biti dobro rjesenje na lijevom boku.
Arda se na krilu snalazi punoo bolje nego u vezi, ako nastavi dobit cemo jos jedno odlicno rjesenje za to mjesto.
Denis suarez, uvijek sam za njega govorio da bi volio da mjenja iniestu da vidimo mozemo li racunati na njega,
ima priliku ucit od inieste i mislim da bi mogao biti taj igrac kojic e ga zamjenit. Naravno ne u punom smislu,
alu suarez imas bas taj potencijal da uzme to mjjesto.
Za suareza i messia nemam sta reci, sve se viddilo, nadam se da ce messi dati malo vise suarezu ove slobodnjake sa lijeve strane jer suarez
definitivno ima taj udarac. A messi golovi van 16, samo pokazuje koliko je raznolik igrac i onda jos doda i asistencije.
I za kraj sergi roberto, njemu skidam kapu. Decko je veznjka po prirodi, obucavan za to mjesto, a na kraju ga se izrotiralo
od krila, veznjaka do oba bocna mjesta i na desnom bocnom jako kvalitetno za sada, 2 asistencije lijepi obacaji sa boka,
decko je inteligentan i tako se lako prilagodava na svaku situaciju. Vidit cemo kako ce u jacim utakmicama to odigravat,
ali definitivno mu svaka cast.
Kakva utakmica Messijaa, baš se vidi da je željan igre, fenomenalan je bio, kad bi se zlatna lopta dodjelivala kalo i treba , po tome kako je koji igrac odigrao, onda Leo nema konkurencije ove godine, ali ipak su bitniji trofeji u kojima nije netko imao velik utjecaj
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
meni jebeno i dalje nije jasno koliko moras biti retardiran da ispred neymara,suareza i messija izabereš velškog majmuna i portugalskog izdepiliranog maminog sinčića,baletana. ljudi pa i saša matić vidi da se ta dva smrada ne mogu usporedjivati s nasom trojicom, messi je danas kao i uvijek stvorio 100 sansi za suigrace,zabio 2 gola,asistirao,driblao kao manijak,sudjelovao u svakom nasem napadu,a mamin izdepilirani sinčić nije nista napravio ove godine kao i prijasnjih nekoliko godina,stoji u 16m, ceka loptu,dere se na svoje suigrace,nije u stanju prebaciti zivi zid iz slobodnog,nema nikakav pas,ne moze nikoga proci 1v1,puca s 40m....stvarno me jako boli nepravda. po meni izdepilirani baletan nije ni najbolji igrac reala u povijesti,zidane je za njega messi.
meni jebeno i dalje nije jasno koliko moras biti retardiran da ispred neymara,suareza i messija izabereš velškog majmuna i portugalskog izdepiliranog maminog sinčića,baletana. ljudi pa i saša matić vidi da se ta dva smrada ne mogu usporedjivati s nasom trojicom, messi je danas kao i uvijek stvorio 100 sansi za suigrace,zabio 2 gola,asistirao,driblao kao manijak,sudjelovao u svakom nasem napadu,a mamin izdepilirani sinčić nije nista napravio ove godine kao i prijasnjih nekoliko godina,stoji u 16m, ceka loptu,dere se na svoje suigrace,nije u stanju prebaciti zivi zid iz slobodnog,nema nikakav pas,ne moze nikoga proci 1v1,puca s 40m....stvarno me jako boli nepravda. po meni izdepilirani baletan nije ni najbolji igrac reala u povijesti,zidane je za njega messi.
Jbg još samo taj Ronaldo održava Real na životu.Taj klub je niskim granama,čekam da ode Ronaldo i Real ostaje zacementian na 3. mjestu.
Neće im pomoći ni najsretniji trener ikad (Zidane) ni mafija u UEFI.
Nakon večerašnje utakmice, Robert Fernandez je i zvanično potvrdio da je postignut dogovor između FC Barcelone i Manchester Cityja za Claudija Brava.
Kkav šamar će biti gledati Cillesena nakon C.Brava koji je možda bio i najbolji golman zadnje 2 godine na svijetu bez pretjerivanja.
Čovijek nije napravio nijedan kiks otkad je došao branio je čudo nema šta.
Nakon večerašnje utakmice, Robert Fernandez je i zvanično potvrdio da je postignut dogovor između FC Barcelone i Manchester Cityja za Claudija Brava.
Kkav šamar će biti gledati Cillesena nakon C.Brava koji je možda bio i najbolji golman zadnje 2 godine na svijetu bez pretjerivanja.
Čovijek nije napravio nijedan kiks otkad je došao branio je čudo nema šta.
Malo sam gledao tog Cillesena i nije los. uostalom dovodi ga se kao zamjena ter stegenu
pa je pitanje i koliko ces ga uopce gledat. Al za sad je uprava pogodila ove sezone sa prinovama
pa ajd a vidimo i tog nizozemca, nije valda da su ga uzeli na temelju nicega.
Ponavljam, messi mora ostaviti slobodnjake sa lijeve strane da izvode suarez i
neymar, jer obojica znaju lijepo pogoditi. A messi neg izvodi sve sa desne strane.
Barcelona - Betis 6-2
Sevilla - Espanyol 6 - 4 kakvo otvaranje najjace lige na svijetu!
oba dva tap ina
S obzirom na Ardinu igru na mjestu krilnog napadaca uopce ne zalim sto nismo doveli nolita.
Iako bi lijepo bilo jos jednog napadaca dovset za rotirat suareza kad zatreba. Jer u tezim utakmicama
u dugoj sezone mislim da bi nam dobro dosao jedan.
This time next year we'll be millionaires
Zakaj Barca nije krenula po Lacazetta? U 2 tekme novog prvenstva Lyon ima gol razliku 5-0 i sve golove zabio on. Cudno da ga nitko nije jos kupio, ali pretpostavljam da je onda u pitanju prevelika cijena
This time next year we'll be millionaires
Ali gledajuci jucerasnju tekmu mozda nam i toliko i ne treba. Ako se Arda jos vise digne u formi on je taj koji ce uskakat u napad, a i tu je Munir koji bez obzira na hejtove 2 puta pukne na gol, ali ta dva puta i pogodi. Vezni red je pun kvaliteta i tu bi se dalo pokrpat rupu za napad. Vise se treba orijentirati na desnog beka, Alves je u ovih 8,9 godina donio jako veliki doprinos i probijao je tu desnu stranu ''k'o od šale''. U slucaju ozljede jednog od MSN-a sustav igre se lagano moze promjeniti u 3-5-2 ili 4-4-2 pa cak i 4-3-1-2 u kojem bi Iniestu mogli gurnut malo vise naprijed pa ce to opet na kraju rotirati da izgleda kao 4-3-3.
Zakaj Barca nije krenula po Lacazetta? U 2 tekme novog prvenstva Lyon ima gol razliku 5-0 i sve golove zabio on. Cudno da ga nitko nije jos kupio, ali pretpostavljam da je onda u pitanju prevelika cijena
Možda zato što je Anthony Martial kupljen za 60mil eura, a Lacazette vrijedi isto, a kada se uključe Englezi onda i 20mil eura više. Uostalom Laca je igrač koji ne bi sjedio na klupi, odbio je ove godine Arsenal i želi još jednu godinu provest u Francuskoj, osim ako se nešto ne promjeni.