FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.817
|
čitano: 6.812.475
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ajmooo 1-1 u Madridu...Opet sami o sebi ovisimo.

Real je sramota da jedino sto rade je 90 minuta nabijanja i centriranja u 16 metara.

This time next year we'll be millionaires
11 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Tommy_123 kaže...

Eto, još uvijek ima nade za la ligu, a kako su svi kenjali da je gotovo, ovaj Asenjo, pa taj čovjek nije normalan šta brani sve.

Imamo nešto lakši raspored za ligu, sad je Villareal za manje od tj dana u kupu.

Igramo protiv villareala u srijedu u 22:00

15 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Sudije su na razini HNL-a. Svaki pad igrača reala u šesnaest metara sude, sramota za takvu ligu. Sada mi tek krivo što gubimo bodove u malim utakmicama.

A ista situacija je bila kad je Carvajal praktički zagrlio i oborio ga na pod i nije bilo penala, smješno.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Sad postaje sve zanimljivije u La ligi.

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Tommy_123 kaže...

Eto, još uvijek ima nade za la ligu, a kako su svi kenjali da je gotovo, ovaj Asenjo, pa taj čovjek nije normalan šta brani sve.

Imamo nešto lakši raspored za ligu, sad je Villareal za manje od tj dana u kupu.

Pa rekoh, za manje od tjedan dana :)

16 godina
Mora se priznati da su bili stroj jedno vrijeme i sada su pali. Ovo golova šta zabiju, većina je iz penala.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
11 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
Boixus Nois PS kaže...
Tommy_123 kaže...

Pa mogo si rec za nje od 3 mjeseca igramo.

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Tommy_123 kaže...
Boixus Nois PS kaže...
Tommy_123 kaže...

Pa mogo si rec za nje od 3 mjeseca igramo.

:D

Tello je prvi španjolski igrač koji je postigao tri gola na jednoj utakmici portugalske lige u 21. stoljeću.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.3.2015 23:06 (Tommy_123).
11 godina
odjavljen
Boixus Nois PS kaže...
Tommy_123 kaže...

Igramo zapravo u 20:00 sati.

11 godina
protjeran
keyofdestiny13 kaže...
Boixus Nois PS kaže...
Tommy_123 kaže...

Igramo zapravo u 20:00 sati.

jos bolje...mislim da tu nebi trebalo biti problema. Zabijemo 1 gol i eto nas u finalu

08.03 Barcelona vs Rayo Vallecano

14.03 Eibar vs Barcelona

18.03 Barcelona-Manchester City

22.03 Barcelona Real Madrid

15 godina
SimeKZ kaže...
Hrvek1909 kaže...

Očekujem još jedan penal za domaćina..

Trebala su jucer biti 2... al je samo jedan suden... 

Trebalo ih je biti 45. Prikriveni realovac.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
antimadridista kaže...
SimeKZ kaže...
Hrvek1909 kaže...

Očekujem još jedan penal za domaćina..

Trebala su jucer biti 2... al je samo jedan suden... 

Trebalo ih je biti 45. Prikriveni realovac.

Prikriveni Realovac... jesam mozda i prikriveni barcelonas kad tamo napisem nesto takvo ? Ili kad pogledam neku tekmu ova dva kluba ? Kakvu ti patologiju imas da mi je samo znat... Koja karikatura...

Bartra x2... ako cemo tako. Svatko normalan ko je gledo utakmicu ce ti to rec'... mada ti ne budes, jer ipak... ja, kao prikriveni realovac ( izjave jako odrasle i umno razvijene osobe ) mrzim Barcelonu pa ono :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
Šime je običan troler. U ovoj temi te niko nemože smislit a bome ni u realovoj. Neznam zašto se više trudiš?
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi je postigao 350 pogodaka u posljednjih 350 zvaničnih utakmica za FC Barcelonu. 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

C.Ronaldo

Utakmica: 575

Golova: 409

Asistencija: 166

Žutih kartona: 81

Crvenih kartona: 6

Minuta odigranih: 46.479'

Golova/utakmici: 0,71

Messi

Utakmica: 461

Golova: 392

Asistencija: 174

Žutih kartona: 43

Crvenih kartona: 0

Minuta odigranih: 36.459'

Golova/utakmici: 0,85

U 10 000 minuta manje, gotovo pa jednak broj golova, možemo samo zamislit šta će sve postići u Ronaldovim godinama ;)

btw. statistike od početka karijere do danas, računa se i dok je Ronaldo bio u MANU i Sportingu

12 godina
protjeran

Messi ima bar jedan crveni u karijeri 

, možda ima još koji.Tako da nije 0.Koliko ja znam jedino Giggs i Raul u cijeloj karijeri nisu crvene dobili

12 godina
Hrvek1909 kaže...

U 10 000 minuta manje, gotovo pa jednak broj golova, možemo samo zamislit šta će sve postići u Ronaldovim godinama ;)

btw. statistike od početka karijere do danas, računa se i dok je Ronaldo bio u MANU i Sportingu

Kada Messi osvoji ligu prvaka i bude najbolji igrač svijeta sa dva kluba iz različitih zemalja onda možemo pričati sinko moj...

13 godina
neaktivan
windforce kaže...

Messi ima bar jedan crveni u karijeri 

, možda ima još koji.Tako da nije 0.Koliko ja znam jedino Giggs i Raul u cijeloj karijeri nisu crvene dobili

Dr.Feel kaže...
Hrvek1909 kaže...

Kada Messi osvoji ligu prvaka i bude najbolji igrač svijeta sa dva kluba iz različitih zemalja onda možemo pričati sinko moj...

Ovako grupno vam se zahvaljujem na TDu

@windforce - računao sam samo klupske utakmice, u cijeloj karijeri ima 1 crveni, i to je taj koji si naveo

@Dr.Feel - šta bi bilo kad bi bilo, za razliku od Ronalda, Messi neide za novcima (da ide, već bi bio u P$Gu ili Chelseaju)

Uostalom, u LP je najbolji strijelac, a 3 godine je mlađi (ako već govoriš da je Španjolska slabija od Engleske)

15 godina
Dr.Feel kaže...
Hrvek1909 kaže...

Znači Messi mora otići iz Barce i igrati negdje drugdje da bi tebi (kao realovcu, usput rečeno) nešto dokazao? 

Eto Ronaldo je igrao redom za sve amaterske ekipe. Pričaš kao da je doveo Hrvatski Dragovoljac do naslova prvaka Europe, a ne da je igrao u Unitedu i Realu.

U Španjolskoj je Messi najviše golova zabio redom najboljim ekipama, upravo Realu, Atleticu, Sevilli, Valenciji. U najjačem natjecanju na svijetu je najbolji strijelac u povijesti sa svojih 27 godina i dosta utakmica manje od Ronalda u tom natjecanju. I sad se on mora dokazati protiv Stoke Citya, Burnleya i Sunderlanda?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2015 20:24 (antimadridista).
12 godina
protjeran

i kad radiš usporedbu radi CR u Realu vs Messi u Barci

15 godina
windforce kaže...

Da, i? Messi je zabio više golova od Ronalda otkad je ovaj došao u Real, dakle od sezone 2009/10. O asistencijama da ne pričamo. Trofeji također.

12 godina
antimadridista kaže...
Dr.Feel kaže...
Hrvek1909 kaže...

Znači Messi mora otići iz Barce i igrati negdje drugdje da bi tebi (kao realovcu, usput rečeno) nešto dokazao? 

Eto Ronaldo je igrao redom za sve amaterske ekipe. Pričaš kao da je doveo Hrvatski Dragovoljac do naslova prvaka Europe, a ne da je igrao u Unitedu i Realu.

U Španjolskoj je Messi najviše golova zabio redom najboljim ekipama, upravo Realu, Atleticu, Sevilli, Valenciji. U najjačem natjecanju na svijetu je najbolji strijelac u povijesti sa svojih 27 godina i dosta utakmica manje od Ronalda u tom natjecanju. I sad se on mora dokazati protiv Stoke Citya, Burnleya i Sunderlanda?

Sine, šta si neurozan tako? Ne živciraj se...

16 godina
Čim rečenica počinje sa Sine, odmah znaš skim imaš posla.
11 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Čim rečenica počinje sa Sine, odmah znaš skim imaš posla.

S ocem

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2015 9:51 (el pistlero123).
12 godina
FC Barcelona

dr.feel u pokušaju trolla

13 godina
neaktivan
windforce kaže...

Radio sam usporedbu zato što je Messi od rođenja u Barceloni, pa se ne vrijede njegovi golovi prije nego je Ronaldo došao u Real (RMA fans logic)

12 godina
protjeran
antimadridista kaže...
windforce kaže...

Da, i? Messi je zabio više golova od Ronalda otkad je ovaj došao u Real, dakle od sezone 2009/10. O asistencijama da ne pričamo. Trofeji također.

Mesii je BOG za mene,ja mu se klanjam i živim po njegovim uvjerenjima!Tako kad vidite da sam ošao u zatvor zbog pronevjere novca i poreza shvatit ćete moju ljubav za njega

15 godina
FC Barcelona

Joj kako si duhovit, strašno nešto.

15 godina
windforce kaže...

Mesii je BOG za mene,ja mu se klanjam i živim po njegovim uvjerenjima!Tako kad vidite da sam ošao u zatvor zbog pronevjere novca i poreza shvatit ćete moju ljubav za njega

Tebe bi trebalo poslati u kamp Reala da im održiš sat-dva stand up komedije nakon svake loše igre. Uf šta bi trčali po terenu na slijedećoj tekmi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Barca najbolji klub 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice