6.7.2016. :
Portugal-Wales
Biti će zanimljiva utakmica
12 | Portugal |
---|---|
24 | Wales |
6.7.2016. :
Portugal-Wales
Biti će zanimljiva utakmica
12 | Portugal |
---|---|
24 | Wales |
7.7.2016.
Njemačka-Francuska
Derbi
29 | Njemačka |
---|---|
12 | Francuska |
Od ovih četri ekipe koje su preostale, i ja glasujem odnosno priželjkujem Njemačku i Wales, ali mi nebi bio ipak veći gušt da kojim ćudom Wales opere Francusku u finalu!
Navija se naravno za Njemcku do kraja.
Francuska je mocna i odlicna je to ekipa. Jos kad bi imali nekog boljeg umjesto Evre i Sagne, uff predobro.
Definitivno finale prije finala i vjerujem da ce biti potpuno drukcija tekme od one Italija - Njemacka, te vjerojatno tko pobjedi u toj utakmici ce i osvojiti EP.
Sto se tice druge tekme volio bi da Wales prodje dalje, ali zbog nekih izostanaka ipak malu prednost dajem Portugalu. Nekih 55-45. Wales je pokazao da su zasluzeno ovdje i mislim da mogu protiv Portugala.
Najbolji strijelci prvenstva, u zagradi asistencije:
Griezmann 4 (2)
Giroud 3 (2)
Payet 3 (2)
Bale 3 (1)
Gomez 2 (0)
Nani 2 (1)
Ronaldo 2 (2)
Robson Kanu 2 (0)
To su od ove 4 ekipe koje su preostale, s time da Gomez propusta ostatak Eura. Tu su jos Morata s 3 gola, kao i 10ak igraca s 2, ali njih nisam racunao jer su ispali.
Baš zanimljivo Francuzi imaju prva tri top strijelca i zabijaju više od prosjeka ostalih ekipa, dok su Nijemci s druge strane primili samo jedan gol na prvenstvu i to iz penala. Priželjkujem utakmicu u omjeru snaga nešto slično Poljskoj i Švicarskoj. Prevladal bude švapski mentalitet.
Ja hocu Njemce i Wales u finalu i Wales kao pobjednike eura zato sto zelim da "slabije" reprezentacije dozive svoj trenurak slave, a ako se ovaj Portugal nekim slucajom probije do finala ili nedo Bog pobijedi na euru bit cu mad as fuck. Najbolje da opet ne pobijede u 90 min. Iako ne bi bilo lose vidjeti Wales kako pere pod sa Francuzima.
Švabe ovo osvajaju.
Francuzi osvajaju Euro. Prizeljkujem Francuska-Wales, ali lako je moguce da se Portugal opet provuce. Njemacka mi djeluje izmuceno i Francuzi ce ih jednostavno pretrcat.
Teško je reći kako bi Francuzi prošli protiv tvrdih Talijana, ali mislim da ne bi izgledali ništa impresivnije od Nijemaca. Mislim da je kod mnogih dojam sada na Francuskoj strani zbog zadnje utakmice jednih i drugih, što vjerojatno nije realno stanje stvari.
Mislim da će izostanak Ramseya biti nemoguće nadoknaditi za Wales i da će Portugal još jednom na knap proći dalje.
A ova druga tekma je 51:49 za Francuze čisto jer su domaćini.
Mislim da će izostanak Ramseya biti nemoguće nadoknaditi za Wales i da će Portugal još jednom na knap proći dalje.
Ne zaboravi da su im i 2 stopera iz prvog tima suspendirana isto. Ako to prođu onda im treba čestitati.
Ma nece Wales proc Portugal u ovom sastavu, Bale jest kamen temeljac ali ne moze to nadoknaditi...
Naravno, dominaciju Portugala necemo vidjet vec ce pretpostavljam opet biti tesko provlacenje ali u svakom slucaju prednost je na strani Portugala...
Slusam košarku na radiju. Košarka nema 'pravednike' koji bi se borili za tv prijenos. Bakljama. Nasreću.
ajmo welsss!
danas dobiva
4 | portugal |
---|---|
17 | wels |
Nazalost bez Ramseya tesko... Ali opet tko zna, mozda nas iznenade po odigraju bez njega kao mi bez Modrica protiv Spanjolske :) Ali opet kakvi su ovi Portugalci sreckovici jos ce proci opet na produzetke ili penale haha
Nadam se da ce portugal konacno ispast, jer nisu zasluzili u finale nakon onakvih "pobjeda" i igra...momcad koja nemoze nikog pobjedit u 90 regularnih minuta ni ne zasluzuje da dodje do finala, a kamoli polufinala..
Bravo maneken, samo nastavi biti tako sebičan.
Bravo maneken, samo nastavi biti tako sebičan.
Šta je bilo :O
Ne mogu gledat
Pa vraća se UEFAi to što su dopustili da treći idu dalje. Trebali su i četvrte pustit :) kad je bal .. Mi smo u Ukrajini imali 4 boda i išli smo kući
Ovaj Portugal je ali jos ce na kraju i osvojiti kao Grčka
Sutra ocekujemo snijeg, portugal je uspio cak pobjedit nekog u regularnom vremenu, al opet kazem po meni nezasluzeno dosli do finala, ova utakmica im je bila dobra, al sve prije ovog...uzas...prolazi na knap i sta sve ne, i ne ovo ne govorim zato jer nas je portugal dobio, nego jednostavno pokazali su nedovoljno za bit dostojan finalist.
...
Umro sam od smijeha na to haha. Sto se tice Portugala, prva igra koja im je valjala na ovom prvenstvu (drugo poluvrijeme). Steta za Wales jer su cijelo prvenstvo igrali bolje i steta sto Portugal prolazi u finale sa samo jednom dobrom igrom, ali prvaci nece biti mamu im j... Zao mi je i Bale sto nema nekog suigracu koji mu moze stvarno parirati jel lik igra odlicno i oni udarci su predivni.