E momak, momak....
Skužit češ s vremenom.....
E momak, momak....
Skužit češ s vremenom.....
Impresivno, prognozirao je da Englezi ništa neće osvojiti.
Kaže lik rastavit će ih Švabe, a došli do penala i tamo ih na knap dobili. Al si pogodio svaka ti čast.
Danas, možda bude iznenađenja!
13 | Francuska |
---|---|
27 | Island |
Meni je zanimljivo kod Talijana (i njihovih klubova) da su vec puno puta ispali na penale. A vecinu puta im je stil igre takav da bi se moglo ocekivati da ce zavrsiti tekma na penale i onda pocnu udarci i izblamiraju se totalno.
I na kraju izjava u stilu nismo vjezbali penale da se ne stvori pritisak na igrace🙈
Izvodenje penala na Zazin nacin.....
https://www.facebook.com/174163282683882/videos/811267965640074/
Onaj Pele je ispao puno veći idiot.
Izvodenje penala na Zazin nacin.....
https://www.facebook.com/174163282683882/videos/811267965640074/
PLACEM HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAH
Danas, možda bude iznenađenja!
Nema iznenađenja danas!!
Dakle danas Islandski Vikinzi Vs Afrička Reprezetacija Francuske... Bit će tvrda utakmica ali ja vjerujem da će sudac večeras ipak malo navlačiti za domaćine što bi na kraju moglo laku gurnuti Francuze u polufinale gdje će ih Švabe natamburat
Nemam ništa protiv Francuske, ali danas sam svim srcem uz Island!
IDEMO ISLAND!!!
Šteta za Island. Francuzima doslovno sve ulazi..
A kurac jebote. Sto je je, Francuzi igraju odlicno. Steta za Island, ali samo neka se ne daju jos.
Šta ima bit šteta ,Francuzi ubili prvo poluvrime!
Moram priznat očekivano!!
Giroud je ovo prvenstvo napravio nekoliko fenomenalnih akcija, za Griezmanna posebno . Francuze ide večeras, no ruku na srce bilo je i za očekivati da će oni proći ,nije nažalost večer za iznenađenja. Vikinzi sa Islanda su super momci i svaka čast na uspjehu do sada. Lijepa priča
Francuska dosad pokazala dosta provlačenzi nogomet uz puno više sreće nego znanja svim srcem sam uz Island unatoč jako lošoj situaciji i još i više uz Nijemce u predstojećem polufinalu da natamburaju proklete domaćine. Mrš doma s najviše broncom za koju mi je žao ako ćete je osvojiti, antipatični domaćini!
EDIT Smijat ćete se i protiv Njemačke kad vas nakanta. Meni osobno jedna od najantipatičnijih i najiritantnijih momčadi ova Francuska, ne mogu ih smisliti.
Mrš doma s najviše broncom za koju mi je žao ako ćete je osvojiti, antipatični domaćini!
Nema utakmice za 3. mjesto na Euru...
Mrš doma s najviše broncom za koju mi je žao ako ćete je osvojiti, antipatični domaćini!
Nema utakmice za 3. mjesto na Euru...
Dilema je bila, kazao sam napamet. Dakle imamo dvije bronce.
Uvjeren sam da je sudac ipak trebao dosuditi penal za Island, obzirom je uredno neuredno bilo igranje unutar šešnaešt metara, zar ne?!?!
Jedva cekam da ih Njemci ube.
Ni dan danas mi nije jasno zasto je ovaj Gignac dobio prednost nad Lacazettom i Gameirom...
Na kraju Islanđani pobjedili drugo poluvrijeme 2:1 :D Ovi prvo, al eto , nešto uvjerljivije
Jedva cekam da ih Njemci ube.
Moram priznat da sam ostao malo razočaran sa Njemcima poslije Italije,ne znam baš da bi baš tako razmontirali razigranu Francusku koja igra sve bolje!!(bez obzira koliko ih ne volim baš)
Eh, sve sto je lijepo kratko traje!! Stvarno jedna predivna prica, steta sto nije to sve zaokruzila izbacivanjem domacina...
Ali evo zasto mi je drago da su Nijemci prosli dalje, napokon ce Francuzici doci na njemacki stroj za mljevenje....
Poznavajuci njihov mentalitet nosovi ce se dignut do neba pobjedivsi iscrpljen Island, a nema nista goreg nego takav doc serviran Nijemcima za veceru...
Kamo srece da se ponovi 7up kao izbacivanje Brazila sa SP, aaaahhh!
Moram priznat da sam ostao malo razočaran sa Njemcima poslije Italije,ne znam baš da bi baš tako razmontirali razigranu Francusku koja igra sve bolje!!(bez obzira koliko ih ne volim baš)
Da, nisu se Njemci nesto previse iskazali. Ali u svakom slucaju sam za Njemacka protiv Walesa u finalu.