meni je drago da su u bojkotu,bar na miru mogu na utakmicu otici sada
Pa sranja budu tamo gdje su Boysi znači sjeveru, možeš ti otići na zapad i opet si miran!
meni je drago da su u bojkotu,bar na miru mogu na utakmicu otici sada
Pa sranja budu tamo gdje su Boysi znači sjeveru, možeš ti otići na zapad i opet si miran!
Eto takvi negatici poput tebe meni dignu tlak......tako ste govorili i da Dinamo nikad neće u LP i eto vam sad! Kako sam se ismijo u lice takvima kao što si ti večeras!!!
Edit- sumnjam da će Boysy prekinuti bojkot, al ni nemoraju, to su kreteni, zbog jednog čovjeka oni sebi uskraćuju gledanje voljenog kluba kako ulazi u LP. Pa neidem ja gledati Dinamo zbog Mamića već zbog Dinama. Vidi se da je i još bolje bez tih huligana, nema kazni od UEFA-e, nema ukletog zapinjanja u zadnjem pretkolu, eto zapravo je i bolje što ih nema.
Eto takvi negatici poput tebe meni dignu tlak......tako ste govorili i da Dinamo nikad neće u LP i eto vam sad! Kako sam se ismijo u lice takvima kao što si ti večeras!!!
Nisi mi lajkaj post na prošloj stanici, fakat nisi normalan, hehe 
Čestitke Dinamu!!, emocije su proradile, pogledajte video - link
Edit: Istina loša utakmica jučer, no recimo da je to bilo očekivano, ali prošli smo dalje, to je bio cilj. Kelava broj 1 jučer, svaka mu čast, ali i dvojcu Vidi i Tonelu, odigrali su europski. Rukavina da je iskoristio one šanse, mislim da bi utakmica ošla u drugom smjeru.
A Mamić je otpjevao i Miši Kovaču - link
Ja se poveselio nakon one prve utakmcie od Dinama, ali juče sam opet vidio da ništa i dalje od Dinama.
Ja se poveselio nakon one prve utakmcie od Dinama, ali juče sam opet vidio da ništa i dalje od Dinama.
Aj ne seri!
Pa nije mala stvar nakon 12 god uči u LP,šta sad što su izgubili,sve je bilo u redu do crvenog kartona i imali su veliki pritisak na leđima jel su svi očekivali predstavu iz Maksimira.Najbitnije da na jesen idemo gledat najbolje europske klubove na maksimir!
Ovo su vam mogući Dinamovi protivnici
Manchester United FC (ENG) 151.157
FC Barcelona (ESP) - holders 141.465
Chelsea FC (ENG) 129.157
FC Bayern München (GER) 118.887
Arsenal FC (ENG) 108.157
Real Madrid CF (ESP) 103.465
FC Porto (POR) 100.319
FC Internazionale Milano (ITA) 100.110
------------------------------------------
AC Milan (ITA) 94.110
Olympique Lyonnais (FRA) 92.735
FC Shakhtar Donetsk (UKR) 87.776
Valencia CF (ESP) 85.465
SL Benfica (POR) 81.319
Villarreal CF (ESP) 75.465
PFC CSKA Moskva (RUS) 73.941
Olympique de Marseille (FRA) 68.735
------------------------------------------
FC Zenit St Petersburg (RUS) 60.441
AFC Ajax (NED) 56.025
Bayer 04 Leverkusen (GER) 54.887
Olympiacos FC (GRE) 50.833
Fenerbahçe SK (TUR) 50.510
Manchester City FC (ENG) 47.157
LOSC Lille Métropole (FRA) 40.735
FC Basel 1893 (SUI) 39.980
Fali ti BATE borisov u 3. jakosnoj,on je po meni daleko najslabiji tamo!
Trabzonspor mijenja Fenerbahce (link)
Prva jakosna skupina: Barcelona Manchester United Chelsea Bayern Arsenal Real Madrid Porto Inter Druga jakosna skupina: Milan Lyon Šahtar Valencia Benfica Villarreal CSKA Marseille Treća jakosna skupina: Zenit Ajax Bayer Leverkusen Olympiacos Manchester City Lille Basel BATE Borisov Četvrta jakosna skupina:
Borussia Dortmund
Napoli
Dinamo Zagreb
APOEL
Trabzonspor
Genk
Viktoria Plzen
Otelul Galati
mislim stvarno,City 3. jakosna?
Prvi put u LP, slab europski koefiicjent. Pa oni su bili nitko i ništa dok ih nisu arapi kupili.
edit- eh da, zaboravio sam.........kae ajmoooooooooooooooo!!!!!!!! 
Opa Šimunić pred vratima, a Dino Šprehar je već prošao kroz ta vrata
to nije žalosno nego je fer,pogledaj prošlost pa češ viditi da su ti mali klubovi nekoć osvajali naslove,dok novac nije bio sve
Točno, ali po tvom principu bogatiji bi postali još bogatiji, a siromašni još siromašniji (klubovi naravno). Ovako loši klubovi koji nisu iz liga petice imaju šansu da postanu veliki klubovi. Ovako će neki loš klub iz selendare poput dinama* doći i ekspresno otići uz gol razliku npr. 11-0, ali dobit će par milijuna eura za pojačanja i njegovo ime će biti poznatije. Ne puno, ali dovoljno da neki igrači koji su bolji od dinamovog prosjeka se odluče za njega. I tako malo po malo se dinamo jača, ali što je najvažnije on ne diže koeficijent ne samo sebi, nego i našoj ligi pa tako hajduk i ostali bi mogli profitirati od plasmana dinama.
*A sada da se osvrnem na ovo "selendaru" i loš klub jer će neki ljubitelji dinama i našeg (anti)nogometa poluditi. Selendara smo sigurno jer ova naša liga je žali bože, od masu starih velikih derbija ostao je samo još jedan - a i taj više je nezanimljiv nego zanimljiv. Livade i pašnjaci su u boljem i ljepšem stanju od pola naših nogometnih travnjaka, a o infrastrukturi da ne govorim. A na dinamo ne moram ni trošiti riječi - gledao sam mnogo utakmica (najčešći je slučaj s Chelsea pod zapovjedništvom Mou-a od većih klubova) kada neki igrač popije rano crveni i onda je ekipa pritisnuta u svoj šesnaesterac. Je bila dominacija druge ekipe i milimetri dijelili od gola- sigurno jesu. Ali ovakvo glubljenje glava poput dinama nisam vidio - u dinamu nisu svjetski igrači, ali ako ti pobjediš prvu utakmicu 4-1 i dominiraš dobar dio u drugoj onda si valjda pokazao da si bolji od njih, ali tipični naš mentalitet i onda panika panika. Svaka čast Dinamu što je ušao u LP, ali ovako gubiti glave i visiti protiv ekipe protiv si dokazao da si bolji nikad nisam vidio.
kako taj Špehar s 17 godina može ugovor potpisat?
kako taj Špehar s 17 godina može ugovor potpisat?
rukom i kemijskom...
Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
Karakteran,kaj si se vgrizel za jajca,hahaha,ha čuj kao hajdukovca te razmem,moral buš malo istrpiti i dobro.
Paolo nema nikakav ali ovdje, Dinamo je u LP i to je jedino bitno, a kad se bude igrala skupina ove jeseni nitko se neće sjetiti Malmoa. Karakteran - uopće nije žalosno što te ekipe ne igraju LP. Kao prvo nisu zaslužili da idu u LP, kao drugo ondje čak 4 predstavnika idu u LP (kako izravno kakko kroz kval). A i dobro ti je rekao ovaj, onda bi to zaista bio samo klub za bogataše. Bogati bi bili još bogatiji a siromašni još siromašniji., pa toga imamo i kod nas u državi........Ja bih čak promjenio i ovo da idu 4 kluba iz nekih liga u LP, pa jel ovo Liga Prvaka ili i Liga Doprvaka i Liga Dodoprvaka? Kod mene bi lijepo iz svake lige europe išao po 1 klub u LP (Prvak te zemlje), pa koliko god ta liga onda bila slaba, a ne tamo neki Schalke muku muči na dnu tablice u Njemačkoj i onda istovremeno igra poluginale LP.
Pozdrav!Pogledajte svoj Hajduk, pa moj Dinamo, pa opet svoj Hajduk, zatim nazad na moj Dinamo.Nažalost, vaš Hajduk nije kao moj Dinamo. Ali ako prestanete navijati za Hajduk i počnete navijati za Dinamo , vaš klub bi mogao biti kao moj.
Pogled gore, pogled dolje. Gdje smo? U Ligi prvaka..Što mi je u ruci? Karte za Ligu prvaka.. Pogledajte ponovo! Sve je sada stvarnost...Sve je moguće kad navijaš za Dinamo. Ja sam u Europi :)))
Referenca za one koji ne znaju:
Paolo nema nikakav ali ovdje, Dinamo je u LP i to je jedino bitno, a kad se bude igrala skupina ove jeseni nitko se neće sjetiti Malmoa.
A kada budu završile skupine nitko će neće sjetiti dinama.
Ili igraj kako treba ili ni ne trebaš igrati.
Paolo nema nikakav ali ovdje, Dinamo je u LP i to je jedino bitno, a kad se bude igrala skupina ove jeseni nitko se neće sjetiti Malmoa.
Lol, pa boli mene a i svakog igrača Dinama tko će ih se sjećati kad završe skupine, nisu oni tu zbog drugih veće zbog sebe
Eh da, jel zna netko gdje ima live streaming izvlačenja? Al baš da bude dobra slika jer ne želim gledati na TVu
Lol, pa boli mene a i svakog igrača Dinama tko će ih se sjećati kad završe skupine, nisu oni tu zbog drugih veće zbog sebe
Nisam od volje za raspravu, ali svejedno ću ti odgovoriti:
Da igraju zbog sebe nebi si dopustili onakve blamaže i gluposti što su izvodili u prošloj utakmici. Nisu oni igrali za sebe jer nisu dali ni pola od onoga što mogu.
Eh da, jel zna netko gdje ima live streaming izvlačenja? Al baš da bude dobra slika jer ne želim gledati na TVu
Nisam od volje za raspravu, ali svejedno ću ti odgovoriti:
Da igraju zbog sebe nebi si dopustili onakve blamaže i gluposti što su izvodili u prošloj utakmici. Nisu oni igrali za sebe jer nisu dali ni pola od onoga što mogu.
Pa ovakvi forumi i jesu za ovakve i slične rasprave, a za što drugo. I da, znači nisu igrali za sebe namjerno su loše igrali jel tako? Isse kakva ti razmišljanja imaš, al opet ja raspravljam o utakmici koja više nije bitna...............
HTC Desire Android
Od dinama očekujem 4 boda ( nerješeno doma i senzacionalna pobjeda vanka protiv jačeg protivnika), i u zadnjem kolu borba pred domaćom publikom za treće mjesto i nastavak europe u ligi uefa...i naravno poraz...
Poslije, neizbježna prodaja Sammira i Badelja, mozda i Vrsaljka (kojima će cijena kakon lp-a skočiti do neba), i puno papirnatih eurića maminju...dinamo je iznimno jak samo zbog mamića...jer da nije njega i njegovih interesa, dinamo bi bi jadan, jadan skoro ko jajduk...
Pa ovakvi forumi i jesu za ovakve i slične rasprave, a za što drugo. I da, znači nisu igrali za sebe namjerno su loše igrali jel tako? Isse kakva ti razmišljanja imaš, al opet ja raspravljam o utakmici koja više nije bitna...............
Naravno da su za rasprave, ali opet ovise o raspoloženju ljudi i vremenu. Ja trenutno nemam vremena i preumoran sam da ulazim u neke opsežnije rasprave - pogotovo o dinamu
Kada igraš sam za sebe cilj bi ti trebao biti da se predstaviš u najboljem mogućem izdanju i da pokažeš ljudima sve što možeš. A ovo sigurno nije bila najbolja utakmicaod ovih igrača - možda od kelave, ali kako se kaže: "jadna ona ekipa kojoj je najbolji igrač na terenu golman".
E, i ? Jel ti uopće znaš kako se određuje te jakosne skupine??
pojma nemam.Očito ne po cijeni momčadi i sl.,vjerojatno po uspjesima