Buildanje mišića

poruka: 147
|
čitano: 55.719
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Teretana
15 godina
neaktivan
RE: Buildanje mišića
Imali u Splitu igdje kupiti šipku za zgibove?!
16 godina
protjeran
Buildanje mišića

Sta bi se desilo da dijete od 10-12 godina bilda neke utege od 5 kg????

CAPETAN PRICE
17 godina
neaktivan
CAPETAN PRICE kaže...

Sta bi se desilo da dijete od 10-12 godina bilda neke utege od 5 kg????

Moga bi shebat sve po spisku, to se ne preporuča, teretana tek oko 17 godine, prije samo uz odabrane vježbe uz tutora i to ako trenira nešto...

Q
16 godina
protjeran
Buildanje mišića

Ja imam 14 godina i treniram na multy spravi, jel to dobro?

17 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...

Ma sve je to cool, ali moje mišljenje je da sve te sprave i piz*** ne mogu zamijenit trbušnjake, sklekove, sklopke itd, te vijaču...i naposlijetku trčanje....

Q
16 godina
protjeran
zero cool kaže...
netko,netkovic kaže...

Ma sve je to cool, ali moje mišljenje je da sve te sprave i piz*** ne mogu zamijenit trbušnjake, sklekove, sklopke itd, te vijaču...i naposlijetku trčanje....

Naravno, radim i trbusnjake itd. samo ovo mi je kao pomoc pri vjezbi.

17 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...
zero cool kaže...
netko,netkovic kaže...

Naravno, radim i trbusnjake itd. samo ovo mi je kao pomoc pri vjezbi.

odi trčat vani, sklekove radi i slične vježbe i nabavi vijaču ili barem komad konopa i preskači...

Q
14 godina
neaktivan
Buildanje mišića

evo jest da saam mlad al me zanima koliko bi otprilike kilograma trebao imati sa 144 cm visine? da znam dal bi trebao izgubiti jos koji kilogram 

molim da neko -iskusan odgovori 

trenutno imam 38-39 kila

17 godina
neaktivan
Re: Buildanje mišića
uvijek zauzet kaže...

evo jest da saam mlad al me zanima koliko bi otprilike kilograma trebao imati sa 144 cm visine? da znam dal bi trebao izgubiti jos koji kilogram 

trenutno imam 38-39 kila

http://www.mef.unizg.hr/if/alati/racunala/skripte/i_mase.htm

Index tjelesne mase više uzmi kao neki savjet i otprilike vrijednost - nije ni on savršen, ali za vidjeti u gdje se nalaziš je čisto ok

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 12:11 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
uvijek zauzet kaže...

trenutno imam 38-39 kila

Ti bi trebao nabaciti još nekoliko kilograma(4-5 kilograma minimalno)jer ti je indeks tjelesne mase prenizak.

alrighty then
14 godina
neaktivan
Buildanje mišića

sta znaci BMI?

neznam jer imam 9 godina

14 godina
neaktivan
Buildanje mišića

ako ocu ic u teretanu moram nabrati 5 kg?

16 godina
dncrmt kaže...
uvijek zauzet kaže...

trenutno imam 38-39 kila

Ti bi trebao nabaciti još nekoliko kilograma(4-5 kilograma minimalno)jer ti je indeks tjelesne mase prenizak.

Koji je opimalni index tjelesne mase?

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
14 godina
neaktivan
Buildanje mišića

18.5

15 godina
neaktivan
uvijek zauzet kaže...

18.5

jbt pa majstore imaš 9 godina, de uživaj u tim godinama... bit će vremena za vježbanje i teretanu, kad budeš u 7 il 8. razredu odna kreni bildati, jer sad ti je stvarno prerano i btw neceš ništa postiči, samo ćeš si namučiti tjelo

''Znam da ništa ne znam.''
17 godina
neaktivan
ilija2010lukic kaže...
uvijek zauzet kaže...

18.5

jbt pa majstore imaš 9 godina, de uživaj u tim godinama... bit će vremena za vježbanje i teretanu, kad budeš u 7 il 8. razredu odna kreni bildati, jer sad ti je stvarno prerano i btw neceš ništa postiči, samo ćeš si namučiti tjelo

I to je prerano

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
14 godina
neaktivan
Buildanje mišića

daj mi recite koja je idealna tezina za moju visinu?

16 godina
neaktivan
uvijek zauzet kaže...

daj mi recite koja je idealna tezina za moju visinu?

Vidi sliku.

Indeks tjelesne mase Indeks tjelesne mase
Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
14 godina
neaktivan
ilija2010lukic kaže...
uvijek zauzet kaže...

18.5

koliko bi ja sa visinom 144 morao imati kilograma?

16 godina
neaktivan
Random. kaže...

Vidi sliku.

Ne zna još čitati sa grafova.

uvijek zauzet kaže...

koliko bi ja sa visinom 144 morao imati kilograma?

~41kg.

Ali si "malo" premlad da bi se zamarao masom i teretanom.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 20:52 (Looka).
15 godina
neaktivan
damian123 kaže...

e za one koji idu u teretanu da vas pitam da vidim dali ja usput stojim na nekom normalnom prosjeku ili sam ga preso... dakle kolko dizete i kolko puta na npr.

1. kosi bench?

2. francuz?

3. nabacaj?

4. biceps?

Kaj si ti kopljas(vidim da ti je francuz poznat)???

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
16 godina

Imam jedan problem.

Imam plocice,ali se nevide zato sto se na trbuhu(samo tamo) nakupilo malo vise sala(ne 5kg nego mali sloj).

Cuo sam da je najlakse smrsavit plivanjem,ali ne zivim na moru pa me zanima jel bi ja to mogao raditi u bazenu(1.60m/4m/3.8m-v/š/d),tocnije da plivam u krugove u bazenu?

15 godina
protjeran

@ paolo

bogami si me utješio. hvala. 

a ja mislio da sam koma 

{#}

Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
16 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

Imam jedan problem.

Imam plocice,ali se nevide zato sto se na trbuhu(samo tamo) nakupilo malo vise sala(ne 5kg nego mali sloj).

Cuo sam da je najlakse smrsavit plivanjem,ali ne zivim na moru pa me zanima jel bi ja to mogao raditi u bazenu(1.60m/4m/3.8m-v/š/d),tocnije da plivam u krugove u bazenu?

Može pomoči, ali više češ uspjeha postiči ako malo pripaziš na to što jedeš.{#}

Kaži što jedeš, dali si vježbao, visina, težina...

Ovako kao da kažeš usporio mi komp, dali če pomoči da fregmentiram disk, naravno da hoče, nešto slično si i ti rekao, ali znaš i sam koliko široko može biti rješenje za ovo pitanje (kako moje tako i tvoje).{#}

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
16 godina
ivan262 kaže...

Može pomoči, ali više češ uspjeha postiči ako malo pripaziš na to što jedeš.{#}

Kaži što jedeš, dali si vježbao, visina, težina...

Ovako kao da kažeš usporio mi komp, dali če pomoči da fregmentiram disk, naravno da hoče, nešto slično si i ti rekao, ali znaš i sam koliko široko može biti rješenje za ovo pitanje (kako moje tako i tvoje).{#}

Da,shvacam na sto mislis.

Ne drzim se nikakve posebne prehrane,nego jedem ono sto mi mama napravi.

Naravno nejedem slatkise i grickalice,zato jer one jako povecavaju masno tkivo.

Vjezbam svaki dan:2 serije- 100 trbusnjaka,2 serije- 50 sklekova i jos neke razne vjezbe za trbusnjake i prsa(isto 2 puta na dan).

Visok sam 181cm,tezak 72kg(18 godina,ako je vazno to uopce).

15 godina
neaktivan
Buildanje mišića

Zar nije bolje trcati nego plivati, jer je plivanje vise za definiciju i stvara ti se masni sloj oko tijela?

Tako je negdje pisalo gdje sam god citao...

Mes que un Club! FCBarcelona!
16 godina
neaktivan
Buildanje mišića

Kolko ovdje čitam kontradiktornih stvari...Dajte ljudi malo informiranja prije nego išta kažete...Neznalice vas slušaju i misle da su naučili nešto a to je ustvari totalno krivo..

zašto uopće gledati BMI...Samo jedna stvar...bodybuilderi imaju jako visoki BMI...između 25-30 pa i više...da li to znači da su pretili..Naravno da ne...samo nemaju šprekeca nego prave mišične mase...Ja naprimjer imam BMI 28,a ustvari uopće nisam debeo...dapaće..bavim se BB-om(bodybuildingom)

Ogledalo neka bude vaš BMI

EDIT:

Ako tko oće neka pita nešto konkretno dok sam dobre volje :)

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 14:58 (Hrvojestr).
16 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

Da,shvacam na sto mislis.

Ne drzim se nikakve posebne prehrane,nego jedem ono sto mi mama napravi.

Naravno nejedem slatkise i grickalice,zato jer one jako povecavaju masno tkivo.

Vjezbam svaki dan:2 serije- 100 trbusnjaka,2 serije- 50 sklekova i jos neke razne vjezbe za trbusnjake i prsa(isto 2 puta na dan).

Visok sam 181cm,tezak 72kg(18 godina,ako je vazno to uopce).

Ok

Umjasto običnih trbušnjaka(ako ih uopče praviš pravilno), pravi dragon flagove, sklek sa opterečenjem, torbom... jadnom rukom...

Hrvojestr kaže...

Kolko ovdje čitam kontradiktornih stvari...Dajte ljudi malo informiranja prije nego išta kažete...Neznalice vas slušaju i misle da su naučili nešto a to je ustvari totalno krivo..

zašto uopće gledati BMI...Samo jedna stvar...bodybuilderi imaju jako visoki BMI...između 25-30 pa i više...da li to znači da su pretili..Naravno da ne...samo nemaju šprekeca nego prave mišične mase...Ja naprimjer imam BMI 28,a ustvari uopće nisam debeo...dapaće..bavim se BB-om(bodybuildingom)

Ogledalo neka bude vaš BMI

EDIT:

Ako tko oće neka pita nešto konkretno dok sam dobre volje :)

Pravo kažeš{#}, samo da pitam, dali se baviš profesionalno ili samo amaterski?

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
16 godina
neaktivan
Buildanje mišića

Za sada amaterski ;) Bio sam na par natjecanja ali samo kao pratnja frendu koji se natječe...Planiram sljedeće godine na prvo natjecanje..Jer imam još dosta posla da bi došao do natjecateljske razine ;)

EDIT:

Zerocool   pa ti nemaš pojma o ničem...daj odi "proč" iz ove teme molim te...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 15:33 (Hrvojestr).
16 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

Za sada amaterski ;) Bio sam na par natjecanja ali samo kao pratnja frendu koji se natječe...Planiram sljedeće godine na prvo natjecanje..Jer imam još dosta posla da bi došao do natjecateljske razine ;)

EDIT:

Zerocool   pa ti nemaš pojma o ničem...daj odi "proč" iz ove teme molim te...

Koliko se dugo baviš BB-om, koja si visina i težina

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Teretana
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice