Molim procjenu Arc S.
Uređaj star 2 god, vidiljivi znakovi korištenja. Zakljucan na VIP. Bez garancije. Bez opreme, samo mobitel.
Slike stavim kasnije.
Molim procjenu Arc S.
Uređaj star 2 god, vidiljivi znakovi korištenja. Zakljucan na VIP. Bez garancije. Bez opreme, samo mobitel.
Slike stavim kasnije.
800max
Stanje mobitela je blago rečeno katastrofalno. 300kn plafon.
Taj mob si ziher nasao na cesti haha. Ja osobno nebi lipe dao za mob bez ikakve dokumentacije. A ovog je tenk pregazio
Taj mob si ziher nasao na cesti haha. Ja osobno nebi lipe dao za mob bez ikakve dokumentacije. A ovog je tenk pregazio
Zato sam i ja na prvu stavio 150kn jer bez papira ne vrijedi ni 1kn. Ljudi to ne shvacaju. Uostalom, stanje mu je ocajno. Popaljeno negdje garant.
Zato sam i ja na prvu stavio 150kn jer bez papira ne vrijedi ni 1kn. Ljudi to ne shvacaju. Uostalom, stanje mu je ocajno. Popaljeno negdje garant.
Sta je sad tu cudno?
Uzeo sam pretplatu prije 2 god i taj mobitel. Pretplata se sad izasla. Imam ugovor i racun od mobitela al sta ti to znaci kad ionak nema garancije..
A sta bi mobitel nakon 2god intezivnog koristenja trebao biti kao novi, s tim da sam jos 50% vremena koristio gel case.
A i druga stvar trazio sam procjenu mobitela, a ne vase glupo kokodakanje kako je mobitel pregazio tenk i kako je popaljen.
Uzeo na pretplatu di? Kod Dzenoja ispod stola bez opreme? Samo punjac i furaj. Dobil si procjenu i sad mozes laganini... Ljudi nisu debili, niko ti nece mobitel samo s punjacem zato se nemoj ljutiti. Pogotovo dok je mobitel krs. 100kn zadnja procjena ako platis postarinu.
Uzeo na pretplatu di? Kod Dzenoja ispod stola bez opreme? Samo punjac i furaj. Dobil si procjenu i sad mozes laganini... Ljudi nisu debili, niko ti nece mobitel samo s punjacem zato se nemoj ljutiti. Pogotovo dok je mobitel krs. 100kn zadnja procjena ako platis postarinu.
Pa ako je mobitel zakljucan na VIP onda sam ga uzeo u vipu, moras biti jako pametan da to zakljucis.
I zasto bi bio krs? mobitel je na donja dva ruba malo ogreban, ovako izleda sasvim normlano.
I sta bi ti od opreme? Upuststva za koristenje???
Rekao sam da imam racun od mobitela.
Ljudi nisu debili? pa o cem ti pricas? ti kupujes mobitel samo sa uputstvima za koristenje?
A koje bi ti to tocno papire htio uz mobitel.
Kad kupujem mob ocu kutiju i opremu uz mob. Te racun i jamstvo koji su dokaz da je mob kupljen a ne ukraden. Da si ga kupio dao bi fino kutiju i ostalo sta ide te racun i jamstvo gdje je imei i datum... Mob ovako ostecen i bez ikakve dokumentacije ne znaci nis. Ne isplati ti ga se prodavat jer ne mozes nis ni dobit.
Ne kuzim jednostavno da si ga kupio bas ti u ducanu i nemas nis od njega. Kutiju su djeca potrgala sigurno ili u tome stilu?
I to kaj je zakljucan na vip nis ne znaci. Mogu ja maznut/nac mob koji je na vip zakljucan... realno 400kn mozes izmuljat na njuski. Za 500 ima normalnih mobitela s jamstvom tipa zte blade itd...
Kolegi sam ponudio 300kn za navedeni mobitel.
Njegovo podrijetlo me ne interesira.. niti mi trebaju papiri
Eto ponuda je fer s obzirom da se za par 100kn više da nabavit s kutijom,opremom a neki i sa garancijom koja traje još par mj.
Pa koji vam je quratz? pa tri put sam napisao da imam ugovor i racun od vipa gdje sam uzeo taj mobitel uz pretplatu.
kakve bi vi jos papire?? jamstvo koje je isteklo da si njime brisete guzicu?
kakva krađa pobogu?
a kutiju nemam jer sam je slucajno bacio kad sam cistio sobu...
IMAM FACKING RACUN di, kad sam kupio i kolko sam platio...
mah opce nebitno...a i kam bi dosao da sve papire, kutije i uputstva cuvam...
evo sad cu se zaletiti u prvu kafanu stavit mobitele na stol i ko vise ponudi njegov je....
Šta tebe muči meštre? Čovik pita za procjenu, a ti ga vrijeđaš i nazivaš kradljivcem? Imam i ja mob 2 godine star pa nemam kutiju jer sam je bacio iz razloga šta me bolio qurac za njom, za račun nemam blage di je, punjač sam bacio jer je krepao, a slušalice su i došle sjebane ravno iz kutije ali me nije bilo briga. Jesam i ja lopov?
Traži se procjena za stari krš od mobitela (bez uvrede vlasniku), a ti si uvatija nekih ''papira'' pari da prodaje auto
Ajde ne laprdaj toliko, zvucis kao da ti je 10 godina, vjerovatno i je.
Neopravdano nazivanje forumaša lopovom se neće tolerirati!