[Procjena] Sony Ericsson Arc S zaključana tema

poruka: 18
|
čitano: 1.252
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
[Procjena] Sony Ericsson Arc S

Molim procjenu Arc S.

Uređaj star 2 god, vidiljivi znakovi korištenja. Zakljucan na VIP. Bez garancije. Bez opreme, samo mobitel.

Slike stavim kasnije.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
14 godina

800max

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
16 godina
neaktivan

Evo slike.

znaci samo mobitel+crni gel case.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 16:41 (luka_cro).
15 godina
protjeran
Re: [Procjena] Sony Ericsson Arc S

Stanje mobitela je blago rečeno katastrofalno. 300kn plafon.

B-A-R-C-A
13 godina

Taj mob si ziher nasao na cesti haha. Ja osobno nebi lipe dao za mob bez ikakve dokumentacije. A ovog je tenk pregazio

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
17 godina
maks0806 kaže...

Taj mob si ziher nasao na cesti haha. Ja osobno nebi lipe dao za mob bez ikakve dokumentacije. A ovog je tenk pregazio

Zato sam i ja na prvu stavio 150kn jer bez papira ne vrijedi ni 1kn. Ljudi to ne shvacaju. Uostalom, stanje mu je ocajno. Popaljeno negdje garant.

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
maks0806 kaže...

Zato sam i ja na prvu stavio 150kn jer bez papira ne vrijedi ni 1kn. Ljudi to ne shvacaju. Uostalom, stanje mu je ocajno. Popaljeno negdje garant.

Sta je sad tu cudno?

Uzeo sam pretplatu prije 2 god i taj mobitel. Pretplata se sad izasla. Imam ugovor i racun od mobitela al sta ti to znaci kad ionak nema garancije..

A sta bi mobitel nakon 2god intezivnog koristenja trebao biti kao novi, s tim da sam jos 50% vremena koristio gel case.

A i druga stvar trazio sam procjenu mobitela, a ne vase glupo kokodakanje kako je mobitel pregazio tenk i kako je popaljen.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 15:14 (luka_cro).
17 godina

Uzeo na pretplatu di? Kod Dzenoja ispod stola bez opreme? Samo punjac i furaj. Dobil si procjenu i sad mozes laganini... Ljudi nisu debili, niko ti nece mobitel samo s punjacem zato se nemoj ljutiti. Pogotovo dok je mobitel krs. 100kn zadnja procjena ako platis postarinu.

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Uzeo na pretplatu di? Kod Dzenoja ispod stola bez opreme? Samo punjac i furaj. Dobil si procjenu i sad mozes laganini... Ljudi nisu debili, niko ti nece mobitel samo s punjacem zato se nemoj ljutiti. Pogotovo dok je mobitel krs. 100kn zadnja procjena ako platis postarinu.

Pa ako je mobitel zakljucan na VIP onda sam ga uzeo u vipu, moras biti jako pametan da to zakljucis.

I zasto bi bio krs? mobitel je na donja dva ruba malo ogreban, ovako izleda sasvim normlano.

I sta bi ti od opreme? Upuststva za koristenje???

Rekao sam da imam racun od mobitela.

Ljudi nisu debili? pa o cem ti pricas? ti kupujes mobitel samo sa uputstvima za koristenje?

13 godina
protjeran
ukay1000 kaže...
maks0806 kaže...

A koje bi ti to tocno papire htio uz mobitel.

13 godina

Kad kupujem mob ocu kutiju i opremu uz mob. Te racun i jamstvo koji su dokaz da je mob kupljen a ne ukraden. Da si ga kupio dao bi fino kutiju i ostalo sta ide te racun i jamstvo gdje je imei i datum... Mob ovako ostecen i bez ikakve dokumentacije ne znaci nis. Ne isplati ti ga se prodavat jer ne mozes nis ni dobit.

Ne kuzim jednostavno da si ga kupio bas ti u ducanu i nemas nis od njega. Kutiju su djeca potrgala sigurno ili u tome stilu?

I to kaj je zakljucan na vip nis ne znaci. Mogu ja maznut/nac mob koji je na vip zakljucan... realno 400kn mozes izmuljat na njuski. Za 500 ima normalnih mobitela s jamstvom tipa zte blade itd...

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
14 godina

Kolegi sam ponudio 300kn za navedeni mobitel.

Njegovo podrijetlo me ne interesira.. niti mi trebaju papiri

Eto ponuda je fer s obzirom da se za par 100kn više da nabavit s kutijom,opremom a neki i sa garancijom koja traje još par mj.

voltaža a.k.a. napon, amperaža a.k.a. struja, omaža a.k.a. otpor, vataža a.k.a. snaga, hercaža a.k.a. frekvencija, (mega, giga)bajtaža a.k.a. kapacitet memorije, kelvinaža a.k.a. temperatura
16 godina
neaktivan

Pa koji vam je quratz? pa tri put sam napisao da imam ugovor i racun od vipa gdje sam uzeo taj mobitel uz pretplatu.

kakve bi vi jos papire?? jamstvo koje je isteklo da si njime brisete guzicu?

kakva krađa pobogu?

a kutiju nemam jer sam je slucajno bacio kad sam cistio sobu...

17 godina
Ja kupujem mobitele s papirima! Nas kaj je to? Uputstva, racun garancija (istekla ili ne nebitno), kutija i sve pripadajuce kaj dolazi s legalnom kupovinom. Nadrkan si zbog procjene jer ocito ne razumijes kak kupoprodaja funkcionira - bez papira ne vrijedi nista. Zasto? Jer je u 99% slucajeva popaljeno. Amen.
16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
Ja kupujem mobitele s papirima! Nas kaj je to? Uputstva, racun garancija (istekla ili ne nebitno), kutija i sve pripadajuce kaj dolazi s legalnom kupovinom. Nadrkan si zbog procjene jer ocito ne razumijes kak kupoprodaja funkcionira - bez papira ne vrijedi nista. Zasto? Jer je u 99% slucajeva popaljeno. Amen.

IMAM FACKING RACUN di, kad sam kupio i kolko sam platio...

mah opce nebitno...a i kam bi dosao da sve papire, kutije i uputstva cuvam...

evo sad cu se zaletiti u prvu kafanu stavit mobitele na stol i ko vise ponudi njegov je....

14 godina
ukay1000 kaže...

Šta tebe muči meštre? Čovik pita za procjenu, a ti ga vrijeđaš i nazivaš kradljivcem? Imam i ja mob 2 godine star pa nemam kutiju jer sam je bacio iz razloga šta me bolio qurac za njom, za račun nemam blage di je, punjač sam bacio jer je krepao, a slušalice su i došle sjebane ravno iz kutije ali me nije bilo briga. Jesam i ja lopov?

Traži se procjena za stari krš od mobitela (bez uvrede vlasniku), a ti si uvatija nekih ''papira'' pari da prodaje auto

13 godina
protjeran
ukay1000 kaže...

Ajde ne laprdaj toliko, zvucis kao da ti je 10 godina, vjerovatno i je.

16 godina
moderator

Neopravdano nazivanje forumaša lopovom se neće tolerirati!

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice