Slušaona izdvojena tema

poruka: 23.888
|
čitano: 3.619.741
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Slušaona

Na preporuku sam nabavio album The Dark Side of the Moon i mogu reći da sam oduševljen. Prije nisam baš volio Pink Floyd - vjerojatno zato što sam mislio da su precijenjeni jer imaju samo jedan hit, ali ovaj album je stvarno strava. Evo i par favoritesa; nemojte se ljutiti ako su već bile:

-  predobar solo na gitari

Iako nikad ne slušam pjesme zasebno već uvijek kao cjelinu.

~~~P*čka, šolja, k*rac~~~
16 godina
neaktivan
Slušaona

18 godina
neaktivan
RE: Slušaona
i_rambo_plache kaže...

Da, skroz.

Meni je to Guilmourov najbolji solo (doduše, nisam čuo previše njegovih stvari) i bolji od solaže na Comfortably Numb koju uvijek stavljaju ispred na top listama.

Kad slušam solo od Timea se super osjećam.

If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 22:06 (calypso).
18 godina
Slušaona

http://www.977music.com/

;) hitz channel, a zna se zalomi i malo alternative i tak, solidan radio :)

i u zadnje vrijeme:

xD

''Anything that can go wrong will go wrong." ©Edward Aloysius Murphy, Jr.
18 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Na preporuku sam nabavio album The Dark Side of the Moon i mogu reći da sam oduševljen. Prije nisam baš volio Pink Floyd - vjerojatno zato što sam mislio da su precijenjeni jer imaju samo jedan hit, ali ovaj album je stvarno strava. Evo i par favoritesa; nemojte se ljutiti ako su već bile:

Iako nikad ne slušam pjesme zasebno već uvijek kao cjelinu.

Na koji hit si mislio?

Osobno mi je PF najdrazi bend, pa me stvarno zanima koja je to pjesma najveci hit nekome tko ih ne slusa, tj, prosjecnom covjeku (sto se toga tice). Ne zelim da zvuci post kao da te kritiziram ili slicno, ego me stvarno zanima o kojoj se pjesmi radi?

Nothing is true, everything is permitted...
18 godina
Assassin kaže...

Na koji hit si mislio?

Osobno mi je PF najdrazi bend, pa me stvarno zanima koja je to pjesma najveci hit nekome tko ih ne slusa, tj, prosjecnom covjeku (sto se toga tice). Ne zelim da zvuci post kao da te kritiziram ili slicno, ego me stvarno zanima o kojoj se pjesmi radi?

Ma 10000%  Wish You Were Here. Smijeh

Zato što je lagana uhu, puno ljudi i početničkih bendova ju zna svirat itd. Jendostavno najviše ljudi zna tu pjesmu...

Meni nije pojmljivo Pink Floyd i "samo jedan hit" stavit u istu rečenicu, ali kao što kažeš... Mi smo fanboy-i i zato smo previše subjektivni. 

I mene zanima i_rambo_plache.. daj reci. Osmijeh

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
18 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
Assassin kaže...

Na koji hit si mislio?

Ma 10000%  Wish You Were Here. Smijeh

Zato što je lagana uhu, puno ljudi i početničkih bendova ju zna svirat itd. Jendostavno najviše ljudi zna tu pjesmu...

Meni nije pojmljivo Pink Floyd i "samo jedan hit" stavit u istu rečenicu, ali kao što kažeš... Mi smo fanboy-i i zato smo previše subjektivni. 

Ali mozda je Comfortably Numb, ili Another Brick in the Wall (Part II)?

18 godina
Assassin kaže...

Nema smisla nagađat, čekamo odgovor. Smijeh

Po meni su sve njihove pjesme hitovi kao što rekoh..

Nego on-topic:

Nema smisla više linkova od EITS-a stavljat, njih se treba slušat tako da se cijeli album posluša. Osmijeh

Evo zadnjih par dana (tjedana Smijeh) uglavnom ova 2 benda slušam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 14:27 (zv'jer2).
17 godina
neaktivan
Slušaona

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
18 godina
neaktivan
Assassin kaže...
zv'jer2 kaže...
Assassin kaže...

koja je to pjesma najveci hit nekome tko ih ne slusa, tj, prosjecnom covjeku (sto se toga tice)

Ja mislim da je prosječnom čovjeku najveći hit jedno od ovog što je Assassin rekao.

Laganu prednost bih dao Another Brick in the Wall (Part II).

If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
18 godina
neaktivan
Slušaona

Radi se o Another Brick in the Wall. Mislim, pjesma se na VH1 vrti barem jednom u mjesec dana. Jbg, nisam mislio omalovažavati bend ili sl. izjavom da imaju samo jedan hit, ali od njih sam donedavno znao samo Another Brick in the Wall i Wish You Were Here. Davno sam još čuo možda koju pjesmu od njih, ali ništa što bi me zainteresiralo za bend.

Ne znam baš puno o Pink Floydu, ali mi se počinju sviđati. Ako će i ostali albumi biti kao The Dark Side of the Moon, bit će super.

18 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Radi se o Another Brick in the Wall. Mislim, pjesma se na VH1 vrti barem jednom u mjesec dana. Jbg, nisam mislio omalovažavati bend ili sl. izjavom da imaju samo jedan hit, ali od njih sam donedavno znao samo Another Brick in the Wall i Wish You Were Here. Davno sam još čuo možda koju pjesmu od njih, ali ništa što bi me zainteresiralo za bend.

Ne znam baš puno o Pink Floydu, ali mi se počinju sviđati. Ako će i ostali albumi biti kao The Dark Side of the Moon, bit će super.

Eto kao sto sam i mislio.

Ali, ne, nece ostali albumi biti kao DSOTM...

To je ono sto me kod PF-a najvise i privuklo. Sve pjesme nekog albuma su medjusobno slicne, ali albumi u medjusobno dosta razliciti. Ali, ako ti se svidja DSOTM, svidjat ce ti se i ostali, iako su drugaciji. Skini diskografiju i slusaj redom, pa ako ti se svidi, skini Gilmourove i Wrightove  solo albume (ili Wright ima samo jedan, hmmm....), pa i njih poslusaj... Naravno, mozes i Watersove, ali to je potpuno razlicito od PF-a i nevjerujem da ce ti se svidjet. Ono sto bi ti svakako preporucio je da pjesme koje ti se svidis proucis na netu, jer svaka iza sebe ima pricu koja je jako zanimljiva, i tesko da ces pjesmu sam od sebe shvatiti (mozda je najkonkretniji primjer za ovov Two Suns in the Sunset sa Final Cut-a, koja govori o atomskoj bombi, ali treba proucit lyricse i orjentirat se po stranama svijeta u pjesmi da bi se shvatilo da se radi o Japanu).

18 godina
Slušaona

Inače ne preferiram baš hip-hop itd. ali sve više imam osjećaj da je to zbog ovih novih proljeva od glazbe koji se nazivaju rapom i koje su mi nabile predrasude...  Ovakve old-skool stvari su mi fakat dobre, i sam sebi se čudim kak slušam takvu vrstu glazbe.

18 godina
neaktivan
Slušaona

Što se tiče rapa meni je ova preyebena

17 godina
neaktivan
Slušaona

Dio R.I.P.

Fućkaj ga!
18 godina
Slušaona

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
17 godina
neaktivan
Slušaona

Jel zna netko koja je glazba iz Splinter Cell: Conviction trailera... evo

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
18 godina
Tomislav95 kaže...

Dio R.I.P.

R.I.P. Dio.

Ode još jedan od velikana... Mršti sePlač

17 godina
neaktivan
Slušaona

Jason Becker-

-veoma dobar primjer neo-klasičnog metala

Jason Becker-

-ova mi je pjesma natjerala suze na oči(mislim ozbiljno,kad počnete slušati prebacite do 1:30) 

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
neaktivan
Slušaona

pjesma je

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
18 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Eto kao sto sam i mislio.

Ali, ne, nece ostali albumi biti kao DSOTM...

To je ono sto me kod PF-a najvise i privuklo. Sve pjesme nekog albuma su medjusobno slicne, ali albumi u medjusobno dosta razliciti. Ali, ako ti se svidja DSOTM, svidjat ce ti se i ostali, iako su drugaciji. Skini diskografiju i slusaj redom, pa ako ti se svidi, skini Gilmourove i Wrightove  solo albume (ili Wright ima samo jedan, hmmm....), pa i njih poslusaj... Naravno, mozes i Watersove, ali to je potpuno razlicito od PF-a i nevjerujem da ce ti se svidjet. Ono sto bi ti svakako preporucio je da pjesme koje ti se svidis proucis na netu, jer svaka iza sebe ima pricu koja je jako zanimljiva, i tesko da ces pjesmu sam od sebe shvatiti (mozda je najkonkretniji primjer za ovov Two Suns in the Sunset sa Final Cut-a, koja govori o atomskoj bombi, ali treba proucit lyricse i orjentirat se po stranama svijeta u pjesmi da bi se shvatilo da se radi o Japanu).

Skinuo sam još i The Wall, Wish You Were Here i Piper at the Gates of Dawn. Sva 3 su među kritičarima ocjenjena kao bolji PF albumi.

No još ću malo upijati DSotM, tek nakon 2-3 slušanja sam istinski počeo uživati u albumu. Malo sam škicnuo i lyricse, ima par stihova koje nisam shvatio (vjerojatno su to oni iza kojih stoji neka priča), ovako iz glave se mogu sjetiti zadnjeg stiha neke pjesme s DSotM koji ide "the old man dies" koji nema veze (bar na prvi pogled) s pjesmom.

Uglavnom, veliki plus svemu tome ide i zato što istraživanje o bendu ne staje samo na slušanju pjesama... No ima još i drugih bendova koje slušam tako da ću s Floydovcima ići polako.

18 godina
i_rambo_plache kaže...
Skinuo sam još i The Wall, Wish You Were Here i Piper at the Gates of Dawn. Sva 3 su među kritičarima ocjenjena kao bolji PF albumi.

No još ću malo upijati DSotM, tek nakon 2-3 slušanja sam istinski počeo uživati u albumu. Malo sam škicnuo i lyricse, ima par stihova koje nisam shvatio (vjerojatno su to oni iza kojih stoji neka priča), ovako iz glave se mogu sjetiti zadnjeg stiha neke pjesme s DSotM koji ide "the old man dies" koji nema veze (bar na prvi pogled) s pjesmom.

Uglavnom, veliki plus svemu tome ide i zato što istraživanje o bendu ne staje samo na slušanju pjesama... No ima još i drugih bendova koje slušam tako da ću s Floydovcima ići polako.

Meddle! Možda me malo previše vuče težina pjesme koja mi je ujedno i najdraža IKAD u cijelom životu: Echoes.  Ali obožavam taj album, ima i par onako lakih pjesama... koje su opet dobre, a i Fearless uključuje YNWA što me veže za još jednu stvar meni važnu u životu.

I naravno Pulse = live orgazam.

The Wall ti preporučam da pogledaš film... isto ti je kao da slušaš album, ali intenzivnije. Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 21:10 (zv'jer2).
17 godina
That 1 Guy - One
18 godina
neaktivan
Slušaona

RIP Dio

18 godina
Slušaona

U SOVJETSKOJ RUSIJI....................POTPIS PIŠE TEBE!!!////Ako treba Gospode evo primi zavjet moj uzmi život od mene, pa ga podaj njoj!
17 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

definitivno najbolja od njih!

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
17 godina
neaktivan
Slušaona

...

...Cool

...kaos...
18 godina
Slušaona

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
16 godina
neaktivan
Slušaona

T

17 godina
neaktivan
Slušaona

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice