- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala sto si zaljepio pjesmu Stairway to heaven. Prvi put cujem i svidja mi se.
Dešavalo se i prije :PP
Mike Oldfield: Sailing
Maestro je napravio novi singl, no nekako nemam velika očekivanja... zadnji dobar album mu je bio Songs of distant Earth. No eto, čut će se.
Još malen izbor njegovih stvari...
To France
In Dulci Jubilo (inače je poznat po tome što na svojim albumima sam svira sve instrumente, instrument listing sa Amaroka je impresivan, bez sekvencera!) EDIT: Amarok je jedna stvar od 60 minuta.
Let there be light
jel mi netko može dat' link od intervjua s kemal montenom,o pjesmi ''bacila je sve niz rijeku'' ako uopće postoji :/ znao bih i sam protumačit,al eto...
kakav monteno to su indexi i tuzna prica koja se desila pjevacem iste ! kemo je samo prepjevao nju ...
al evo ja cu ti rec o cemu se radi pjeva o svojoj djevojci koja je oboljela psihićki i utopila njihovo tek rođeno dijete . Ona je još uvijek živa i koliko znam , još uvijek se lijeći od psihijatrijske bolesti (shizofrenija ili sl.) . Iz razloga te bolesti nije ni odgovarala krivićno za ubojstvo djeteta već ja samo bila prisilno hospitalizirana .
kakav monteno to su indexi i tuzna prica koja se desila pjevacem iste ! kemo je samo prepjevao nju ...
al evo ja cu ti rec o cemu se radi pjeva o svojoj djevojci koja je oboljela psihićki i utopila njihovo tek rođeno dijete . Ona je još uvijek živa i koliko znam , još uvijek se lijeći od psihijatrijske bolesti (shizofrenija ili sl.) . Iz razloga te bolesti nije ni odgovarala krivićno za ubojstvo djeteta već ja samo bila prisilno hospitalizirana .
znam tu priču,i korištenjem mozga zaključujem da nitko zapravo ne bi pisao(pogotovo ne kemo) o luđakinji koja je ubila dijete,ili koja je se sama ubila....riječ je o nesretnoj ljubavi,iako se sam tekst može protumačit tako,može se protumačit i na ovaj tvoj način(koji je prebolestan)
to nije nista protumaceno nego tako je bilo nazalost , imao je davor par intervjua u novinama,emisijama (brijem ona crno bijelo u boji )= jos u 90tima di je bas to rekao kako sam napisao al dobro necemo vise u ot
najbolji live ovih pjesama , bijah na ovom kocertu memories...