- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Rijetko se dogodi da je obrada bolja od originala. Ovo je, za mene, primjer jedne takve iznimke:
Joe Cocker - With a Little Help From My Friends
Joe cocker - Ain't no sunshine
Michael Jackson - Man In The Mirror
I'm starting with the man in the mirror
I'm asking him to change his ways
And no message could have been any clearer
If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself and then make a change
:')
*jedan od nenadmašanijih live-ova uz npr. Sepulturu - Donnington '94...
Buraz, tesko da moze nadmasit Maidene, samo oni mogu s tri gitarista tako dobro zvucat:
Iron Maiden - Run to the Hills (Rock in Rio)
BTW publika je fenomenalna.
Buraz, tesko da moze nadmasit Maidene, samo oni mogu s tri gitarista tako dobro zvucat:
Iron Maiden - Run to the Hills (Rock in Rio)
BTW publika je fenomenalna.
Maideni... Stari moj, meni je Split nenadmašan. Bil sam na puno koncerata, i afirmiranih bendova i ne tolko afirmiranih bendova, i na rock koncertima i na metal koncertima i na punk koncertima, i na Megadethu i na Slayeru i na Metallici (još mi Anthrax ostal, neću valjda nikad prežaliti taj InMusic pred 2 godine), ali Maideni u Splitu... Ne znam jel to zato kaj sam bil nadobudan 17-godišnjak koji u to vrijeme već čak 3(!) godine slušal true metal (i rock naravno :) i kome je to bio prvi pravi, veliki koncert u životu bez roditelja ili ikog starijeg sa strane (otišel sam sam :D, tj. sa susjedima svojeg kuma, stvarno otkačeni i super ljudi, ali eto oni imali tribine i ostavio ih XD, praktički sam samo s njima putoval).
Maideni u Splitu... Buraz, ne bi to mijenjal ni za kaj... Kolko god je to davno bilo, kolko god sam se napil, svejedno mi je urezano u sjećanje dok me ima... Taj osjećaj, dok je Transylvania počela svirat, ja ti to ne mogu opisati... i onda dok sam čuo Churchillov govor - a to se zna da na live svirkama ide prije Aces High - skoro sam plakal. Aces High su rijetko kad svirali live i odsvirali ju baš u Splitu. Još uvijek imam negdje tenisice koje sam izgubil u moshu :D (s njima sam bio i na Metallici, to im je bio zadnji koncert) odma na Aces High pa skočio za njima usred circle pita :D, pa ih našel aaaaaa :D. Mislim da bi do kraja života žalio da nisam otišel na taj koncert... Taj koncert je za mene neponovljiv i do neba sam zahvalan kaj sam imao priliku biti dio toga.
Okej, enough of sentimental crap, vidi se da i pivo progovara iz mene :D