Dada kupio org album mp3
Zaš?
ma niš,ja sam ti osjetljiv što se tiče muzike inače...
Pa što slušaš inače:\
Dada kupio org album mp3
Zaš?
Dada kupio org album mp3
Zaš?
skoro sve,al lady gaga,justin bieber,jonas brother su stvari koje me tako nerviraju zato što sa lošom muzikom zarađuju milijarde dok ima tisuću dobrih bendova za koje niko ne zna
skoro sve,al lady gaga,justin bieber,jonas brother su stvari koje me tako nerviraju zato što sa lošom muzikom zarađuju milijarde dok ima tisuću dobrih bendova za koje niko ne zna
Skoro Sve? Nisam čuo za taj bend, jesu dobri? :D
Jonas Bros. i Justina Biebera ni ja ne volim, ali Lady Gaga... U najmanju ruku nije škart... Uostalom, zašto misliš da si ti, kao osoba koja sluša "skoro sve" (zapravo, ništa određeno), relevantan da kažeš što je dobro, a što ne? Ja sam dosad preslušao, i još uvijek aktivno slušam preko 15 GB pjesama/albuma/diskografija, pa se svejedno suzdržavam pljuvanja po muzici.
OnTopic:
Joy Division - Disorder
Možda i nije prvi par pjesama, ali zadnje 2 (Born this Way i Judas) su toliko loše da mi se povraća od njih.
On topic: Pink Floyd: Wish you were here
Kiba - Dobro ti jutro Zagrebe želim
*jedan od rijetkih careva ulične svirke, ustrajan, obične ljudsko/šljakerske tematike, gradske šansone prožete tržnicom, birtijama, ljubavi itd., ma car... čuo sam ga prije nekoliko godina kad mi je frend uz neke cd-ove poslao i ovaj s posebnom naznakom... Inače cd Bluz Šansona mu je izdao Slušaj najglasnije distro, tip koji je prvi izdao Majke, Satana Panonskog itd. ugl, car na nekoj alt/underground sceni... Moja preporuka...
-