- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma meni je isto bolja verzija od LET3, dinamičnija je nekak....
Nije mi jasno samo, zašto su se uništili!?? Čemu glupiranje?? Tak su dobre pjesme prije radili..... 
Vajt men kejm
akros d si
he brot as pejn
end mizeri
Hi kild aur trajbs
he kild aur krid
he tuk aur gejm
for his ovn nid
Pogodite šta slušam.
To je sve stvar ukusa...
Vjeran Pas Leta 3 više vuče na neki hard-rock, a od Termita je čisti punk. Termiti - Vjeran Pas mi je bila ljubav na prvo slušanje i jednostavno mi je bolja od njih (a od njih je i original).
To je sve stvar ukusa...
Vjeran Pas Leta 3 više vuče na neki hard-rock, a od Termita je čisti punk. Termiti - Vjeran Pas mi je bila ljubav na prvo slušanje i jednostavno mi je bolja od njih (a od njih je i original).
(iako je Mrle svirao u oba benda), jednostavno mi se više sviđa ta "hard-rock verzija" od punkerske, Termiti mi jednostavno previše vuku na paranoid 
Enigma - Seven Lives Many Faces - La Puerta Del Cielo
cajke,narodne i tek poneka hrvatska
najbolja mjuza je rap! tko se slaze? znam da nitko, al dorro meni je to zakon...i domace i strane rappere obozavam...Connect, Ante Cash, Stoka, Khan, Edo Maajka, Ayllah, Eminem, Snoop Dogg, 50 Cent, Bow Wow, Lil Jon, Pit Bull itd itd
najbolja mjuza je rap! tko se slaze? znam da nitko, al dorro meni je to zakon...i domace i strane rappere obozavam...Connect, Ante Cash, Stoka, Khan, Edo Maajka, Ayllah, Eminem, Snoop Dogg, 50 Cent, Bow Wow, Lil Jon, Pit Bull itd itd
avantasia bolje zvuči
Trenutno se sluša Jadranka Stojaković, Korni grupa i September. To je klasa za sebe. Njuškajte malo po Youtubeu i uvjerite se!
(sam sebi kažem: metuzalem)
A inaće, dobro je prisluhnuti i Jana Akkermana, Ash Ra Tempel ili Kitaro