Slušaona izdvojena tema

poruka: 23.886
|
čitano: 3.567.176
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
RE: Slušaona
zv'jer2 kaže...
Horagio kaže...
Assassin kaže...

ovo....    ovo nije glazba....  ovo je........ ma nema smisla riječi trošit....

Necu stavljati one videe od Pink floyda za koje znam da ste svi culi, evo nesto malo drukcije, ali po meni jednako savrseno.

Meni Pink Floyd jednostavno ne valja.... Svi ga hvale, ali prema meni nije baš nešto... Slušam i ja neke stvari koje nisu žestoke, ali ove mi nisu niti prema tima posebne... Bez uvrede, ovo je samo moje mišljenje :D
 sve u redu samo dok ne pljuješ. ukusi se razlikuju, meni su Floydi daleko iznad svega ostaloga dok nekima (tebi) ne valjaju, ja ću ih slušat ti nećeš i to je to....
 fora je u tome da su pjesme od Pink Floyda filozofske, i kao takve ih vecina ljudi ne razumije. Tek kad naucis puno toga o Pink Floydu, pocnes uocavati dubinu tih pjesama (posebno onih sa albuma The Wall).
Nothing is true, everything is permitted...
18 godina

Kao što rekoh: To nije samo glazba....

"Ljudi seru govna, pčela sere med!"
18 godina
Slušaona

2 kralja rapa, žalosno ubijena oba

Moglo je to sve drugačije završiti.

Jako mi je žao za njih

Bili su frendovi, a kaj je ispalo

Ovo je podsjetnica na njihPlač

Mi tu ne možemo nikaj

Ovo je samo pjesma koju dijelim sa vama, dijelim je jer mislim da je to počast dvojici genijalnih rappera

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
18 godina
neaktivan
Assassin kaže...
 sve u redu samo dok ne pljuješ. ukusi se razlikuju, meni su Floydi daleko iznad svega ostaloga dok nekima (tebi) ne valjaju, ja ću ih slušat ti nećeš i to je to....
 fora je u tome da su pjesme od Pink Floyda filozofske, i kao takve ih vecina ljudi ne razumije. Tek kad naucis puno toga o Pink Floydu, pocnes uocavati dubinu tih pjesama (posebno onih sa albuma The Wall).
 Nema veze da li su filozofske ili ne, jednostavno se nekim ljudima ne sviđaju. Ja osobno ih ne mogu smisliti. Ne znam zašto, poslušao sam dosta nihovih pjesama i "na silu" da bi vidio što ljudi vide u njima i zašto ih toliko vole, ali ne vidim. Kao što ne vidim i u nekim drugim bendovima koji ljudi dosta vole, ali eto svatko ima pravo na svoje mišljenje. Jedino što me može tješiti da je Pink Floyd jako često na visokim mjestima lista najprecijenjenijih grupa svih vermena  pa znam da nisam jedini s tim mišljenjem.
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
18 godina
Paolo2612 kaže...
Assassin kaže...
 Nema veze da li su filozofske ili ne, jednostavno se nekim ljudima ne sviđaju. Ja osobno ih ne mogu smisliti. Ne znam zašto, poslušao sam dosta nihovih pjesama i "na silu" da bi vidio što ljudi vide u njima i zašto ih toliko vole, ali ne vidim. Kao što ne vidim i u nekim drugim bendovima koji ljudi dosta vole, ali eto svatko ima pravo na svoje mišljenje. Jedino što me može tješiti da je Pink Floyd jako često na visokim mjestima lista najprecijenjenijih grupa svih vermena  pa znam da nisam jedini s tim mišljenjem.
 žuto - točno to!  sve dok se ne pljuje po nečem sve u redu...

zeleno - loool,  to su one "index.hr style" liste?

Mislim da ti ovo 'žuto' pobija 'zeleno'  jer te liste isto rade ljudi koji imaju svoje mišljenje i zato jendostavno ne mogu biti objektivni.
17 godina
neaktivan
Slušaona

Meni je ova pjesma zestoka

Vec dugo vremena sad slusam prva dva albuma maidena

A Janick nije normalan na ovom videu gore...

A u vezi Pink Floyda ovo mi je trenutacni hit

Iako je samo Gilmour ovdje

http://www.urbandead.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 21:00 (powerslave).
18 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
Paolo2612 kaže...
ali eto svatko ima pravo na svoje mišljenje. Jedino što me može tješiti da je Pink Floyd jako često na visokim mjestima lista najprecijenjenijih grupa svih vermena  pa znam da nisam jedini s tim mišljenjem.
 žuto - točno to!  sve dok se ne pljuje po nečem sve u redu...

zeleno - loool,  to su one "index.hr style" liste?

Mislim da ti ovo 'žuto' pobija 'zeleno'  jer te liste isto rade ljudi koji imaju svoje mišljenje i zato jendostavno ne mogu biti objektivni.
I na normalnim stranicama ima takvih temaSmijeh

Ovo drugo je isto točno, samo sam htio reći da mi je drago da ima i drugih ljudi s kojima dijelim mišljenje. Nitko ne voli osjećaj da je "sam protiv cijelog svijeta", ali raspravljanje o toj temi je već polako OT
Mogu ljudi raditi koliko god hoće "subjektivnih" lista, ali nisu sve od ufuranih teenagera. Ima tamo i jako kritičnih i dobrih osvrta od ljudi kojima je muzika struka i mogu dati objektivno mišljenje
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
18 godina
Slušaona

@powerslave:

OĆU GILMOURA LIVE!!!!!!  kmeeeeee

@Paolo2612:

OK, kužimo se, dosta off-topičarenja...

Sad u vezi teme:

tako plitko i besmisleno...  ali zabavno!   "skakavci, skakavci, skakavci..."  SmijehSmijehSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 21:13 (zv'jer2).
18 godina
neaktivan
Slušaona

Evo da izadjem iz OT, ovo je zadnji moj post tu vezan za Pink Floyd sto se tice ove rasprave...

Evo sto Waters i Gilmour ( a vjerojatno i Mason i Wright) misle o vecini "glazbe" (rijetki ovu pjesmu u potpunosti shvate):

Welcome my son, welcome to the machine.
Where have you been?
It's alright we know where you've been.
You've been in the pipeline, filling in time,
Provided with toys and 'Scouting for Boys'.
You bought a guitar to punish your ma,
And you didn't like school, and you
know you're nobody's fool,
So welcome to the machine.

Welcome my son, welcome to the machine.
What did you dream?
It's alright we told you what to dream.
You dreamed of a big star,
He played a mean guitar,
He always ate in the Steak Bar.
He loved to drive in his Jaguar.
So welcome to the Machine.

Eto, toliko od mene...

Over and out!

18 godina
Assassin kaže...
...
 Da se netrebaju muciti.

This is about the money-grubbing record producers and managers controlling the band, which contributed to Pink Floyd founder Syd Barrett's mental collapse. The world around him was like a machine: the fans, the group, the record industry. They told him what to do and when to do it so they would become successful. The Wish You Were Here album revolves around Syd Barrett and what contributed to his collapse.

This song features a very rare music video only played during concerts. It features a particularly visceral depiction featuring corpses, rats, death, and waves of blood. The video was drawn by hand by Floyd's old friend, Gerald Scarfe.

Metal band Shadows Fall covered this in 2003 on their Art Of Balance album. Aside from replacing most of the synthesizers with guitars, the cover is rather close to the original version, with clean vocals and acoustic guitar.
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
18 godina
Assassin kaže...
...
 cijeli album The Wall govori o vrlo sličnim stvarima i pojavama u modernom društvu.

Al fakat bi bilo dosta, tema se zove: Slušaona!

Mogli bi nas par napravit temu "Pink Floyd" i tamo uzdizat u nebesa sve u vezi s njima  (naravno i pljuvat po onima koji ih ne vole)  Osmijeh
18 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
Assassin kaže...
...
 cijeli album The Wall govori o vrlo sličnim stvarima i pojavama u modernom društvu.

Al fakat bi bilo dosta, tema se zove: Slušaona!

Mogli bi nas par napravit temu "Pink Floyd" i tamo uzdizat u nebesa sve u vezi s njima  (naravno i pljuvat po onima koji ih ne vole)  Osmijeh
 Slazem se....
17 godina
neaktivan
Slušaona

Ova mi je jedna od najboljih.

Kao i ova.

I ova.

I da, Thunderstruck rula.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 22:07 (netko_namo).
17 godina
Slušaona

meni je ova super

Made in: Neverland ﺖﺐﮨﺾﻃﮜ
18 godina
neaktivan
Slušaona

Meni Floydovci isto tako baš i ne sjedaju iako im je 'Another Brick in the Wall' pregenijalna pjesma. Sve je to stvar ukusa, a meni jednostavno nisu sjeli na pravo mjesto.

Ali, ko zna? Možda jednom u budućnosti i budem slušao Floydovce. Isto tako sam prije 2-3 godine mislio da je blues(-rock) dosadan, a odnedavno sam ga počeo masovno slušati.

Evo jedne blues-rock stvarce:

92% tinejdžera misli da su oni potpisi sa '92%' cool. Ako si ti među onih 8% koji misle da su ti potpisi retardirani, nemoj ovo kopirati u svoj potpis.
17 godina

http://www.youtube.com/watch?v=2AbwmJKkjaM
18 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Meni Floydovci isto tako baš i ne sjedaju iako im je 'Another Brick in the Wall' pregenijalna pjesma. Sve je to stvar ukusa, a meni jednostavno nisu sjeli na pravo mjesto.

Ali, ko zna? Možda jednom u budućnosti i budem slušao Floydovce. Isto tako sam prije 2-3 godine mislio da je blues(-rock) dosadan, a odnedavno sam ga počeo masovno slušati.

Evo jedne blues-rock stvarce:

Slazem se! Ja sam to prije mislio o Dire Straits-ima, pa su mi sad odlicni (a vidim i tebi :D)!
18 godina
Slušaona

Jedna "lakša" i jedna "teža" stvar:

17 godina
neaktivan
Slušaona

evo jedna

17 godina
neaktivan
Slušaona

trenutno sam u ovom filingu:

poletarac u duši i još sasvim zelen
17 godina
neaktivan
Slušaona

https://www.youtube.com/watch?v=9WcFtyIlk_w&NR=1

Moj najdrazi pjevac

17 godina
protjeran
Slušaona

slusa ko buckethead

amd-ati
17 godina
neaktivan
Slušaona

17 godina
neaktivan
Slušaona

Evo ljudi Ajs Nigrutin

A good soldier obeys without question. A good officer commands without doubt.
18 godina
Slušaona

Evo zadnjih par dana 0-24  se Kraftwerk sluša...  ne znam zašto, došlo mi,  prejaki su....

You are entering total TeKkno darkness, and this is how we Jack!......LET'S GO!..............................................WE ARE THE JACK-NATION!..............LEEET'S GOOO!!!
17 godina
neaktivan
Slušaona

Vajt men kejm
akros d si
he brot as pejn
end mizeri

Hi kild aur trajbs
he kild aur krid
he tuk aur gejm
for his ovn nid

Pogodite šta slušam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 15:39 (netko_namo).
17 godina
protjeran

evo jedna prigodna

nu, glamac, djava ga odnija
17 godina
neaktivan
ribar kaže...

evo jedna prigodna

Ja bi to sve napalmom. SmijehSmijehSmijehSmijehSmijeh
17 godina