Zanima me

poruka: 7
|
čitano: 958
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zanima me

Ovako, imam neku šrot konfiguraciju koju sam uzeo gotovu prije par godina. Matična je GIGABYTE (GA-8I865GME-775-RH) grafička intergrirana, rama 512, zanima me šta mislite kakvu grafičku i koliko rama i kakve(DDR ili DDR2, jer mislim da DDR2 ne podržava) uzmem, za nekakvo optimalno igranje nekih prosječnih igara, naravno ne nešt kvalitete gta4, te da to bude za što manje novaca, jer ju mislim koristit dok ne skupim novaca za neku potpuno novu konfiguraciju

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zanima me

e da i procesor je 2,6 Ghz

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Zanima me
Apokolips kaže...

Ovako, imam neku šrot konfiguraciju koju sam uzeo gotovu prije par godina. Matična je GIGABYTE (GA-8I865GME-775-RH) grafička intergrirana, rama 512, zanima me šta mislite kakvu grafičku i koliko rama i kakve(DDR ili DDR2, jer mislim da DDR2 ne podržava) uzmem, za nekakvo optimalno igranje nekih prosječnih igara, naravno ne nešt kvalitete gta4, te da to bude za što manje novaca, jer ju mislim koristit dok ne skupim novaca za neku potpuno novu konfiguraciju

Koja revizija maticne?

Ova maticna ima agp x8 utor , znaci neka tipa hd3650 ili x1950 pro je za tebe.
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz /HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr Windows 7 x86
17 godina
RE: Zanima me
Apokolips kaže...

1, ddr na grafickoj nema veze s onom na ploci....
2. trebas provjeriti jel ti maticna ima agp ili pci-e utor

ili                                 http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1130212

bi ti omogucilo prezivljavanje....

aha sad skontao da ram trazis, postana ti je specifikaijca maticne pa vidi kakav ide
AMD Athlon X2 7750+ @3.1Ghz / ASUS M3N78-EM / Kingmax 3 Gb RAM 800 Mhz / Zotac GF8800 GT AMP 512 mb / Seagate-Maxtor 320 Gb / Fortron Blue Storm II 500W
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2009 18:41 (igy).
16 godina
neaktivan
Zanima me

AGP utor

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zanima me

mislim uzet i rame dodatne i grafičku

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zanima me

Savjetujem ti da kupiš komplet novi komp zato što ćeš ovako morati opet nadograđivati za možda pola godine, jer tada će procesor možda biti preslab, a već danas igre traže Vistu koja se teško pokreće jednojezgrenim 2.6 procom + da još igraš igru na njoj... Fala bogu, sada ima C2D procesora već za 400 kn, matične su još jeftinije, a onda možeš naći i PCI-E grafu...

EDIT: kućište ti može ostati, eventualno napajanje promijenit (ovisi kakvo sad imaš), a extra hladnjaci ti ne trebaju ako nećeš overclockirati...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2009 19:10 (i_rambo_plache).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice