Ovako, imam neku šrot konfiguraciju koju sam uzeo gotovu prije par godina. Matična je GIGABYTE (GA-8I865GME-775-RH) grafička intergrirana, rama 512, zanima me šta mislite kakvu grafičku i koliko rama i kakve(DDR ili DDR2, jer mislim da DDR2 ne podržava) uzmem, za nekakvo optimalno igranje nekih prosječnih igara, naravno ne nešt kvalitete gta4, te da to bude za što manje novaca, jer ju mislim koristit dok ne skupim novaca za neku potpuno novu konfiguraciju
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e da i procesor je 2,6 Ghz
Ovako, imam neku šrot konfiguraciju koju sam uzeo gotovu prije par godina. Matična je GIGABYTE (GA-8I865GME-775-RH) grafička intergrirana, rama 512, zanima me šta mislite kakvu grafičku i koliko rama i kakve(DDR ili DDR2, jer mislim da DDR2 ne podržava) uzmem, za nekakvo optimalno igranje nekih prosječnih igara, naravno ne nešt kvalitete gta4, te da to bude za što manje novaca, jer ju mislim koristit dok ne skupim novaca za neku potpuno novu konfiguraciju
AGP utor
mislim uzet i rame dodatne i grafičku
Savjetujem ti da kupiš komplet novi komp zato što ćeš ovako morati opet nadograđivati za možda pola godine, jer tada će procesor možda biti preslab, a već danas igre traže Vistu koja se teško pokreće jednojezgrenim 2.6 procom + da još igraš igru na njoj... Fala bogu, sada ima C2D procesora već za 400 kn, matične su još jeftinije, a onda možeš naći i PCI-E grafu...
EDIT: kućište ti može ostati, eventualno napajanje promijenit (ovisi kakvo sad imaš), a extra hladnjaci ti ne trebaju ako nećeš overclockirati...