Zamjena graficke kartice

poruka: 23
|
čitano: 2.913
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Zamjena graficke kartice

evo ovako, imam slijedecu konfu:

C2D 2160 @2.25Ghz

2x1gb ddr-a Nanya 667mhz

530w powerline napajanje

trenutno je u konfi radeonka x1950Pro sa 256 rama, sad bi gledali zamijenit graficku brzom - kakvom polovnom, posto konfa i nije nesto da sad uzimamo novu neku... cisto da izgura jos neko vrime!

ako netko ima kakav savjet bija bi van zahvalan ;)

btw na forumu su mi pomogli vec oko sklapanja novog kompa i zvijer radi ko avion Smijeh 

Mika Hakkinen, Spa 2000: ...and it was great, great overtaking, i loved it! but im not sure if the Michael did...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zamjena graficke kartice

A jel agp ili pci-e,napiši koj model matićne imaš

Edit:ako je pci-e možda: ati ili n-vidia (gledao sam da nije pre skupa,a da je malo jaća)

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 21:59 (1BIT).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Zamjena graficke kartice

Mislim da ne postoji maticna da ima DDR2 i AGP, zato mislim da je rijec o PCIE. Moja preporuka je HD4670 (jace su overkill)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Zamjena graficke kartice
Batista kaže...

Mislim da ne postoji maticna da ima DDR2 i AGP, zato mislim da je rijec o PCIE. Moja preporuka je HD4670 (jace su overkill)

Ima, ja sam ju imao...

socket am2...

15 godina
neaktivan

sorry sto nisam napisa, mislija san da se podrazumjeva da je pci-e, jos jednom moje isprike!

Mika Hakkinen, Spa 2000: ...and it was great, great overtaking, i loved it! but im not sure if the Michael did...
16 godina
protjeran
Zamjena graficke kartice

ajde ti lipo nama kaži koju ti ustvari kofu imaš onu iz moj pc ili ovu koju si naveja ?

I Jadantisi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1BIT kaže...

A jel agp ili pci-e,napiši koj model matićne imaš

Edit:ako je pci-e možda: ati ili n-vidia (gledao sam da nije pre skupa,a da je malo jaća)

a i ja sam ovu 8800 gleda, GTS... vidio sam da je u odnosu na x1950xt tu negdje... sad koliko je xt jaca u odnosu na ovu moju pro...

uff, ovako da se nadogradjuje nesto tesko je nac pravu stvar...

ploca je neka mini-atx(radi toga se necemo ni trudit vise nadogradjivat) gigabyte ga-31m-s2l...

15 godina
neaktivan
giga kaže...

ajde ti lipo nama kaži koju ti ustvari kofu imaš onu iz moj pc ili ovu koju si naveja ?

procitaj prvi post pa ces vidit da je ova iz Moj Pc jedna, slozena uz par savjeta tu - a trenutno nadogradjujem ovu sto je navedena u prvom postu gore... mislim da bi najlakse bilo uzet 5970 i bit miran al sta ce mi kad ostatak kompa nije bas nesto ;)

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Varaš se!

Ja imam matičnu ploču koja podržava DDR 400 i DDR2 667, te takđer ima AGP i PCIE x4 slot.

Asrock 775DUAL-VSTA

It's good to be smart - It's smarter to be good
16 godina
protjeran
boxer kaže...
Batista kaže...

Varaš se!

Ja imam matičnu ploču koja podržava DDR 400 i DDR2 667, te takđer ima AGP i PCIE x4 slot.

Asrock 775DUAL-VSTA

i što oš reč da je pametno uložit u novu grafu na tako staroj ploči s ddr400 a štoče reč oni s ddr 800

ja mu savjetujen ovu grafunije veliko ulaganje al bar če moč nesmetano igrat

http://www.links.hr/index.php?naziv=VGA+AGP+XFX+ATI+RADEON+HD+4650%2C+1GB+DDR2%2C+DualDVI%2C+HDTV&option=artikl&id_kategorija=05180603&id_artikl=051.806.513

I Jadantisi
15 godina
neaktivan
giga kaže...
boxer kaže...
Batista kaže...

Varaš se!

Asrock 775DUAL-VSTA

i što oš reč da je pametno uložit u novu grafu na tako staroj ploči s ddr400 a štoče reč oni s ddr 800

http://www.links.hr/index.php?naziv=VGA+AGP+XFX+ATI+RADEON+HD+4650%2C+1GB+DDR2%2C+DualDVI%2C+HDTV&option=artikl&id_kategorija=05180603&id_artikl=051.806.513

pa dobro sta nije onda logicnije uzet 4850 polovnu? cijena je tu nedi, a ipak je jaca od ove 4650? sad cu bas pronjuskat kakva je 4850 vs 1950pro

16 godina
protjeran
Zamjena graficke kartice

polovno je polovno a novo je novo e tu je razlika

I Jadantisi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
giga kaže...
boxer kaže...
Batista kaže...

Varaš se!

Asrock 775DUAL-VSTA

Izgleda da ti klikeri malo sporije rade i imaš problema sa razumjevanjem.

Odgovarao sam Batisti da postoji takva kombinacija, a da si malo bolje pogledao post vidio bi da nisam ništa savjetovao.

15 godina
neaktivan
boxer kaže...
giga kaže...
boxer kaže...
Batista kaže...

Varaš se!

Asrock 775DUAL-VSTA

Izgleda da ti klikeri malo sporije rade i imaš problema sa razumjevanjem.

Odgovarao sam Batisti da postoji takva kombinacija, a da si malo bolje pogledao post vidio bi da nisam ništa savjetovao.

ok, krivo sam citirao - ne moras se pjenit odmah! sorry...

uglavnom on je savjetovao 4670, njemu je islo ovo o 4850 ;)

EDIT: ako sam pogrijesio sto u 0:20h i nije toliko cudno - ne moras odma vrijedjat nekoga...

a da je novo novo a polovno polovno to je tocno - al meni je bitno da radi a jel nova ili ne nije bas ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 0:21 (FaceOff1984).
17 godina
neaktivan
Zamjena graficke kartice

Ma nisam tebi odgovarao nego ovom gigi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
boxer kaže...

e jbga sad, sad se tek nismo sporazumili :D

15 godina
neaktivan

da se vratimo na temu:

http://www.bjorn3d.com/forum/showthread.php?t=25182

4850 vs ova moja stara - dosta dobar napredak ;)

16 godina
protjeran
boxer kaže...

pa ta konbinacija je napravljena kad su počele prve pc epres grafe stizat na tržište a i ta konbinacija s jednim agp a drugim pc expres je totalni promašaj na propusnost pc xpres 1,0 i još ddr 400mhz tako da taj pc xpres nije na toj ploči ništa bolji od postoječeg agp utora eto što ti giga oče reč

I Jadantisi
17 godina
neaktivan
giga kaže...
boxer kaže...

pa ta konbinacija je napravljena kad su počele prve pc epres grafe stizat na tržište a i ta konbinacija s jednim agp a drugim pc expres je totalni promašaj na propusnost pc xpres 1,0 i još ddr 400mhz tako da taj pc xpres nije na toj ploči ništa bolji od postoječeg agp utora eto što ti giga oče reč

Izvini prijatelju, ali ti nisi uopće skontao o čemu sam ja pričao. Ja sam samo naveo da takva kombinacija postoji i ništa više (OK!).

Ne radi se o PCE X1 slotu, nego o PCE x4 koji je imao samo 5% manje performanse od PCEx16 slota i uglavnom se radilo kod jačih grafičkih karti.

I da opet ne počneš pametovati u nedogled ja mu to NISAM preporučio.

ONTOPIC

Ako ti ne smeta uzimati polovno onda uzmi 4850, a ako ideš na novo onda uzmi Sapphire Ati 4670 512DDR4. Cijene su im oko 500 KN.

Ako si se odlučio za 4850 onda budi siguran da imaš barem nešto kvalitetnije napajanje.

15 godina
neaktivan
boxer kaže..

ONTOPIC

Ako ti ne smeta uzimati polovno onda uzmi 4850, a ako ideš na novo onda uzmi Sapphire Ati 4670 512DDR4. Cijene su im oko 500 KN.

Ako si se odlučio za 4850 onda budi siguran da imaš barem nešto kvalitetnije napajanje.

pa polovno mi je ok, konfa ionako nije neka tako da mi svejedno samo nek radi ;) da je ploca bar neka bolja onda bi se zeza s nabavkom brze memorije pa da proc jos dignem gore al ovako nema svrhe, moram pola kompa promijenit...

14 godina
neaktivan
Zamjena graficke kartice

ja imam sljedecu konf:

Matična je MSI

intel celeron 2.53 ghz

1 gb ddr

graf mi je intel famili chipset integrirana

sad za božić razmišljam o kupnji nove grafičke i hard diska pa po vama koji bi bili najbolji za moju kantu?!

0 0 hvala 0
15 godina
juki-2910 kaže...

ja imam sljedecu konf:

Matična je MSI

intel celeron 2.53 ghz

1 gb ddr

graf mi je intel famili chipset integrirana

sad za božić razmišljam o kupnji nove grafičke i hard diska pa po vama koji bi bili najbolji za moju kantu?!

ne isplati ti se za tu konfu kupovat neku grafu...rađe si kupi matičnu i proc za početak...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
14 godina
neaktivan

ne želim,želim grafičku novu uglavnom da bi mogo igrat serijal half life i ove malo starije igre

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice