VEMIL ili ADM

poruka: 50
|
čitano: 6.773
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
VEMIL ili ADM

Gdje je bolje otici po novi komp u vemil il narucit prek neta iz adm - a? Koliko traje vrijeme dostave konfiguracije iz ADM -a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VEMIL ili ADM

ADM je bolji te puno jeftiniji. Iz ADM-a ti dostave komp ak im je sve dostupno za 1-2 dana.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 13:00 (Tsar).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VEMIL ili ADM

ADM naravo!

KIša je padala cijeli dan tri dana
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VEMIL ili ADM
Kakav komp kupuješ i kolko para daješ za njega ???
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
VEMIL ili ADM

Vemil ti se raspada,adm sigurno,em su ljubazniji,em su jeftiniji,em ti jos i pomognu ako nesto krivo odaberes,a u vemilu ti oce prodat sto skuplje i sto koristenije za sto krace vrijeme,mislim da je izbor jednostavan ;D

3 0 hvala 0
17 godina
RE: VEMIL ili ADM

Mislim da je tema potpuno promašena...

Vemil propada, tj propao je već u nekim gradovima, tako da nema smisla tamo kupovati, jer nema nikakve garancije kod njih niti za dijelove niti za računalo niti imaju bilokakav izbor komponenti.

Uz sve to su i skuplji od ADM-a i diskont24 dućana.

17 godina
neaktivan
VEMIL ili ADM

ADM, Vemil je dio prošlosti.

BOG I HRVATI
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

hvala na savjetu , onda idem u ADM , nisam znao da je vemil tako los

17 godina
VEMIL ili ADM

U vemilu nemožeš složit konfiguraciju a da si zadovoljan sa svim djelovima nikako,

a usluga i servis su im blago rečeno katastrofa, drži se ADM-a samo :)

Vidim i iznamljuju svoje prostore jer su u komi totalno.

ako imate pitanja u vezi privatnih torrent trackera, tu sam!
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 18:04 (BORG).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VEMIL ili ADM

Vemil
Ako su u zagrebu onda ADM, negdje dalje od zagreba ako ima poslovnicu vemil onda vemil!

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 17:47 (Cro-gamer).

0 14 hvala 0
17 godina
VEMIL ili ADM

ha,ha ve-mil-danas kupis u njih,a sutradan odes u njihovu trgovino kad ono tamo trgovina cipela ili konzum

kupi lipo u adm-u

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
moderator
BORG kaže...

U vemilu nemožeš složit konfiguraciju a da si zadovoljan sa svim djelovima nikako,

Kada si već tako upućen - ajde reci koliko kvadrata na Vrbanima je u vlasništvu Vemila? Znaš li koliko od toga već godinama iznajmljuju drugim frimama?

Mislim, ne branim nikoga - ali ovako paušalno zaključivanje nije korektno, jer sumnjam da si upućen u detalje, a uzimaš ih za argument u jednoj ovakvoj temi?

17 godina
Miro kaže...
BORG kaže...

Kada si već tako upućen - ajde reci koliko kvadrata na Vrbanima je u vlasništvu Vemila? Znaš li koliko od toga već godinama iznajmljuju drugim frimama?

Mislim, ne branim nikoga - ali ovako paušalno zaključivanje nije korektno, jer sumnjam da si upućen u detalje, a uzimaš ih za argument u jednoj ovakvoj temi?

Ispričavam se, moja greška mislio sam da je cijeli prostor za iznamljivanje.

ako imate pitanja u vezi privatnih torrent trackera, tu sam!
17 godina
protjeran
VEMIL ili ADM

Osobno sam bio zadovoljan uslugom u Ve-milu, ali vec neko vrijeme im je ponuda dosta opala u segmentu pc komponenti, a cijene nekih stvari su jednostavno nekonkurentne.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BORG kaže...
Miro kaže...
BORG kaže...

Ispričavam se, moja greška mislio sam da je cijeli prostor za iznamljivanje.

Ma pusti iznajmljivanje....ja radim u banci i recimo da vemil nece jos dugo lol.....najvjerovatnije ce se sad spasavat sugavi hgsrot a oni ce postat zrtva recesije ;)

Ja sam kupio komp u ADM-u prije par dana i decki su fenomenalni.....prema tome ne vidim poantu kupovanja sistema kod nekog ko ce najvjerovatnije do kraja godine propast.....

16 godina
VEMIL ili ADM

Istina je da je ve-mil svake godine sve lošiji i recimo u Splitu ove godine je na splitu3, sutra je na poljudu,a preksutra ni ja sam neznam di je. I još uz to nemaju skoro ništa. No međutim ja sam ipak za to da se kupi u nekom dućanu u svome gradu. Ipak je lakše. Ali adm je daleko najjeftiniji i ima najbolju ponudu. Ve-mil zaobilazi!!!!!

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

i moj glas ide adm-u! nebi u ve-milu ni prazne cde kupio!

BUG 200/201, najsss!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 9:37 (Vicko).
16 godina
neaktivan
VEMIL ili ADM

ADM i Protis su najbolji, ja sam druge dućane presto zapažat skroz jer su ova dva super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
VEMIL ili ADM

Vemil je propao. Prazne police, cijene visoke. Koma. Bio sam prošlu subotu tamo.

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
VEMIL ili ADM

Kriza je ljudi, pa tako i u Ve-milu, ADM-u, HG spotu i tako redom. Osim prodavača hodaju samo duhovi. Vemil ili ADM, Links - naravno! www.links.hr

s.t.a.l.k.e.r. AC177-D9

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
VEMIL ili ADM

Bem mu miša pa prots ima povoljnije cijene i od adm-a? recimo LG flatron w2043T - PF 20'' je jeftiniji za nekih četrdesetak kuna, pa i procesore sam uspoređivao ispod 1000 kn pa im je razlika nekih 70-80 kn a da ne krenem uspoređivati links i hg šrot sa protisom ili adm-om. Eto, na sve se kupljene komponente uštedi podosta novca.

Oglas: kvalitetno i uvjerljivo lažem na sudu.
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 11:41 (dwezzel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dwezzel kaže...

pa protis ima povoljnije cijene i od adm-a?

Da, ali nemaju skladište. Znači, roba se ne dobiva odmah, nego oni naruče, pa kad stigne. Iz iskustva mogu reći da nikada nisam čekao dulje od 2 tjedna.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
neaktivan
VEMIL ili ADM

Eto, ko ima vremena i nije nestrpljiv...ali malo nas je takvihCool

Oglas: kvalitetno i uvjerljivo lažem na sudu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
VEMIL ili ADM

ne znam, za ovaj ADM nisam do sad čul, ali iskustvo s vemil-om mi je takvo, nisam iz zagreba, da kad sam došao na njihovu stranicu da vidim koji laptop uzeti, ima hrpetina laptopa u ponudi, ali ni jedan NIJE DOSTUPAN...odnosno, oni ga NEMAJU...evo možete i sami provjeriti....ne kužiim čemu onda sva ta silna ponuda kad ništ nemaju u trgovini...kaj prodaju?????...ZRAK???????

ima ga pun zagreb i okolica....

http://www.youtube.com/user/hoggar001
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hogar strašni kaže...

Vemil je pred zatvaranjem. Pitanje je samo dana, doslovce. Sada samo rasprodaju zalihe.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 12:06 (macak).
17 godina
VEMIL ili ADM

Ja sam prije kojih mjesec dana kupio komp u ADM-u i prezadovoljan sam uslugom. Došao sam do njih sa isprintanom "košaricom", lik ju je uzeo u ruke i govori : Imam, imam, imam, imam...."

Nije ni trebao provjeravat stanje. Onda je dao papir drugom liku i ovaj je počeo nositi komponente, kad je sve donio, pozvao me k sebi, prošli smo kroz cijeli popis da se uvjerim da su sve komponente na broju i da je na kutiji ista oznaka kao i na papiru... Kasnije su mi čak pomogli sve odnijet u auto... Uglavnom, sve pohvale ta ADM, ak ču još kaj trebat definitivno kupujem kod njih...

PC RULES!!!

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
macak kaže...

Vemil je pred zatvaranjem. Pitanje je samo dana, doslovce. Sada samo rasprodaju zalihe.

još je men prije par dana bilo čudno, jer sam gledao na njihovim stranicama grafulje i 90% ih je označeno kao "artikl nije raspoloživ"

Atomska bubamara. | http://tinyurl.com/erepNA
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
macak kaže...

još je men prije par dana bilo čudno, jer sam gledao na njihovim stranicama grafulje i 90% ih je označeno kao "artikl nije raspoloživ"

Adm naravno ,Vemil je već postao prošlost..

RIDER
17 godina
jurluk kaže...
macak kaže...

uskoro i cjeli vemil nece biti raspoloziv..

17 godina
neaktivan
Iz mog iskustva uvijek su bolje manje i slabije poznate trgovine specijalizirane za hardware.... Cim "narastu" i pocnu prodavat sve i svasta, pokvare se... Jer vise nema usluge kao takve vec se sve svodi na trgovinu, tak vam je isto jel kupite nekaj u hgspotu ili konzumu...
BUG 200/201, najsss!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice