Stara konfiguracija, nadogradnja i procjena

poruka: 5
|
čitano: 760
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav svima.

Imam poprilično staru konfiguraciju, koja se jos uvijek dobro drzi, ali eto, doslo vrijeme za nadogradnju.

Dakle:

KN8 Series(NF-CK804)

AMD Athlon 64 3000+

DDR 512MB (200 MHz)

RADEON X700 Series

Seagate Barracuda 7200.9 80GB

Uglavnom, ovih dana idem u kupovinu DDR PC3200 (800MHz) 2GB, ono sto bi mi jos eventualno trebalo, bio bi hard disk, da nije preskup, a na kraju svega mozda procesor. E, sad, tu je dilema ... Koliko sam skonto maticna podrzava AMDX2 procesore, koji jeftini preporucujete? Recimo da na procesor i hard disk sam spremn potrositi kojih 800kn. Na kraju svega, za koliko bi se mogla prodati ova kanta? :D

Hvala unaprijed!

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2008 11:41 (LuctL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne isplati se to nadograđivati, stara platforma a i dijelovi za nju su skuplji. bolje prodaj to što imas pa kupi novi komp. rekao si da bi kupio proc i hard za 800kuna i 2gb rama. to ti je nekih 1200 kuna. za to kupis am2 plocu sa integriranom grafikom, amd 5000+, 2gb rama i 160gb hard. još prodaš svoj komp i uzmeš neku grafu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2008 12:00 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Stara konfiguracija, nadogradnja i procjena

A, za koliko bi se dalo prodat? .. Uracunaj 2GB RAM-a

17 godina

maximalno 500 kuna, bez tih 2gb rama, ne isplati ti se za ram dati 400kuna pa ga onda prodati za 200

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Stara konfiguracija, nadogradnja i procjena

Da, razmisljo sam o tome, sto si napisao gore, jos kad bi netko to htio kupit. Sve u svemu, hvala!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice