- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moze jedna konfa do 5500kn bez preiferije??
Izvoli;
U prvoj konfi imaš moćnog Ivyja dok u drugoj imaš PII X4 kojeg ćeš fino naklokat pod ovom pločom i ovim hladnjakom, u obe konfe je zvjerska graf. kartica, AMD konfa ima 8Gb memorije.
Unaprijed isprika za postavljeno pitanje van teme, ali ovo je najčitanija tema a meni treba hitni odgovor. Što znači kada matična pišti 4 zvuka....3 duga i jedan kraći? U priručniku matične nema opis errora za takav beep.
Unaprijed isprika za postavljeno pitanje van teme, ali ovo je najčitanija tema a meni treba hitni odgovor. Što znači kada matična pišti 4 zvuka....3 duga i jedan kraći? U priručniku matične nema opis errora za takav beep.
Prvo reci koji imaš BIOS.Award možda?
Prvo reci koji imaš BIOS.Award možda?
E sad, iskreno nemam pojma napamet, a komp mi je na poslu ali matična je gigabyte GA-970A-UD3 ako pomaže.
Ta matična ima Award bios i mislim da si se nešto zabunio jer nema 3 duga i 1 kratki već obrnuto 1 dugi i 3 kratka.Pokušaj ponovo namjestiti grafičku kao i probati s jednim stickom rama.
Također rekao si mi da su ti se i iskrivili pinovi na procesoru pa ti ih je prijatelj ispravio tako da i može biti to
Evo beep codes Award biosa
Ako može pomoć oko nove komfe,nisam
baš stručan za to.Uzeo bih si novi komp
s 1GB grafickom,uglavnom za igre i internet.
Do 4000 kn s monitorom
Do 4000 kn s monitorom
x1 Matična ploča s1155 Asrock H61M-VS
x1 HDD SATA III 500 GB WD Caviar Blue, 3,5", 7200 rpm, 16 MB, WD5000AAKX
x1 Memorija Patriot Sig. DDR3 1333Mhz, 4GB
x1 Procesor s1155 Intel Pentium G850 (3MB, 2.90 GHz, ) box
x1 Grafička kartica MSI R7770OC, 1GB GDDR5, DVI, HDMI, mDP
x1 Napajanje 400W MSI PLATINUM 2.03, Hlađenje ventilator od 12 cm
x1 Kućište Gigabyte Setto 1000, crno
x1 Monitor LCD 21,5" Aoc F22+, 1920x1080, 300 cd/m2, 60 000:1, 5ms, black
x1 Tipkovnica Genius Gaming KB-G235
x1 Miš Verbatim Rapier V2 Laser Gaming Mouse
x1 Zvučnici MS Industrial 2.0 Towers
Nešto više od 4000 kn, po meni najisplativije.
Do 4000 kn s monitorom
x1 Matična ploča s1155 Asrock H61M-VS
x1 HDD SATA III 500 GB WD Caviar Blue, 3,5", 7200 rpm, 16 MB, WD5000AAKX
x1 Memorija Patriot Sig. DDR3 1333Mhz, 4GB
x1 Procesor s1155 Intel Pentium G850 (3MB, 2.90 GHz, ) box
ps. ovakav su i meni preporučili do 4000 kn i za te pare, mrak
.
x1 Grafička kartica MSI R7770OC, 1GB GDDR5, DVI, HDMI, mDP
x1 Napajanje 400W MSI PLATINUM 2.03, Hlađenje ventilator od 12 cm
x1 Kućište Gigabyte Setto 1000, crno
x1 Monitor LCD 21,5" Aoc F22+, 1920x1080, 300 cd/m2, 60 000:1, 5ms, black
x1 Tipkovnica Genius Gaming KB-G235
x1 Miš Verbatim Rapier V2 Laser Gaming Mouse
x1 Zvučnici MS Industrial 2.0 Towers
Nešto više od 4000 kn, po meni najisplativije.
znam da je off topic ali zanimaju me vaša mišljenja o zamjeni moje hd 5770 za hd 4890 new edition.
Za koja 3 mjeseca kupujem novu grafu srednjeg do višeg ranga tako da tehnologija poput dx 11 nije tolko važna.
Stoga me zanima koliko se to isplati ?
znam da je off topic ali zanimaju me vaša mišljenja o zamjeni moje hd 5770 za hd 4890 new edition.
Za koja 3 mjeseca kupujem novu grafu srednjeg do višeg ranga tako da tehnologija poput dx 11 nije tolko važna.
Jača je ali da se isplati,teško.Minimalno 6850 ili 7770 da osjetiš neku razliku.
Dali bi neko bio toliko dobar da mi složi neku konfu (najviše ću koristit za gaming) za 5000kn u ADM-u?
Hvala!
@strbi
Eto,ovo je bez optike,to je jos + 150 kn ako nemas,ako imas onda samo stavis...
znaci to bi mi bilo dobro za BF 3 recimo.Koliko bi godina izdrzala ova konfa da mogu igrati novije naslove,na med-high detaljima
@strbi
Eto,ovo je bez optike,to je jos + 150 kn ako nemas,ako imas onda samo stavis...
znaci to bi mi bilo dobro za BF 3 recimo.Koliko bi godina izdrzala ova konfa da mogu igrati novije naslove,na med-high detaljima
Igrat ces 3+ godine igre na med-high
BF3 na ultra mozes igrati...
GTX 680 na Ultra FHD izvlaci oko 50 fps-a u MP, 6850 ce bit na pola od toga sto nije bas sjajno i gust za igranje.
GTX 680 na Ultra FHD izvlaci oko 50 fps-a u MP, 6850 ce bit na pola od toga sto nije bas sjajno i gust za igranje.
Pa nemora igrati na FHD,rijetko tko igra na full hd,osim onih koji imaju 5000 kn da se igraju...
Izmedu high i ultra u BF ima samo malih razlika u teksturi i shaderima, princip takve grafike ostaje isti.
Izmedu high i ultra u BF ima samo malih razlika u teksturi i shaderima, princip takve grafike ostaje isti.
Ja ne vidim razliku izmedu med i ultra...
Stvarno se ne kuzi,jedino da gledas 5 min istu sliku...
Sve u svemu, igrat ces se ti jos dugo, barem dok ne skupis iste pare.
Sreca u nesreci je to sto su konzole odgodili za 2014./2015. pa cemo uvijek imat slabije engine-e zbog porta s konzola, a time i slabije zahtjeve
Ne isplati se. HD 4890 je nešto jača, ali nema DX 11, dosta više troši, a o zagrijavanju da ni ne govorim. Boost nećeš ni osjetiti, clockaj tu HD 5770 na 900/1.300MHz jer svaka na stock naponu ide toliko.
Vidi, HD 4890 je jača, ova koju ti ja nudim je nereferentna i ne grije se uopće.
A pošto ti DX11 nije bitan, a kupovat ćeš ubrzo jaču grafu lijpo se zamijeniš samnom i učiniš mi uslugu 
Dam ti još 2GB Transcend RAM-a i to je to :D
znaci kupit cu grafu koja ima samo DVI portove a Tv ima samo HDMI da li to mogu spojiti dvi to hdmi converterom?
Koju grafu?
http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=11352
ili
http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=11486
Oba dvije su ista cijena no jedna je malo vise oc
OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
poz ljudi samo da pitam dali se isplati (slažem konfu za prijatelja) kupit polovnu hd 5750 za 400kn i dali se s tim da pokrenut cod i bf 3 na low
OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
Dali bi neko bio toliko dobar da mi složi neku konfu (najviše ću koristit za gaming) za 5000kn u ADM-u?
Hvala!
Ajde molim vas ljudi.Hitno je jer što mi prije preporučite, to ću prije kupiti(a nadam se da će to biti danas).

Hvala!
Ajde molim vas ljudi.Hitno je jer što mi prije preporučite, to ću prije kupiti(a nadam se da će to biti danas).
evo jedna..ali naravno poslusaj i savjete ostalih :)