...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...
GeForce 5800 series 256mb
.....
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Super, s tim ćeš bez pol beda moći igrati BF2141.
To je i više nego dovoljno snažno za tu igru...
...
f. 10/100 Network Card
Nadam se da se šališ
Uglavnom, ne. Kakav je to fakultet gdje vas traže da sastavite konfiguraciju, odnosno unaprijedite i ne pređete iznos od 150$? Ekonomski?
f. 10/100 Network Card
Ne, mrežna kartica ti nema nikakve veze s igranjem. Jedino ako se ne radi o Multiplayeru, onda eventualno malo bude bed ako je propusnost mala, ali sve u svemu, trenutno te to neka uopće ne zabrinjava. Siguran sam da se radi o Singleplayeru, nemaš grješke.
Ono što mene brine, to je činjenica da bi možda trebalo promijeniti i napajanje (pretpostavljam da je postojeće šrotex neki - u tom slučaju svakako), zato što 7800GTX ždere poprilično za tu generaciju kartica.
5900xt je radila bez greške i to jako dugo sa bf2 i bf2142.
....
i moram objasniti zasto sam bas izabrao te proizvodjace?
Pa reci im jednostavno: ''Čujte, uzeo sam ovaj RAM jer je vrlo kvalitetan, što je očito, i pasat će fino na ovu ploču. Proc sam uzeo jer je zvjerski, jedan od najjačih C2D-a ikada, da uhvatim priliku. Grafičku sam uzeo jer mi se učinila dobrim izborom za novac. Legendarna 7800GTX, nema te igre koju svojedobno nije mogla vrtjeti na max. settings. I dan-danas se s njom može fino odigrati enormno velik broj igara, čak i onih novijih. Gospodo, to bi vam bilo to. Imate li još kakvih pitanja/primjedbi?''
....
i još za kraj sam si i 5 pivica strugnuo i jedan pelinkovac jer sam sve kupio polovno, pa mi je to ostalo viška od onih 150 dolara što ste mi dali da to zbacam na hrpu.

Dear Peter,
do not worry i found another guy who fixed my configuration actually my problem!
best regards
granny Smith
p.s. jeli zapelo ?