preporučite mi jedan dvojezgreni procesor koji paše na moju ploču
gigabyte ga m61sme s2l
-za gaming
gigabyte ga m61sme s2l
-za gaming
gigabyte ga m61sme s2l
CPU Support List !! Sve ovisi koliko imaš novaca??
lol
Pa po ovome pašu mu na tu staru gigabajticu svi koji idu na AM2, AM2+ i AM3 izuzev Phenoma nove generacije..
Ili sam ja to krivo interpretirao slučajno..?
btw onaj N/A not available se gleda ili..?
Do koliko novca?
Koju grafu imaš sada?
btw onaj N/A not available se gleda ili..?
Za one kojima piše N/A, nema podršku (Not Support).
Za Gaming je najbolji procesor u obliku lopte.
jel mi paše onda socket am3
možeš stavit athlone II, ali phenome II ne podržava
koliko ja vidim, mogu mu ići samo stariji procesori: najbolji mi se čini Athlom X2 7850+ (ako ga uopće ima za nabaviti).
Note) If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200 MT/s) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted.
ovo me najvise zanima kako se to odrazava na gejming...ako stavis x4 procesor(am3) na am2 plocu...dali se to uopce isplati raditi
jel mogu stavit
athlon II X2 245
ploča je REV. 2.0 i piše da ga podržava
jel mogu stavit
athlon II X2 245
Možeš, ali češ morat flashat BIOS na najnoviji.
Isplativije je Athlon II X3 435 i onda overclocking procesora jer se dobro clocka a još ima i jednu jezgru više
Isplativije je Athlon II X3 435 i onda overclocking procesora jer se dobro clocka a još ima i jednu jezgru više
Potpis! Kad bi uzimao, uzeo bi minimalno x3, pa probao otključat četvrtu jezgru.
120-130kn skuplji.
jel mi možeš dat link za najnoviji bios za taj proc Athlon II X3 435 da radi
jel mi možeš dat link za najnoviji bios za taj proc Athlon II X3 435 da radi
GA-M61SME-S2L !! Ovaj na vrhu ti je najnoviji
.
ali je BETA
ali je BETA
Ma nema veze. Radit će dobro.
ok a jel ga mogu ovak stavit:
1.Trebate imat disketu (fdd),ako nemate disketu,treba vam usb kojeg formatirate u fat32,ako to nemate mozete i jednu hard disk particiju formatirat u fat 32.
2.Zatim skinuti najnoviji bios sa web stranice proizvodaca u mojem slucaju gigabayte.
3.Zatim taj file ako je u winraru extractajte negdje pa zatim taj folder kopirajte ili u disketu ili usb ili hard disk(u fat 32 particiji)
4.Restarta komp,uci u bios kada udjete bios udjite u qflash to je mislim f5 tipka na tipkovnici ali pise vam dolje
5.Nadjite file na disketi i pokrenete.
6.Kada vam zavrsi restartajte komp i opet udjite u bios te poriktajte postavke biosa kako vama odgovara
7.Uzivajte
to sam kopirao s foruma
jesi ga već kupia ako nisi onda jupi Athlon II X2 255 3,1 ghz jeftin (550kn-links) i dobar 2 jezgre
zkj kaj nije bolji ova AMD Athlon II X3 435
na tvojoj maticnoj mozes bios flashat preko interneta,barem je na mojoj tako....
kak to misliš
Da ne otvaram novu temu.
Ovako treba mi novi proc za gameing po mogučnosti neki quad(AMD-ov), dućan nije bitan samo da je u ZG a cijena do 1400kn,
Trenutna konfa:
MBO: Gigabyte GA-MA770-DS3(AM2+)
CPU: AMD Athlon 64 x2 5200+
RAM:4 GB
Napajane: Forton 400W
GPU: Ati Radeon 4850
Pa ako biste mi htjeli preporučiti koji: Unaprijed hvala.
Da ne otvaram novu temu.
Ovako treba mi novi proc za gameing po mogučnosti neki quad(AMD-ov), dućan nije bitan samo da je u ZG a cijena do 1400kn,
Trenutna konfa:
MBO: Gigabyte GA-MA770-DS3(AM2+)
CPU: AMD Athlon 64 x2 5200+
RAM:4 GB
Napajane: Forton 400W
GPU: Ati Radeon 4850
Pa ako biste mi htjeli preporučiti koji: Unaprijed hvala.
Ovaj dole ti je dobar izbor svakak, no trebas uzet i bolji hladnjak za procesor jer onaj hladnjak koji dolazi uz procesor je loš i bucan.
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_256_215&products_id=7688
imam jedno pitanje da sad ne otc+varam novu temu zbog toga
koji je procesor bolji amd athlon II x2 250 (3.00GHZ)am3 ili athlon II x3 425 (2.7ghz)am3 tu su negdje po cijeni