Pozdrav,
Imam računalo koje mi je pred 2 god za relativno male novce(3500kn) slozio jedan informaticar. Tada sam se jako malo razumio u racunala i to sto mi je napravio bilo mi je super, medutim sada kad sam naucio ponesto shvatio sam da je moje racunalo za danasnje doba lose. Također sam počeo igrati i novije igre za koje trenutna konfiguracija daje lose performanse.
Moja trenutna konfiguracija računala je slika dodana uz post.
Trenutno koliko ja shvacam u mom racunalu graficka kartica je najstarija i najlosija te sam odlucio poceti s kupnjom nove graficke kartice(te u buducnosti kad sakupim nesto novaca mislim dalje nastaviti). Prijatelj mi je preporucio (http://www.links.hr/index.php?naziv=Grafi%EF%BF%BDka+kartica+PCI-E+XFX+AMD+RADEON+HD+6850+XXX,+1GB+DDR5,+DualDVI,+DP,+HDMI&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.661) ovu graficku za koju sam vise manje siguran da pase na konfiguraciju (uostalom da sam 100% siguran nebih ovo pisao). Zanima me vase misljenje o ovoj grafickoj kartici, te ako za slicne novce mogu dobiti bolju ili je ovo savim u redu. Također kada ustvrdim koju bih graficku karticu kupio trebala bi mi pomoc oko odabira napajanja. Trenutno napajanje je od 450W(a koliko vidim za graficku koju sam linkao gore treba minimalno 500W)
Zahvaljujem se svima na pomoci!!