Pomoc oko konfiguracije

poruka: 4
|
čitano: 631
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Pomoc oko konfiguracije

Pozz forumasi {#}

Ako mozete pomozite mi brzo !

Naime, treba mi par savjeta sta promjeniti u mojoj konfi {#}.

Uglavnom zelio bih da to bude graficka koja je u cjenovnom rangu 60-120€.. Da moze pristojno vrtiti GTA IV, Crysis 2 barem na MEDIUM ..

ili stari mi ima graficku 1gb a ja 512mb sto ne znam da li moze da se zamjenimo? Moze li mi riknuti komp?

Moja konfiguracija:

Intel 4Q LAB 2Ghz klasika.

Nvidia 8500GT 512MB

RAM 2047MB

Monitor velicine 22 incha :D

E sad ne znam koja je grafa pogodna, ili jednostavno mogu uzeti od starog 1gb i picit ove igre, s obzirom njegova grafa je iz 2010/2011 ATI grafa :D

Hajmo pomoc sada {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 18:18 (Sipa555).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Pomoc oko konfiguracije
Sipa555 kaže...

Pozz forumasi {#}

Uglavnom zelio bih da to bude graficka koja je u cjenovnom rangu 60-120€.. Da moze pristojno vrtiti GTA IV, Crysis 2 barem na MEDIUM ..

ili stari mi ima graficku 1gb a ja 512mb sto ne znam da li moze da se zamjenimo? Moze li mi riknuti komp?

Moja konfiguracija:

Intel 4Q LAB 2Ghz klasika.

Nvidia 8500GT 512MB

RAM 2047MB

Monitor velicine 22 incha :D

E sad ne znam koja je grafa pogodna, ili jednostavno mogu uzeti od starog 1gb i picit ove igre, s obzirom njegova grafa je iz 2010/2011 ATI grafa :D

Hajmo pomoc sada {#}{#}

koje ti je napajanje ?

i kak se zove od starog graficka pun naziv?

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/crofck007/][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean5/ps3/crofck007.png[/img][/url]
15 godina
Sipa555 kaže...

Pozz forumasi  {#}

Moja konfiguracija:

Intel 4Q LAB 2Ghz  klasika. - WTF?

{#}

Dodaj gore još barem 1GB RAM-a, koji proc imaš? Koju točno grafu ti ima ćaća? Ovako od oka mi jedna HD5770/6770 izgleda kao stvorena za tebe.

Dum spiro, spero.
14 godina
protjeran

Napajanje 400W. Samo kad bih ja znao kako dodati 1GB jer imam 2 slota, zauzeta su, 1 slot 1gb + 1 slot 1 gb {#}

A za grafu, ima neku klasicnu ASUS 1gb e sad koji model hjah...

{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice